Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Tudja valaki, hogy az Afterburner ventilátorvezérlő grafikonjában a váltási pontok számát hogy lehet csökkenteni?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Mercutio_
félisten
Skacok, találkozott már valaki esetleg ilyennel?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Vigneau
félisten
Közben megtaláltam, bal klikk és Del. Azért köszi szépen.
Még kicsit WoT-ozok és feltolok 2 képet - ha nem jön közbe semmi.
-
Vigneau
félisten
Mobilnethez való antennaerősítővel találkozott már valaki - létezik egyáltalán? Néha gyengének érzem a jelet az albiban, jó lenne némi tempónövekedés.
-
-
Vigneau
félisten
válasz robogos10 #661 üzenetére
Nem törik el, mert a ventik külön keretre vannak felrögzítve. Tegnap este néztem legutoljára, akkor a 2D 28°C, a 3D pedig 52°C volt 1000/1475-ön.
T-Mobile-nál vagyok.
smiti:
Az a 2 az éppenséggel 3. Felőlem cserélhetünk szőrre szőrként.[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Szerintem le a kalappal előtte, kellemes eredményeket értem el vele - lassan majd megnézem, tuningban feljebb tudok-e lépni. Megérte az árát, annyi szent
Házat meg szerintem felesleges venni, az újat is csak ütném-vágnám, kár lenne érte. Tegnap is kikaptam egy gombostűfejnyit az előlapi panel kijelzőjéből a kombinált fogóval - még jó, hogy kutya baja, bár amúgy is bő 5 éves már az Aerocool Modern-V. Béna vagyok manapság...
-
-
robogos10
aktív tag
Nagy kérdés segítségre lenne szűkségem!
Van havernak 1 HTPC-je
benne 1 asus 275W os táp
pentium D925
giga alaplap
1gb deil black dragon
2hdd
X1600 vga
1 odd
és nem indul a gép!!!
Kevés lenne a táp?
másik táppal pöccre indul!
Vagy esetleg behalt volna? KB 1 éve áll a táp! -
robogos10
aktív tag
Hogy keressek ilyen tápot?
milyen néven?
Segítenétek nekem?
olcsó kellene max 300W os -
embe
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
válasz robogos10 #675 üzenetére
A csatlakozókat nézd át, mozgasd meg, lehet csak kh (kontakt hiba).
Az, hogy a táp halott-e egyszerűen kiderül. A tápra kötsz egy fogyasztót (pl 1 ventit) majd a 20/24 pin-es csatin egy dróttal zárd rövidre a zöld és (egy) fekete pin-t. Ezzel elindítod a tápot (a bekapcsológomb megnyomásakor is ezt csinálod).
Ha pörög minden akkor valószínűleg nem a táp halott.Eseteg még érdemes megnézni a lap jól van-e beszerelve, mert ha nem, letestelhet a házon és akkor biza soha nem fog elindulni.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Az a baj, hogy indításnál pont minden egyszerre pörög fel, így indításkor kapja az egyik legnagyobb terhelést a táp. A modern lapok pont ezért már eltoltan indítanak (vga pl kicsit később éled mint a cpu). De ez a szajré nem nevezhető túl modernnek és kitudja milyen belsős maga a táp. Asus tápokban nem mind minőségi a bél...
mod:
Az tudom, hogy a Atlas szériába ugyan az a bél mint a Chifi gps-ben (delta) de ezek a "futottok még" kategóriás tápokközé tartozik...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
robogos10
aktív tag
Alaplapival se indul
1gb geil
D925
hdd-k lekötve
cpu hűtés gyári
és a lap ennyire kevés nem lehet
valami gigabyte lap
régen asus lap volt benne több rammal ezzel az 1600 vagy 1650el 2 hdd 1 odd és ment
valami tuti hogy nem stimmel!
kipróbálom a gépemmel!
úgy is elkezdek átköltözni![ Szerkesztve ]
-
robogos10
aktív tag
Semmit nem csinál abban a gépben!
villan a lan hátul és annyi
a venti a cpu-n meg se nyikkan meg se moccan
olyan mintha zárlat vagy valami de minden benne van csak rádugom a másikat és már megy is
másik táp 1 M-Tech 420W adi új 1 év garival 5700ft ért ette a haver Mondtam neki hogy jó vétel volt
aztán jó lebaxtam hogy miért nem szólt annyiért chifit kapni! -
Sdi
addikt
válasz robogos10 #692 üzenetére
Hali
Micsodára gondolsz, a tápra ? Vagy arra, hogy a kondik miatt esik a teljesítménye ? Mindkettő valós
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
robogos10
aktív tag
Alaplap ASRock H61M-S / iPon garancia /
Processzor: G620
Erre pályázom most!
Vélemények?
Jobb a mostani Athlon II X2 260?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- Razer Hammerhead Pro Hyperspeed Cross-Platform True Wireless Earbuds (ÚJ)
- LG OLED55B9PLA
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év garancia -
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen