Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
semetka
őstag
Nagy segítség kellene, máshova nem tudok írni. Múltkor észrevettem hogy gép bekapcsolás után az ie megnyílik 6 szor és egy oldalra irányít ami nem tölt be.
https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-ash3/hellocdn.html?v=1
Ez az oldal van a címsorban. Mondom nyilván bekaptam egy vírust. Win reinstall pár napja, ma az fogad hogy megint nyílik az ie ugyanezzel az oldallal. Segítsetek légysz hogy mi ez. Ugyanazokat az oldalakat nézem, nincs semmi gyanús. Legújabb NOD van fent, ha vírust keresek nem talál semmit.==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Nem tudja valaki, hogy 64bites win7-ben van a "Programfájlok (x86)" mappa és van a sima "Program Files" mappa, ha az x86-os mappába telepítek egy programot, akkor csak 3,XGB memóriát tudnak felhasználni a 8GB-ból a programok (mint a 32bites op rendszernél), vagy normálisan mindet fel tudják használni? -
King Unique
titán
Tapasztalt vki olyan hibát, h tegnapi havi win+ office 2010 update után, a minialkalmazások lilák lettek, eltorzulva
ezeket pakoltam fel:
+ ebből a win7-re vonatkozót:
Most ilyenkor mi van, rendszer visszaállítás, v frissítések törlése, de azt se tudom melyik okozhatja, 1-esével meg nincs kedvem oda.vissza pakolgatni...
-
LonGleY
veterán
válasz petyusz851 #33044 üzenetére
Bele, bár nem a legideálisabb élettartam szempontjából. Ha még nem futtattad a lemezkarbantartót (disk cleanup), abból jó esetben több giga win update maradvány is gyakható.
[ Szerkesztve ]
-
petyusz851
tag
Sziasztok az gond ha a 60 GB-os SSD-men már csak 13,9 GB szabad hely van az még belefér neki?
Bocsánat elnéztem a topicot[ Szerkesztve ]
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene...
Új gép, új rendszer...fel lett telepítve egy új ssd-re a win7 64 és a rendszer elindítása után nem látja a másodlagos 1 TB-os hdd-t...
A win7 telepítésénél választható volt, hogy ssd-re vagy a hdd-re telepítünk, ott látta még. A BIOS-ban be lettek állítva az AHCI vezérlők, stb.Mi lehet a gond és újratelepítés nélkül mivel orvosolható a probléma?
Előre is köszi a segítséget.
-
flash-
veterán
érdemes a 7est megvásárolni asus 1000hd hez?
Intel® Celeron M 353 900mz,1gb ram...
-
dodopek
addikt
válasz philoxenia #33038 üzenetére
Aida64et, panellal. Szerintem az nem gadget...
Nem saját, gugli link...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Hála a biztonságnak, eltűntek a minialkalmazások, ellenben pont biztonsági okokból használtam a processzorhasználatot jelzőt.... Mit tehetek föl helyette, ami nem rontja a biztonságot, de megbízhatóan jelez, ha a proci dolgozik én meg semmit se csinálok éppen...
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Poo
senior tag
válasz SchumiBácsi #33036 üzenetére
Én még egy chkdsk /f/r lefuttatnék(futtatás/cmd/enter és oda),szokott valamelyest segíteni a dolgokon.
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
őstag
Hali all!
Lassan 2éves a win7-em, másfél évig 1-2perc között tartott a teljes indulás ami jónak mondható.
Viszonylag sok mindent elindíttatok automatán, mert majd így is úgy is kell. Azonban az utóbbi időben olyan lassan indul, van hogy 5-6perc, aztán néha random ugyan olyan gyorsan betölt mint régen. Ilyenkor mi van?
Töredezettség mentesítő szerint minden 0% töredezett, ami sztem kamu.Nincs kedvem újrarakni mert, menet közben gyors mint a szél. SSD-t inkább volna kedvem venni de tökön szúrom magam hogy ha ez direkt módon rásegítés hogy "ugyan má' végy SSD-t"
Első körben ajánljatok, néhány takarító/gyorsító programot amivel változtatni lehet a helyzeten.
CCleaner végzi a takarítást jelenleg, de úgy tűnik nem nagyon van látszatja, legalábbis gyorsulás terén. Írjátok meg ha van valami trükk, amiről esetleg nem tudok a CC-vel és ha alkalmazom akkor megváltozik a világ
Előköszi!
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
javorszky
tag
Köszönöm Visormail sikerült minden rendben.Még egyszer köszönöm !!!!!
Legyél becsületes és korrekt !!!!!!
-
törölt tag
Sziasztok!Amikor még HDD-n volt a rendszerem akkor ugye a win7-nek volt egy 100MB-os partíciója.Most a rendszer SSd-n van viszont a HDD-n megmaradt a 100MB-os partíció amit kitöröltem és most nem lefoglaltnak jelzi.Hogyan tudnám beolvasztani a kettéosztott HDD egyik meghajtóba pl a G meghajtóhoz?[link] ez a helyzet jelenleg...
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni!
Ezt a hibát írja ki a gépem a rendszer indulása után nem sokkal. Win7 SP1-ről van szó. Mi ez? Nod32-vel kerestettem vírust, de semmit nem talál.************** Kivétel szövege **************
System.Net.WebException: A távoli kiszolgáló a következő hibát küldte vissza: (521) Origin Down.
a következő helyen: System.Net.WebClient.UploadValues(Uri address, String method, NameValueCollection data)
a következő helyen: System.Net.WebClient.UploadValues(String address, String method, NameValueCollection data)
a következő helyen: Adcash_Starter.Form1.WebCommand()
a következő helyen: Adcash_Starter.Form1.timer1_Tick(Object sender, EventArgs e)
a következő helyen: System.Windows.Forms.Timer.OnTick(EventArgs e)
a következő helyen: System.Windows.Forms.Timer.TimerNativeWindow.WndProc(Message& m)
a következő helyen: System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
************** Betöltött szerelvények **************
mscorlib
Szerelvény verziója: 4.0.0.0
Win32-verzió: 4.0.30319.233 (RTMGDR.030319-2300)
Kódbázis: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll
----------------------------------------
Adcash_Starter
Szerelvény verziója: 1.0.0.0
Win32-verzió: 1.0.0.0
Kódbázis: file:///C:/Windows/AdCash.exe
System.Windows.Forms
Win32-verzió: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
Kódbázis: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
System.Drawing
Kódbázis: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
System
Win32-verzió: 4.0.30319.233 built by: RTMGDR
Kódbázis: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
System.Configuration
Win32-verzió: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
Kódbázis: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
System.Xml
Win32-verzió: 4.0.30319.233 built by: RTMGDR
Kódbázis: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
System.resources
Kódbázis: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.resources/v4.0_4.0.0.0_hu_b77a5c561934e089/System.resources.dll
mscorlib.resources
Win32-verzió: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
Kódbázis: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/mscorlib.resources/v4.0_4.0.0.0_hu_b77a5c561934e089/mscorlib.resources.dll
System.Windows.Forms.resources
Kódbázis: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms.resources/v4.0_4.0.0.0_hu_b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.resources.dll
************** Igény szerinti (JIT) hibakeresés **************
Az igény szerinti (JIT) hibakeresés engedélyezéséhez fel kell venni
a jitDebugging értéket az alkalmazás .config fájljába, illetve a
gépkonfigurációs fájlba (machine.config), a system.windows.forms
szakaszba. Emellett az alkalmazást a hibakeresés engedélyezésével
kell lefordítani.
Példa:
<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Értem köszönöm szépen...És mi a helyzet a telepítő fájlokkal pl programok amik nincsenek feltelepítve hanem csak a telepítőjük van fent a HDD-n,és pl a RAR vagy ISO fájlok gondolom teljesen biztonságban maradanak a HDD-n,és csak a TELEPÍTETT programokkal fordulhatnak elő kisebb nagyobb hibák?
-
nagyúr
válasz #85154688 #33021 üzenetére
Az adott játéktól függ. A legtöbb mindenesetre nem szereti, ha kihúzzák alóla a rendszert, és újra kell majd őket telepíteni. A hozzájuk tartozó mentéseket a reinstall előtt mindenképp mentsd le a rendszerpartícióról.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
törölt tag
Sziasztok!Lenne egy kérdésem...Jelenleg a rendszerem egy 120GB-s SSD-n van...A játékok pedig egy 1TB-os vinyóra vannak telepítve ami ketté van osztva....Na most én holnap újratelepítem a rendszert az SSD-n,viszont a HDD-n fent maradnak a telepített játékok.Igen ám,de ha újrahúzom az op. rendszert akkor el fognak-e indulni a HDD-re telepített játékok?Nem írnak ezek bele a rendszerbe valamilyen fájlokat telepítéskor stb?Pl sok játéknak van egy-egy save screenshot vagy config mappája a rendszerpartíción.Ha ezek törlődnek akkor nem sérül meg a HDD-n lévő játék?
-
Pityu.
nagyúr
Tegnap újra raktam a gépet és sosem sikerül mindíg ugyan olyanra hogy lehet hogy a svchost.exe SYSTEM néha sokat eszik 137 380K is eszik,akkor feljebb megy a memória használat 1,83gb re most lenyugodott 20 380K ra
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
addikt
válasz MaxTorque #33014 üzenetére
Ezzel csináld Novicorp WinToFlash semmilyen más eszköz nem kell, se bios beállítás. Az ms gyári programja számos esetben hibát csinál, pl 64es rendszert csak 64es rendszer alól tud rátenni a pendrive-ra és egyéb szánalmas bullshitek, nem beszélve arról ha bármi változtatva lett az iso-n akkor is baja van.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
MaxTorque
tag
Sziasztok!
Egy Packard Bell Dot S E2 verziójára szeretnék windows 7 ultimatet telepíteni, ugye ez egy netbook, ezért csak USB játszik. A microsoft saját programjával csináltam meg a bootolható usb-t, működik is, viszont a telepítésnél kiírja, hogy nem tudott rendszerpartíciót létrehozni, vagy meglévőt találni. És itt kezdődtek a gondok. Csináltam én már mindent: particiók törlése és létrehozása a telepítőből, a diskpart parancsal elsődleges partíció létrehozása, AHCI és IDE mód, Hiren's Boot CD-vel: teljes törlés, Gparted particionálás (lehet nem jól csináltam mondjuk), S.M.A.R.T. kikapcsolása (mivel a BIOSban nincs ilyen lehetőség) de mindig ugyan az a hiba. Valami ötlet? Tanácstalan vagyok. WD Blue vinyó van benne. -
-
nagyúr
válasz lipido #33009 üzenetére
Hát nem tudom, ilyet még nem igazán láttam, hogy azért nem indult volna el egy gép.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
őstag
Azt be lehet állítani valahol, hogy leállításkor ne várakozzon semilyen program bezárására, hanem mindenféle kérdés nélkül kapcsoljon ki a gép?
-
addikt
válasz javorszky #32997 üzenetére
Nemrég felfedezett ismeretlen fájl [link], én vírusra tippelnék. Futtass le egy mbam-ot mindenképp, valamint start menü keresőbe: msconfig majd az automatikus indítás fülön keresd meg és vedd ki a pipát.
Lipton: Azt ugye tudod hogy már kijött a 10 és 11 is. Beállítások/Általános fül/Lapok/új lapok megnyitásakor nyíljon meg: üres oldal, új lap, kezdőlap? 11esben néztem.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Lipton
őstag
Sziasztok!
Win7 IE9 alatt amikor nyitok új TAB-ot korábban nem üres volt hanem lehetett választani a régebbi dolgok meg Inprivate Browsing meg ilyenek között de most az ablak valamiért teljesen üres. Hogyan lehet ez visszaállítani (hogy ne "üres" legyen)?
köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest