Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fürkésző
tag
válasz pendre54 #50813 üzenetére
Üdv ismét!
Az alapprobléma még mindig ugyanaz: ld. #50738#
Fejlemény: a KB3035583-as frissítés eltávolítása semmit nem változtatott a helyzeten.
Továbbra is minden automatikus vagy kézi frissítés keresés után megpróbálja telepíteni a Windows 10 Home-ot. (Eddig szerencsére sikertelenül, ugyanis senki nem kérte erre.)Így naponta akár több bejegyzést is tesz/tehet a Frissítési előzmények közé.
Guruk, kérlek segítsetek!
Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
Fürkésző
tag
válasz pendre54 #50808 üzenetére
Nem semmi!
Ezzel egyelőre nem csináltál kedvet a frissítéshez.Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
Kernel
nagyúr
válasz pendre54 #50145 üzenetére
Egészen biztos, hogy 17 év Windows használat után nem mástól fogom megtudni, hogy nekem mi a jó.
Ha kell, lemásolom az egész Windowst, szükség esetén visszamásolom, nem fogok a Rendszervisszaállítóval sz*rakodni.
Lapozófájl kérdése is milliószor kitárgyalt, részemről érdektelen mások javaslata ebben az ügyben. De itt nem is arról volt szó, hogy bármi tanácsot kértem volna.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
F_Zolee
veterán
válasz pendre54 #49915 üzenetére
Ez esetben nem igazán kell állítani. Működnie kellene. Meg láthatatlanul nem tudok mit mondani rá.
Max másik billentyűvel is nézd meg jó-e.(#49925) Predator2: ha jól rémlik(és Inteles a géped) akkor az IRST drivert kellene feltenni. (ha jól értem a problémád, nem olvastam vissza az összeset)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
titán
válasz pendre54 #49521 üzenetére
A KB3035583 számú az.
How to uninstall KB3035583 – The Windows 10 Downloader for Windows 7 and 8.1
Ha felteszed majd a W10-t akkor szerintem szűz rendszerre tegyed, jobb tiszta lappal kezdeni az ilyesmit.[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
HoTaZo
addikt
válasz pendre54 #49246 üzenetére
Nekem ezt a progit ajánlották, de nem töltöttem le (mert másképpen oldottam meg a problémámat), így nem tudom mit segít vagy sem (név alapján elméletileg informál...)
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz pendre54 #49244 üzenetére
Nekem úgy sikerült megnyitnom a CBS.log fájlt, hogy az asztalra másoltam és ott jegyzettömbbel megnyitottam.
Hogy ott miért és az eredeti helyén miért nem engedi megnyitni, azt nem tudom, csak egy fórumban leírásait követtem.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
krealon
veterán
válasz pendre54 #46953 üzenetére
"A Comodo tűzfala volt telepítve a gépre, de utóbbi időben volt egy kis zavar körülötte, ezért úgy döntöttem, hogy leszedem, majd újratelepítem."
Probald a "hivatalos" eszkozt: Uninstaller Tool v0.3b
-
LonGleY
veterán
válasz pendre54 #46955 üzenetére
Értem, de akkor sincs jobb javaslatom, mint a Win haptákba vágása szép, tiszta alapról (a programok nagy részéről tudható, hogy hol és miként tárolja a beállításaikat, meg ennyi erővel legalább azokból is rakhatsz újabbakat). A Comodo uninstallal nem szokott pedig gond lenni, én az IS-t cseréltem valamelyik gépen a napokban újabbra. Ha a rendszerbe igen alaposan beépülő tűzfalat gyökerestül (valószínűleg pár rendszerfájlostul) akarod kitépni, nincs is min csodálkozni, ha nem jó a net.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz pendre54 #46953 üzenetére
Ennyit a Revoról ismételten. Nem értem, hogy minek használnak ilyen hülyeséget az emberek, mikor tudható, hogy csak több kárt okoz, mint hasznot hoz.
Telepítsd újra a géped és felejtsd el azt a kétes uninstallert! Semmi szükség rá. Az ember nem cserélgeti több százasával a programjait, hogy bármit is számítson az, ami utánuk marad. De még akkor se lenne semmi baja a Win 7-nek, ha valaki így használná. Ez a Revozás ugyanazon az XP-s - vagy még korábbi - korszakból örökölt hiedelmen alapul, amit kihasználva még ma is képesek eladni a leleményes, agyonpromózó cégek az ilyen system-care-ultimate-pro-hyper-advanced-eket a registry-töredezésétől és egyéb abszurdumoktól tartó techidiótáknak...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz pendre54 #46017 üzenetére
Semmi gáz, nyugodtan törölheted, a lényeg ebben a kérdés/válaszban van
"What happens if I delete the Installer2 folder when NVIDIA drivers and software are still installed on the system?
Deletion of the Installer2 folder will not affect any of your currently installed NVIDIA drivers or software. At most, it will prevent complete installs from occurring in the case of using an older driver from the OS driver store."A kérdés pont az, hogy mi fog történni ha letörlöm az installer2 mappát, miközben az NVidia driverek és szoftverek még telepítve vannak a rendszerre. Erre az a válasz (aláhúzott a lényeg), hogy az installer2 mappa törlésének semmilyen kihatása nem lesz a jelenleg telepített NVidia driverek és szoftverek egyikére sem.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz pendre54 #46015 üzenetére
CCleaner-el tegyél egy próbát, mert az az NVidia install fájlokat törölni szokta(már ha eddig nem próbáltad már ezt)
Az említett mappával kapcsolatban meg itt van info: [link]Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
HoTaZo
addikt
válasz pendre54 #45600 üzenetére
Hali!
Merényletedtől függetlenül tettem fel a kérdésem.
Vannak alkalmak, hogy kipróbálok dolgokat (rendszermentés után) aztán, ha beválik, akkor használom. Ez történt a DB-vel is, csak mivel már ott csücsül, egy jó ideje*, a W7 frissítések közt ez a nVidiás is gondoltam felteszem a kérdést.szabonagyur : az nVidiás topikba is feltettem a kérdést (de mivel ott kisebb az aktivitás -ennek ellenére ott is jött a reakció - így itt is érdeklődtem), talán ott láttad.
*ja, most jutott eszembe!
[ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
félisten
válasz pendre54 #45600 üzenetére
Akkor te vagy a bűnös Valaki tudtam, hogy kérdezte és szerintem a kolléga is kérdezett valamikor aztán a kettő összemosódott..
(#45599) Kispetya11 : olyan nincs, hogy egy Win7re írt driver nem megy csak mert régi, fel kell tudni mindent telepíteni, aki nem ért hozzá nem megy fel neki.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz pendre54 #45442 üzenetére
Ha rendszer visszaállítás nem segít, akkor passz....marad ennek elviselése, v végső megoldásként reinstall, amit nem szeretnél gondolom.
Én helyedben esetleg megpróbálnám először leszedni szakszerűen leszedni ESET cuccát, úgyis 7-es helyett kijött már a 8-as verzió, egy tiszta telepítést, akár megér. Aztán uninstall után, ha nem javul meg, akkor lehet feltenném a KIS-t, aztán a removal tooljával full lekaparnám. Csak egy ötlet. -
King Unique
titán
válasz pendre54 #45433 üzenetére
Hát épp ez az, 2 AV-t alapból nem rakunk soha egymás mellé, még kis próba idejére sem, jó hogy le akarta szedni (előző kikapcsolása nem elég)...előtte le kellett volna szedni ESS/EAV-ot a saját uninstall tooljával csökkentett módban és, ha MBAM is aktív rezidens védelemként volt fent, akkor azt is. Egyébként KIS-nek van egy sima Security Scan terméke átvizsgálásra, max talán az megfért volna ezek mellett is.
Viszont, ha előzőleg nem jelent meg ez a hibaüzenet és más változtatás nem volt a rendszeren, csak ez az "AV próba", akkor vsz ez mókolt el vmit... -
King Unique
titán
válasz pendre54 #45428 üzenetére
Érdekes, KIS nem szokott csak úgy ilyeneket csinálni....milyen programokat akart letörölni, talált vmit, ami ütközik vele? Vírusírtó topikban érdeklődj még esetleg!
Nem kellett volna megszakítani...ilyenkor max még rendszer visszaállítást lehetne megpróbálni, ha van vmi nem túl régi visszaállítási pont, illetve némely AV telepítés, uninstall előtt maga is lérehoz. -
-
titán
-
-
félisten
-
LonGleY
veterán
-
félisten
-
w333
félisten
válasz pendre54 #43782 üzenetére
Akkor ez tuti valami Asus usb driver bug lesz ...
Szerk.
Különben azt vettem észre hogy az USB 3.0 driver kavarhat be valahogy mivel ha Win 7 -re felrakom normálisan az Asus oladaláról az alaplap usb drivert akkor ez a hiba néha előjön, viszont ha eszközkezelőben rámegyek ahol sárga felkiáltó jel van és kiválasztom az illesztőprogram frissítése majd kitallózom a driver mappát akkor simán frissül és alul az óránál egyből írja is hogy USB 3.0 illesztőprogram frissítve (ilyenkor nem jön elő ez a hiba), de a full telepítő "Asus.exe" tartalmaz valami usb figyelőt vagy valamit ami miatt ez van ...
Viszont a Win 8 már alapból tartalmazza ezt a drivert vagy frissítés után jött már nem tudom, visszaállítást sem tudtam csinálni és kb. 5-10 próbálkozás után sikerült visszarakni a Win 7 -t
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
addikt
válasz pendre54 #43698 üzenetére
Szóval erről a gondról írtam tegnap, és vártam valami javaslatot, ötletet:
Az IE-n most csak a Battlelog van megnyitva, és a net 78 %-on pörgeti a procit."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
válasz pendre54 #43698 üzenetére
Bocs, de még az előzőhöz annyit, csak közben lejárt a szerkesztési idő, hogy viszont a fizikai memória használatában nincs eltérés a korábbiakhoz képest, csak a procit tekeri piszkosul a netezés, és értelemszerűen, ha nincs elindítva a net a proci használat is a nullával egyenlő.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
krealon
veterán
válasz pendre54 #42424 üzenetére
"Az 1-esben a VGA van, a legtávolabbi PCIe-s slot ettől a 4-es, de ez egy hosszú foglalat. Kérdés, hogy ide berakható-e a Xonar DGX, aminek a fotók alapján két kis rövid PCIe csatlakozója van?"
Berakhato, hiszen a PCIe foglalat lefele kompatibilis, egyszeruen nem fogja hasznalni a 2-3-4 PCIe savokat.
PCIe 16x --> PCIe 8x --> PCIe 4x --> PCIe 1x -
LonGleY
veterán
válasz pendre54 #42424 üzenetére
Igen (csak egy google-keresés kellett volna, 1. találat, 1. válasz), de szerintem nem fog osztani-szorozni. De a VGA-hűtés miatt tényleg jobb távolabb.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz pendre54 #42151 üzenetére
de el lehet távolítani, ha volt futtatva lemezkarbantartó is. pusztán annyi kellemetlenséggel jár a dolog, hogy a lemezkarbantartó letörölt egy korábbi frissítést, miután ez települt, így ha ezt eltávolítod, azt az egyet, ami egy tavaly novemberi, újra fel fogja ajánlani. azzal egyébként nincs gond, mehet fel rá.
dokee78: UAC kikapcsolása esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz pendre54 #39440 üzenetére
Üdv.!
Közben kutakodtam én is és, mivel Poo fórumtárs mondata elgondolkodtatott: mappa saját tulajdonba vételét próbáld ki
És ezt találtam:link ki nem próbáltam, mert közben sikerült megoldanom a problémámat, szóval csak saját felelősségre ajánlom.
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
LonGleY
veterán
válasz pendre54 #39441 üzenetére
Ennyire le szoktad butítani a Win 7 kinézetét? Egyébként a kép alapján jól néznek ki a jogok, amennyiben a rendszergazdáknak teljes körű hozzáférés van bepipálva rajtuk.
Pakold újra a fenébe, de ezúttal hagyd, hogy a program files mappá(k)ba telepítse a dolgokat! KNem csak, hogy értelmetlen külön pakolni őket, de az ékezet pár programnak gondot is jelenthet az elérési útban.
Amúgy nem kéne ilyen hibának előjönnie, ha rendben van a Win. Olyat is tudsz csinálni, hogy a ezekben a helyeken rejtetté teszed az eredeti programok mappáit, hogy ne zavarjanak.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz pendre54 #39440 üzenetére
Ráadásul most szembesültem vele, hogy kipróbálásra felraktam egy Triálos ESET Nod 32 7-est is, pont a segédprogis mappába, akkor ezt se fogom tudni lepucolni innen, szóval fontos lenne valami megoldás.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Rasiel
senior tag
válasz pendre54 #38164 üzenetére
A legjobb megoldás az lenne - amit brd is írt - , ha lenne lehetőséged egy friss Windows-al kipróbálni. Nem kellene újratelepíteni a mostanit, mert lehet, hogy úgy sem javulna meg és plusz munkát szereznél magadnak. Ha van otthon egy HDD, amire ideiglenesen fel tudnád rakni a Windows 7-et, akkor könnyűszerrel meg lehetne nézni, hogy biztosan nem kavar-e be egyik program sem.
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
válasz pendre54 #38146 üzenetére
Nálam, ha böngészőt nyitok, akkor max órajelen megy a kártya, így általában 50 fokos, ez abszolút nem vészes, főleg úgy, hogy nálam minden venti teljesen le van tekerve. Abban az esetben, ha semmi terhelés nincs a gépen, böngésző sincs nyitva, akkor ~35 fok szokott lenni a kártya, de ez nagyon ritkán fordul elő.
Windows betöltés után (ha nincs megnyitva semmilyen progi, csak az automatikusan indulók) hogyan alakulnak a VGA órajelek? Friss Win-el próbáltad-e már?[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz pendre54 #38146 üzenetére
Nincs sokat töprengeni rajta, 3 dolog lehet: fos a driver, fos a kártya, valamilyen monitorozóprogram szól bele az órajelállításba, ezért nem történik meg. Tehát megnéz másik drivert, BIOS-t frissít a kártyán, ill. megnéz új, Windozzal, amin csak a chipsetdriver és a VGA drivere van telepítve.
The only real valuable thing is intuition.
-
mekker
őstag
válasz pendre54 #36734 üzenetére
Hát egy i5 750-es procim van, szóval nagyjából hasonló kategória.
Most akkor kipróbálom az 5%-os limitet, köszi a választ!Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
DS39
nagyúr
válasz pendre54 #34193 üzenetére
nem kifejezetten hibát javít, visszapakolja az alap rendszerfájlokat, miközben megmaradnak az adataid, a felhasználói fiókod, de azért javaslom a művelet előtt a rendszer partícióról mentsd ki a fontos adatokat, mert az a tuti. de ha csak egy-két kulcsot írtál át, és nem tudod mire kéne vissza írni, abban akár itt a fórumon tudunk/tudnak segíteni. (és neked is boldog karácsonyt )
-
DS39
nagyúr
válasz pendre54 #29434 üzenetére
az Operációs rendszer védett fájljainak elrejtése mellől kell kivenni a pipát
Amúgy azt leszögezném hogy én ezt nem azért említettem, mert ne támogatnám a Win frissítéseket, mindig felrakom őket, max szelektálok néha, pl SQL Server sp1-e nem kellett, nem éreztem szükségesnek, de a biztonsági frissítések mindig felmennek. ez a .NET-es is inkább csak érdekes hogy miért csinálja, és miért ilyen időeltolással (3-4 nap múlva dolgozza fel a frissítést).
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz pendre54 #28916 üzenetére
Elvileg törölhetőek, de én sajnos már találkoztam már olyan programmal, amely egy bizonyos verziót keresett. Ezt, ha külön nem írja a program, onnan fogod tudni, hogy lefagy, általában valamilyen C++ runtime error kíséretében.
The only real valuable thing is intuition.
-
-
DS39
nagyúr
válasz pendre54 #28453 üzenetére
Nincs mit. Ez az alapbeállítás, szóval nyugodtan használhatod ezt.
az hogy mi állította át, jó kérdés, a leírás szerint egy DNS Changer Malware okozza, de az Avira szerint nincs ilyen a gépeden (amiről előzőleg betetted a képet).
illetve írtad az elején hogy miket futtattál el ellenőrzésnek, ha azokat csak ezért tetted fel akkor oké, de állandóan szerintem ennyi vírus és egy írtó ne legyen a gépen egyszerre. pl egy Avast untig elég mindenre, Defender sem kell hogy fusson mellette. (bár ha az MSE fent van akkor az már úgy is ki van kapcsolva)
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz pendre54 #28431 üzenetére
Valószínűleg feltelepült a gépedre ez az OpenDNS nevű internet security-s valami, amit szerintem le kéne telepíteni a Vezérlőpultban, ha megtalálod. Mindenesetre a linkjeire ne nagyon nyomogass, amiket felajánl...
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
DS39
nagyúr
válasz pendre54 #28149 üzenetére
az MSOCache mappa az Office telepítéskor keletkezik és pakolja oda a cuccokat, ha sikeresen befejeződött a telepítés az a mappa nyugodtan törölhető.
ha windows update-en keresztül frissül az Office vagy valamely összetevője újra létrehozza magának ezt a mappát (néha), ebben az esetben is amint meggyőződsz róla hogy a telepítés sikeresen, ezekre a fájlokra már nincs szükség.egyébként ez minden ilyen Cache mappával így van, ide rendszerfájlok, alkalmazás futtatáshoz szükséges dolgok nem kerülnek. $PatchCache$ is ugyanígy törölhető a Windows/Installer mappából, kell a hely, mert az is megszokott nőni szépen. illetve a C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download mappa tartalma is üríthető ha épp nem fut Windows Update telepítés.
wrox: én simán shift delete-t nyomok rá, még sosem volt gondom, vele, de valóban lehet hogy a lemezkarbantartóval "biztonságosabb" a törlése. bár szerintem csak annyival több hogy a hozzá kapcsolódó registry bejegyzéséket is törli, amit a CCleaner is megold, ha egy reg bejegyzéshez már nem kapcsolódik tényleges fájl vagy mappa.
[ Szerkesztve ]
-
wrox
őstag
Érdemes tanulmányozni.
A lényeg, ha ott van, akkor ne töröld, hanem a lemezkarbantartóval távolítsd el. Office telepítésnél kellett volna kipipálnod a végén, hogy telepítési fájlok törlése.[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
Ha jól olvastam utána ezek a Microsoft Office-hoz tartozó fájlok lehetnek, illetve a mappa is oda tartozik. Szerintem nem bántsd ha nem muszáj.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
krealon
veterán
-
sfdrakex
nagyúr
válasz pendre54 #21628 üzenetére
Ezeket nyugodtan törölheted, szerintem egyiket sem használod, se a SweetIM-et se a Babylont, csak valami telepítésével együtt felmentek ezek a szarságok is. Szóval ha nem használod a programokat törölheted a bejegyzéseiket nyugodtan. Ezek böngészőkbe épülő toolbarok.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
polonic
félisten
válasz pendre54 #15322 üzenetére
Hülyeségeket beszéltek neked. Meg is mondhatod nekik.
A 32 bites operációs rendszerek összesen 4 gb ramot tudnak megcímezni, amibe minden memória beleszámít. Így a rendszermemória, vga memória, cache-ek, stb is.
Nem kell venni 64 bites oprendszert. A kód jó az adott verzió 64 bites változatához is.
-
vlevi
nagyúr
válasz pendre54 #13758 üzenetére
Vagy használod ezt a progit.
[link]
Elindítod, és akkor minden printscreenre tesz egy bmp-t saját maga mellé. Mondjuk pont emiatt nem érdemes a program filesbe másolni, mert 7 alatt oda nincs írási jogod. Jó lesz az bárhol máshol. tmp, képek, satöbbi.Vagy Windows 8, aholt a Win+Printscreen rögtön menti a képet
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest