Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Szerintem logikus. Normális procival a különbség közel sem olyan egyértelmű, mert lesznek appok, amik viszont fürgébben működnek majd (illetve egyre több az only-64-bit program is, pl. az újabb Adobe szerkesztők egy része már ilyen). A tanácsod rég elévült.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Ezt azért nem merném egyöntetűen kijelenteni , mert nálam is 4 GB RAM van notiba és csak 64 bites oprendszereket használok jó ideje Win7 és Win 8-ból is és semmi probléma. Lehet 32 bit esetleg kicsit talán pörgősebb lenne vmivel, de számít milyen erős a proci, HDD vs SSD stb, mennyire van telepakolva programokkal, vírusírtó milyen stb...
Illetve 32 bitnek a 4 GB RAM és 2,2 TB HDD korláton kívül lehetnék akár egyéb hátrányai is adott esetben.(#40307) Yiggdrasil : nem tudom lehet e benne szerepe, de egy nem megfelelő driver is okozhat fura jelenségeket, főleg, ha ehhez abszolút nincs semmi 8-cas driver támogatás...
Defender nem akarom lehúzni, de fájlműveleteknél lassú, volt rá példa másik topikban, h egyeseknél procit is pörgette, védelme se az igazi.
Az, h Windows update közben belassul (kicsit) a rendszer, az mondhatni természetes, egyáltalán nem hiba , tapasztaltabbak ezért állítják a frissítést nem teljesen automatikusra, hanem egyénire, h maga dönti el mikor telepíti őket stb.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
RaZroX
addikt
Áá értem. Még annyi, hogy felhasználó név + jelszó kombót az oldalon kell beállítanom valahol ugye ? Csak mert a regisztrál névvel + jelszóval azt írja, hogy rossz a host name-em (le ellenőriztem: razxcore.noip.me), Ha meg másik felhasználó nevet + jelszót adok meg akkor ugye azt írja rossznak.
This is the way
-
-
hegegabi80
addikt
Na pont ezt akartam kérdezni, hogy mi az a hot swap funkció, de akkor jó sejtettem.
Tehát ha ez a funkció be van kapcsolva, akkor a belső/külső satás Rack-nél működik? Csak pl simán rádugom a gépre és fel is ismeri, meg le is tudom állítani.
Ez működik a belső satas rack-nél is? Bocsi a hülye kérdésekért, de akkor úgy ruházok be.Szerk: Utána olvastam és elvileg működik
[ Szerkesztve ]
-
-
spiritex
veterán
Félreértettél. Arra gondoltam, hogy három tényező van egyszerre, tehát laptop recovery partíció, klónozás, és annak a hdd-nek a cseréje ssd-re, amin a gyári recovery partíció van. Desktop HDD-n nincs recovery partíció, amit át kéne menteni. Itt meg gondolom HP a laptop és emiatt van egy gyári recovery partíció. Ezért mondom, hogy egyidőben, mert nemcsak, hogy le kell cserélni a hdd-t ssd-re, de még a gyári recovery-t is át szeretné menteni az új ssd-re, hogy az továbbra is funkcionális maradjon a saját recovery felületével.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
Igen, mert én olyat pl. csináltam, hogy asztali gépben HDD-t átklónoztam SSD-re, meg olyat is, hogy SSD-t SSD-re, de olyat is, hogy laptop HDD-t lecseréltem SSD-re új installal, de olyat, hogy laptop HDD-t laptop SSD-re klónoztam volna, na olyat nem. Itt a laptop + klónozás + egyidejűleg cserén van a hangsúly.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Arlekim
aktív tag
Gondolkoztam már rajta. Nagyon nem pörögtem rá, de néztem olyat, ami pci portra csatlakozik. Feltételezem hogy gyorsabb lenne az elérése, írása/olvasása mint egy sata X-nek.
Csak ne lenne olyan drága hogy leizzadok ha megnézem.Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
DS39
nagyúr
videóvágás, 3d-s grafika renderelése, ezek azért kihasználnak több ram-ot is, de abban egyet kell értsek hogy van olyan stabil egy 32 bites Windows, mint egy 64 bites. csak annak megfelelően kell megválasztani a használatát. (netezésre, videónézésre, alap játékokra pont ugyanolyan mindkettő)
-
PumpkinSeed
addikt
Próbáld ki a BF 3-at ultra-n 4 GB rammal. Tapasztalásod sok lesz. De mindegy nem akarlak rábeszélni a 8GB ramra. Remélem az elkövetkezendő 10 évben nem is lesz szükséged se a 64 bites OS-re, se a 8GB ramra.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
Arlekim
aktív tag
Talán így helyből nem tudok mondani ilyet
Ami biztos hogy nekem a 3,5 gb kevés. És mivel fizikailag elfogy, a windows elkezdi növelni a hdd gyorsitótárat, onnan ír-olvas, ami miatt lelassulok.
p2p, vírusvédelem, 6-8 kis task program, chrome 5-10-20-sok lappal, és közben játszanék is, bár általában lelövöm elötte a böngészőt (ami meglepően sokat eszik).
Ha tehetném beletenném a 8 gb-t, kikapcsolnám a gyorsítótárat, és örülnékUpd: És van olyan hogy emelett megy a photoshop, word, excell, adatbázis, ie, opera, firefox, néha egyszerre, néha felváltva (webdesign)
[ Szerkesztve ]
Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
nagyúr
Mondjuk aki tervező programokat használ, vagy 150 tabbal nyomja a tűzrókát, az alumíniumot és a felfedezőt, meg a színházat.
(#27861) L!NK->Q3:Passz, úgy nem tudom. Szerverben nem vagyok otthon.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
PumpkinSeed
addikt
1. Ha nem használod ki akkor ne használd.
2. Ha van egy program pl, Picasa (a google képnézegetője) és feltesszük egy 32 bites és egy 64 bites rendszerre ahol mindkettőn 3GB memória van (hogy a 32 bitesnek se legyenrossz) akkor a 64 bites rendszeren gyorsabb lesz, mert jobban használja a rendelkezésre álló memóriát.
3. Egyre több minden használja ki a 4GB RAM-ot így magaddal teszel rosszatm ha beruházol egy 32 bites rendszerre mert, nem tudsz játszani az új játékokkal és folyamatosan keresgetni kell majd a régi 32 bites változatokat az új programoknál. (Még nem most de majd egyszer)Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy melyiket választja. De én ajánlom a 64 bitest.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
Arlekim
aktív tag
-
Arlekim
aktív tag
Egyébként legfőbb ismérve a 64bitnek hogy több ramot kezel, ésd hogy nem 32bites? Vagy van több előnye / hátránya? Pl megnő az erőforrás-igény?
Anno volt egy kisérletem a 64bitre, de mivel a telepítőlemez hibás volt(?)((hiányzott a dvd rom drivere) maradt a 32bit, és egészen ezidáig nem is volt igényem másra.Előzőhöz:
Boot sorrend: -1. DVD -2. HDD
[ Szerkesztve ]
Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
-
krealon
veterán
Lehet, hogy ennek a lapnak az alja a megoldas?
Ez alapjan pedig ellenorizheted az alapbeallitasokat.
[ Szerkesztve ]
-
krealon
veterán
Hirtelen 2 modszert talaltam az UAC allitgatasara.
You cannot change User Account Control (UAC) settings on Windows 7
Enable or Disable UAC From the Windows 7 / Vista Command Line
Remelem valamelyik segit.
-
PumpkinSeed
addikt
Ha a felhasználó nem rendelkezik a megfelelő jogokkal akkor ne csodálkozz, hogy mindig át kell jelentkezni.
Biztos nem lenne egyszerűbb egyszer jogot adni neki és akkor bármikor futtathatsz?"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
-
nagyúr
Az komoly.
(#10813) klambi: Az hogy nem kellene lennie nem jelent semmit.
Hardveres hibád lesz. Szóval szerintem szervíz."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Még kint sincs. Majd a bétát feldobom egy külön vinyóra.
(#10788) hackeeeee:Relatív. Ha már van 4 giga ramod akkor + 4 giga lapozófálj. És nem hiszem hogy 6 giga lenne a rendszer. Nekem 4 gigánál 11-12 gigában szokott megállni.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
ZÁEL
tag
Sziasztok!
Súlyos problémával fordulok hozzátok!
Win 7 van a gépemen és 50GB-ot adtam neki, mint C meghajtó és kb 1 hete vmiért folyamatosan azt írja ki a gépem, hogy megtelt a C meghajtó azonnal töröljek le vmi programot!
De nem értem, hogy ez hogyan lehetséges, hogy megtelik??
Voltak fent játékok meg programok letöröltem nagyon sokat és lett is hely, de utána nem sokkal már be is telt és egyszerűen ez képtelenség, hogy betelt! Nem értem, hogy mitől telt be??
Légyszí segítek nekem, hogy miért csinálja ezt a gépem!
Lefuttam kémprogram keresőt és vírus írtót is és mindkettő azt mondta, hogy tiszta gépem és semmi fertőzés nincs rajta, amúgy nem is szokott még sosem volt vírusom. Nem értem,hogy miért mutatja azt, hogy a C meghajtón öösszesen 5kb szabd hely van! Mi csinálaj ezt? Mi foglalja el a többit?
Segítsetek nekem légyszives!
Nagyon szépen köszönöm!Ja és még annyit kérdeznék, hogy ha újra rakom a windowst a C-re, akkor oda mellé milyen progit tegyek még? Úgy értem, hogy MS Office is mehet a C-re vagy az D-re inkább? Játékok C-re vagy nem? Milyen progit kell a C-re rakni a win mellé? Köszi ezt is!
Királyok vagytok! -
gyáliSanyi
őstag
-
daninet
veterán
F8 ofkorz de behal a dll-ek betöltésénél.
ramot is átraktam másik slotba, az sem lett jobb. pedig eddig rajta volt a rendszer csak döglassú volt ujra kellett telepiteni..MOD: találtam egy ilyet [link]
tehát megpróbálok akkor egyénileg létrehozni egy ntfs particiót
milyen ingyenes lemezről is bootoló megoldás van?[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest