Új hozzászólás Aktív témák
-
robogos10
aktív tag
végre nem unatkozom valami téma?
-
dfdfdf
őstag
-
F e Z o
veterán
Nálam azért ennyire nem hangos.
Vigi : Lehet egy ilyenre be kellene ruháznom. Szerintem apróbb munkákat meg lehetne vele biztos csinálni. A technikai adatokat figyelembe véve nem lehet rossz kis gép. Mondjuk a pontossága és a minősége nem tudom milyen lehet.
(#364) smiti : Minden kezdet nehéz.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Qru
MODERÁTOR
Noh meg jött az utolsó kérdés is a játékba.
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
válasz robogos10 #363 üzenetére
4k-ért már kapsz ilyen tápot, ez teljesen rendben van, 10-15k-t az költsön tápra aki megteheti és szüksége is van rá.
ch003067: Nekem túl monoton a skrilex, ilyen monoton zenéket 20 éve hallgattam egyébként is már jó ideje más zenék vannak nálam porondon, hiába öregszem Ja és első "PC" primo számítógép '85 körül, ezen tanultam is programozni --->> "Hello World"
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
F e Z o
veterán
Most szólt anyu, hogy megjött a tápomhoz a 8 pin 6+2 pines kábelem, a srác javaslatára ki is mértem a polaritást, azzal nem is volt gond. Viszon a feszültség a 2 szélső csatin 7 és 9 V, ahol legjobb tudomásom szerint 12V-nak kellene lennie. Megmértem a táp hátsó részén lévő moduláris csatlakoztókat, mindegyik 7 és 9 voltot mér a két szélső részen. Anno kiegészítő kábelek nélkül vettem a tápot, s srác se mondott semmit sem, hogy gáz lenne a tápegységgel. Gondolom ez nem szokványos. Akinek moduláris tápja van, s van multimeterje, az kimérné nekem a tápja moduláris kimenetét?
H2O über alles!
-
smiti
addikt
Köszi Srácok!
Itt van még egy pár kép ha érdekel valakit .
-
Vigneau
félisten
Alonso a 8. rajthelyen Brazíliában. Hm...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Qru
MODERÁTOR
Pedig ott 12V-nak kellene lennie. Biztos jól méred? Ha 7-et kapna 12 helyett el se indulna a vga...
smiti: Ehhez képest az én gépem bele egy trágyadomb...
Vigi: Szerencsére Vettel se az első sorban van. Webo elengedi. Masatot még meghúzhatják hátra mint legutóbb. Viszont az Lonsi nője volt akit ott mutogattak a F box-ban? Csinos darab annyi szent...
Jah és marad a remény, hogy:
1: Maldonado kigolyózza
2: besz@rik a kers vagy a generátor. Esetleg mind a kettő.#nincsbennetarcsi
-
F e Z o
veterán
Igen jól mértem, most az egyik vga kábelem ami nem moduláris, a másik egy átalakít ami 2 molexból csinál egyet, így megy a gép, eddig is így ment, nem is dugtam rá a másik kábelt, amit vettem. Egyébként már felvettem a kapcsolatot egy szakival. Elmondása szerint a feszültség szabályzó áramkör gyengűlhetett le. Decemberben viszem vagy küldöm neki Budaörsre.
H2O über alles!
-
rankesz
veterán
-
robogos10
aktív tag
Re
Vége a lanpartynak -
smiti
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen