- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
válasz StSanya #33570 üzenetére
Akkor például ennek >>>
Universal Print Driver PCL6 Hungarian PCL6 Universal Print driver (WHQL) 1.10.1.0 2010-08-25
működnie kell 64 biten? Fent legördülőben kiválasztottam a 64 bitet.Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
Stonerice
őstag
válasz StSanya #33565 üzenetére
Develop ineo 160
Megnézem holnap 64 biten. Windows updattel, de úgyrémlik a hálózati megosztásnál próbálta keresni egy 64 bites gép a 64 bites drivert, és nem talált.
[ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
Stonerice
őstag
válasz StSanya #33561 üzenetére
De, igen. Közben kiderült minden. Adtak a gépekhez saját 64 bites sp1-et, ,csak sajna nem megy a nyomtató 64 bitesen. Erre nincs valami megoldás?
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
spiritex
veterán
válasz StSanya #31462 üzenetére
Én is használom ezt az SSD-t, de ikonról váltogatom a Default eszközt.
Tudom, hogy a winamp-nál nem kell, de ha pl. nála kéne, akkor az ikonjára jobb egér, Tulajdonságok, és a Cél végére kéne beírni a winamp.exe után, hogy: elérési út/SSD.exe #, ahol a # annak az eszköznek a száma, amivel szeretném, hogy induljon a progi?Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Lenry
félisten
válasz StSanya #31462 üzenetére
faja, köszönöm, este meglesem
(#31468) akcsy a Start menü tetején olvashatod a felhasználóneved, arra kattintva előjönnek a Képek / Zene / Letöltések, stb mappák.
ezek közül, amelyiket át akarod állítani, arra jobb klikk - tulajdonságok, és ott a Hely fülre kattintva tudod megadni, hogy ezek a mappák fizikailag hol legyenek.[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
nagyúr
válasz StSanya #31465 üzenetére
Meg ahhoz tudod hozzáadni, miből elvontad. Ha a 2 partíció között van még egy, már az sem megy hogy hozzáadod az utolsóhoz..
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Gabesz87
veterán
válasz StSanya #30118 üzenetére
Úgy tűnik, mindezen változtatások sem segítettek, mert újra kék halált kaptam az EuroTruck Simulator 2 közben Az a furcsa, hogy barátnőmmel szoktunk Heroes-ozni, de ott pl. még ez soha nem fordult elő. Talán akkor mégiscsak valami alaplapi zűr lesz!?
Lehet, hogy el kéne vinnem valami boltba, hogy teszteljék le ők is így 4x2 Gb memóriával. Nem szeretnék most alaplapot cserélni, mert venni egy új 775-ös foglalatút, annak nem sok értelme van. Akkor már frissítenék 1155-re, de hát az meg maga után vonja az új CPU-t és memóriákat.
Vagy marad a régebbi felállás, 4 Gb, amivel nem volt bajom.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz StSanya #30111 üzenetére
És milyen értékre kell tenni?
A System Memory Multipliernél a következő opciók vannak:
Auto
2.00B
2.40B
3.20B
2.00D
2.66D
2.66C
3.33C
4.00C
2.50A
3.00A
4.00AA DRAM Timing Selectable-t ha Manual-ra állítom, akkor utána a CAS Latency Time, tRCD és tRP értékét 5-5-5--ről állítsam 6-6-6-ra?
-
-
Gabesz87
veterán
válasz StSanya #30053 üzenetére
Kérdéseidre válaszolva:
Rev.1.1
Intel Core Quad Q8400, 2,6 GHz
RAM-ok pedig mind Kingston-ok, a régebbiek időzítése 5-5-5-18 (400 Mhz), az újabbak 6-6-6-18. És amúgy mind 800Mzh-es DDR2.
Most nézem itt az AIDA-ban, hogy az alaplap memóriabusz tulajdonságainál, hogy a valódi órajel 333 MHz (DDR), effektív 666 MHz. Nem igazán értem ezeket, cask feltűnt itt a 333.
-
Gabesz87
veterán
válasz StSanya #30048 üzenetére
Az mennyire probléma, hogy a régebbi RAM-ok CL5-ösek, az új meg CL6? Az nem gáz, én úgy tudom, mert akkor a 6-osak is 5-ös időzítéssel mennek, nem? (Vagy fordítva!?) Meg azt sem értem, hogy a Memtest86, ami most is fut még, azt írja:
Settings: RAM: 333 MHz (DDR666) / CAS: 5-5-5-15 / Dual Channel
Miért 333 Mhz????
Nem igazán szeretek feszültség értékekkel játszani, tuningolgatni. Soha nem állítgattam ilyeneket.
-
-
siebener
aktív tag
válasz StSanya #29998 üzenetére
Már gondolkodtam rajta én is, hogy talán más kijelző van benne, mint kellene. Igaz, akkor azt a tanácsot kaptam, hogy szedjem szét, és nézzem meg, de annak még nem álltam neki.
Aida-val megnézem, de csak később, most már nem állok neki ilyeneknek (meló van).A win7 már megvolt, szinte minden létező driverrel, vagy 3-4 alkalommal újratelepítve, de azzal nem volt meg a kívánt felbontás.
-
siebener
aktív tag
válasz StSanya #29996 üzenetére
Alapból arra használom a notit, hogy:
* szövegszerkesztés,
* Internet/email, stb.Ezért bőven elég lenne egy XP is, ha lenne rajta jó felbontás. Vagy win7, detto...
Szóval az elsődleges szempont a helyes felbontás, akár XP-n, akár win7-en, akár win8-on. A többi másodlagos, illetve, majd ha sikerült, meglátom, melyik a jobb.
-
siebener
aktív tag
válasz StSanya #29991 üzenetére
Igen, próbáltam, és nem írtam el semmit.
Driver telepítés megvolt (chipset+VGA+egyéb sorrendben), frissítés OK, Windows Update OK.
Intel GMA 500 "5.0.0.2030" verziója van fent, valamint csak, és kizárólag eredeti lemezeket használok (nem töltögetek, nem torrentezek, stb). -
siebener
aktív tag
válasz StSanya #29986 üzenetére
A videót megnézem, köszönöm.
1024x768-on használnád? Próbáld ki...
Kezdjük ott, hogy nem jelenik meg a kezdőoldal alja. Ha az asztal közepe alatt jobb gombbal kattintok az egéren, akkor a listának az alját már nem látom... és még folytathatnám. Hidd el, nem jó ez így.Szerk.: belenéztem a videóba, köszönöm, de mint írtam, nincsen Display1_DowScalingSupported bejegyzés registryben.
[ Szerkesztve ]
-
siebener
aktív tag
válasz StSanya #29974 üzenetére
Nos, akkor egy update.
Felkerült a notira a windows8. Ki kellene derítenem, hogy ezzel végre menni fog-e minden rendesen, vagy sem.
De! Fent van a chipset driver, fent van a GMA500, viszont még mindig nincsen 1024x600. Sőt, nem találom ugyanúgy azt a bizonyos "Display1_DownScaledSupported"-et sem.
Azt hiszem, el vagyok átkozva.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Láncfűrész topik
- Letiltás - hogy is van ez?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX