- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Sziasztok.
Windows 7 64bit rendszerem van,és olyan kérdésem lenne, hogy mikor bekapcsolom a gépet, nem az a windows indítása logo jelenik meg,ahol a színek egymás után jelennek meg,hanem egy egyszerű kis sáv a monitor alsó felében.........hogyan kaphatnám vissza a régi szép indítási logót? Msconfig-nál körbenéztem minden ok.
Egyszerűen nem értem... -
tag
válasz anonymus89 #41701 üzenetére
nincs, az volt az első, amit néztem. De egyszerűen nemtudok rájönni, hogy miért nincs animáció. Csak az a Vistás csík van
A Vga-nak lehet köze hozzá? Mióta 9800gx2-őm van azóta tapasztalom ezt. Igazából nem nagy probléma csak nem értem -
tag
válasz anonymus89 #41703 üzenetére
Persze eddig is, Win7-et használtam. Sőt már többször raktam újra a randszer azóta, de ez a boot logó mindig megmaradt. Van egy Lenovo Thinkpad T61p, és érdekes módon ott semmi gond.
brd
Hiába irom be a parancssorba, nem történik semmi. A monitorom egy LG full hd led monitor, hdmi-vel összekötve. Szóval azzal sem lehet gond.[ Szerkesztve ]
-
tag
huu srácok... Találtam leírást, mert ez elég gyakori hiba elvileg. Vista lite logo de annyit cseszegettem, hogy el sem akart indulni, ezért csak a dvd-ről tudtam helyreállítani
Inkább nem babrálom tovább, mert a végén összeomlik szegény
Köszönök minden segítséget, hátha egyszer megjavul magától.. vagy nem, de akkor így maradA c:\Windows\System32\winload.exe file verziója: 6.1.7601.17556
[ Szerkesztve ]
-
tag
Sziasztok.
Nálatok mennek a minialkalmazások? Mert nemrég leszedett egy csomó frissítést a win7, na és azóta nem tudok életet lehelni a minikbe
-
tag
válasz Winnie The P #52920 üzenetére
Már csak azt kéne kideríteni melyik frissítés okozta a sok leszedett közül, mert törölném is..
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest