- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Jaja kopók, azt mindben kell cserélni. Mondjuk a hűtő nem az, de 1-1 ilyen előfordulhat mindegyiknél.
Sajátomat is vinnem kell műszakija lejár. Ki kell benne cseréni mind a 8 gyetyát mert elérték az életciklusuk végét, szűrők cseréje, a futóművem elment, azt is meg kell csináltatni... Szóval most kell kicsit ráköltenem a gépsárkányra.alibaba78: Korrektek, a dízelek abban is drágán fenntarthatóak (a konstrukciójából adódik), a Fosvágenhez amúgy is drága az alkatrész. Nálunk az autómata váltó rakoncátlankodott bennük, meg a kettős töemgű csere drága megint ebben is. Már pedig azt cserélni kell.
Benzines is volt/van a flottában pár, azok jók, nagyon szerettem. Nem volt velük gond, bár egyszer a benyósban is beállt a turbó, de sajnos az benne van a pakliban. Igazából nem vagyok benne biztos, hogy a kollégák tisztában vannak-e hogy kell helyesen használni a turbós kocsikat. Ugye fokozottan érzékenyrá, ha hidegen meghajtják, és szerintem arról sincs fogalmuk sem, hogy menynire fontos a visszahűtés... Avensis-ben van hővédelem, ezekben a VW konszernesekben kispórolták, pedig kb 1 filléres alkatrész, meg +3 sor a ECU programjában.Skodából a SuperB-t is felveheted a listára... De óvatosna azokkal abból nem volt olyan sok céges, viszont taxiztak sokkal, ami még rosszabb mint egy céges autó előélet szempontjából.
robogos10: Lec amúgy korrekt fazon, már többször üzleteltem vele. Ősember viszont átvert. Éppen ezért elég sokat tettem azért, hogylehúzza a rolót...
föccer: Én szívesen lennék/lettem volna modi, de most elbizonytaalnítottaál ez ügyben...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
föccer
nagyúr
Helló!
Néha meglátom az oldalsó sávban a topikot és néha rákattintok, elolvasva az utolsó néhány hozzászólást. Most találtam olyat, amire érdemben tudtam reagálni, így hozzászóltam. Örülök neki, hogy gond nélkül ment az átmenet. Ez volt a cél.
A sapit minden évben felveszik a nagybetűsük. Nem kötelező jelleggel, csak amolyan közösségépítő jelleggel. Idén néhány tag is kapott sapit, ha jól emlékszem ilyen még nem volt.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok