Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
74hakansukur
csendes tag
válasz jacint78 #62048 üzenetére
Szerencsére nem a VGA hibája volt. Újra kellett telepítenem az egész windowst és az megoldotta a problémát, bár sajna a matrica a regkóddal ügyesen le lett kapirgálva a gépről, így már nem tudtam regisztrálni újra, igaz 8e FT-ért adnak új kódot....
kösz mindenkinek a segítséget
-
anorche1
őstag
-
anorche1
őstag
válasz jacint78 #62187 üzenetére
Passz.
A tulaj ahogy megkapta ezt a gépet vagy 2 éve, egyből oda adta a lányának. Időnként be kellett vinni, mert panaszkodott hogy a Windowst aktiválni kell, de ez vagy másfél éve történt utoljára.
Sztem senkit nem érdekelne, senki nem venné észre ha lecserélném a rendszert, csak hogy biztosra menjek csinálok inkább egy mentést."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
válasz jacint78 #62180 üzenetére
Én is ezt mondtam nekik, de nem, nem szeretnének rá költeni.
Macriummal csak az egész winyót tudom lementeni, ahogy azt sejtettem. Gondoltam átméretezem, de rendszergazdai jogok nélkül azt sem lehet, bootolhatóval meg megint nem jó a bitlocker miatt.
Más megoldás hiányában lementem az egész winyót, és felrakom OneDrive -ra, úgyis van fölös 1TB -om
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Winnie The P
őstag
válasz jacint78 #62183 üzenetére
Nem azért raktam be a topikba a képet, mert oroszul van írva a frissítés. olvastam a korábban írtakat, hanem azért mert már háromszor települt a frissítés, és negyedszerre is volt a listában. Ekkor "rejtettem" el. A kérdésem tehát arra vonatkozott, hogy normális dolog az, hogy egy frissítés már háromszor (ugyanazzal a KB számmal) települ egy gépre és negyedszerre is akarna? Van aki elsőre megérti a hozzászólás lényegét!
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
tonyqa23
senior tag
válasz jacint78 #62077 üzenetére
Na,lehuztam a vinyo tapkabelet,es tovabblepett,de ugye kiirt vmi nemtom mit. Van otleted hogyan tovabb?
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
HoTaZo
addikt
-
tonyqa23
senior tag
válasz jacint78 #62074 üzenetére
Nem próbáltam, de csak egy van benne,akkor mi lesz utana? Vagy mikor huzzam le? Bekapcs elott?
Igazabol nem is lefagy, hanem egyszerűen itt megáll. Ha a del-el a biosba akarok menni,akkor kiirja a dolgokat,h mik vannak a gepben,de akkor is megall,a biosba mar nem lep be.[ Szerkesztve ]
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
fairi
addikt
válasz jacint78 #62024 üzenetére
Most kaspesrky total security 2016 van, de előtte kaspersky internet security 2017-tel kezdtem. lehet már az elrontott valamit. Nem tom. Visszatehetem kaspersky internet security 2016-ot is. Ám ha nem értem a bajt, lehet a win reinstall se segít,lehet ssd ludás mégis, de enek nem lenne értelme.
Kérdés KIS képes-e bootsectorban hibát okozni és javítható-e.Bootloás nem történik normálisan, ám nem mindig jelentkezik...
[ Szerkesztve ]
-
fairi
addikt
válasz jacint78 #62021 üzenetére
"Mikor elinditom a PC-t a windows bootolása még az elején megfagy ujrainditom a gépet és elkezdi a javítást ami persze nem sikerül neki, de ezután a második start megfelelően sikerül"
Ez magyarul aprobléma.
Nem indul normális a PC, hanem ujra kikapcs jön a hibajavító, gépet leállít és utána indul. vagy kb harmadszorra! -
-
Doky586
nagyúr
válasz jacint78 #58788 üzenetére
ahányszor logikai partíciót mutatott itt valaki, mindig el volt rontva rajta az alignálás. Anélkül pedig SSD vagy Advanced Format HDD esetén lassulás lesz tapasztalható, adatvesztés is nagyobb eséllyel fordul elő, adatmentése pedig kisebb esélyű.. más hátránya nincs..
-
-
sz.j
nagyúr
válasz jacint78 #58779 üzenetére
Nagyon kedves vagy, hogy feleslegesen fáradoztál, de általában az ember akkor kérdez itt ha nem talál a Google-val megfelelő választ vagy ha talál is azt valamilyen ok miatt nem érti/nem tudja értelmezni ...
Nálam ez az angol tudás hiánya .., és talán elnézhető, hogy így hetven felett már nem igazán törekszem elsajátítani ....Ha esetleg másnak van infója azt továbbra is várom és köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Kékes525
félisten
válasz jacint78 #58649 üzenetére
+(#58651) Laraxior:
Ez azért elég nagy hiba. Most kezdtem foglalkozni a gondolattal, hogy váltok. A hibák a legújabb nagy update után is jelentkeznek? Egyáltalán fenn volt a legújabb nagy apdate?
+(#58648) mrfrakk: Legyen igazad!
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
BluEyes
őstag
válasz jacint78 #58536 üzenetére
Ok, megadok másik kulcsot. Akkor innentől ehhez a hardverhez az új, legál termékkulcs lesz regisztrálva, és majd ezzel az újjal fog a következő tiszta w10 telepítés aktiválódni, mondjuk két hét múlva?
Vagy marad az előző, tört verziós regisztráció és aktiválás, és majd lehet vakarózni, mikor egy frissítés lelövi?
Magyarul felülíródik a MS szerverén az ehhez a hardverhez korábban létrehozott adat? Nem csak a gépen akarom a kulcsot átírni, hanem a MS szerverén is legális kulcs alapján képezett regisztráció kell.
Na, többféleképp nem tudom leírni.King Unique
Miért lenne tilos? Szerintem nem érted, mit kérdezek.Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Dudikoff.
csendes tag
válasz jacint78 #58079 üzenetére
ASROCK B150M Pro4 , egy 120GB SSDre menne a rendszer.
Tegnap frissítettem az UEFI-t. (1.8) Ezeknél az UEFI-knél is úgy van mint a régi BIOS-nál, hogy van pár fajta és kész, vagy Alaplapgyártónként változtatják?
Közben találtam egy ilyet:
http://www.asrock.com/microsite/Win7Install/Még ezzel megküzdöm..
-
dugo_
veterán
válasz jacint78 #58023 üzenetére
CCleaner + Wise Cleaner.
Ebből csak a Disk Cleaner-t, a Registry Cleaner egyszer rosszalkodott, azóta nem használom. -
FIREBLADE78
addikt
válasz jacint78 #57929 üzenetére
Azt csinálom 2 napja,azóta sem rakja. Windows aktiválva. Update is csak keres,de nem talál semmit. Nagy nulla. Kva istent. Deamont nem tudom telepíteni,mert kell neki a 4-es verzió,de azt nem tudom manuálisan telepíteni. Illetve a legnagyobb probléma a számlázás miatt van.
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
-
FIREBLADE78
addikt
válasz jacint78 #57849 üzenetére
Aktivátorral kell eltávolítani? Na ezt hogyan? Kénytelen vagyok újra rakni,mert pro-hoz vettem kulcsot és ultimate van fent,ki is dobta,hogy nem egyezik a dolog. Ekkor eltűnik az aktivátor?
Na, valami sikerült. Windows toolkit program volt fent és ott az activation menün belül volt egy autoKMS és azt kiválasztva megjelent az uninstall,erre rányomtam,elvileg most jó?[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
SamSem58
aktív tag
válasz jacint78 #57820 üzenetére
A rendszer alapértelmezett kijelentkezési hangja van beállítva kijelentkezési hangnak, ez nem hosszabb 3 mp-nél. De, nem is ez a probléma, hanem az, hogy amikor a gép bedobja, hogy Explorer exe kijelentkezési hang lejátszása megakadályozza a leállítást, ha akkor nem állítom le kényszerítetten, akkor pl. este kikapcsolva, és otthagyva másnap reggel is az említett üzi fogad, azaz NEM kapcsolt ki a gép! Ez viszont probléma! Ezt valami okozza...
Samsem
-
SamSem58
aktív tag
válasz jacint78 #57820 üzenetére
Nos, a Prime95 test lefutott, de nem talált hibát. Az eredmény: [Jun 13 12:52] Worker starting
[Jun 13 12:52] Setting affinity to run worker on logical CPU #1
[Jun 13 12:52] Beginning a continuous self-test to check your computer.
[Jun 13 12:52] Please read stress.txt. Choose Test/Stop to end this test.
[Jun 13 12:52] Test 1, 9000 Lucas-Lehmer iterations of M8716289 using AVX FFT length 448K, Pass1=448, Pass2=1K.
[Jun 13 12:56] Test 2, 9000 Lucas-Lehmer iterations of M8716287 using AVX FFT length 448K, Pass1=448, Pass2=1K.
[Jun 13 12:59] Test 3, 9000 Lucas-Lehmer iterations of M8516289 using AVX FFT length 448K, Pass1=448, Pass2=1K.
[Jun 13 13:03] Test 4, 9000 Lucas-Lehmer iterations of M8316287 using AVX FFT length 448K, Pass1=448, Pass2=1K.
[Jun 13 13:06] Test 5, 9000 Lucas-Lehmer iterations of M8257537 using AVX FFT length 448K, Pass1=448, Pass2=1K.
[Jun 13 13:09] Self-test 448K passed!
[Jun 13 13:09] Test 1, 800000 Lucas-Lehmer iterations of M172031 using AVX FFT length 8K, Pass1=128, Pass2=64.
[Jun 13 13:10] Restarting worker to do LL test.
[Jun 13 13:10] Torture Test completed 5 tests in 17 minutes - 0 errors, 0 warnings.
[Jun 13 13:10] Worker stopped.Samsem
-
SamSem58
aktív tag
válasz jacint78 #57818 üzenetére
Az asztalkép elfordulása 1 x történt meg, ám a Windows állandóan produkálja a hibákat... Hiába volt az újratelepítés, hiába volt tiszta indítás, hiába volt a tiszta indítással történő hibakeresés, semmi nem bukott ki, sfc/scannow futtatása nem jelez hibát, eseménynaplóban nincs hiba üzi.Amit nap mint nap tapasztalok, azt már leírtam, továbbá aztis, hogy leállításkor azt a hiba üzit kapom,hogy Explorer Exe kijelentkezési hang lejátszása miatt nem áll le a gép. Ilyenkor hiába kattintok a mégse gombra, már nem lép vissza, csak kényszerített leállítással áll le a gép. DLLSuite szerint viszont nincs már Explorer.exe hiba. Hogy mi van... az rejtély. De, ha rájövök, akkor majd tanulságul megosztom itt.
Samsem
-
SamSem58
aktív tag
válasz jacint78 #57816 üzenetére
Volt már többször is ramteszt, a ramok hibátlanok. Ezek szerint valószínűsíthető az alap hiba? Vagyis gyűjtsek alaplapra? (Gigabit alaplapos Fujitsu Siemens géppel elszállt már nekem az északi híd, de az teljesen más jellegű problémákat pl. alaplapi videókari hibát) produkált, illetve a rendszer küldött hibajelentést. De itt és most még a Windows eseménynaplóban sem találtam semmi olyat ami hardveres hibára utalna. Az viszont az északi híd hibája mellett szólhat, hogy nemrég munka közben váratlanul 90 fokos szögben elfordult az asztal, a múlt héten pedig megváltozott az asztal beállított képe.Hát akkor készülök az alaplapom halálára.
Samsem
-
SamSem58
aktív tag
válasz jacint78 #57793 üzenetére
No, vagyok, de nem voltam gépközelben, illetve nem tudtam a jelszavamat, így mobillal nem tudtam belépni :-(
A gépről itt egy teljesítmény adatok kép: [kép] Ez a gép azóta problémás, hogy alig több mint 2 éve lenyelt 1 Samsung és 1 WD merevlemezt. Újratelepítettem új HDD-re, lassúbb volt, (hosszú másodpercekig malmozott egy fájl, egy progi megnyítása előtt) de nem álltak fenn a jelenlegi problémák. Aztán tavaly nyáron Win 10-et tettem rá, az év végére totál kakukk lett. Így töröltem és egy másik HDD-re 32 bites Win 7-et újratelepítettem. Nos, attól fogva áll fenn a jelenlegi probléma, ezért, illetve azért mert a sfc/scannow a Windows integritás megsértését jelezte, töröltem. Új HDD-re 64 bites Win 7-et telepítettem, de a probléma továbbra is fennáll. Táp cserét próbáltam, a helyzet változatlan, Win tiszta indítást, illetve a problémás Windows fájl/progi keresését próbáltam, nem bukott ki semmi. HDD kábeleket cseréltem, egyszerűen tanácstalan vagyok. A mai indítás utáni hiba jelenség: a megnyitott programok működtek, de az ikonok és az ablakok helyén üres fehér fájl jelző grafika, a start menü nem volt megnyitható, leállítás alt + ctrl + delete kombináció behozta a leállító gombot. Újraindítottam, most eddig minden oké. Gőzöm róla, mi a manó van ezzel a géppel... Várom hátha valaki tud valami okosat.Samsem
-
SamSem58
aktív tag
válasz jacint78 #57789 üzenetére
Futtattam rövid öntesztet is, minden rendben, sikeresen lefutott. Nagyon úgy tűnik, hogy valami hardveres gubanc lesz, mert két egymástól teljesen független merevlemezen (továbbá telepítéskor csak az egyik volt a gépben) illetve 32 és 64 bites verzióval is ua. a hibát produkálja a rendszer.
Samsem
-
SamSem58
aktív tag
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz jacint78 #57762 üzenetére
Egy két jobb minőségű filmnél lenne ez jó dolog ha megszűnne, azt nagy képernyőn jó nézni, mert a kicsi az csak 17 es. Hátha találok majd valamit. Megcserélni nem akarom, mert akkor alapértelmezettnek veszi a játéktól kezdve minden kb...
Illetve opera böngészőnél fordul elő, hogy a másodlagos megjelenítőn nem hajlandó full képernyőre kapcsolni pl youtube-nál. Csak ha a böngésző nem full képernyőn van, hanem úgymond ablakos üzzemódban.
De gondolom az operában most szünet van, és lehet az a baja."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
quailstorm
nagyúr
válasz jacint78 #57764 üzenetére
Ez a szakmája
Igen, tálcának hívják nem asztalnak, SystemTray. De attól még lehet érteni főleg ha valaki látta már a jelenséget. Nekem MPC-HC-vel ritkán előjön. Viszont mivel 8.1 alatt sokat játszok egy Metro-s játékkal, bizton állíthatom hogy a fókusz elég bugos a Windowsban. Az a metros játék 3-félét szokott produkálni ha átkattintok a másik monitorra menet közben:
1.: ledobja tálcára
2.: pause-t nyom
3.: megy továbbSzóval úgy nagyon nem tudok mit kitalálni. A két monitor felcserélése valóban működik, (már a rendszerben a címzése, nem fizikailag), csak pl. nekem nem egyforma a kettő felbontása, szóval hiába oldja meg technikailag a problémát ha egyébként nem kívánt.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz jacint78 #57741 üzenetére
Köszi az infót! (a modem akkor már biztosan működéskész, amikor a win még próbálkozik, de legalább már tudom, miként)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz jacint78 #57723 üzenetére
Anno olvastam erről sokat, egyik oldalon elérték, hogy sima vinyó mellett a teljesen lekapcsolt prefetch 6 perc feletti boot időt okozott a normál 1 perc helyett.
Amúgy elvileg nem verekszenek a dologok, ha kell hely akkor a prefetch adatok kikerülnek a ramból.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz jacint78 #57720 üzenetére
SSHD-m van. Még korábban sima vinyó mellett eljátszottam a prefetch beállításaival, de a végeredmény mindegyik esetben lassabb lett és a win is lassabban indult el.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Prinz Eugen
tag
válasz jacint78 #57633 üzenetére
Sokkal egyszerűbb volt onnan megnyitni a playlistjeimet, oda"pineltem" mindet vagy néhány hosszabb mix, hirtelen meg se tudnám mondani melyik könyvtárban van szóval én baromi sokat használtam nem emlékszem hogy frissítette volna magát, csak nem akkora szemét hogy a tudtom nélkül teszi
-
istvankeresz
aktív tag
válasz jacint78 #57615 üzenetére
Nem értettél. Fuss neki még egyszer. Értő olvasás. A ha szó használatára is felhívnám a figyelmedet. Te egyébként ismered a teljes laptop vásárlási sztorit? Csak jó szándékból akartam segíteni a fórumtársnak. Nem vitát indítani veled, teljesen irreleváns dologról. Részemről befejeztem a baromságokat.
[ Szerkesztve ]
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
istvankeresz
aktív tag
válasz jacint78 #57612 üzenetére
Egy használt gépnél egy OEM win7-t eladni kvázi újként...khm...némileg nem túl etikus...szvsz. Max feltüntetni ok, hogy tessék userkém, van hozzá eredeti win7. Így könnyebben eladható a gép. Vagy építse bele az árba, de ne számlázza ki pluszban. Ha meg ezzel hirdeti, kiszámlázza, vagy akár csak jelzi, hogy oprendszerrel, akkor legyen benne annyi, hogy a feltelepített startert adja oda a usernek. Onnan ahonnan az Ultimate-t szedte, onnan tud startert is szerezni.
Amennyiben nem volt jelölve, hogy oprendszerrel és ég pluszban sem fizetett az ultimate-ért, akkor nem szóltam semmit. Innentől a user dolga, hogy mit csinál a gépével.
[ Szerkesztve ]
-
istvankeresz
aktív tag
válasz jacint78 #57602 üzenetére
Persze, nem is azt mondtam, hogy tudatosan "átverik" a boltban a felhasználókat, de ugye olvasni lehet többször is ilyet. Főleg, ahogy a fórumtárs írta, hogy nem nagyon ért hozzá. Jobb ha ennek utána néz, mivel ez nem kerül semmibe, ellenben, ha még is okoskodik a bolt, akkor legalább kiderül a turpisság és az viszont biztos, hogy többletköltségként jelentkezik a felhasználónál.
Ha én lennék a bolt és lelkiismeretesen adnám el a dolgaim akkor:
Ha boltom van, akkor feltehetőleg értek a szakmámhoz. Látom, hogy rajt van a matrica a portékán, amit el akarok adni. Rakok rá egy startert és az ügyfél elégedett, mert ha nem is ért hozzá, legalább tudja, hogy eredeti win és boldog. Legközelebb is vissza jön. Ha meg nem akarok xarozni a telepítgetéssel, akkor felhívom az ügyfél figyelmét, hogy "jár" hozzá a win, csak nincs rajta. Válasszon, hogy megoldja, vagy megcsinálom neki normálisan. Vagy pénzért, vagy csokiért, vagy ingyen, ez már sok mindentől függ. Ismerős, sokat vásárolt már, stb. Nem ez a lényeg.
De nem én vagyok a boltos.
Károly99: IDE, SATA módot ellenőrizd le a BIOSban. Ha van mód tegyél fel win10-t. Az biztos látni fogja.
Lehet, hogy a diskpart oldja meg a problémádat: Ahol "nem ismeri fel a vinyódat" telepítés közben. Szóval amit be is linkeltél képet,ott. Nyomj egy SHIFT+F10-t és utána kapsz egy parancssort. Ott írd be DISKPART. Majd azon keresztül töröld a lemezt. Egy kis segítség
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz jacint78 #57463 üzenetére
"A Windows XP Mode segítségével Windows XP rendszerhez készült alkalmazásokat futtathat a Windows 7 Professional, Enterprise vagy Ultimate rendszerű számítógépeken."
Tehát főleg azon otthoni felhasználóknak akik lopják az oprendszerüket... Mivel otthon a legális felhasználók Home Premium verziót használnak legtöbb esetben.
-
veterán
válasz jacint78 #57444 üzenetére
Ahogy írtam miután az asztal betöltődött, azután nem ismeri fel a pendriveot egyáltalán. Tehát a telepítéssel nincs gond, természetesen az USB 3.0 drivert bele kell integrálni a boot.wim file-ba hogy felmenjen. Tudom hogy ez minden azért van, mert USB 3.0 mondhatni messze nem volt kész mikor a Win 7 megjelent.
De attól függetlenül MS nyugodtan belerakhatná ezeket a drivereket. Win 10-nél ilyen gond nincsen, de nekem a Win 7 bőven meg fog felelni még sokáig.Bár tudom hogy egy idő után át kell állni, de ameddig lehet húzom.
Azért nem partícionáltam a C-t amin az OS van, mert egy 120-as SSD-ről van szó. Nem nagyon lenne értelme partícionálni.
Köszönöm a linket, megpróbálom ez alapján megcsinálni!
iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest