Aktív témák
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Windows téma csere során sikerült kinyírnom a a rendszeremet. Windows 7 x64 Ultimate rendszerem van és az ITT található leírás alapján akartam lecserélni az explorer.exe, shell32.dll és még vol egy 3. dll fileokat. Gépújraindítás után nem akartak betöltődni az automatikusan induló programok, valamint manuálisan sem tudtam progikat futtatni. Megpróbáltam visszamásolni az említett fileokat amikről előzőleg biztonsági másolatot készítettem de véletlenül a shell32.dll. kimaradt és gépújraindítás után erre panaszkodva már nem állt fel a rendszer. Egy Windows XP Live CD-ről bootolva végül a System32-be másoltam az eredeti fileokat, de a Windows 7 rendszerbetöltés közben az AtBroker.exe és az Explorer.exe fileokra panaszkodik, majd egy fekete képernyő fogad.
Tudna valaki segíteni?
Aktív témák
- Formula-1
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest