- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
válasz krealon #51379 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséged, de Win7-el azonnal van hálózatom és netem is. Vista alatt nincs net, csak hálózat. Anno volt de az egy jóval frissebb Vista volt, amit felrakok az meg egy tök szűz rendszer. Erre nem találok magyarázatot.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Gery1987
őstag
válasz peti_s #51371 üzenetére
Gondolom azért mert van aki el tud lenni -1GB-al. Bár nem tudom ki. Mindenképpen át kéne rakni. Talán elég frissíteni egy telepítővel is nem biztos hogy 0-ról kell újrahúzni. Ha meg nincs igazán belakva akkor meg no problem, mehet 0-ról.
De hogy kihasználd a teljes memória részed nincs más megoldás. 4GB-hoz hozzá kell tenni amúgy a processzor cache részét, a VGA kártya VRAM-ját (ha nem Intel GMA, v Intel HD Grafhics van benne mert annak MHz órajele van). Ergó ha ez bőven 4GB felett van instant menjen fel a 64 bites variáns és akkor mindent látni fog rendesen.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
-
Gery1987
őstag
válasz Winnie The P #51358 üzenetére
Szia!
Gondolom a warez-re gondolsz. Igazából nekem nem is kellene ez a Win7 így, erre meg venni nincs értelme. Használnám a Vista-t szívesen. De az meg valami miatt nem kap netet WiFi-n. Korábban kapott. Volt egy router csere amit Vista-val csináltam meg. Akkor áttettem 7-esre és hiába rakom vissza, nem kap semmit. Kábelen nem próbáltam. Ha ezt meg tudnám oldani akkor hivatalos rendszer lenne a gépen. Mert ahhoz van matricám is!
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám. Adott egy Packard Bell EasyNote MX52-es gép. Most Windows 7 Home Premium 32 bit fut rajta.
A gondom a kövi lenne. Bekapcsoláskor ha felmegy a netre, WiFi hálózatra folyamatosan panaszkodnak, hogy elveszi a netet. De nagyon. Szóval valami miatt elszívja az egész netet. Mi erre a megoldás?
A gépre hivatalosan csak Vista van driverek is, a 7-est jelenleg tört verzióban használom a Vista driverekkel. Viszont a Vista valami miatt frissen telepítve nem tud WiFi-re menni. Hálózat van, net nincs.
Tudnátok segíteni? Mert ez már idegesítő. Vista-val nincs ilyen gond. Nem tapasztaltam.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX