Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Meglehet, családapák már így tolják (második képen jobbra hátul az egy etetőszék, ha jól tippelek )
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #13010 üzenetére
Ó én se a tárgyak miatt írtam, jól elvagyunk panelban is, a kert is csak annyiból érdekes, mert ott kevesebb a szomszéd
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #12996 üzenetére
Valami csak nem stimmel, most nem akarja észlelni, amikor bedugok valamit.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #13015 üzenetére
Csak nehogy a bnőddel jár majd hasonlóképp...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Előkerültél?
Idén csak Eperbort vettünk meg valami BomoArt-os naptárt ott a vásárban. Nézelődni azért jó volt. Fények, illatok.
Itt vettünk ajándékot testvérem lányának: [link]
Na meg Angéla is kapott egy szép nyakláncot innen.Jövőre megbeszéljük, hogy nem ajándékozunk (max testvérem lánya kap ajándékot), mert már 30-on felül vagyunk, ne arról szóljon az ünnep, hogy törjük a fejünket az ajándékokon. Mindenki megveszi magának év közben úgy is azt, amire szüksége van. Apámék gondolom nem akarnak nekem iPhone 5S-t venni, így azt is megveszem majd tavasszal magamnak.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
Hehe, ez ismerős, én most már az utazást, eltökölt időt is beleszámolom a költségekbe, ezért nem vagyok hajlandó pl. Campona-ig bumlizni valamiért, vagy ki ferihegyre
-
Cheesy
őstag
Az inspiráció:
Ilyenre sikerült, ami végül mivel kicsit megfeledkeztem róla, ilyen lett. De finom!
A következő még jobb lesz!www.vakbelmutet.hu
-
addikt
Holnap már nem leszek, Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
nofene
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez a HSZ odab@sz.
⭐ Stella
-
smiti
addikt
Én itt mulatok jól: NextGen gamer konfiguráció
-
robogos10
aktív tag
Na srácok az én karácsonyom is jól kezdődik
Ma este kigyuladt a mosógépünk -
emiki6
veterán
válasz Mercutio_ #12999 üzenetére
Pfff, én ma voltam egy lakásban, a tulajdonos csak a felújításra költött fél milliárdot. Abból csak a hangrendszerre 3 millát költött. Egy drótokból és kis izzókból álló ronda és idegesítő csillárra meg 600k-t. Ha a Helyben épített furnérlap szekrény oldalainak mintázata nem stimmelt lecseréltette az egészet, nem lehettek egy oldalon belül illesztések. A fürdőszobában a falon olyan kő van (napkő), amit ha hátulról megvilágít ledekkel "világítani kezd" (ha kiég egy ledsor, akkor bukta van, mert le kell venni a követ, de ha eltörik újat kell venni, ami nem passzolna a többihez, így le kell cserélni a komplett fürdőszobai burkolatot egyetlen ledsor miatt... )
Egyetlen iPad minivel tudja vezérelni a lakásban a világítást és a zenét, talán még a függönyöket isApámmal mentem oda, az volt a feladat, hogy megnyugtassuk a csávót, hogy jó hangszórókat rakatott fel (ami persze nem igaz), hogy ne bontassa le az álmennyezetet és építtesse újra más-más hangszórókkal, addig, ameddig nem tetszik neki vagy meg nem unja, mindezt 5k-s órabérért.
Én csak néztem, hogy hogy lehet valaki ennyire....
Pedig 3 millából ezerszer jobb hangzást lehetett volna kihozni, de ahhoz úgy kellett volna tervezni a lakást"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
föccer
nagyúr
válasz emiki6 #13044 üzenetére
Az én "rekordom" egy 1,2 milliárdos költségvetésű építkezés szerkezetépítése volt. 25 méteres úszómedence az alap, de az, hogy a garázsban külön kocsifordító gépészet lett betéve, hogy ne kelljen a kormányt elfogatni, hogy beálljanak oldalra, azért az kicsit kiverte a biztosítékot.
ps: jah, és még nem volt kész a szerkezet építés, amikor már tudták, hogy át fogják lépni a költségvetést.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
emiki6
veterán
válasz radi8tor #13047 üzenetére
Eleve olyanra kellett volna tervezni, hogy jól szóljon, de a nappali és a hálószoba falainak a fele ablak, azaz üveg. Az a szép, hogy 3 milláért elég szárul szól. Egy 30k-s fejhallgató jobb.
Ha ilyen gazdag leszek lesz egy gamer-házimozi szobám 7.1-es hangrendszerrel. Lesz egy szoba, amit erre fogok terveztetni Egy olyan szobába simán bele lehet ölni pár millát.
De most komolyan, egy nem is nagy lakásra elkölteni több,mint fél milliárdot??? Egy átlag ember hány év alatt költ annyit?!? Ennyiből egy életet fel lehet építeni, úgy értem, megveszel mindent, amire szükséged van és még elvagy pár évig semmittevéssel.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen