Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #21897 üzenetére
Köszi, és köszönöm Morden24-nek és gb4400-nek is.
Partíció: milyennek kell, vagy milyennek nem szabad lenni a partícióknak, hogy sikeres legyen. IDE winchester amúgy, minden fent van az adatlapomon.
-
-
Morden24
nagyúr
válasz DeFranco #21896 üzenetére
Simán tud működni, ahogy írod. Ha először az XP van telepítve, akkor a Win7 létrehoz majd bootmenu-t, amiben kiválaszthatod, hogy melyik OS-t indítod el.
Leíró, összehasonlító honlapokat találhatsz egy kis kereséssel neten, de nem tudok róla, hogy bármilyen összefoglaló jellegű lenne, bár igazából nem is kell: ha jól tudtad használni az XP-t, kiismerted magad, akkor nagyon ostobának kell lenni ahhoz, hogy eltévedj a Vistában/7-esben. Ha meg valami beállítási gondod van, majd beírod ide, és kasz segítséget
Amit tarts szem előtt: ha valamiről nem tudod, hogy pontosan micsoda, ne kapcsold ki; lehetőleg csak olyan programokat tegyél fel, ami teljeskörűen támogatja a 7-est, de legalább a Vistát; eszközkezelőben felbukkanó ismeretlen eszközök drivereit először a WinUpdate-el keresd, ha talál és jól működik, akkor ne cseréld le, mert felesleges (vga driver kivétel, azt szerezd be a gyártó honlapjáról); ha valamit nem találsz, használd a keresőt (start menu keresősávja, remekül használható), illetve a súgót.
Sectumsempra - For Enemies
-
félisten
válasz apollo12 #21895 üzenetére
Hali!
Ööö, mármint ezt úgy értsem, hogy nálad (a Te konfigodon) feltelepítetted a W7-et, majd fogtad a HDD és egy másik konfigba beleraktad és ott nem indul el?
DeFranco
Az XP-ről W7-re való váltás annyira azért nem vészes, persze az igaz, hogy az elején biztosan keresgélni fogsz dolgokat, hogy azok hol-merre lehetnek (főleg, ha még Vista is kimaradt az életedből). Nyilván ha megmarad az XP, akkor nem olyan fontos, de ha van olyan eszköz(nyomtató, scanner, plotter stb stb) amit W7 altt is szeretnél használni, azért először kutakodj a neten, hogy van-e hozzá gyári driver...Azt nézd meg, hogy a D és E partíció, az milyen partíció(Extended azon belül Logikai, avagy mindkettő elsődleges.
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Tervezek váltani XP-ről, Win7-re. Sok gondom lesz vele, érzem, mire kitapasztalom, de nem is akarok ide járni minden alap marhasággal. Létezik valahol összefoglaló egységsugarú usereknek az XP és a 7 különbségeiről? Átállásról bemutató, "mit hol találszt", ilyesmi.
Másik kérdés: akkor jól értem, hogy simán telepíthető a Win7 úgy, hogy:
c: XP 32 bit,
d: adat
e: Win7 64 bit? Ja, ez a 3 partíció egy winchesteren van.Ha lehet így oldanám meg. Érhet valami kellemetlenség, vagy ez így simán tud együtt működni?
[ Szerkesztve ]
-
apollo12
veterán
válasz pukkancska #21886 üzenetére
hát nálam működött a rendszer de ahogy elvittem hozzá a vinyot ott meg kifagyott amikor ki írja hogy betölti a rendszert, ami nekem van ezen a gépen normálisan működött.
-
CsatiZsol
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #21889 üzenetére
Szia!
Mert még nem néztem...
Hálás köszönet remélem működni fog.Üdv Zsolt
Az optimista minden vészhelyzetben lehetőséget lát, a pesszimista veszélyt lát minden lehetőségben. “Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”
-
Laccoss
addikt
Rendszergazda felhasználóval lépsz be, ha abban vagy, és úgy frissítenél, hogy fájlt kell hozzá elindítani akkor jobb egérgomb az exe-n és futtatás rendszergazdaként. Olyat is lehet, hogy a felhasználódnak jogot adsz arra a könyvtárra amely programot frissítenél.
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
hali. szeretnék frissíteni egy programot, de kiírja a win7, hogy "nem rendelkezel rendszergazda jogkörrel". ilyen gond az XP-vel sosem volt. mit jelent ez és mit lehet ilyenkor tenni? köszi
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz CsatiZsol #21888 üzenetére
Vezérlőpult, energiagadálkodásnál kapcsold ki, hogy a vinyót Xperc múlva kikapolcslja. Utána már nem fog kattogni.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
félisten
válasz CsatiZsol #21888 üzenetére
Hali!
És miért nem töltöd le az NVidia oldaláról? Nem csak videokari drivereket lehet letölteni onnan, hanem pl chipset drivereket is.
W7 x86
W7 x64Persze ebből a csomagból telepítéskor, csak az Ethernet driver legyen telepítve!
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
CsatiZsol
aktív tag
Sziasztok!
Boldog tulajdonosa lettem egy W7 pro-nak előtte W7 Ultimate-t használta 7100-ás buildet a teszt első napjától az utolsóig. Az ultimate telepítésekor is cumiztam egy darabig a lan driveremmel, de most teljesen meg vagyok lőve. Egy Abit IN9 32X MAX WIFI lapom van 680i nforce csipszettel. A gyári lemezen kapott driverek egyáltalán nem érnek semmit, és ahonlapról letölthető verzió is sajnos csak 2007-es viszont az ultimateben ezzel már meg tudtam oldani a gondot...
Tegnap este szívogattam a témával és nem megy, ha valaki hasonlóval találkozott már és tudna segíteni a LAN beindításában az nagyon sokat segítene, mert onnantól kezdve már ugye w7 gyönyörűen összeszedi a drivereket, csak addig szenvedés.
Valamint a másik bajom, hogy leállításkor a Samsung F1 750GB vinyóm ronda kattogó hangot hallat, amit eddig nem tett, és a HDD Sentinel szerint 100%-os a vinya, erre is kérek ötletet.Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm.
Üdv Zsolt
Az optimista minden vészhelyzetben lehetőséget lát, a pesszimista veszélyt lát minden lehetőségben. “Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”
-
nagyúr
válasz pukkancska #21886 üzenetére
Hát ha így van neki, akkor ne csodálkozzon rajta, hogy nem megy fel neki... Ennyi...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz apollo12 #21883 üzenetére
Az lehet, de ahogy írták, a 7 az nem szereti a tuningot.
Amúgy meg érintetlen 7-el telepítetetek??"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz apollo12 #21880 üzenetére
Ha van tuning rajta vegyétek vissza. Nyomjatok egy bios defaultot. Ha ezek után sem jó, akkor a kábelt (sata, ata) kellene kicserélni, meg egy másik tápkábellel. Esetleg másik sata, vagy ata portba átdugni a vinyót. Bár szerintem az bios gyanús lesz, lehet hogy egy új bios nem ártana neki, ha régi az alaplap.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni megosztással kapcsolatosan. Tudom, hogy már eléggé kivesézett téma de hiába kerestem rá a "megosztás" és "jelszó" kulcsszóra nem tudtam egyedül megoldani a problémámat.
Szóval: szeretnék egy mappát megosztani úgy, hogy jelszóval le legyen védve és mindenki hozzáférjen a hálózaton, aki ismeri a passwt.
Most be kell állítani a számítógép-kezelés/felhasználók/vendég-nél a jelszót???
Nemrég raktam fel a win7-t és még új kicsit.Előre is köszönöm!
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
apollo12
veterán
Heló mitől van az, hogy felraktam az egyik haveromnak a gépére a win 7 de amikor automatikusan újra indul a gép, utána be akarja tölteni a Windowst és be karaja fejezni a telepítést, de nem tudja megcsinálni mert újra indul a gép, ha meg csökkentett módba indítom akkor meg azt írja ki, hogy indítsam újra a gépet mert nem tudja befejezni a Windows telepítést újra indítottam és ugyan ezt csinálta.
Elvittem hozzám a vinyót és itt minden jól ment de ahogy vissza vittem a vinyót, és a Windows betőltése közben újra indul a gép mindig. Mit tudok ez ellen tenni??
Gép: asus 758as lap
AMD sempron 2800+
1giga ram
és egy ati radeon x1650 pro -
nagyúr
válasz Antigabo #21877 üzenetére
Hát igen amit mondtak ki kellen próbálni. Ha meg ezek után is rossz, akkor a kártyán, ha van tuning, vagy moddingolt bios akkor ott kezdődnek a problémák... vagy esetleg a kártya döglődik...
-
Antigabo
tag
Haló !
Mitől van az hogy nem akar csak 16bites színnel menni 32 helyett ez a szar ?
Tudom olvassak előre meg írjam le hogy milyen gépem van meg hogy a legújabb drivert használom e -(igen) . 9800GTX+1GB - (197.45)
Volt valakinek hasonló ?
és mitől lehet ?
csak ennyit kérdeznék - Köszi !Szégyen a tudás - de hasznos !
-
Matamata
aktív tag
-
-
-
félisten
válasz Mezcal #21839 üzenetére
Hali!
Célszerű lenne megadni ilyen esetben, hogy milyen progi is, amivel problémád van. Akkor ki tudnánk próbálni, aztán ha másnál is gond van vele, akkor felejtős történet...
Fire.
-
nagyúr
válasz Matamata #21864 üzenetére
Indísd újra. Hibernáltad az ssd-re menti akkor az adatokat.
-
Matamata
aktív tag
Helóztok!
Olyan problémám lenne, hogy a rendszermeghajtóként szolgáló ssd-men a foglalt terület, látszólag minden ok nélkül, egyik napról a másikra több GB-al megnövekedett. Mindez 64bites Win7 Pro val kikapcsolt lapozófájl, rendszervédelem és hibernálás mellett történt. Már több mint 2GB cuccot töröltem a tempből de a 18GB szabad helyből így is csak 15,7GB-ot sikerült visszanyerni. Ha valaki tudna erre a méretnövekedésre magyarázatot adni azt megköszönném. -
Pityke78
őstag
és mi a különbség az explorernél az
Automatikus konfigurációs parancsfájl használata-nál beadott proxy cím között és a
proxykiszolgálónál lévő cím és port közöttha az automatikus konfigurációs parancsfájl használata-nál beadott proxy címet beírom a proxykiszolgálóhoz és adok neki egy 80-as portot, akkor az működhet?
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz Pityke78 #21860 üzenetére
de lehet, hogy igen. ha viszont azt nem tudod, akkor nem lesz MSN-ed. egyébként meg gondolom a rendszergazda nem véletlen blokkolta ezeket, munkaidőben dolgozz, és ne cseveréssz
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
Zolás
addikt
[link] Sokkal jobb mint a sima win7....
Eszem-f@szom megáll a retkes krekkelt szarjaikat is feltolják eladni. Pofátlan népség.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Pityke78
őstag
-
Lenry
félisten
válasz Pityke78 #21854 üzenetére
pl az MSN topikban jobb helyen lett volna a kérdés, de mindegy mostmár
használj aMSN-t, abban át tudod állítani a portot a böngészők által is használt 80-asra, annak nyitva kell lennie
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Bocsi, ha nem a legjobb helyre írom a problémám, de ide irányítottak.
Szóval egy multinál dolgozom, ahol az internetezési lehetőség elég megkötött. Nagyon sok oldal le van tiltva (chat, messenger, stb). Sajnos a hétköznapi MSN-t sem tudom használni.
Most próbálkoztam a Portable MSN-el, de sajnos az sem tudott bejelentkezni.
Hogy vannak ezek megírva? Egy bizonyos portot használnak, vagy ugyanazt, mint az explorer? Át lehet verni a rendszert valahogy? Explorerben nincs megadva port, csak egy proxy cím, de valamiért a portable msn így sem tud csatlakozni.
Vélemény, ötlet, esetleg más fórum, ahova jobban illene a problémám?Köszönöm
-
virkir
veterán
válasz harlyngton #21852 üzenetére
Ahogy nézem nem egy mai darab az a kamera.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
harlyngton
tag
The USB streaming feature is not supported with the Windows 7 operating system.
Hát most mondjátok meg, nem i....a bagázs.
Mindenkinek köszönöm a segitséget.
-
Laccoss
addikt
válasz harlyngton #21850 üzenetére
-
virkir
veterán
válasz harlyngton #21847 üzenetére
Amennyire néztem nincsen, meg elviekben nem is kell.
Keress egy drvupdate-amd64.exe-t futtasd le majd próba hátha benne volt."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
nagyúr
válasz harlyngton #21847 üzenetére
Neked is...
Amúgy milyen típus stb... Így nehéz lesz segíteni..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
harlyngton
tag
Drágasziveim
Valaki nem tud 64 bites drivert sony kamerához, úesbéset?
-
nagyúr
válasz qqcqqc #21843 üzenetére
Ketten nem kétfélét mondunk, hanem egyet. Csak én máshogy fogalmaztam meg.
-
nagyúr
válasz qqcqqc #21838 üzenetére
Nem hiszem. De mivel ultimate, letudja frissíteni a német nyelvre. Utána meg betudják állítani a kért nyelvet. Legyen magyar, vagy német.
-
Mezcal
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #21835 üzenetére
Rendszergazdaként vagyok belépve. A telepítést is rendszergazdaként kezdem meg, mégis ez lesz belőle. Eddig egyik programmal sem volt ilyen gondom.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
őstag
lenne egy kérdésem.
a társaságomban egy vegyes pár (német-magyar), szeretné közös laptopjukat használni úgy, hogy mindketten az anyanyelvi kezelőfelületet használjanak. az ultimate tud olyat, hogy az egyik felhasználó magyarul, a másik németül jelentkezik be? -
nagyúr
válasz Rebirth II. #21836 üzenetére
Ccleaner. például.
-
Rebirth II.
tag
üdv
Valami jó kis Win7 (x64)-es registry takarító progit tudtok mondani?
-
félisten
válasz Mezcal #21834 üzenetére
Hali!
Hát így első ránézésre vendégfiókba vagy, a rendszergazda meg korlátozta azt a lehetőséget, hogy telepíthess. Ha ez így van, akkor más progikat sem tudsz feltelepíteni. Ellenőrizd.
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
Segítségre van szükségem. E hibaüzenet miatt nem tudom feltelepeíteni a programot. Mit kell tennem?Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Turbobacsi
senior tag
válasz Turbobacsi #21821 üzenetére
Na sikerült megoldanom, leírom, hátha érdekel vkit:
- rejtett particiónak betüjel adása+mappák nézeténél rejtett és rendszerfileok megjelenítése bekapcsolva
- a boot file-ok átmásolása a "C"-re
- a "C" partició aktivvá tétele (számitógép kezelés-ben)
- restart, boot a win7 cd-ról
- számitógép javítása parancs
- restart a sata HD-ről
- IDE HD particiók törlése"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
zoo8800
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #21830 üzenetére
Szeintem csak agyon állítgatta a gépet.
A víruskergetés persze sose ártrip and tear, until it is done
-
félisten
válasz Lakers #21828 üzenetére
Hali!
Az előző HSZ-od is figyelembe véve
1. Eredeti az a W7?
2. Telepítettél valamit, miután jelentkezett a bejelentkezési ablak?
3. Futtass víruskergetőketFire.
-
Lakers
tag
Gyors billentyűk beállítását hol lehet megtalálni? a TAB és az ALT+TAB felcserélődöt
-
törölt tag
válasz AndrewTdi #21825 üzenetére
A frissítéseket ne állítsd automatikusra, hanem manuálisan indítsd a frissítések keresését. Ekkor kilistázza az összes elérhető frissítést. Csak azt telepíti fel, amelyik előtt ki van pipálva a kijelölés. Így azt teszel föl, amit akarsz. A kijelölések után az OK-ra kattintva letölt és telepít.
De azért a warez témákat lehetőleg kerüld itt a fórumon! -
pzstm
titán
válasz AndrewTdi #21825 üzenetére
alapból nincs bepipálva ugye....mikor telepítés előtt átnézed a frissítéseket erre jobb gombbal kattintasz, majd Hide(Elrejt)
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Lakers
tag
Sziasztok!
A win7 a saját konfigurálása után, bedobta, hogy az üdvözlő képernyő után megjelenik a felhasználónevem, és arra kattintva lehet csak belépni a felhasználói fiókomra.
No de a gépen csak egy fiók van, és előtte automatán belépett... Hogyan tudnám a felhasználói fiók választását az elején kilőni? Vagyis a vezérlőpultban hol lehet ezt megszüntetni? (én nem találom) -
nagyúr
válasz Turbobacsi #21821 üzenetére
Nem. Azon vannak a boot fájlok. Ha azt akarod, akkor a következő telepítéskor az IDE vinyót húzzd le, és a Sata vinyón csinálj neki helyet a rendszernek. És akkor meglesz a 160-od teljes méretben.
-
Turbobacsi
senior tag
hello...következő problémában kérnék segitséget:
A gépemben 2 HD van: 750GB sata és 160 IDE. win7 telepítéskor boot HD-nek (véletlenül) az IDE volt kijelölve, de a win7 a sata HD-re lett téve. Nemrég vettem észre hogy a 160G-s IDE HD-ra csinált a win7 egy 100M-s partíciót magának. Szükségem lenne a teljes 160G-re az IDE HD-n, meg tudok e szabadulni tőle úgy, hogy a win7-em működöképes, bootolható maradjon?"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Szerintetek mivel gyorsabb a windows install? USB-ről vagy DVD-ről?
-
BemAnyó
senior tag
-
pigatt
őstag
-
addikt
Üdv
Egy olyan problémám van a céges win7 ultimate-val, h nem akar elmenni aludni Eddig jó volt (vagy 4 hónapja van fent, nem állítottam semmi ilyesmit), de mostmár ha megnyomom, h alvás a monitor elsötétedik, kijelentkezik a gép de nem kapcsolja le magát. A zene is szól tovább, vinyó pörög... Van erre valami win-es trükk? Registry-t pucoltam ccleaner-el és ashampoo win optimizer-el
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Steelmanus
addikt
válasz pigatt #21813 üzenetére
Amikor feltelepited akkor a Start menuben ott lesz egy Windows Live mappaban a Windows Live Messenger-t indito parancsfajla, azon elvegzed a modositast hogy Futtatas a kovetkezo kovetkezo uzemmodban.. itt Vista SP2 pipa be. Majd errol kiteszel egy masolatot az Asztalra ha oda szeretned kirakni.
-
pzstm
titán
6.1.7601.16560.win7sp1_beta.100524-1800 - actual build in win7sp1_beta branch
Valószínűleg ez lesz a végleges SP1 BETA build...de végleges döntés még nincs
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pigatt
őstag
Üdv.!
Gondom van az MSN kompatibilitásával. Win 7 van fent és WLM, olvastam sok helyen, hogy vista kompatibilitási mód megoldja az ikonok elhelyezkedését. Ez nálam abban az esetben igaz csak, ha közvetlenül az msnmgr.exe-t indítom el. De ha kiteszek neki egy ikont az asztalra azt elindítva nem veszi figyelembe a kompatibilitást.
Mi lehet a gond?
Köszi!
i9 / 4080 / 32"
-
Lenry
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #21797 üzenetére
elhiszem neked, de én is saját tapasztalatomból indultam ki, mindig így cserélem ki a drivert telepítés után, ugyanezen okból, hogy ne legyenek ott a HDD-k a leválasztható eszközök közt, és még sosem volt vele gondom.
legalábbis nem volt még olyan gondom, amit erre vezettem volna vissza
-
nagyúr
Hi!
Lehet hülyeséget kérdezek, de valahogy az energiatakarékos menüpontot nem lehet az action centerbe levinni, asztali gép esetében?
-
pzstm
titán
válasz Mr.Grincs #21807 üzenetére
Z meghajtód csak akkor lesz, és a 100megás partíciót is csak akkor látod, ha egy régebbi fajta "okosítót" használtál....
(Lemezkezelőben törlöd amúgy a betűjelét és már el is fog tűnni sajátgépből)
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Felraktam a Windows 7 ultimatet, megint és most valami Rendszer számára csinált egy Z meghajtót ami 99,99MB ot foglal. Ezt nem tudom, hogy csinálta mert nem kértem ilyesmit.
Ezt hogyan és hol tudom kikapcsolni?
Előre is köszönöm a segítsget./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Morden24
nagyúr
Hát, ha így ram-alapúan közelítjük meg, akkor úgy kéne mondani, hogy "ha a gépedben megtalálható memóriamennyiség (leginkább fizikai + videoram) meghaladja a 4Gb-ot, akkor mindenképpen érdemes 64-bites OS-t használni".
Én inkább úgy mondanám, hogy ha a memóriád indokolja, akkor használj 64-bitest, mert így használod ki maximálisan a hardvert, amiért fizettél.
A te rendszereden vígan elfut a 64-es Win7, viszont nem kell felraknod. Ha nem tervezel rambővítést a közeljövőben, akkor pláne (a Win7 licenced pedig nem határozza meg, hogy 32-es vagy 64-es rendszert telepítesz, tehát a kulcsoddal a saját kiadásodon belül mindkét fajtát aktiválni tudod; példa: vettél egy 32 bites Home Premiuomot - szerzel egy 64-es Home Premium telepítőt, és a saját kulcsoddal aktiválod, ennyi).
Ezen felül még akkor van szükséged 64-es rendszerre, ha 64 bites alkalmazásokat akarsz futtatni (ez no-go 32 bites rendszernél), vagy ha szükséged van arra, hogy egy applikáció 2Gb-nél több memóriát tudjon használni (ez értelemszerűen nálad kiesik, hiszen összvissz 2Gb-d van).
Sectumsempra - For Enemies
-
Erui
csendes tag
sziasztok
szeretnék váltani win 7-re, de nemtudom hogy 64 bitest tegyek-e vagy maradjak a 32-esnél, mert vki azt mondja hogy akkor érdemes ha 3 giga ram van minimum, de nekem csak 2 van, így akkor nincs értelme?
amd athlon64 x2 dual core processor 4800+
2 giga ram
úgy tudom erre a procira lehet 64 bitest is rakni, vagy mégse? , bocsi de ehhez nem nagyon értek, eddig mindig 32 bites rendszerem volt
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest