Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
nagyúr
válasz pigatt #21979 üzenetére
Akkor a hiba az ön operációs rendszerében lesz... Most próbáltam ki nálam (win7 angol ultimate). A startmenüben már az msn be van lőve vista sp2 komp. módban, készítettem egy parancsikon az asztalra, ott is megnéztem, ott is megmaradt a komp. mód és úgy is indult el.
Szerk:Újraindítottam és úgy is működik nálam.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Steelmanus
addikt
válasz pigatt #21813 üzenetére
Amikor feltelepited akkor a Start menuben ott lesz egy Windows Live mappaban a Windows Live Messenger-t indito parancsfajla, azon elvegzed a modositast hogy Futtatas a kovetkezo kovetkezo uzemmodban.. itt Vista SP2 pipa be. Majd errol kiteszel egy masolatot az Asztalra ha oda szeretned kirakni.
-
félisten
válasz pigatt #10261 üzenetére
Hali!
Akkor most szerezz/kérj kölcsön egy optikai meghajtót, aztán ha az minden lemezedet beolvassa, akkor itt az ideje nyugdíjazni a sajátod.
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
bucilali
aktív tag
válasz pigatt #10221 üzenetére
Éppen most járt nálam egy író ilyen gonddal...
Bár az még a lemezek fajtájára is kényes volt, kb. 8 hónaposMegpucoltam az író-olvasó fejet tiszta alkohollal, azóta semmi gondja..
Talán segít..Üdv: bucilali
Ha nem megy, eröltesd!-Ha eltörik, úgyis ki kellett volna cserélni....(Murphy)
-
félisten
válasz pigatt #10221 üzenetére
Hali!
Esetleg valami új CD/DVD író szofver, virtuális meghajtó progi, adott esetben akár DVD szerkesztő progi, stb. Néha az a helyzet is előállhat, hogy ezek szeretnék a lemez behelyezésétől kezdve a felügyeletük alatt tartani az optikai meghajtót. Aztán amikor egyszerre "lecsapnak" rá, akkor van az, hogy egyik sem "engedi" el, ezáltal "agyhalott" a CD/DVD író, nem tudja beolvasni a lemezt.
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
nagyúr
válasz pigatt #10215 üzenetére
Ilyennel én is találkoztam win 7 alat, főleg dupla rétegű lemeznél. Megírom, és a másik író olvassa csak. Érdekes... De működik...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
félisten
-
Morden24
nagyúr
válasz pigatt #10082 üzenetére
Javítást próbáltál már? Illetve mióta csinálja - mit csináltál azt megelőzően, hogy meghülyült a boot (cleaner progik, optimalizálók, krekk, rendszerfile-ok basztatása, vírusirtás, tweaker-ek stb.)?
Egyébként meg (#10084) Fire/SOUL/CD kommentjével konzultálj.
Sectumsempra - For Enemies
-
tag
-
félisten
válasz pigatt #10082 üzenetére
Hali!
3 dologról van tudomásom
1. Állítólag vírus okozza(mondjuk ebben én speciel nem hiszek, de a neten találhatóak leírások, amikor vírusirtással megjavult a gép)
2. Ha noti, akkor be van kapcsolva a BIOS-ban a másodlagos kijelző
3. Nem eredeti W7ITT meg még más okok/megoldásokat találhatsz.
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Virtual clone drive-ot nem raktál fel? Mert az is BD-Rom-ot ír ki a sajátgépen.
-
sfdrakex
nagyúr
A daemont nem telepítetted vletlen újra ugy hogy előtte nem kapcsoltad ki 0 ra a meghajtók számát ? Ha 1 van beállítva nem kéne hogy legyen 2 virtuális meghajtó, azt nézzd meg ha daemonba betöltesz egy image fájlt az melyikben jelenik meg.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
Nálam csak egy meghajtó van de a meghajtók számát te állítod, nincs külön cd/dvd meg bd hanem egy van ami cd/dvd/bd, mobil netek usb cuccát is szokta cd/dvd meghajtonak mutatni pl a total commander, meg sajátgépben is annak látszik.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest