Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Red_Bull
aktív tag
válasz ekkold #72115 üzenetére
Igen, ezt nem írtam, itt sajna van egy kis bökkenő ez esetben, kell egy Win10-es gép, hogy meg lehessen csinálni,én is melóhelyen oldottam meg emiatt. Ha nem megoldható akkor nincs más megoldás,gyorsan fel kell előtte pattintani Egy Win10-et, hogy alóla meg lehessen csinálni..
-
Red_Bull
aktív tag
válasz ekkold #72112 üzenetére
Pont én is egy ilyen beégetett Win10pro licenszes HP gépre telepítettem, (EliteDesk 800 G2 Mini) i5 6500 proci van benne amit még nem támogat a Win 11..
Rufussal ha készítesz telepítő pendrive-ot az megkérdezi az elején, az általad említett dolgokat, szóval nem kell sokat trükközni, így akármilyen gépre felehet tenni, nem kell online fiók se és nem tesz fel 100kérdést telepítésnél..
És igen, elfogadta a licenszet is, automatikusan Win11pro- tesz fel és beaktiválja magát.
-
Red_Bull
aktív tag
válasz King Unique #72096 üzenetére
Na, pár nap használat után csak belefutottam egy dologba, amihez újabb Windows kellett volna, ezért megtettem amit javasoltál, dual bootba felraktam, de nem a 10- et, hanem mondom akkor kipróbálom a 11-et..
Tartottam tőle, de eddig nagyon pozitív csalódás, nekem ez sokkal szebb, átláthatóbb, kézreállóbb, mint a 10, arra egyszerűen rossz ránézni sok helyen évek után is..
Szóval megoldódott a problémám, nem kell kötelező már régi rendszert haszálnom, mert egy délután alatt megkedveltem a 11-et, annyira hogy már a 7-et le is szedtem a gépről, most már csak az fut rajta.
Ugyanakkor van még 2 régebbi gép itthon, egy konyhai netezős laptop,és egy médialejátszó mini PC a Tv mellett.
Ezek 15 éves C2D E8400 procis gépek, egy SSD-vel, és windows 7-el még mai napig használhatóak alap dolgokra.Ezeken soha nem fogom lecserélni a Win 7-et, kizárólag Youtube, filmlejátszás,és néhány weboldal megnézése megy rajtuk, nincs rajtuk semmi fontos adat, szerintem ilyen gépeken nyugodtan futhatmég Win7, legrosszabb esetbe ha bármi van, újrahúzom fél óra alatt a rendszert..[ Szerkesztve ]
-
Red_Bull
aktív tag
válasz King Unique #72097 üzenetére
Biztos így van,de nálam pl. USB3 portra van kötve egy SSD, ráadásul SATA-USB átalakítóval,és ez a belső SSD-re 300MB/s-el másol ami 18GB percenként, nekem ez bőven jó
-
Red_Bull
aktív tag
válasz ekkold #72091 üzenetére
Köszi, ezeket betartom
#72090 King Unique
A C) már megtörtént, az elmúlt 2 évben W10-et használtam itthon,most downgradeltem W7-re.
A Supermium és hasonló böngészők direkt XP/Win7-re készülnek, szóval a friss böngészőkkel nem lesz gond még évekig.Egyéb programokkal sincs egyelőre egyáltalán problémám amiket használok.
Egyébként úgy érzem kicsit túl van lihegve ez, hogy mennyire veszélyes mert nem frissül már ez a rendszer..Nyilván nem való mindenkinek, de ésszel használva azért nem teljesen őrültség 2024-ben is W7-et használni...
-
Red_Bull
aktív tag
Üdv!
Úgy döntöttem most, 2024 végén hogy Windows 7-et szeretnék használni, szerintem az ez után következő Windowsok idegesítőek, logikátlanok,tele felesleges és idegesítő funkciókkal,W10 pl sok év után is megszokhatatlanul ocsmány egyes helyeken, egyszerűen rossz ránézni stb stb..
Tudom,hogy kockázatos , mert nincs biztonsági frissítés, és örökké úgy sem fogom tudni használni de jelenleg minden fut rajta ami nekem kell, és sokkal jobb élmény használni mint az újabbakat. Nyilván hosszútávon a Linux lesz a megoldás,ha nem tetszenek az új Windowsok, de most egy darabig még W7-et szeretnék használni.Adnátok tippeket hogy lehetne minél biztonságosabbá tenni a Windows 7 használatot 2024-ben?
Először is feltettem egy olyan verziót amiben az összes létező, utolsó utáni frissítések is benne vannak 2023-ig /Windows.7.SP1.AIO.x64.Integrated.March.2023./Mai napig frissített böngészőket raktam fel, Firefox ESR, és Supermium.
Miket ajánlotok még, vírusírtó, tűzfal, biztonsági program, akármi?
-
Red_Bull
aktív tag
Köszi, de el lett tüntetve az egész kezeléstechnikai központ, meg amúgy is látszott rajta hogy valamilyen buherált windows, úgyhogy inkább újratelepítettem.
-
Red_Bull
aktív tag
Üdv
Került hozzám egy gép, Windows 7 professionalal amelyen nem található valamiért a képernyő billentyűzet , sem a startmenüben, sem rákeresve nem találom, és máshol sem, ahol ki/be lehetne kapcsolni. Hogyan tudnám visszavarázsolni? -
Red_Bull
aktív tag
Üdv!
Ha Windows 8.1 termékkulcs matrica van a gépen azzal lehet aktiválni legálisan Windows 7-et is?
-
Red_Bull
aktív tag
Sziasztok!
Van valamilyen tapasztalatotok arról, hogy 2GB helyett 4GB rammal érezhetően javul-e valamit a rendszer sebessége? Teljesen alapszintű felhasználásra értem, böngészés stb, tehát nem fut ki így se soha a 2 GB-ból... Így teljességgel felesleges bővíteni, vagy valamit gyorsít azért?
-
Red_Bull
aktív tag
Üdv
Valahogy be tudom állítani, hogyha nem nyúlok a géphez x ideig, akkor teljesen kikapcsoljon? Akár külön program is jó ha tudtok ilyet. -
Red_Bull
aktív tag
Sziasztok
Mit kell beállítani, hogy induláskor ne babráljon annyit a hálózattal? Windows XP-ben is volt régebben hogy megkellet adni valami fix IP-t és akkor indulás után nem kereste 1 percig a hálózatot hanem egyből ment
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest