Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
entek
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Nekem olyan problémám lenne, hogy egy Nvidia kártya helyére ATI-t raktam. Ezért újra húztam a windows-t. Végigment a telepítés elkezdtem programokat telepíteni. Jött egy újraindítás és amikor elértem az üdvözlőképernyőhöz kékhalál és újraindulás. Sok mindent próbáltam végső megoldásként szétszedtem megfújkáltam minden csatlakozást újra beindítottam és működött. Viszont előtte többször is megpróbáltam újratelepíteni azonban sem pendriveről sem cd-ről nem akart bootolni. Egy ultimate (nem teljesen legális formájú, alapból tuningolt) telepítése történt. Most éppen nem jelentkezett még a probléma azonban nem merem újraindítani a gépet. Mit érdemes tennem? Továbbá a Catalyst telepítése után azt jelezte, hogy nincs a gépben ATI cucc. Második telepítés után működött, viszont a többszöri újraindítások során egyszer bejutottam és mikor a Catalystban akartam vájkálni akkor jött a kékhalál. Azóta nem nyúltam hozzá. Szóval van valami megoldás vagy egy eredetinek ható windows telepítése oldja csak meg a helyzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest