Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz Bjørgersson #18997 üzenetére
Jó érv.
Menj má, megint elvitted az ezrest...
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Bjørgersson
félisten
válasz emiki6 #19001 üzenetére
Ennél jobb érvem nincs, egyszerűen nem szeretem és kész.
HÁHÁ Kevesebb, mint egy év alatt több, mint 10k hsz.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Sdi
addikt
Személyes szimpátia alapján válogatni a hardverek között, meglehetősen botor dolog . Ezek, nem együttes, kaja, sport csapat . Itt csak az árnak, kompatibilitásnak és a teljesítménynek van "értelmes" szerepe, e szerint érdemes beszerezni őket
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Bjørgersson
félisten
Azért a régebbi használt videokártyák árai már pariban vannak egymással, úgyhogy ott nem kell emiatt aggódni. Újra meg úgysincs pénz.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Mercutio_
félisten
-
Sdi
addikt
válasz Bjørgersson #19004 üzenetére
Ha azonos, vagy közel azonos teljesítményt kapsz, hasonló áron / ill. bő anyagi keretek mellett /, akkor persze szerepet játszhat a szimpátia, de én nem erre írtam, azt amit . Sok esetben látom, hogy emberek pusztán szimpátia alapján vesznek cuccokat, teljesen figyelmen kívül hagyva a realitást.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
robogos10
aktív tag
Tudnátok nekem kicsit segíteni?
Vettem ma 1 Samsung 22" os Full HD monitort de valamiért plug and play nek kezeli a gépem a monitort a régit is annak kezelte a régit rátettem ma öregem gépére de az övé tökéletesen kezeli felismeri mi lehet a gond? -
smiti
addikt
Jövök a további zöldségeimmel, rendszerindítási beállításoknál nyillal jelölt értéket érdemes piszkálni ? Ha kisebb számot adok meg, mondjuk 1 sec akkor gyorsabban indul majd a rendszer ?
(#19006) Mercutio_ - Ha sandforce vezérlője van akkor 0 fill, legalábbis nekem úgy rémlik. De majd jön Qru és megmondja a tutit.
(#19007) kovy29 - Én nem találom, csak ezt a képmetszőt vagy mi a szöszt. Bár ez sem olyan rossz.
(#19010) robogos10 - Tessék a drivert rendesen feltelepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
addikt
válasz Bjørgersson #19013 üzenetére
Néztem természetesen , nincs a listában. Viszont a keresőbe begépelve meg megtalálja.
Egyre rosszabb a látásom lehet.
(#19012) dfdfdf - Semmi ilyesmi nincs. Akkor nem piszkálom.
Valahol viszont olvastam, hogy hogyan kell beállítani dolgokat a minél gyorsabb indításhoz de már nem emlékszem hogy hol.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
addikt
válasz radi8tor #19019 üzenetére
Nem piszkálok most semmit, örülés van, hogy minden rendben működik.
Egyetlen dolog zavar, hogy ha a HDMI kábellel bekötöm a TV-t akkor a Dell monitor csak másodlagos, és a Win képernyő választója pont fordítva működik.De mindjárt megpróbálom, hogy nem a VGA-ba dugom be a HDMI-t hanem az alaplapiba.
-
JanR
addikt
válasz radi8tor #19021 üzenetére
De működik az, szép kékhalált dob Egyszer meg akartam csinálni hibridre, hogy az CPU-ba integrált VGA tolja a képet a TV-re, a dedikált VGA meg a monitorra. Sansztalan volt
(#19020) smiti: Ezt win telepítés után tudod változtatni, állítani. Én is friss rendszer telepítés után állítottam be, azóta semmi gondom.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Annyira bírom, hogy mindig sikerül a sofőröknek megtalálni azokat a vakfoltokat, ahol egyáltalán nincs mobilnet.
-
smiti
addikt
Na leműszakizott a Rönó! 133k huss....
-
embe
nagyúr
Láttátok? Feltörték az ebay-t. Akit érdekel módosítsa a jelszavát!
Yamaha RX-A4A 8K erősítő eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
robogos10
aktív tag
Annó beszélgettétek a lumia telefonokat!
Ma vettem 1 Nokia Lumia 610-et a nejemnek eléggé jó szép a képe jó fotót készít gyors és könnyen kezelhető
Könnyebb rá tenni lumia-ra dolgokat is pc-ről mint Iphone-ra
De 1 biztos ez is full netezésre való -
Mercutio_
félisten
válasz F e Z o #19042 üzenetére
Asszony irtózik a tapis telóktól, viszont a karácsonyra kapott 8"-os tabletet imádja
Ő nem fórumok, nem kommentel, csak "fogyaszt" arra pedig tökéletes.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #19047 üzenetére
De milyen jól lehet pl. órákon fórumozgatni rajta!
szerk: úgy meg pláne.
[ Szerkesztve ]
Yamaha RX-A4A 8K erősítő eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
F e Z o
veterán
Nem vagyunk egyformák. Én pl. nem használok tipitapi telefont, így netet sem se telefonon, se tableten. Azt meg egyenesen utálom, ha utazok, várakozok vagy csak beülök meginni egy sört valahol városon, mindenki a szájbatekert kiskütyüét "simogatja". A legrosszabb, amikor jönnek veled szembe az utcán, majdnem neked mennek, mert akkor is ezt csinálják. Párszor már szóltam érte.
H2O über alles!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen