Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba78
őstag
válasz Mercutio_ #613 üzenetére
Nem tiszteletlenseg az ok, amiert csak most jelentkezem, hanem mert nem tudom utolerni magam. Koszonjuk szepen, atadom a zasszonynak.
(#615) dfdfdf: Koszonjuk szepen!
(#620) Qru: Remelem ittal....?
(#619) embe: Dehogy. Erteni kell a viccet. Koszonom szepen az egesz csaladom neveben!
Nagyon halas vagyok nektek sracok, jol esett a sok koszontes. Sok a smiley, elnezest, de en mar csak ilyen vagyok.
-
Vigneau
félisten
Ha megtalálnád, dobj egy linket ide. Ez lett volna?
robogos10:
Már megérte beírni ide.[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
robogos10
aktív tag
Mikulás van vagy mi a csöcs[ Szerkesztve ]
-
robogos10
aktív tag
Bíztam bennetek
Kislányomnak nagyon tetszik
[link] -
Qru
MODERÁTOR
Am most, hogy volt egy kis hó itt Pöstön, meg volt az év első csúszkálása. Alig vártam, hogy a kihalt parkolóban megforgassam a járgányt.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
alibaba78
őstag
válasz robogos10 #771 üzenetére
Ha akarnam, sem menne a nyugodt alvas.
(#772) dfdfdf: 18-20 eves kortol kotelezove tennem egy par napra ennek az allapotnak a kiprobalasat. Sok fiatal felelmet oszlatna el szerintem.
To all: Segitseget kernek szepen toletek. Tervben van egy nagyobb auto vasarlasa, ami a kis corsankat valtana. Amin gondolkoztunk, 05-07-es diesel Vectra, mazda 6, focus c-max, avensis, accord. Eddig ezek kerultek a listara. Termeszetesen a legstrapabirobb, praktikusabb, olcson szerelhetobb, alacsonyabb fogyasztasut keresem. Nem utolsosorban ezekben az autokban azert mar van par merfold. Mennyi lehet a limit, ami folott mar nem erdemes ilyenbe ugrani? Elore is nagyon koszonom nektek!
-
robogos10
aktív tag
Srácok erről mi a véleményetek?
KINGSTON HyperX Genesis 4GB 1600MHz DDR3
Asrock n68-s3 ucc (Unlock Cpu Core)
és a procim Athlon II X2 260Elvileg kedden meg is jön a lap
memóért mennem kell BP-re
a procim az valóban csak 1333ig kezeli a ramot?
Vagy azért lehet vele húzni? -
Qru
MODERÁTOR
válasz alibaba78 #776 üzenetére
A legfontosabb, hogy nem km óra állást vaszünk, hanem állapotot! Kereskedőnél van kocsi az mind tekert órás (99%). Ez azért van, mert a magyarok nem hajlandóak sokat futott kocsit venni. Hát akkor megkapják...
A hamisított szervízkönyv is még csak kb a kezdet. Szóval nó para.Magánszemélytől nézz inkább. Haver berakta a Hondját kereskedésbe, hogyhogy nem, 100k km-el kevesebbet mutatott az óra. 235k helyett 135k km-t. És ez csak 1 példa. Kereskedő tekerte meg persze az órát.
Nos élből nem vennék olyan kocsit amiben kettős tömegű lendkerék van, mert az 150-200k km után csere és alhangon 300-400k-ba kerül. Bővebben: [link]
Tehát ha ezen is felül emelkedtünk:
Focus: TDCi motor miatt kerülendő erősen, egy rakás hulladék (PSA (francia) fejlesztés, ez mindent elmond )
Mazda 6: háát nem annyira gatya mint a TDCi, de abból is csak benzinest ajánlanék. Mivel kisebb és rosszabul megy mint az Accord kiejteném.
Avensis: korrekt darab, ha nem számolom a kettőstömegű cserét akkor egész fenntartható, nem eszik sokat, viszont az 1,6-os dízelük nem egy erőgép, de családos ember vagy elég lesz neked az is. Élménynek ott a gyerek.
Accord: nagyon jó, de ebből is inkább benzinest vennék használtan meg főleg.
A mai modern dízelek összetett érzékeny motorok. Akkor éri meg olyat veni ha sokat mész mert akkor az olcsóbb üzemanyagköltségből kitelik a sokkal drágább és gyakoribb szervízelés, ami 150-200k km-ig elmegy addig enm nagyon kell rákölteni de utánna kb pénztemető.
Szóval a helyedben vmi szívóbenzines-t néznék.
Olaszt ne, franciát ne ha kedves az életed.
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
válasz alibaba78 #776 üzenetére
Az olyan autókkal is óvatosan, ami népszerű volt mint céges autó, de egy facelift utáni octavia egyébként nem rossz, csak megfelelő (első)tulajost kell találnod.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
smiti
addikt
Lett ma egy Vertex 3 SSD-m. Itt leírtam hogy hogy jártam.
Szerintetek ez gáz? -
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #781 üzenetére
A Skodára még egy szavazat. Azok jók. Kisebb rendellenességek előfordulhatnak de inkább csak apró bosszantó dolgok. Ami nálunk előfordult: elrepedt a tágulási tartály záróeleme (anyag fáradás), a belső keringető venti csapágyas lett, az ajtó határoló kilazult.. stb
Sok belőle a céges, jól meg kell nézni melyiket veszi az ember de amúgy összeségében ok.
smiti? Most miért?! Nem, hogy örülnél, hogy bejáratták már neked...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Vigneau
félisten
Nekem is francia kocsim van és nem bántam meg, hogy otthagytam a németeket.
Igaz, drága volt most az alkatrész, de szerintem most szinte mindenhez drága minden, így nincs reális összehasonlítási alapom. Tény, 1.0-ból léptem 1.6-ba és nagyon élvezem a 60LE kontra 110LE-t - csak az a fránya fogyasztás.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Reklamálni lehet vele, de nem hinném, hogy bármi foganatja lenne. Nem bizonyítható, hogy nem nálad történt a 6 indítás. És az a 2 óra üzemelés gyakorlatilag elhanyagolható.
Szerintem használd egészséggel.
üdv ,föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Qru
MODERÁTOR
Ahogy Föccer papa mondja, elhajtanának a sunyiba. És ez élettartam szempotból is elhanyagolható mennyiségű írás. Plusz azért amit kiír a progi az sem szent írás.
Vigneau: Nekem is volt ilyen ugrás, 1,1-es 54Le- Puntóból 1,6-os (100 ló) Astra.
Am Franciából a szívóbenyósok nem rosszak csak a dízelek. Nagy sok ismerősöm hajt szívóbenzines franciát és eggyikel sem volt igazából gond.
#nincsbennetarcsi
-
föccer
nagyúr
Ha veszel egy origi "0 km-es" autót, abban is van már 6-7 km-er. Sőt, ha egy HDD-t veszel az it üzemelt már néhány napot a gyári tesztelés/beállítás során. Csak a HDD-k smart tábláját kinullázzák. Szerintem itt is arról lehet szó, hogy volt 2 óra gyári tesztelés. Végig írták néhányszor a teljes felületet a gyenge/nehezen/lassan olvasható cellák után kutatva.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Vigneau
félisten
Nálam azért kellett már cserélni ezt-azt. Féktárcsák és betétek, kuplung és légkondihűtő (vagy mi a szösz). De tény, ezek elromolhatnak, amolyan kopóalkatrésznek venném.
föccer:
No, csak be tértél Te is? A jelek szerint valóban sikerült úgy folytatnunk, ahogy anno a régi apróban ment a csevej - lassan meglesz az 1k poszt. Engem ez nagy örömmel tölt el - jöttek még páran új/régi arcok. Mellesleg klassz a sapid - megint van mindegyikőtöknek, úgy mint tavaly?[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Helló!
Néha meglátom az oldalsó sávban a topikot és néha rákattintok, elolvasva az utolsó néhány hozzászólást. Most találtam olyat, amire érdemben tudtam reagálni, így hozzászóltam. Örülök neki, hogy gond nélkül ment az átmenet. Ez volt a cél.
A sapit minden évben felveszik a nagybetűsük. Nem kötelező jelleggel, csak amolyan közösségépítő jelleggel. Idén néhány tag is kapott sapit, ha jól emlékszem ilyen még nem volt.
üdv, föccer
-
Vigneau
félisten
Nos, megy a közösségépítés itt is bőszen. Nem hiába, nagy a tömegvonzásom - ekkora hassal pláne.
Amúgy ez a bejáratós dolog hihető simán. Kocsiknál pláne lehet tapasztalni, akkor a HW miért lenne kivétel.
Apropó, Te mióta nem vagy modi? Most látom csak..
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
üdv, föccer
-
alibaba78
őstag
-
Vigneau
félisten
Beleuntál a sok "hülyeségbe"? Nem lep meg...
Attól még Te leszel az egyik kedvenc "exapródom". daa-raa-val szoktam néha beszélgetni, de Ő meg olyan nagyon szigorú tud lenni. "Rosszabb", mint én katonaként. Házigazdaként pedig Thrawn lopta be magát a szívembe anno.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
addikt
Úgy mindenkinek: Köszönöm a tanácsokat és a segítséget mindenkinek. Mindegy ez most már, hajtom addig amíg megy, remélem bírja majd jó sokáig.
föccer - Üdvözlünk itt a köreinkben, remélem jól fogod érezni magad nálunk. Elég jó kis társaság állt itt össze.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- BYD Atto 3 menetpróba
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Family Link
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Asztali gép, Gamer PC / videóvágó gép eladó! i7 9700, 64GB RAM, RTX 3060Ti, egyedi megjelenés!
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple Watch Series 10 Alu 42/46 mm Alu/Titán GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- GIGABYTE B460 HD3 + Intel i7 10700F + Arctic Freezer 34 eSports DUO Grey
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen