Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Szerintem hülyeség, csak a plusz köröket csinálod. Én még sohasem telepítettem a gépemen semmi olyat, ami gáz lett volna, még az antivírust sem használom (csak a tűzfalat). Ha valaki hülye, az ellen meg úgysem véd semmi. És amúgy is prímán tönkre lehet vágni a gépet felhasználói fiókból is, szóval...
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
Igen,én legalábbis erősen ajánlom, mert a uac az nem 100%-osan olyan mint egy normál felhasználói fiók.* Ezt érdemes lehet elolvasni. Bár igazán megcsinálhatták volna rendesen a kutatást.
* Rendszergazdai fióknál, de maxra állított UAC-cal több jogod van, mint egy normál felhasználói fiókkal. Próbáld ki: egy c:\users\all users\desktop mappába rakott parancsikont kérdés nélkül kitudod törölni a rendszergazdai fiókból, normál fiókból viszont csak megerősítéssel tudod.
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
A többit Windows-t is. Én sem a rendszergazdai fiókot használom a gépemen. Ritkán, ha telepítek valamit akkor csak beírom a rendszergazdai jelszót, szóval még át sem kell lépnem a másik fiókba. A gyerekek pedig rendszergazdai jelszó hiányában viszont nem tudnának nagy kárt okozni a rendszerben.
-
LonGleY
veterán
1. Valami bootolható winnel vagy linuxszal mentsetek adatot, majd telepítsétek újra a rendszert! Persze csak ha átment egy ellenőrzésen az adattároló és hibátlannak bizonyult.
2. Ha a winyó hibás, vegyetek új HDD-t vagy SSD-t - arra mehet az új rendszer; az előzőről ekkor tudtok adatot menteni.
[ Szerkesztve ]
-
trisztan94
őstag
Igen, de "teljesen legálisan" csak akkor, ha rendelkezel egy eredeti Windows 7 lemezzel, aminek a verziója megegyezik a matrica verziójával (rá van írva, hogy mondjuk "Home Premium")
Én rákérdeztem még anno a MS-nél, hogy
letorrentezhetek-ekölcsönkérhetek-e egy Windows 7 cd-t amiről felrakom a rendszert, majd a kóddal beaktiválom, de azt mondták nem. Attól függetlenül működik ez a megoldás és nincs nyomahttps://heureka-kreativ.hu
-
félisten
Félreértetted vagy félreérthetően fogalmaztam. Természetesen nem arról van szó, hogy W7-ben ugyanaz a memóriakezelés van, mint DOS-ban, csak azt, hogy némely kifejezések a régi korokat idézik...
(Win2000 volt az első, ahol megváltozott teljesen/alapjaiban a memory management, már ott sem lehett pl 16 bites progit futtatni, ami a pl HIMEM.SYS-en keresztül foglalt memóriát stb)Visormail
Ja, oké... Akkor újra kellene telepíteni a rendszert vagy visszaállítani egy működő állapotra valóban.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
DS39
nagyúr
hát ez nem az a felülete, ahol magyarázkodik, valóban
csökkentett mód, rendszer-visszaállítás, bootolás telepítőlemezről, kb amit meg lehet csinálni ha huzamosabb ideig nem jut túl ezen a dolgon a rendszer (lehet nem fog, mert az első konfig során a resettel kinyírta a folyamatot)
-
félisten
Az a gond, hogy az ilyen jelenség az egyértelműen valami update telepítése kapcsán jelentkezhet(amire DS39 is utalt/feltételezett helyesen)
magyarul amikor pörög a "bitkolbász", akkor hagyni kell a "daráló", amíg legyártja a szalámit.
(ne kapcsolja ki a gépet ilyenkor, amit vélhetően megtett)
Ha ez megtörtént, akkor (ha van) állítson vissza egy korábbi állapotot (rendszer-visszaállítás)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
"na'most ilyenkor mit lehet tenni?"
Mond meg a tesónak, hogy ne holt nyelven beszéljen, vagy tisztuljon ki
(sok mindent hallottam már, meg tapasztaltam is, de a "bitkolbász" és hasonló kifejezésekkel nem igazán tudok mit kezdeni (except virtuális böllér) )[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
DS39
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Célegyenesben a Yettel TV
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest