Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qru

MODERÁTOR

válasz Vigneau #790 üzenetére

Jaja kopók, azt mindben kell cserélni. Mondjuk a hűtő nem az, de 1-1 ilyen előfordulhat mindegyiknél.
    Sajátomat is vinnem kell műszakija lejár. Ki kell benne cseréni mind a 8 gyetyát mert elérték az életciklusuk végét, szűrők cseréje, a futóművem elment, azt is meg kell csináltatni... Szóval most kell kicsit ráköltenem a gépsárkányra.

alibaba78: Korrektek, a dízelek abban is drágán fenntarthatóak (a konstrukciójából adódik), a Fosvágenhez amúgy is drága az alkatrész. Nálunk az autómata váltó rakoncátlankodott bennük, meg a kettős töemgű csere drága megint ebben is. Már pedig azt cserélni kell.
    Benzines is volt/van a flottában pár, azok jók, nagyon szerettem. Nem volt velük gond, bár egyszer a benyósban is beállt a turbó, de sajnos az benne van a pakliban. Igazából nem vagyok benne biztos, hogy a kollégák tisztában vannak-e hogy kell helyesen használni a turbós kocsikat. Ugye fokozottan érzékenyrá, ha hidegen meghajtják, és szerintem arról sincs fogalmuk sem, hogy menynire fontos a visszahűtés... Avensis-ben van hővédelem, ezekben a VW konszernesekben kispórolták, pedig kb 1 filléres alkatrész, meg +3 sor a ECU programjában. :(

Skodából a SuperB-t is felveheted a listára... De óvatosna azokkal abból nem volt olyan sok céges, viszont taxiztak sokkal, ami még rosszabb mint egy céges autó előélet szempontjából.

robogos10: Lec amúgy korrekt fazon, már többször üzleteltem vele. Ősember viszont átvert. Éppen ezért elég sokat tettem azért, hogylehúzza a rolót... ;]

föccer: Én szívesen lennék/lettem volna modi, de most elbizonytaalnítottaál ez ügyben... :D

[ Szerkesztve ]

#nincsbennetarcsi

• föccer

nagyúr

válasz Vigneau #790 üzenetére

Helló!

Néha meglátom az oldalsó sávban a topikot és néha rákattintok, elolvasva az utolsó néhány hozzászólást. Most találtam olyat, amire érdemben tudtam reagálni, így hozzászóltam. Örülök neki, hogy gond nélkül ment az átmenet. Ez volt a cél. :)

A sapit minden évben felveszik a nagybetűsük. Nem kötelező jelleggel, csak amolyan közösségépítő jelleggel. Idén néhány tag is kapott sapit, ha jól emlékszem ilyen még nem volt.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu

Új hozzászólás Aktív témák