Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winnie The P
őstag
válasz labeda #47250 üzenetére
Igazán nincs mit !
almos94:
Ennyit kell tudni angolul. Én sem vagyok egy nyelvi guru de azért be tudom állítani.[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
félisten
válasz labeda #22682 üzenetére
Az első dolgod legyen ez: AI Recovery Burner
RootRulez
Mappát ossz meg, ne teljes partíciót. Ha úgy sem jó és végigzongoráztad, amit korábban sanyek2-nek írtam, akkor meg valami védelmi progi kavar be, mert mindig az szokott.[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
vlevi
nagyúr
válasz labeda #22669 üzenetére
Inkabb keresd meg a neten, hogy a laptop milyen billentyukombinaciora kezdi el a recoveryt. Nem ismerem a laptopdat, de szinte biztos, hogy bootolas elott pl f12, vagy valami hasonlora nejon egy menu, ahol lehetoseg van a gep teljes legyalulasara, es a windows nullarol ujratelepitesere. Azokon a laposokon ui, ahol nem adnak telepitolemezt a gephez, altalaban igy oldjak meg.
-
félisten
Tudatosan szeretnéd az eredeti, előtelepített OS-t letakarítani (és azzal végleg elveszteni) vagy csak az nem ismert infó előtted, hogy az OEM telepítők(amit le fogsz majd tölteni, mert mást nem lehet) nem fogadja el a lapos alján lévő kulcsot?
sanyek2 - [link] (mindkét gépen)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
sanyek2
senior tag
Ennél tisztább módszer nincs szerintem.
Új USB 3-as pendrive-omat ezek a progik vagy nem érzékelték, vagy nem tudták NTFS be folrmázni, és ezáltal boot meghajtót se tudtak csinálni, vagy megcsinálták de hibát érzékelve nem voltak hajlandóak telepíteni.
A fenti módszerrel megcsinálod, nem lesznek problémáid szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest