- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- C# programozás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- AliExpress tapasztalatok
- Total Commander
- Programozás topic
- VMware
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
en mennek futni csak hat meleg van
mas kerdes volt itt mar valakinek serve ? hasfalam bal oldalan erzek kemeny gumot es ha olyat csinalok akkor szur is mint a menyko bele. hetfon elmenek dokihoz remelem nem az lesz csak egy sima izomhuzodas.
-
Vigneau
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vigneau #8006 üzenetére
Igen sokan mondják, hogy ne vegyél új autót mert menynit buksz rajta. Ehhez képest nem vettem drágán a Hondámat és 2006 óta 0 azaz nulla forintot kellet ráköltenem. akkor kérdezz körbe, hogy a spaniterek mennyit költöttek a ahsznált "vackaikra".
De nem papolok, mert pont most készülök használt autót venni.
Radi: Én benne vagyok! Akár jövő hétvégén is.
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
1 órája Mosonmagyaróváron: [link]
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Lehet vakbél is..ne várj vele, akár ügyeleten is nézess rá szvsz. Ha sokat virtuskodsz (a'la erősködsz), persze lehet sérv is..de szurkolj vakbélért inkább ;p
Halómindenki!
Ha tudtok valakit, aki mostanában újítana TVt 32"/1080p kategóriában, szóljatok, mennék feljebb méretben, egyre trébb a szememKánikula meg valóban elhúzhatna már, nap, mint nap hőguta kb..napon lánggal daraboljál meg szegecselj ~20 kilós kalapáccsal.."imádom" ezt a szakmát :S
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #8022 üzenetére
Nálunk asszony miatt kell a magas, robusztus járgány, de szűkös a keret, így maradt a Duster. Ha nem kellene magas járgány egy pár éves lacettin gondolkodtam volna el.
Ez a Hyperx ssd jobb valamiben annyival a samu 840/830-töl, hogy érdemes legyen rá le cserélni? [link]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #8022 üzenetére
80 körül mennek, ha jól "értesültem", 75ért már dobozolnám (duplája az utód..).
Egyébként róla van szó, februárig garis, doboza-mindene stimm..anno azért ugrottam rá, mert minimális (~30ms) az input lagja, játékra kiváló. Ez a méret még ideális kompromisszum, ha olvashatóságról van szó, ill. pixelméretről. 23" után brutálisnak hatott, de most ismerőstől átvehetném a 46"os nagytesót, és erősen akarom ;pMercutio_
Dehogy jobb..3K széria..egy 830assal jár a legjobban még ma is az ember.Cheesy
Bakker, most látom, hogy szelektív olvastam..nem is láttam a "bal" szót :S Igazad van, annak a fájdalomnak nem ott a helye..de doki kell, az tuti.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Akkor jól gondoltam
Ettől a '' nagy '' lehüléstől nem estem hasra - a lakás még mindig 29 fokos - de azért így már kültéren egész kellemes
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
F34R
nagyúr
Nemtudom, ha vakbel lenne akkor mar reg el kellett volna vele mennem , ha serv meg akkor is fajna ha emelek vagy futok. nemtudom hetfon megnezetem.
(#8021) Cheesy
de nem ott van hanem a harmadik izom bal oldalt kicsit olyan mintha kemenyebb lenne.
#8023) Mercutio_
830-tol biztos nem...
-
Mercutio_
félisten
És erről a samu 840 EVO-ról van már tapasztalat azon kívül, hogy szekvenciális írásban dupláját tudja a sima 840-nek? (ami normál használatban gondolom ugyanúgy észrevehetetlen )
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Ramokra visszaterve , Geil Evo , es Team Group milyenek lehetnek ? mert ok is az olcsobb arkategoriat kepviselik meg sem ajanlotta meg senki sem oket.
-
Mercutio_
félisten
Van egy 128-as 830-asom, 98/99%-os (a 98% is csak azért van úgy tudom, mert a felirt adatmennyiségből kalkulál a HDSentinel) de egyrészt mocorog a kisördög, másrészt ha havernak rakok össze gépet már csak a jelenlegi kínálatból válogathatok, mivel ragaszkodik az új bolti cucchoz.
Team Group Vulcano-m volt (1600-as CL9-es), még a nagy ramár elszállás elején viszonylag jó árban vettem, talán itt Qru ajánlotta mint jó ár/érték arányú ramokat, de lehet most, hogy van már itthon újra boltban Crucial azt jobban megéri, majd jön és megmondja a tutit
[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
Gyere gyere gyere!
www.vakbelmutet.hu
-
smiti
veterán
Én azért még nem bánnám ha jó idő maradna, még a jövő hétvégén indulunk nyaralni.
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #8039 üzenetére
Poljica az uticél.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Hála az égnek (és tényleg annak..), felénk ma enyhülés volt..hőmérséklet 30 alatt, némi széllel tarkítva..rövidebb műszakunk is volt..i like it ;p
További pozitívum, holnap jönnek a TVért, jöhet a nagytesó
Mondjuk kemény lesz addig a 17"os tartalékos TNt befogniJó pihenést mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Kupon kunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- EAFC 25
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest