Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
válasz Mercutio_ #10999 üzenetére
Ezt még ő maga sem tudja eldönteni, nem egy "hamar ember" én meg nem akarhatom jobban helyette. Azért köszönöm a gyors, kimerítő válaszokat, és a segítségedet!
(#10997) Qru és nem sokkal drágább, mint egy V300.
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
szasanyi
félisten
válasz Mercutio_ #11004 üzenetére
A linkelt gyártói oldalon ott vannak típus és kapacitás szerint, ez a 120GB-os modellre vonatkozó adat.
Impressa: ez igaz, de erre a kijelentésre tekintettel a világ pénzét el lehet költeni. Ha nem húzol árhatárt, mindig lesz ami kicsit jobb és kicsit drágább, és a végén vagy semmit sem veszel vagy eljutsz a terméksor legdrágább darabjához. Bár itt egyszerűbb a helyzet, az anyagi lehetőség 25k-nál kimerül. Hozzáteszem, hogy sztem otthoni felhasználásra semmi sem indokolja a magasabb áron és/vagy jobb SSD vásárlást. Ha a saját SSD-mert nem nettó árért fizetem, sose lenne 840 PRO SSD-m.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz szasanyi #11005 üzenetére
Ehh, bamba voltam
Lehet elgondolkodom a KC300-on, nem akkora difi, és lassan ideje lenne végre leragadnom a mostani HW-imnál.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Mercutio_ #10992 üzenetére
Az árazós topikban vannak azért bajok..
Silicon Power DDR2 800 CL5 2x2gb RAM ~4eFt
Geil black dragon 2x2 800 Mhz Cl5 ~4eFt
2 x 1GB Kingston KTC1G-UDIMM DDR-2 400MHz ~4eFt
==> Kingmax 4x1GB 1066Mhz ~9eFtÚgy látszik az 1GBos DDR2 modulok értékesek
Egyébként ~50k piaci értéket képvisel a gép, más kérdés, amit írtál..+halott platform. Inkább 1155/56 i3+DDR3mal és totál felejtős a G92 származék VGA..nagy vonalakban. De egyszerűbb, ha meg van szabva a keret, ahhoz mérten lehet ajánlani.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #10999 üzenetére
Sebesség nem számít köznapi használat során. Náézd meg a ph tesztben mekkor akülönbség van a leglassabb meg leggyorsabb ssd között win7 indítás idejében, vagy akármilyen program idejében. A szintetikus szärokkla most ne foglalkozzunk.
Már bánom, hogy anno nem KC300-at vettem a V300 helyett. Bár akkor még nem annyira voltam képben ssd fronton mint most.
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
-
Impressa
őstag
válasz szasanyi #11005 üzenetére
Jogos, amit írsz. Én ezért döntöttem V300-as mellett kb. 2 hónappal ezelött. Én sem gondolnám, hogy otthoni felhasználás mellett jobbat/drágábbat kellene feltétlenül megvenni. A marketing erről szól, azt is el kell adni, amire nem feltétlen van szükséged.(de ez már pszihológia)
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
emiki6
veterán
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
-
embe
nagyúr
Hali!
Tegnapelőtt este 22:27-kor hirdettem meg...ma megérkezett az utalás, fel is adtam postára.
Az utóbbi 3 cuccomat ( i52320, Brocken, és ez a vga) totál újoncok - 10 perc reges, 1 napos, és 2 hetes reges vették meg.Sok sikert neked is az eladáshoz!
[ Szerkesztve ]
Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
Vigneau
félisten
Halkan jegyzem meg, újra működik a Micron SSD-m. Köszönet érte Smitinek!
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz szasanyi #11024 üzenetére
Kábelrendezés és takarítás után párszor újra kellett indítanom, mert kerregett az egyik VGA venti. Útban volt neki az egyik alaplapi USB kábel. Az elrendezést követően viszont már nem is akarta látni a BIOS az SSD-m.
Majdnem 2 nap pihi után Smiti-nél újra elindult, igaz ott is kellett kicsit nyaggatni, de felismerte a rendszere. Igaz, a BIOS először ott sem látta. Újraindítás után már a BIOS felismerte.
Nálam is megy újra gond nélkül, minden a régi, még a SATA kábelek is.
smiti:
No mit szólsz? Az idő és a gépmentes állapot regenerálja az SSD-ket a jelek szerint.Köszi még1x, hogy győzködted.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz Vigneau #11027 üzenetére
Én is találkoztam már olyan hibával, amit nem tudtam megoldani, szimplán csak "megoldódott". Ilyen a számítástechnika
Más: Levettem a ramom feszét 1,5V-ra. Okozhat ez olyat hogy tuning esetén több feszt kér a CPU?
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Qru
MODERÁTOR
-
Cheesy
őstag
Gondolkodtam már én is a gépház zsugorításán.
De akkor külső hangkártya, külső digitalizáló/tv kártya, jellemzően drágábban, mint a belső változatok és ott lógnának a gépről. Nem gyere be :/
Nem számít, hogy nagy a ház, nekem egy a lényeg: csendes legyen. Jelenleg olyan halk, hogy nem vagyok benne biztos, hogy egy vizes hűtés halkabb lenne.www.vakbelmutet.hu
-
F34R
nagyúr
válasz Cheesy #11035 üzenetére
en valamikor akarok ilyen kis rendszert. tuner kartya , dvga nem kell hangkartya az lehet kell majd masik , bar annyira nem vagyok haklis , egy focusrite mar popec lenne. halknak visonz tuti nem lesz az : asztalon melletted, sfx tap 80-as hangos ventivel , habar mindennek meg lehet szokni a hangjat.
-
embe
nagyúr
válasz emiki6 #11014 üzenetére
Tetszenek nekem is ezek a házak.... ráadásul van színválaszték rendesen...
[ Szerkesztve ]
Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Szerintem ez csupán esztétikai probléma és megoldható..nagyobb problémának találom a szűkös táprekeszt, egy picit hosszabb combos táppal már gond lehet..az első képek alapján ez nem esett le. Ettől függetlenül okosan válogatva korrekt kis gépet lehetne beledobni, a hűtése pedig átgondolt, ill. bár ízlés kérdése, jól néz ki
-
smiti
addikt
válasz Speed® #11042 üzenetére
Jól van én is csak csomót keresek a kákán, hogy ne bánjam annyira a Mini-t. Természetesen megoldanám, hogy kultúrált legyen a kicsike belülről is, ha kell akkor kábel hosszabbítókkal.
Nekem egyébként simán beleférne mindenem, és ha lehetne akkor a Black-White Window-ot választanám.
-
Vigneau
félisten
válasz Mercutio_ #11043 üzenetére
Hm... Nem. Még nem megy ez a szöszölés nekem.
smiti:
Kíváncsi vagyok, mit fogsz kitalálni. Bár ahogy ismerlek, nem vagy egy nyugodt fajta.Én nagyjából jan. 22. környékére tenném a házújító projektem, ha nem jön közbe addig valami.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #11037 üzenetére
1,5 hete kb. Non garis azért nem viszik szvsz.
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #11045 üzenetére
Jajj ne már!
Image Letölt cd - re kiir, arról bebootol, ssd kiválasztott, create image célkönyvtárt betalloz next, finish
Ennyi.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- ThinkPad X395 üzeti utrabook,üzletből,.garanciával Ryzen7/16RAM/512SSD/FULLHD IPS /LTE
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- LG UltraFine 27UN83A-W 2 év Gyári garancia +AJÁNDÉK Gyári LG Ergo állvány
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2016 i7/3,3GHz/16GBRAM/512GBSSD magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen