Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• entek

csendes tag

Üdv mindenkinek.
    Nekem olyan problémám lenne, hogy egy Nvidia kártya helyére ATI-t raktam. Ezért újra húztam a windows-t. Végigment a telepítés elkezdtem programokat telepíteni. Jött egy újraindítás és amikor elértem az üdvözlőképernyőhöz kékhalál és újraindulás. Sok mindent próbáltam végső megoldásként szétszedtem megfújkáltam minden csatlakozást újra beindítottam és működött. Viszont előtte többször is megpróbáltam újratelepíteni azonban sem pendriveről sem cd-ről nem akart bootolni. Egy ultimate (nem teljesen legális formájú, alapból tuningolt) telepítése történt. Most éppen nem jelentkezett még a probléma azonban nem merem újraindítani a gépet. Mit érdemes tennem? Továbbá a Catalyst telepítése után azt jelezte, hogy nincs a gépben ATI cucc. Második telepítés után működött, viszont a többszöri újraindítások során egyszer bejutottam és mikor a Catalystban akartam vájkálni akkor jött a kékhalál. Azóta nem nyúltam hozzá. Szóval van valami megoldás vagy egy eredetinek ható windows telepítése oldja csak meg a helyzetet.

Új hozzászólás Aktív témák