Hirdetés
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcc
aktív tag
Hi!
Ha frissítek egy illesztőprogramot, a korábbi verziót hova menti el a w7? -
fcc
aktív tag
Helló!
Hogy lehet visszaállítani, hogy ha beteszek egy dvd-t a lejátszóba, mindig kérdezzen rá mit csináljon? -
fcc
aktív tag
Az office-t sikerült megoldanom. A wu takarító lefut, de újraindítás után kiírja, hogy nem tudja végrehajtani a karbantartást, visszaállít mindent.
-
fcc
aktív tag
válasz quailstorm #62772 üzenetére
Nem is feltétlen tőled kérdeztem.
-
fcc
aktív tag
válasz quailstorm #62767 üzenetére
Ok, így meg van kösz.
Miért nem tudom telepíteni az sp2-t az office-hoz? Ott van a listában, de nem sikerül telepítenie. -
fcc
aktív tag
válasz quailstorm #62767 üzenetére
Tegnap telepítettem, és nem volt a wu frissítések közt.
-
fcc
aktív tag
válasz Winnie The P #62750 üzenetére
És ott mit kellene látnom? Mert az én problémámra nem látok ott megoldást.
-
fcc
aktív tag
A windows update-nél nem jelenik meg a frissítések telepítése más ms termékekhez opció. Így nem tudom frissíteni az office-t. Friss telepítés mindkettő. Mi a fenét lehet ilyenkor tenni?
-
fcc
aktív tag
Még anno a telepítés után kikapcsoltam a windows defendert. Most bekapcsoltam volna. de nem indul el. Lehet azért mert Avast is van fenn, és az nem engedi?
-
fcc
aktív tag
Helló!
Asztali PC-n hiába állítom be a kiegyensúlyozott energia ellátást, egy idő után magától átvált a teljesítmény centrikusra. Miért csinálja ezt? Proci cserének lehet hozzá köze? Most I5 3470 van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Nők, nőügyek (18+)
- Delta Force (2024)
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- EAFC 25
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Home server / házi szerver építése
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest