Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
nagyúr
válasz Tiger. #63401 üzenetére
Többszörösen is el vagy tévedve..
Ez itt nem a win10-es hanem a win7-es topik.
Nem a kereskedő hibázott, hanem az egyik (vagy több) vevő aki 'rájött' hogy a kulcsával nemcsak 1db gépre tudja telepíteni a wint... A kereskedő gondolom vett az MS-től egy pl 50-es kisirodai licenszet és szétárulta 50 felé, mindenkinek 1-et.. Ezért volt olcsó. De így minden vevő függ a másik vevőtől.. és az egyik gyenge láncszem nem tudott ellenállni a kísértésnek hogy 2-t v 3-at is telepítsen a vásárolt kulcsával, így magával rántva a többi 49 becsületes vevőt is..
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
quailstorm
nagyúr
válasz Tiger. #63398 üzenetére
Ha nem lépik túl az aktiválási számot és az egyszerre használhatósági számot, akkor örökre fog menni. Csak egy hatósági ellenőrzésen nem tudsz vele elszámolni. Alapvetően ez volna a legális licensz lényege, nem az hogy pénzt adjunk a semmiért.
Amúgy volt már olyan csaló HA!-n, aki neten is megtalálható retail kulcsokat árult pénzért...
-
quailstorm
nagyúr
válasz Tiger. #63392 üzenetére
Kérdés hogy meddig. Mert a Loaderhez képest csak ennyi előnye van, hogy nyugodt vagy. Meg fizettél érte.
Egy matrica, vagy csak egy fénykép a matricáról amit ki tudja hányszor adott el még nem kulcs a legalitáshoz...
De ennél többet nem is ér meg a téma, nem akarok warezért bant.Lényeg, hogy ha valaki vesz Windowst, akkor ne a hiénákat gazdagítsa, hanem gondolja komolyan.
-
quailstorm
nagyúr
-
Top cat
addikt
-
Pityu.
nagyúr
válasz Tiger. #60452 üzenetére
Én a múltkor window 7 meg 8.1 ről is innen [link] raktam fel cuccokat,és beindult gyorsan a frissítés,ott van melyik jó 32 vagy 64 biteshez azt letöltöd alul me azt hiszem frissítések vannak.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
brd
nagyúr
válasz Tiger. #60438 üzenetére
Szar az egér/billentyűzet HW, esetleg a driverük (ha van hozzájuk külön), ill. esetleg még az USB driver is lehet rossz (azé a vezérlőé, amelybe csatlakoznak). További hibalehetőség még, hogy ha esetleg vezetéknélküliek, akkor az a kis adapter a rossz, ami az USB portba van dugva. Nézd meg ugyanabban az USB portban másik típusú billentyűzettel (ez a másik lehetőleg minél butább legyen)! Ha ez működik, akkor egyszerűbb a helyzet, vagy a vezetéknélküli adapter a rossz, vagy a bill/egér HW vagy a driverük (gyártón leverni).
The only real valuable thing is intuition.
-
-
Doky586
nagyúr
válasz Tiger. #53205 üzenetére
Mert nem úgy működik ahogy képzeled. A régi hdd-n felülírja a rendszerfileokat..
Ha kiveszed az ssd-t akkor azért nem indul mert nem találja az új rendszert.
Ha kiveszed a hdd-t akkor azért nem indul mert a rendszerindító fileokat nem találja..Ha van kedved keresgélni a hibajavítást akkor keresgélj, én azért javasoltam hogy ne kelljen hibajavítást keresgélni..
-
akaido
addikt
válasz Tiger. #53194 üzenetére
- Gyorsítótárak. Windows házirendek tiltása:
✰ Start Menü ✰ Számítógép ✰ Jobb egér ✰ Tulajdonságok ✰ Eszközkezelő ✰ Lemezmeghajtó ✰ SSD ✰ Házirendek fül ✰ Windows írási gyorsítótárhoz tartozó puffer ürítésének letiltása az eszközön ✰ Bekapcsol! ✰ OkForrás: [olbaidhun ph! kolléga oldala]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Newyorker
addikt
válasz Tiger. #53025 üzenetére
Az azért csak nemfog megtelni, lemezkarbantartó lefuttatva úgy, h minden kipipálva + ccleaner + virtuális mem áthelyezve + kuka lecsökkentve! Két éves Op rendszer már nem nagyon merek ész nélkül se törölgetni nehogy megöljem
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Winnie The P
őstag
válasz Tiger. #52951 üzenetére
Nem tudom. Tegnap volt egy frissítés azt felraktam, újraindítottam a gépet és már mentek a minik.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest