Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz sznoopy1977 #35697 üzenetére
fn+F2 a wifi bekapcsolására? Sok gépen azzal megy, nem külön gombbal. Ha nem is F2 de fn+ valami, nézz szét a billzeten, valamivel tuti lehet kapcsolni a Wifi-t, utána nyomj winupdatet hátha talál drivert mindenhez.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sznoopy1977
tag
válasz sznoopy1977 #35697 üzenetére
Miden egyéb driver teleptve van
-
sznoopy1977
tag
Sziasztok
Lenovo M490s gépen:
Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)
ez még a kisebbik gond lenne, de nem megy a wifi sem, azt irja rádió ki van kapcsolva... de fizikai gomb nincs...
köszi
-
Poo
senior tag
válasz bandras0226 #35692 üzenetére
Ezeket nézd meg
usb-s billed van az tuti,nem biztos hogy pont ez lesz a megnevezés a te biosodban de valami hasonlót keress.
usb mod legacy
usb keybord enable
usb mouse enableVeszek eredeti tonereket,patronokat
-
Csupii
tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy feltelepítem a W7 HP-t, szűz boot idő 25-30mp. Van, amikor... És van, hogy egy install után ugyan ezen a gépen ugyan azzal a hardverháttérrel 1:10mp a szűz w7 felállása. Ez mitől lehet? A win7 ugyan az, ugyan úgy pendrive-ról, ugyan azzal a módszerrel telepítem.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Csupii // Bíp, bííííp!
-
elodman
aktív tag
Ave
téma: Win 7 hozzáférés titkosított Linux-os ext3 partícióhoz
Titkosítanám egy Linux ext3 (/home) partíciót (pl.GPG-vel), és ez nem tom, Win 7-et hátráltatná-e bármilyen módon a hozzáférésben.
Úgy tudom, Win -en a True Crypt progi dívik manapság...
Sajna még nem túl sokat böngésztem, hátha vki előbb tudna tapasztalatot mondani a témáról
https://www.google.com/search?q=windows+7+sees+ext3#q=windows+7+access+ext3thanx.
-
flash-
veterán
válasz bandras0226 #35692 üzenetére
biztos hogy nem az okozza a gondot.
esd re figyelj,az alaplapot arra a puha anyagra tedd rá ami a dobozában volt amivel vetted.[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
válasz bandras0226 #35690 üzenetére
érintetlen win vagy valami mókolt fos...?
MSDN változatos wint telepíts ha lehet -
bandras0226
aktív tag
Újra kellene telepítenem a rendszert de amikor a telepítőben eljutok a nyelv, régió kiválasztásáig akkor kikapcsol az egér és a billentyűzet,így nem tudom folytatni a telepítést. 32 & 64 bitessel is próbáltam, egyikkel sem sikerült. A BIOS-ban az összes USB funkció enabled-re van állítva. Hardwer hiba az nem lehet mert az Ubuntu símán felment.
Telepítéskor csak a rendszermeghajtót hagytam az alaplapon, a többi HDD-t lehúztam."Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
-
SLYM
veterán
sziasztok, telepítettem a nyelni frissítéseket, de elég sok helyet foglalnak, le szeretném törölni őket és csak a magyart fent hagyni, hogyan tehetem ezt meg? köszönöm
-
upsyka
aktív tag
sziasztok
tudtok megoldást arra,hogy xp-n lehetett olyat csinálni,hogy az aztalon az ikonra kattintva "futtatás mint"-nél másik felhasználót beírva lehetett azt a programot azzal a felhasználóval futtatni és ez kéne nekem most win7-nél megoldani...van valami megoldás erre?
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok én kertész,hogy gyökerekkel foglalkozzak...
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Win 7-nél találkoztatok olyan hibával, hogy újratelepítés után feldriverezve minden okés aztán egyszer csak fagy de úgy hogy egér van minden van de ha kattintasz bármire semmit nem csinál. "Kontrolaltdel"-el nem reagál csak resetre.
Ssd-vel használom a rendszert. 2 napja kezdte ezt a hibát. Pont ezért telepítettem újra...
Win 7 64bit, sp1."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
LonGleY
veterán
válasz flash- #35682 üzenetére
Ezzel lehet próbálkozni: FileTypesMan [NirSoft]
-
flash-
veterán
windows 7 alatt a társításnál hiába keresem meg a nef nél meg a lightroomot nem adja hozzá az elérhető listába.
regeditben nem lehet a társítást valahogy manuálisan megoldani?
-
NoOne1976
őstag
Sziasztok! Lehet, hogy butaságot kérdezek. Ha van egy legális W7 Home Premium 64 bit-es rendszerlemezem, annak a kulcsa használható 32 bites változathoz is?
-
Boogie33
senior tag
Hali.
Azt szeretném kérdezni, hogy szoftveresen megoldható hogy a gépemben lévő, csak adat tárolásra használt, vinyó csak akkor működjön ha én akarom és ne indulgasson-leálljon állandóan ?"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
ricsiii01
tag
válasz quailstorm #35658 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, tegnap töröltem az Esetet és ma jó, úgyhogy úgy tűnik az volt a ludas.
Szerencsére a RAM tökéletesen működik..
-
krealon
veterán
válasz Dr. Romano #35675 üzenetére
"A Windows + P billentyűzetkombinációról szeretnék egy parancsikont készítni. Tudja valaki hogy ez melyik exe fájlt indítja?"
C:\Windows\System32\DisplaySwitch.exe
-
Dr. Romano
veterán
A Windows + P billentyűzetkombinációról szeretnék egy parancsikont készítni. Tudja valaki hogy ez melyik exe fájlt indítja?
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
krealon
veterán
-
robekri
addikt
Ha már volt elnézést.
Asztalon létrehozol egy üres mappa, majd átnevez erre:
GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
Hát Isteni!
üdv
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
félisten
válasz TESCO-Zsömle #35670 üzenetére
Akkor itt keresd
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #35669 üzenetére
2. Navigate to the following location:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
Az gáz, ha a "Policies" mappában nincs "Explorer" mappa? Üres az egész...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
félisten
válasz TESCO-Zsömle #35668 üzenetére
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hali.
Ki lehet valahogy kapcsolni az értesítést, hogy ne baxtasson folyton, amiért 20mega szabad hely van a vinyón? Eléggé idegesítő, és nincs mód a figyelmeztetésben megadni, hogy: "Szokj hozzá, mert archiv tároló."
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
BigManus
addikt
válasz LonGleY #35664 üzenetére
Tudtam, hogy jössz és megmondod a tutit, de had ne soroljam fel az összes vírusirtót és azt, hogy melyiket teheti fel melyikkel nem, hogy ne akadjon.
Mivel nem írta le mely termékekről van szó, általánosságban írtam.Igazán leszokhatnál róla, hogy építő javaslat helyett vagy a segítség adás legkisebb jele nélkül állandóan csak kritizálsz más hozzászólásokat!
[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
petyusz851
tag
válasz ricsiii01 #35657 üzenetére
Hasonló eset velem is volt bejött az asztal és az ikonok nem jelentek meg csak egy fehér négyzet és csak az újraindítás segített mert le is fagyott, és nálam végül kiderült memóriahiba okozta a galibát ami cserélve is lett és azóta nincs gondom. De ezt csak leírom persze nem biztos, hogy nálad is ez a baj...
[ Szerkesztve ]
-
-
zoli62
addikt
Windows 7-re az Internet Explorer 11 frissítésként volt akinél nem települt?
-
Faterkam
addikt
válasz ricsiii01 #35657 üzenetére
"Az okozhatja a problémát, hogy több vírusírtó van a gépen? "
Jót nem tesz, az biztos!!! De minek több????? Elég lenne 1, amiben bízol!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
ricsiii01
tag
válasz quailstorm #35656 üzenetére
Eredeti a win és most lett decemberben rárakva. Vírusírtás volt avasttal, esettel és malwarebytes-anti malware-val is és nem jelzett egyik se.
Az első betöltésnél mikor fagy akkor betölt teljesen utána bejön az asztal tálcával együtt de a parancsikonok képe nem jön be.
Eseménynaplót hol kell megnézni?
Az okozhatja a problémát, hogy több vírusírtó van a gépen?.
-
ricsiii01
tag
válasz ricsiii01 #35620 üzenetére
Sajnos ez még mindig nem oldódott meg. Ma kétszer is bekapcsoltam a gépet és most azt csinálja, hogy rendesen elindul bejön az asztal és egyből lefagy (alt+ctrl+del se működik), azután újraindítom és windows hiba utáni helyreállítás jön be itt kiválasztom a csökkentett módot majd mikor bejött az asztal újraindítom és ekkor lesz jó, tehát kétszeri újraindítás kell, hogy végre lehessen használni a gépet. Kérlek segítsetek, mert nem szeretném tönkre vágni a most karácsonykor vett gépemet.
[ Szerkesztve ]
.
-
Boogie33
senior tag
Hali.
Segítséget szeretnék kérni , valami lett a gépemmel mert semmilyen oldalon nem tudok se fotót se gif-eket ( videó az megy ) megnyitni a mozzilával de a explorelel igen . Mi lehet a baj. Win 7 64bit."Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
TaMo
csendes tag
Sziasztok.
Nem tudom jó helyen kezdek-e keresgélni, de végül is OS problémára gyanakszom.
Az aláírásomban látható, meglehetősen erős konfigot raktam össze nemrég, jogtiszta win 7 x64 fut rajta.
A grafikai megjelenítésnél tapasztalok problémákat:
elinditok egy játékot, feldobja, hogy lassulást észlelt, nem akarok e egyszerū asztalmagjelenítésre átállni. Ilyent egy korábbi, gyengébb vga-val sem tapasztaltam. A játékok egyébként csodásan futnak, de néha megakad, olyankor hangjelzést is ad pi-bip és megint pi-bip, mintha felbontást váltana a gép, utána minden OK ismét.ugyanez a típusú megakadás időnként előjön 3d film lejátszásnál is.
Mi lehet a probléma? Természetesen minden frissitve, legújabb driverek, stb.
"Különös kapcsolat van a nehéz és az értékes között!"
-
lacy86
addikt
válasz student #35643 üzenetére
olyan widget/progit tudnátok mondani hogy kirakja asztal a leállítás restart alvást?
illetve ha van és nem eszik sokat ami mutatja proci használat, szabad ram,hőfokok bár ezek annyira nem fontosak
Asztalon jobb egergomb -- minialkalmazasok -- processzorfigyelo ( ami egyben mutatja mennyi memoriat hasznalsz )
[ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
Sziasztok!
Újrapakoltam a Win 7-et (64bit. Home), de a tálcán az óra mellett sokszor nincsenek ikonok, azonban ez a probléma nem mindig jön elő. Néha teljesen jól működik, míg egy újraindítás után csak üres hely van helyükön. Nem csak "láthatatlan" ikonokról van szó, hanem ha nincsenek ott, akkor valóban nincsenek ott, a kurzorral hiába próbálok interakcióba lépni velük, semmi nem történik se a jobb, se a bal egérgombbal való kattintásra.
Természetesen végigment a Windows Update, kivétel nélkül minden felkerült. A vírusirtó is up-to-date (ingyenes AVG). Valakinek van valami ötlete, hogy hogy lehetne ezt rendbe tenni a rendszer újrapakolása nélkül? Egyébként ugyanezt a Win 7-et pakoltam egy laptopra is, ott hiba nélkül megy, szóval nem a telepítő lemezzel lesz gond.Kösz előre is!
[ Szerkesztve ]
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
student
őstag
olyan widget/progit tudnátok mondani hogy kirakja asztal a leállítás restart alvást?
illetve ha van és nem eszik sokat ami mutatja proci használat, szabad ram,hőfokok bár ezek annyira nem fontosak
-
csoszogi
tag
válasz Rigormortis1 #35640 üzenetére
En ezt harom eve jatszottam vegig, akkor utanajarva sem kaptam valaszt. Sajat tapasztalatom, hogy vannak dolgok amik csak ugy (legalabbis szerintem) elallitodnak, atallitodnak, aztan meg nem tudom visszallitani, vagy magatol visszaall. De nalam ez a keresos problema (win7 Enterprise) a kezdetektol fennallt.
-
tatabike
őstag
válasz Orionk #35638 üzenetére
Ha nem használja semmi a procit, akkor semmilyen szerintem. Esetleg a BIOS-ban nem lett túlfeszelve a proci? Nincs húzva? Mondjuk nem vágom a laptopokat...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
csoszogi
tag
válasz Rigormortis1 #35617 üzenetére
Hali
En hasonlo de teljesen mas cipoben jartam: nem talalta meg file-t, pedig ott volt a folderben, hiaba kerestem ra a nevere: eltokoltem vele sok idot. Aztan meguntam. Elotte XP-m volt, az megtalalt mindent, ugyanezen allomanyokban
Ajanlom helyette: Agent Ransack nekem nagyon bejott, gyors, keres a filetartalomban is. Idotartomany illetve meret szerint is lehet szukiteni.udv
[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget kérnék szépen.
A Win7es rendszeremen szinte semmit nem futtatok, miután bekapcsolom a laptopom. Az Everest programmal megnézem és a CPU hőmérséklete 80-90fok körül mozog. Egy idő után le is kapcsol a laptop és rongálja ezzel a harvert, mert olyan mintha elvennék az áramot.
A ventilátor nagyon pörög, de ez érthető, mert azért csinálja, mert a CPU meleg. Néhány héttel ezelőtt még csak 50-60fok körül mozgott. Viszont nem futtatok tényleg semmit. A Feladatkezelőben is megnézem és futnak processzusok, de azok a Windows részei és a CPU-t nem használják.
A System Idle processz 94%on van, ami azt mutatja, hogy mennyire szabad a processzor.
Szerintetek mi miatt melegedhet és foroghat ennyire a ventilátor, hogy leállítja a laptopot ?
Esetleg elfogyott, azaz kiszáradt a paszta a hűtőborda és a cpu között és ezért melegszik ?
Előre is köszi
üdv., -
ricsiii01
tag
válasz ricsiii01 #35631 üzenetére
Megtaláltam a megoldást, de kéne egy kis segítség, mert nem tudok lefordítani 1-2 pontot.
Start --> All Programmes --> Accessories --> system tools --> Task Scheduler --> Task Scheduler bookcase --> Microsoft --> Windows --> RAC Right click RacTask and disable it.
A task shedulert és az azt követőt, illetve az utolsót, hogy hívják a magyar windowsba?.
-
Bjørgersson
félisten
Meg tudom egyszerre valahogy változtatni több mappának az ikonját? Hiába jelölöm ki mindet, csak annak változik meg az ikonja amelyikre a jobb egeret nyomom.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
kispx
addikt
AdwCleaner-rel.
[link]STEP 1: Uninstall Conduit Toolbar programs from your computer
STEP 2: Remove Conduit Toolbar and search.conduit.com from Internet Explorer, Firefox and Chrome
STEP 3: Remove Conduit Search redirect with AdwCleaner
STEP 4: Remove Conduit Search virus with Malwarebytes Anti-Malware Free
STEP 5: Double-check for the Conduit Search infection with HitmanPro[ Szerkesztve ]
-
R3nts
senior tag
Megtaláltam ezt a Conduit mappát....2db dll file van benne....kibogarásztam azt is, hogy mi lehet az uTorrent torrentkliens toolbar-ja,vagy az tette fel....hogyan tudom leszedni?A vírusirtóm nem jelezte károsnak,de az azért lehet,mert korábban figyelmetlenségből esetleg kivételhez tettem a többi biztonságos programmal a torrentklienst....az lenne a kérdésem,hogy ha egyszerűen uninstallálom a torrentklienst,akkor leszedi ezt is....?Vagy hogyan szabadulhatok meg tőle??
[ Szerkesztve ]
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
R3nts
senior tag
Ok,ez rendben van....azt is tudom,hogy a runDLL-lel nincs bibi,hisz az oprendszer része.....tehát nyilván nem káros és szükséges is,ha fut....Csak ez a "Background Container" nevű program,amin megakadt a szemem a CCleaner-ben,mert eddig sohasem találkoztam vele amikor fenn voltak az előző rendszereim (szintén Win 7 x64 Ultimate) ....ráadásul autorun-ban fut a win indításakor,ezért gondolkodtam el rajta ,esetleg nem-e kéne kilőni a CCleaner-ben...
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
R3nts
senior tag
Erről lenne szó....mert ott abban az aláhúzott sorban 2 különböző dolog van szerintem.....csak azt nem értem,miért 1 sorban van...
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
A Rundll32.exe megbízható, MS fájl (nálam is fut a feladatkezelőben). A másik viszont valószínű hogy vírus.
-
föccer
nagyúr
Eredeti OS-ről van szó? Mert a buherált os-ek gyakran tartalmaznak oda nem illő dolgokat
+1 az eredeti szoftverre...
üdv föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Pár napja újrarakott Win 7 Ultimate-ben,most figyeltem fel a CCleaner-nél az "automatikusan induló programok"-nál egy "BackgroundContainer" "C:\Windows\SysWOW64\Rundll32.exe" "C:\Users\László\AppData\Local\Conduit\BackgroundContainer\BackgroundContainer.dll",DllRun
nevű file-ra/folyamatra.....ez futhat/fusson automatikusan a win indulásakor,vagy "kilőhetem"a CCleaner-ben....? Egyáltalán,mi ez....? Azt olvastam, hogy vírus/trójai......de az szinte lehetetlen,mert pár napos "szűz", ésszel használt oprendszer, vírusirtóval,tűzfallal.....[ Szerkesztve ]
-
ricsiii01
tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom van, hogy a gép mindig hibásan áll le. Azt írja ki, hogy a Task Hot Window (ez mi?) fut és kényszerleállítással áll le, de múltkor bezártam a feladat kezelőben, de úgy se volt jó. Emiatt mikor bekapcsolom a gépet, folyamatosan windows hiba utáni helyreállítás.... Már futtattam avastot, esetet, malwarebytes-anti malware-t is (csökkentett módban is), de egyik se jelez semmit ami gyanús volt nekem azt pedig kitöröltem. A windows most lett rárakva karácsony előtt, illetve az egész gép is új (az elején nem volt ilyen probléma, ezt kb. két hete csinálja megállás nélkül). Tudna valaki segíteni?.
-
rii
nagyúr
van egy install, lefut, fél mp alatt, becsukja maga után a 80x25-ös ablakot, és gőzöm sincs, mit ír ki ...
még ha dos ablakban futtatom is ... mit tehetnék vele?
ezt a youtube-dl-t szeretném feltenni ...
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
őstag
Sziasztok!
Ha fájlt töltök fel a netre, például egy E-mailhez csatolnék egy dokumentumot, 10ből 6-7 esetben lefagy a gépem. Van erre valami gyógyszer? -
Rigormortis1
újonc
hali,na megint végignéztem mindent ami a kereséssel kapcsolatos a gépben,gépen minden be van kapcsolva az indexeléstől kezdve de mondjuk érdekes mert volt hogy ki volt kapcsolva az index és úgy is kereset igaz ki írta hogy kapcsoljam be mert úgy gyorsabb lesz a találat de legalább működött most se így se úgy nem keres
a napokban volt 2 db ram berakva a gépbe de kb 1 nap alatt kihaltak a másik 2 meglévő mellöl,kékhalál,bejelentkezés után se kép se hang stb stb ennek lehet ehhez köze hogy nem keres a masina? -
twine
veterán
Guru-k....
Mivel lehetne azt megoldani, hogy Win7 alatt, (bármilyen)program indításakor, minden teljes ablakban nyíljon meg?
Van erre win alatt valami opció,,vagy valami segédprogi,,,,miegymás? -
Sordoran
addikt
Sziasztok, ma egy csúnya kékhalál sorba szaladtam bele Win7-emen. Elmúlt napokban nem telepítettem rá új szoftvert, nem is frissült semmi, új hardver se. Ma bekapcsoltam, bejött minden, elindítottam Firefox-ot és 2 perc után kékhalál. Ezután újraindítva ez ismétlődött, csak már meg se várta, hogy betöltsön minden, alig indultak egy programok vírusirtó, Skype, és jött megint. Hibaüzenet mindig más volt, de nem is lényeges, csökkentett módban simán ment, memória teszt se jelzett problémát, gondoltam akkor újra rakom, és itt kezdődtek a bajok: a telepítő a fájlok másolása után mikor bejönne a Telepítési ablak mindig kidobta a "0xC0000005" hibakódot, nem tudtam tovább lépni. XP lemezről elindítottam a parancssort, ott chkdsk jelzett valamit, de egy hiba keresés és javítás után már az se talált problémát, le is formáztam a C: meghajtót. Ettől se javult meg, win7 telepítés be se jött már, fájlok másolása után hiba üzenet és kékhalál is előfordult. Hibaüzenet ugyanez volt, a kékhalálnál meg az alábbi:
STOP: 0x0000008E (0x0000005, 0x8EF733DC, 0x86F8F590, 0x00000000)
win32k.sys - Addres 8EF733DV base at 8EEB0000, DateStamp 4ce7900fVagy valamikor már a fájlok másolása után azt írta "Windows failed to start... stb. (már le volt formázva a windows, telepítő DVD-ről ment) itt ezt írta:
File: \windows\system32\ntkrnlpa.exe
Status: 0xc0000221
Info: Windows failed to load because the kernel is missing, or corrupt.Végül nekiestem az XP telepítésnek ami végig is ment (egy dll fájlnál jelzett problémát, de újra másolásra rámenve megoldotta) és most az fut szépen.
A kérdés az lenne, ez valami hardveres probléma, amit az XP "megoldott, áthidalt" vagy a win7 telepítő lemezzel lehet gond?Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
mezis
félisten
válasz gabor128 #35601 üzenetére
"A formázást el akartam kerülni mert nagymennyiségű adat is van mellette és nincs hova átmozgatni."
Türelem. Csak idő kérdése és nem kell kerülgetned sem nagymennyiségű, sem kis mennyiségű adatot.
(Archiválni, biztonsági másolatot készíteni ? Minek ? Majd segít egy adatmentő Kft. Ha tud. Mert csodára ők sem képesek. És ha visszavarázsolnak elveszett adatokat, az sokkal drágább lesz annál, mint ha magad, idejében gondoskodsz az adatmentésről....)
mezis
-
twine
veterán
válasz péter28 #35602 üzenetére
"Vírus"....
Létrehoz egy parancsikont az adathordozón,amivel más gépeken 90% biztos hogy nem látod az adataidat(mivel más lesz az elérési út),,csak azon a gépen ahol "tönkrement"...
elnézést a hozzáértőktől ha bántja a szemüket,,,és nem kimondottan vírus,,hanem bármi más szaknyelven, de hogy rosszindulatú az biztos...
Nálunk a melóhelyen futottunk bele ilyenbe,,,pár tanárnak sikerült az adatait is elveszíteni miatta,,mert bepánikoltak,,,fertőzték oda vissza a 3 "közös" lapost,,,meg az adathordozóikat,,,míg végül "megkönyörültem rajtuk", és egy Kaspersky Rescue Disk 10-el...leírtottam a gépekről a cuccot...
(azért kellet nekem ez, mert nem én vagyok a rendszergizda, és a gépek le vannak jelszavazva,,,ugyhogy win alá semmit nem tudtam telepíteni) ezzel viszont lehet bootoltatni a gépet, és leírtani ezt a sz@rt a francba(#35604) tatabike:
Szerintem te a startmenü beállításaira gondolsz Annak nem sok köze van a dologhoz...[ Szerkesztve ]
-
utgyuru
aktív tag
Az miért van, hogy beállítom az egérmutató sebességét, de kikapcs után visszaáll az eredetire?
-
tatabike
őstag
válasz péter28 #35602 üzenetére
Van valahol a Winben olyan, hogy meg lehet adni, hogy hivatkozásként, vagy mappaként jelenjenek meg a dolgok, csak azt nem tudom, hol... Lehet az van elállítva.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
-
péter28
tag
Sziasztok!Egy kérdéssel fordulnék hozzátok!Tudjátok-e mitől lehet ez:ha merevlemezt vagy pendrive-ot dugok a gépemre,a mappák helyett parancsikonok jelennek meg.Ha leformázom és egy másik géppel rakok rá valamit és vissza dugom az enyémbe,szintén parancsikonok vannak.Hozzá tudok férni a mappákhoz az usb show programmal,de hiába szedem le és rakom vissza őket formázás után,mindig ugyan az történik.Ez valami vírus miatt lehet?Tudtok erre valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest