Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Ez nem beépített funkció. Wikipedián többet olvashatsz róla. Virtualbox ingyenes és 3D gyorsítást is támogatja bizonyos szinten, de sztem egy játék nem ér meg ennyi macerát.
-
Dr.Én
veterán
válasz WonderCSabo #7396 üzenetére
Ez alatt mi re gondolsz pontosan, mert nem ismerek mindent még a Win 7-en
WOT: kissio
-
nagyúr
válasz sfdrakex #7382 üzenetére
Én csak az 1.8.4-et néztem meg. A többit nem tudom.
Igen, nála lesz valami beállítási gond."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Clemi
veterán
Memória beállításoknál tudnál segíteni ? (utorrent)
Az égvilágon semmit nem állítottam el benne, mindent hagytam úgy, ahogy gyárilag belőtték, csak a "Sebesség kalauz"-t (ctrl+g) indítottam el, és a hálózati sebességeket állítottam be a ténylegesnek megfelelően, valamint leteszteltem a port forwardot, mivel router mögött vagyok
-
sfdrakex
nagyúr
Nekem 1M es upom ha limitelem akkor a 128 ról 100 ra de ha nincs limitelve és megy 120-130 al akkor se okoz ilyen gondot egyik utorrent se. Vagy más program ahogy irtad is okozza vagy valami el lett piszkálva a utorrentben.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Clemi
veterán
Amikor fut az utorrent (1.7.7) maximum feltöltési sebességgel (2,4mb/s), akkor a ram használat folyamatosan nő.
Talán próbáld ki, hogy nem engeded maximális sávszélességgel seedelni a fájlokat. Amúgy melyik virtuális meghajtót használod? A Power Iso csinál memória leak gondokat. Esetleg más 3rd program, vagy turkáló amit feltettél?
Mindezt mondom azért, mert soha nem volt memória túlcsordulásom az utorrent használata közben, viszont tény, hogy én lekorlátoztam a kimenő forgalmat a maximális 50-60 %-ára.
-
Clemi
veterán
És ez a 100MB-os particó mit csinál ?
Ennek olvass utána, mert mint mondtam, nekem soha nem volt ilyenem, és nem is hiányzik.
Tehát akkor ezekután hogyan tud az XP is bootolni továbbra is ?
Az XP indítását nem rontja el a W7 telepítő, az XP partició aktív státuszát nem szünteti meg.
A Win7 boot menüje kijelöli, hogy honnan kell indulni az XP-nek ?
A W7 átveszi az XP boot.ini fájl tartalmát, és beépíti a saját indító menüjébe, így a seven tudja, hogy honnan kell indulni a másik, régebbi oprerációs rendszernek (W95,98,2000,XP)
de a korábban az XP bootolására használt partició "aktivitása" megszűnik, így az aktívvá vált 100MB-oson lévő Win7 bootmenü "viszi tovább"
Az én ismereteim szerint nem veszi el semmi a korábban kijelölt aktív partició aktív státuszát (valaki javítson ki ha tévedek), és mégismételm, fogalmam nincs, mi kerül a 100MB-os particióra, mivel nekem sose volt ilyenem.
Csináld úgy a telepítést, ahogy a korábbi hsz-emben leírtam és nem fog bekavarni a 100MB-os partició.
-
Clemi
veterán
Hali mindenkinek lenne egy kérdésem.Win7 mellé fel raktam egy xp-t és a win 7 eltünt volt már valakinek ijen problémája?
Gyakorlatilag mindenkinek, aki felrúgta azt a szabályt, hogy előbb a régi és utána az új operációs rendszert kell telepíteni, és nem fordítva.
Próbálkozz a seven telepítő lemezén lévő javító konzollal. Valószínűleg megoldja a problémád. -
atesss
addikt
A félelmed egyébként jogos, tehát ha az XP után feltetted a W7-et és az XP-t ujratelepíted, vagy eltávolítod, a W7 bootolással bajban leszel. Viszont a jó hír az, hogy a W7 bootolása a telepítő lemezéről indított javító konzol segítségével tökéletesen helyrehozható, még akkor is, ha az XP teljesen eltűnik a lemezről.
Akkor azt mondod, hogy a Win7 bootolását könnyebb helyrehozni, mint az XP-ét ?
Mert akkor ha ez a "egy külön aktív particióra menjen az összes rendszer rendszerindító fájlja" dolog ezekszerint nem működik, akkor az lenne a legjobb megoldás, ha az XP particója lenne az aktív, és így arra mennének a Win7 boot-fájljai is. És ha ujratelepítem az XP-t, akkor utána majd helyrehozom a Win7 telepítőről a javítókonzollal a Win7 bootolását, ahogy írtad.És ez a 100MB-os particó mit csinál ?
Ha jól sejtem ez az aktív partició, mivel (ha létezik, de még az sem világos mikor nem hozza ezt létre a Win7 telepítő magának) erről indul a Win7.
De attólmég az XP indítófájljai nem kerülnek át ide.
Tehát akkor ezekután hogyan tud az XP is bootolni továbbra is ?
A Win7 boot menüje kijelöli, hogy honnan kell indulni az XP-nek ?
Tehát a fájlok ugyan nem helyeződtek át (ahogy írtad nem is lehet áthelyezni), de a korábban az XP bootolására használt partició "aktivitása" megszűnik, így az aktívvá vált 100MB-oson lévő Win7 bootmenü "viszi tovább" az XP (vagy ha van mellette Win2000, másik XP, stb; minden ami még boot.ini-s) bootolását, ha a "Régebbi Windows változatok"-ra megyek a bootmenüben ? -
sfdrakex
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #7381 üzenetére
Nálam 1.8.2 1.8.3 1.8.4 1.8.5 közül egyik se csinálta 64 bites w7 en sztem nála lesz beállítás baj, vagy miközben seedel bontja ki a fileket vagy csinál vele valamit volt akinél ilyen gond volt, de a beállításokat se árt megnézni a haladónál mi van memoriával kapcsolatban beállítva.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
-
bird55
csendes tag
Hali mindenkinek lenne egy kérdésem.Win7 mellé fel raktam egy xp-t és a win 7 eltünt volt már valakinek ijen problémája?légyszi segitsetek
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
-
Dr.Én
veterán
válasz WonderCSabo #7373 üzenetére
Win 7-en még nem azért kérdem...akkor lehet nem is fog menni Win-7-n...
IGI tudom régi de legalább jó
mert XP-n futot tőkéletesen..WOT: kissio
-
Blashe
aktív tag
Windows7-et használok (home premium). Amikor fut az utorrent (1.7.7) maximum feltöltési sebességgel (2,4mb/s), akkor a ram használat folyamatosan nő. Ezt úgy kell érteni, hogy körülbelül 20-30 másodpercenként 1 %-ot emelkedik, egészen 97 %- ra is akár. 4GB DDR3 ramot csak úgy felemészt. Ilyenkor a gép is belassul ugyebár. Próbáltam már frissebb utorrent-el is és másféle kliensel is, de semmi változás. Ez ugyanúgy letöltésnél is fokozatosan emelkedik. Valaki tudja mi lehet a gond ?
-
Dr.Én
veterán
válasz WonderCSabo #7371 üzenetére
Igen, mindenből a legujjab van fent....
szóval tanácstalan vagyok..probáltam futtatni XP-ként de nem megyWOT: kissio
-
nagyúr
válasz Core2duo6600 #7354 üzenetére
Amúgy azért kérdeztem az AC3-at mert úgy tudom, hoghy a 6-os, 7-es media plyaerrel kompatibilis. De akkor a 12-vel is. Most már tudom.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Dr.Én
veterán
hali
valaki találkozott már olyan hiba üzenettel hogy "dderr_generic"?
( egy régebbi játéknál irja ki, kíváncsiságból tettem fel)
nem is fut a játék sajnos....pedig anno nem volt rosszWOT: kissio
-
kutga
nagyúr
válasz kraftxld #7363 üzenetére
Kössz a választ, megnézem őket.
Még egy kérdés, a DirectX-szel kapcsolatban:
ezt érdemes feltenni?
[link]Azt hiszem ez a legújabb, javítsatok ki ha tévedek. Egyébként meg tudom nézni vhol, hogy aktuálisan milyen update-ek vannak fent a DirectX-szen?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Windows 7-re tudtok ajánlani vmi hatékony ingyenes kémprogram eltávolítót aminek van rezidens védelme?
XP-n Spybotot használtam, az már nem mai darab. Most AVG Antivirus van fent a gépen, abból is a free változat.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
nagyúr
Köszi.
A másik hogy tudom, hogy a win 7 tud formázni, csak mikor elsőnek raktam fel, inkább az xp lemezzel csináltam meg, mert azt már kívülről tudtam, mit hogy csinál... Azért nem win7 lemezel formáztam."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
kbalazsa
senior tag
"(#7205) kbalazsa
A vasam erős, a win 7 em nem nem a "vásárolt " win 7 től lassú ha lassú, hanem egyéb szeméttől, emiatt holnap is újrateszem, de hát erre való az acronis trueimage"Nem feltétlenül rád és/vagy a te esetedre gondoltam
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
cannyon
aktív tag
-
krystman
őstag
Hello!
Van egy olyan gondom, hogy a laptopba van egy SD mem olvasó, és a Eszközkezelőben látni, hogy ott van, mert driver van hozzá, de viszont a Sajátgépben nem jelenik meg mint különáló megható. Mit lehet tenni ebben az esetben?
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Core2duo6600
veterán
Olvass kicsit vissza leírtam, képet is tettem be
Kapcsold ki a password protected megosztást a network and sahring centerben az advanced sharing settings alatt.
(#7205) kbalazsa
A vasam erős, a win 7 em nem nem a "vásárolt " win 7 től lassú ha lassú, hanem egyéb szeméttől, emiatt holnap is újrateszem, de hát erre való az acronis trueimage(#7208) JoolsNOS
Simán lehet üreg hardber miatt, vagy a meleg miatt.
Még akár az is lehet 2 ugyanolyan lap nem produkál ugyanazokkal a dolgokkal tökéletesen egyforma teljesítményt.
Én ellenörízném a helyedben, hogy a cpu cooler rendesen illeszkedik -e a cpur a.Valamint, a ramokat be kell állítani a gyártó által megadott paraméterekkel, ha itt rosszul van beállítva akár 40 % al is lassabb lehet, valamint a lapod topikjában kérdezd meg.
Ott bizonyoasn tudnak mondani valamit.(#7255) SymbianOS v
Így kezdte az én régenni lapom, aztán egyszercsak elszállt.(#7261) SymbianOS
Hibás tápért senki nem fog neked zsetont adni.(#7295) Sub-ZeRo
Win 7 is tud formázni felejtsük már ez az xp ét.(#7311) Sub-ZeRo
Már hogyne, ez a lényege a codecnak, onnantók kezdve, az ac3filter fog dolgozni, ami sokszor előnyös is.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Clemi
veterán
el kellene érni, hogy a Win7 is és az XP is arra a 100MB-os particióra (vagy akármilyen, egy a lemez elején csakis erre a célre létrehozott elsődleges particióra) rakja az indítófájljait. Vagyis az legyen az aktív partició.
Ha vesszük az alapszabályt vagyis hogy mindíg a régebbi operációs rendszert kell előbb telepíteni, ez nem igazán kivitelezhető. Az XP boot fájljait (de egyik oprendszerét sem) nem lehet utólag áthelyezni. Mindegyik azon a fizikai helyen fogja keresni, ahová tette.
De akkor miért nem elég, ha létrehozok egy 4. elsődlegest, és aztán majd a logikai kiterjesztetteket ? Miért kell lehasítással ?
Ha létrehozod a 4. elsődlegest, akkor egyértelmű, hogy a későbbiekben már csak ebből tudsz elvenni, és az elvett területből (kihasított) létrehozni a logikai particiókat, amiknek a neve az pontosan, hogy kiterjesztett logikai. De kezdd el csinálni, és érteni fogod.
A félelmed egyébként jogos, tehát ha az XP után feltetted a W7-et és az XP-t ujratelepíted, vagy eltávolítod, a W7 bootolással bajban leszel. Viszont a jó hír az, hogy a W7 bootolása a telepítő lemezéről indított javító konzol segítségével tökéletesen helyrehozható, még akkor is, ha az XP teljesen eltűnik a lemezről.
A 100MB-os particiót az XP-hez nem tudod használni, de mivel nekem sosem volt ilyen a gépemen, arról nem tudok nyilatkozni, hogy ha a W7 telepítésekor létrejön, akkor a seven boot információi oda kerülnek, vagy az eredetileg is már létező aktív particióra. Ebben majd más tud neked segíteni. Az viszont biztos, ha rejtetté teszed, amit particionáló programmal tudsz megtenni, akkor egyik oprendszer sem fogja megtalálni. Ahhoz hogy ne zavarjon, a betűjelet kell csak levenni róla.
A partition magic-ról csak annyit, hogy én XP alól használom, a következőképpen.
1.) Adott egy full szűz lemez, amin semmi nincs. Felteszem rá az XP-t, majd a Partition Magic-et.
2.) A PM-el a kívánt méretekre szabom a winyót, beállítom és elkészítem a Particiókat. (Az XP telepítője már beállította magának az aktív státuszt arra, amire telepítettem)
3.) Ha további rendszereket akarok feltenni, csak beteszem a telepítő lemezét, és egyszerűen megmutatom neki, melyik területre legyen oly szives felmászni. Teljesen mindegy melyik, vagy hányadik partició, oda megy fel, ahová én mondom neki.
4.) Az XP alá szoktam feltenni a Norton Ghost-ot, és a kész, naponta használt rendszeremről (ami most a W7) elkészítem vele a partició biztonsági mentését, amit baj esetén 10 perc alatt teljes pompájában ismételten használatra kész.Ennyi, és felesleges túlbonyolítani, meg misztifikálni ezt az egészet. Csak észen kell lenni, és odafigyelni mikor mit csinálunk. Nekem még sose volt semmilyen bonyodalmam, meg elveszett neminduló rendszerem.
-
Joe bácsi
őstag
válasz WonderCSabo #7350 üzenetére
Asztali pc van.
Még mindig nem akar alvó módból visszatérni a gép.
A javítócsomagot is feltettem amin a Microsoft kiadott, de nem jó, akkor sem.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
válasz g.gergo #7346 üzenetére
g.gergo és Zolás: Hát pontosan az útvonal így néz ki!
Start/ Vezérlőpult/ Személyre szabás/ Képernyőkímélő megváltoztatása/ Energiaellátási beállítások módosítása/ Séma beállításainak módosításaDe a TI leírásaitokkal csak 10 perc volt mire megtaláltam!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Zolás
addikt
válasz Joe bácsi #7345 üzenetére
Vezérlőpult-Minden vezérlőpultelem-Energiagazdálkodási lehetőségek-Sémabeállitások szerkesztése.
A képernyő kikapcsolásának időállítása is ide van rejtve.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Joe bácsi
őstag
Hol kell kikapcsolni, ha nem nyúlok a géphez bizonyos ideig akkor ne váltson át alvó módba?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
atesss
addikt
Igen, ezek az infók biztosan hiányoztak, köszi.
Milyen partició kezelő programot ajánlasz, Partition Magic ?
Vagy annak már valami utódja van, nem ?
Már több éve, hogy használtam utoljára.és csak egyetlen aktív.
Akkor ez itt ugye mindenképp probléma, mert akkor ugyanarra a particóra kell kerülnie a Win7, és az XP indítófájljainak, nem ?
Tehát ha az azon a partición lévő oprendszer újratelepítésénél formatálom azt a particiót, akkor az épp nem újratelepített rendszer bootolását is elrontja.
A Win 100MB-os particiója pont ezt a problémát próbálja megoldani, ha jól sejtem.
Akkor lehethogy ez lenne a megoldás, el kellene érni, hogy a Win7 is és az XP is arra a 100MB-os particióra (vagy akármilyen, egy a lemez elején csakis erre a célre létrehozott elsődleges particióra) rakja az indítófájljait. Vagyis az legyen az aktív partició.
Aztán esetleg majd XP és Win7 alól elrejtem őket magamnak, hogy ne zavarjon, de ez már tényleg részletkérdés.így a W7 telepítésekor az ő rendszer fájljai is oda fognak kerülni.
Magyarul ezt is szeretném elkerülni, a legjobb lenne a fent vázolt dolog, hogy egy külön a rendszerindító fájlok számára létrehozott partició van a lemez elején, amit így se az XP, se a Win7 újratelepítésekor nem formatálok.A Linux még bekeverhet a képbe, az a helyzet, hogy ahhoz egyáltalán nem értek egyenlőre.
Arra is igaz ez a 3 pontod ?
Mert akkor ott is azt lenne jó elérni, hogy az is a 100MB-ra rakja a rendszerindító fájljait.majd csinálj egy újabbat, ami a maradék terület, és abból hasíts ki további részeket
Ezt mondjuk nem igazán értem. Az ebből "nem kihasított" rész lesz akkor a 4. elsődleges partició, és a többi (kihasított) pedig logikai kiterjesztett (ebből mit jelent külön a két szó ?) ?
De akkor miért nem elég, ha létrehozok egy 4. elsődlegest, és aztán majd a logikai kiterjesztetteket ? Miért kell lehasítással ? -
nagyúr
válasz WonderCSabo #7335 üzenetére
Tudja? Akkor azt hiszem jobban szét kell néznem a Bios-ban.
Köszi"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
netboy
senior tag
válasz WonderCSabo #7335 üzenetére
és akkor most mit tudtunk meg igazából? mitől fagyhat ki? minden 3. alkalommal kifagy
-
nagyúr
válasz WonderCSabo #7333 üzenetére
Az S3 az intel lapoknál van? mert én az amd lapomon én nem látok ilyeneket...
én beállítom, hogy aludjon, és alszik mint a bunda.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
WonderCSabo
félisten
válasz Kolondrum #7332 üzenetére
Ha alaplapot cserélsz akkor bizony nem fog menni az adott kulccsal - már ha OEMról van szó.
netboy: Szóval azt mondja, hogy S3 a támogatott? Ezek különböző alvási szinteket jelentenek. Minél nagyobb a szám, annál "mélyebben" alszik a gép. Azaz, egyre kevesebb energiát fogyaszt, egyre több minden van lekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
netboy
senior tag
válasz WonderCSabo #7327 üzenetére
s3
mellesleg ezek mit jelentenek? -
válasz WonderCSabo #7327 üzenetére
Az a lenti gépben cseréltük!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
netboy
senior tag
huha ennyire nem vágom, az mi?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #7321 üzenetére
Hát passz, akkor ahány egyetem annyi féle... Én megkérdeztem, közölték, hogy nem adnak, csak speciális esetben. Nem tom náluk mi számít annak...
Véleményem szubjektív...
-
netboy
senior tag
köszönöm előző kérdésemre a választ de máris jött egy újabb amit nem csinált a gép eddig.
Alvó állapotba szeretném a gépet rakni de a gép inkább kifagy a képernyő elsötétülése után.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Clemi
veterán
Szóval mi lehet a megoldás, hogy az XP csak a saját particójára rakja az inditófájljait ?
Néhány alap információ hiányzik nálad szerintem.
1.) A rendszerindító fájlok, az aktív particióra kerülnek
2.) Aktív partició csak elsődleges particó lehet
3.) Egy HDD-n legfeljebb 4 elsődleges partició lehet, és csak egyetlen aktív.A megoldás tehát: Csinálj a HDD-re 3 elsődleges particiót (W7,XP,Linux) majd csinálj egy újabbat, ami a maradék terület, és abból hasíts ki további részeket, de már logikai kiterjesztett particióként. Ha ezzel kész vagy, akkor tedd aktívvá azt a particiót, amire az XP-t teszed, így a W7 telepítésekor az ő rendszer fájljai is oda fognak kerülni.
Mindehhez nem kell más, mint egy kis odafigyelés, meg egy jó partició kezelő program.[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Sk8erPeter #7313 üzenetére
Ennek utánakérdeztem attól. aki adta az MSDNAA accot, mert Ő is úgy tudta, hogy fel lehet tenni, és közölte, hogy nagyon spec. esetben adnak neked másik kulcsot... Alaphelyzetben azért, mert másik gépre fel akarod tenni, azért nem fognak adni...
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
De ha formázol valamit arra miért rakna fel indító fájlokat? ha úgy lenna akkro a rendszerben nem tudnál partíciót törölni, mert kiírná hogy használatban van a partícíció...
Nem azt írtam....De miért hozzná létre az új fájlokat? Ezt nem értem...
Ez a kettőre igaz... ha Az xp-t telepíted csak az xp-re telepített partícióra rak fájlokat... nekem angol xp sp3-am volt, és ő csak az xp part.-ra rakta a fájlokat. sehova máshova..
A win 7-nél, ha a vinyót, a win 7 telepítővel hozod létre, akkor csinál neked egy 100 megás partíciót... ha az xp lemezzel hozod létre, és a 7 telepítésnél csak a formázásra mész rá, nem hoz létre 100 megás partíciót.. akkor csak a 7 partíciójára rakja rá az indító fájlokat...nekem az sem világos, hogy miért akar a 2 rendszer keresztbe rakni az indítófájlait...ezt nem értem.. na mindegy... akkor próbálkozz, mást nem tudok mondani...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz < CyberBob > #7309 üzenetére
Mostmár mindegy, visszaraktam a pent fa32re, meg belőttem a win-t, ami gyárilag a gépen volt, majd ha ez kidöglik, akkor újra foglalkozok a témával... De azért kösz.
Véleményem szubjektív...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz hackeeeee #7297 üzenetére
"Tehát 1 liszensz 1 gép..."
Ez így nem igaz.http://msdn63.e-academy.com/elms/StorefrontSupport/MsdnaaFaq.aspx?campus=daa_vik&np1=17&np2=25#3
"Q: Can I install my software on two computers at once?
A: Yes, as long as you are the owner of both computers and both are being used for instructional purposes. NOTE: If you require another key for a product you must contact the PA (program administrator) at your school. Your PA's contact email information can be found in the support page. Click on the Support button above. Also, friends, family and colleagues not currently enrolled in a course that is part of an MSDNAA department are not allowed to access or use the software available from this website. (For examples of appropriate usage see: http://msdn.microsoft.com/academic/program/usageguide/default.aspx)"Elvileg a kiskutyád nem használhatja a gépedet, csak Te. De akár több gépen is.
Sk8erPeter
-
atesss
addikt
válasz Sub-ZeRo #7304 üzenetére
Az XP telepítése után ha formázom az első particiót, amire rakta az indítófájljait, akkor utána nem fog elindulni az XP.
Márpedig te ezt írtad.
Vagy én értek félre valamit ?Hacsaknem a Win7 a telepítése közben felismeri, hogy van fent egy XP a másik partición, és újra létrehozza annak az XP-nek az indítófájljait.
mikor csak oda rak fájlokat, ahol az xp van...
Most te a Windows 7-ről beszélsz, hogy az hova rak fájlokat.
De a problémát elöször is ott kell megoldani, hogy az XP a másik particióra (ahova késöbb majd egy Win7-et rakok, és annak az esetleg újratelepítésekor formázom azt az egész particiót) rakja az indítófájljait.De egyébként a fordított eset is problémás, mert ha az áll fent, akkor meg a Win7 indítófájljai vannak az XP particióján, ami egy XP újratelepítéskor okozná azt, hogy nem indul el többé a Win7-em.
Úgyhogy asszem az a helyzet, hogy két rossz közül kell választanom.
Melyik esetet könnyebb kijavítani, tehát az XP, vagy a Win7 bootolását lenne egyszerűbb helyreraknom, ha ez a helyzet ?Az viszont szerencse, hogy az XP boot.ini-jét tudom szerkeszteni, már ha a bootoláshoz szükséges egyéb fájlokkal nincs gond.
Tehát ha csak a boot.ini-t rakja az XP telepítője az első particióra, akkor az akár nem is nagy gond, mert az MBR-t be tudja hozni a Win7 telepítője, és az a "Régebbi Windows verzió"-val majd "továbbadja a munkát" a második partición lévő boot.ini-nek.
A Win7 "boot menüje" hogyan tartalmazza az (XP-s) boot.ini elérési útját ?
Vagy nem jó ez az elképzelésem ? -
nagyúr
Ha win7 alá rakok fel egy AC3 progit, akkor hatással lesz a MP12-re?
-
cannyon
aktív tag
hali!
64bites ultimate nél szeretném kilöni a hálozat gyorsitotárazását tudna valaki ebben segiteni?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz < CyberBob > #7306 üzenetére
Az is tud bootolható pendriveot csinálni?
Mindegy végülis, belövöm mostmár a rajta lévő xp-t, aztán majd ha kidöglik, akkor rakok rá hetet...
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
Értem.
de figyelj, miért törölné le az xp fájlait, mikor csak oda rak fájlokat, ahol az xp van...
A win7 partícióra meg az minden, a win7-re értettem... a boot, meg minden fájl... még a 100 megás partíció fájlait is oda rakja..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
dudo
tag
Sziasztok!
Az ügyfél elégedettség növelő programot hol tudom ki vagy be kapcsolni?
Mert az esemény naplóban állandóan azt írja hibának hogy nem tud csatlakozni, de én nem is kapcsoltam be ilyesmit.Gigabyte Z270N wifi Mini-ITX - I5 6600 - 16GB Corsair RAM - Samsung 980 pro SSD - WD Red 2TB - Cooler Master V 700 - Phanteks Enthoo Evolv ITX
Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Panzers - Phase One és Phase Two
- Hearthstone The Great Dark Beyond Standard Bundle előrendelés
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest