Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
vans?
őstag
sziasztok,
az miert lehet, hogy elobb nezegettem a fotoimat meg, aztan egyszer csak mar nem nyitja meg a kepeket duplakatt-ra az Intezo, sem ugy, hogy tarsitom az MO Picture Managerhez.
hábm bábm
-
vans?
őstag
szevasztok,
a kovetkezo a problema: az a mocskos msn ramkenyszeritette, hogy telepitsem a legujabbbb verziot. megtettem, ezutan a talcan levo ikonjaim elvesztek. vagyis az 'ismeretlen ikon' vagy ilyesmi kep van mind helyett. ezenkivul a temam is valtozott, keken vilagitanak a talcaikonok hatterei, ha raviszem az egeret, ami szanalmasan csunya. nem is allitja vissza az ikonokat, megprobaltam.
mod: nagyjabol megoldodott,bocs
[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
vans?
őstag
udv,
sokadszorra is ugyanaz a problemam, megpedig az, hogy nem jelentkezik be a gepem, visszadob a bejelentkezesi ablakba a Win indulasakor. Alvoba szoktam csak rakni, igy csak akkor jon elo a problema, ha frissiteseket telepitett a gep. Masik felhasznaloval beenged. Elkepzelni sem tudom mi a gondja, de kurvara zavaro.Koszi.
hábm bábm
-
vans?
őstag
Valaki segítsen ki a bajból, mert nem merem lekapcsolni azóta a gépet, csak sleepbe megy...
Erről van szó, még mindig.
hábm bábm
-
vans?
őstag
üdv,
igen szánalmasnak érzem magam, de megint ugyanaz a probléma.. egyszerűen nem enged be a fiókomba a gép, csak huszadjára. (most mondjuk csak 3 volt) Visszadob ugyanoda. Csináltam új fiókot, oda beenged... Az eseménykezelőben nem ismerem ki magam, nem tudtam meg belőle érdemleges infót erről. A HD Sentinel nem jelez problémát.
Valami ötlet?Köszi.
hábm bábm
-
vans?
őstag
Erre valaki?
hábm bábm
-
vans?
őstag
üdv,
már leírtam egyszer a problémát,de:
megint eljátszotta a notim, hogy nem tudok bejelentkezni... beírom a jelszót, fekete képernyő, és visszadob. most már csak kb. 30adszorra volt képes bejelentkezni. mit tudok tenni?
hábm bábm
-
vans?
őstag
-
vans?
őstag
tiszteletem,
problémám akadt az imént... épp írtam egy hsz-t, majd fekete képernyő, és semmi. kikapcsoltam a gépet, aztán újra elindítottam. bejött a login képernyő, beírtam a jelszót, Üdvözöljük!, fekete képernyő, és visszadobott ugyanoda. Ezt megcsinálta 10-szer körülbelül, kétszer újraindítottam, majd egyszer valahogy továbbengedett. Ez wtf?
köszi, ha valakinek van ötlete.
hábm bábm
-
vans?
őstag
üdv arcok, olyan problémám van, hogy ma reggel a gép nem engedett bejelentkezni. előjött a bejelentkező ablak, beírtam a jelszót, Üdvözöljük, fekete képernyő, majd visszaváltott a bejelentkező ablakra. kb 14edszerre, 2 újraindítás után jelentkezett be. Ez mitől lehet? W7 32bit, ha ez számít valamit. köszi.
hábm bábm
-
vans?
őstag
-
vans?
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #22337 üzenetére
Egyiket sem igazán találom, hogy hol lehetne megnézni.
hábm bábm
-
vans?
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #22335 üzenetére
Csak egy mentést jelez, 05. 16-án, ami 6,7 giga. Viszont 'Egyéb fájlok' címén van még 9 giga valamennyi. Pedig ezen a meghajtón csak a recovery van..
köszönöm, hogy próbálsz segíteni.
hábm bábm
-
vans?
őstag
erre valaki vagy ennyire láma kérdés?
hábm bábm
-
vans?
őstag
üdv arcok,
olyan problémám van, hogy megtelt a HP_RECOVERY nevű, biztonsági mentést tartalmazó mappám(külön meghajtón van), pedig csak egyszer mentettem. 6,7 giga. Ilyenkor mi van? Állandóan kiírja, h kevés a lemezterület, de csak egyben tudnám letörölni a mentést. Kiírjam külső hdd-re, vagy van más megoldás?hábm bábm
-
vans?
őstag
üdv, olyan problémám van, hogy a Tálca laggol. na most ez így lehet hogy kicsit hülyén hangzik, de tényleg. ha elhúzom az ikonokon az egeret, akad az egész, ugye kéken világít, meg ott marad alul a kis világítós izé. meg kiírja az ikon fölé, hogy mi a neve, és ott marad egy ideig. szóval laggol. elég szar. amúgy nem lassú a gép, nincs vírus, és van hely.
hábm bábm
-
vans?
őstag
hábm bábm
-
vans?
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom eltüntetni a Word ikonjáról a jobb alján lévő kis, kék-sárga pajzs alakú izét? Rendszergazda-ikonnak tűnik. Köszönöm.hábm bábm
-
vans?
őstag
Senkinek sincs eredeti win7-e, vagy csak nem vettétek észre a kérdésem?
viszonylag olcsó, dobozos, magyar, 32 bit-es WIn7-et szeretnék. azért nem 60k -ért. köszi,ha valaki tud segíteni.
hábm bábm
-
vans?
őstag
Sziasztok!
Bocsi a láma kérdésért (gugliztam is,mielőtt..) , de hol a legolcsóbb a Home Premium dobozos változata?
hábm bábm
-
vans?
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #14168 üzenetére
Hali!
Kipróbáltam, de nem ezt kerestem,köszi. Így lerakta eszköztárba, de kiírva, és jobb oldalra, nem pedig bal oldalra, az új Token ikonnal.
hábm bábm
-
vans?
őstag
szép napot!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogyan lehet a Dokumentumok/Zene/Képek mappákat tálcára tenni? Odahúzással odateszi, de régi ikonnal. (ikoncsere miatt kellene.)
Köszönöm.hábm bábm
-
vans?
őstag
Halihó! Mivel ez a topic látogatottabb, ide is beírnám a kérdésem.. Előre is köszönöm, ha valaki tud válaszolni.
Tehát: ezek lennének.[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
vans?
őstag
szépestét!
biztos sokan kérdezték már,de sajnos nincs időm visszaolvasni..szóval,az lenne a kérésem,hogy írjatok helyeket ahonnan tudok minialkalmazásokat leszedni! köszönöm.
hábm bábm
-
vans?
őstag
Sziasztok! Hogy tudom eltüntetni a Lomtár ikonját az Asztalról?
hábm bábm
Aktív témák
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest