Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
válasz robogos10 #848 üzenetére
Szerintem kevés lesz az az s2 4870-re, inkább hajts fel egy twin turbo-t.
Nekem T-nél van mobilnetem 4GB 2,4HUF havonta, munkahelyen használom csak, a srácokkal együtt, akik ráadásul összedobják a havidíjat. Itthon 4/1 Digi wifis net, havi 4,6k-ért.
(#852) Speed(R) : Egyik ismerősöm kijátszotta a UPC 300gb-s korlátját, azóta mondjuk elment a digihez.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz robogos10 #848 üzenetére
Gondolom nem a net 57k, vagy igen? Mert akkor nocomplett Miért mobill?
Egyébként tényleg gusztustalan, amit művelnek a mobilnettel a rohadékok
Persze a többi se semmi..most pl. épp Rubicom/UPC csomagokat túrtam, minden szép és jó, kaphatsz 50/25Mbpst is 10 alatt, de..300GBos korláttal. Normálisak Másik, T, DSL..ahol lakok, max 10/0.5..mert régi a vonal. 4 házzal arrébb már új, ott van 120/50 is..hát bazdki, ez egy rossz vicc -
föccer
nagyúr
Twin turbó felejtős. Inkább egy halk, 120 mm ventit rá kell berhelni. Csendesebb és hatékonyabb. A linkelt bejegyzésem végén és a hozzászólások között vannak hőmérsékleti adatok is.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
föccer
nagyúr
válasz robogos10 #855 üzenetére
Szerintem igen. Úgy helyezd el, hogy a 2 hőcsövet fújja a venti lapátjának nagy része, akkor a legforróbb lamellákat éri a legnagyobb légáramlat.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Qru
MODERÁTOR
Jaja kopók, azt mindben kell cserélni. Mondjuk a hűtő nem az, de 1-1 ilyen előfordulhat mindegyiknél.
Sajátomat is vinnem kell műszakija lejár. Ki kell benne cseréni mind a 8 gyetyát mert elérték az életciklusuk végét, szűrők cseréje, a futóművem elment, azt is meg kell csináltatni... Szóval most kell kicsit ráköltenem a gépsárkányra.alibaba78: Korrektek, a dízelek abban is drágán fenntarthatóak (a konstrukciójából adódik), a Fosvágenhez amúgy is drága az alkatrész. Nálunk az autómata váltó rakoncátlankodott bennük, meg a kettős töemgű csere drága megint ebben is. Már pedig azt cserélni kell.
Benzines is volt/van a flottában pár, azok jók, nagyon szerettem. Nem volt velük gond, bár egyszer a benyósban is beállt a turbó, de sajnos az benne van a pakliban. Igazából nem vagyok benne biztos, hogy a kollégák tisztában vannak-e hogy kell helyesen használni a turbós kocsikat. Ugye fokozottan érzékenyrá, ha hidegen meghajtják, és szerintem arról sincs fogalmuk sem, hogy menynire fontos a visszahűtés... Avensis-ben van hővédelem, ezekben a VW konszernesekben kispórolták, pedig kb 1 filléres alkatrész, meg +3 sor a ECU programjában.Skodából a SuperB-t is felveheted a listára... De óvatosna azokkal abból nem volt olyan sok céges, viszont taxiztak sokkal, ami még rosszabb mint egy céges autó előélet szempontjából.
robogos10: Lec amúgy korrekt fazon, már többször üzleteltem vele. Ősember viszont átvert. Éppen ezért elég sokat tettem azért, hogylehúzza a rolót...
föccer: Én szívesen lennék/lettem volna modi, de most elbizonytaalnítottaál ez ügyben...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
robogos10
aktív tag
Nexus memória hűtés? Headpipos
Qru csáó
Régen láttalak
Hát most hanyagolom a dolgokat mert havernak össze kellene raknom a gépét és jól megszivattam magamat bvettem alaplapot és nem fér bele elnéztem a méreteket zsebből kell most vennem másikat neki
am2 Matx kerestetik esetleg csere is[ Szerkesztve ]
-
robogos10
aktív tag
Most itt tanakodok
valamelyikőtöknek nincs olyan ismerőse rokona akinek volna eladó mATX alaplapja vagy uATX e?
esetleg cserével rá is fizetek ha nagyon kell -
-
Mercutio_
félisten
A 2 jobboldali korsóba vérnarancslé van?
robogos10: Rakd fel az apróra cserére a lapot, gyorsabban találsz rá embert mint itt, ahogy -bár sok dologhoz ért a csapat - az alaplapos, hűtéses, milyen VGA lenne jó-s kérdésekre is jobb a szaktopic az esetek többségében.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
Igen, dupla gyertyás van (bár csak V8 lenne de nem, csak sor 4). Tulajdon képpen a változtatható szelepvezérlést váltották ki ezzel az eltolható gyújtással (amúgy utánna olvastam alacsony és magas fordulaton egyszerre gyújt a két gyertya, és a közepes tartományban van csak eltolt gyújtás). Persze ez a gyárnak olcsóbb megoldás, mint egy vvt-t beletenni.
Előnye, ugye hogy szívó-benzines létére már elég alacsony fordulaton leadja a max forgatónyomatékát (2800rpm), így már a középtartományban is elég jól autózható. Ha megnézed akkor a modern turbósok olyan 2000-től tudnak nyomatékmaxot, (a hasonló ccm-esek) szívóban meg mind 3200-3500 körül.A váltó áttétel is országútra van belőve, ha 90-nél visszarakod 5-ből 4-be pont a 3000-er fordul a főtengely ahol már leadja a max nyomatékot így jól lehet vele előzni. Relatíve, mert ugye ez egy 78le-s járgány szóval csodát nem kell várni (igaz csak 974 kg)... De jól eszik, a rekord az Jászberény BP 3,5 literes átlag fogyival és nem gyök kettővel mentem 70-80 között végig, igaz lakott területen belül is. Pályán már megjön az étvágya, 6,2 130-nál 140-nél már 6,3-6,4. a legnagyobb fogyi amit eddig kihoztam belőle az a 6,7l volt, de az pályán tartós 140-150 + klíma.
Sajnos 40k km-erenként cserélni kell a gyertyákat. Már túl haladtam 3k-val de még nem hagy ki a gyújtás. Nézegettem vagy ngk gyertyát kap vagy Bosch-t.
Bosch-t tudnék olcsón szerezni, viszont a szaki az ngk-t ajálnja inkább.
Nem húz félre érezhetően de a gumim félre kopott, szóval vmi nem ok. Mint így kiderült utólag: kölcsön adtam a kocsim és az illető nekiment egy járdaszigetnek (nem vette észre). Az ok, előfordulhat velem is de mondja el, mert így most majdnem kukázhattam a Yokohama gumit ami fent van. Ha mondjuk nyár elején történik pl akkor mehetett volna a kukába a szett (40k km van benne nem lestrapált szett). Téligumi cserekor derült ki. A profilt meg őszintén a franc se nézegeti...
mod:
Mercutio: Nem, szűretlen búza sör. Fincsi!!!
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
Jah, az bejövős nekem is amikor még a 32-esek terénél melóztam kijártunk a Stex-be csapolt Hoegarden-ezni nyáron
Milyen autóról is van szó konkrétan?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #882 üzenetére
Honda Jazz csak az enyémben a kisebb motor van, az 1,2-es (1245 ccm).
Nem éri meg az 1,4-es csak +4 Le és cserébe a +0,5 liter fogyi 100 km-erenként... 4Le-t meg nem veszel észre, de még 10-et se... a plusz fogyit viszont gyorsan és könnyen.
mod:
Szeretem jó autó, egy hibája van amit fel tudok róni, hogy kicsit rövid az ülés ülőlapja, így ha messzire mész gyakrabban kell megállni, mert könnyen el kezd zsibbadni a hátsód...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
Jópofa kis gyösz asszonynak viszont eszerint nem jönne be, elég hosszúak a lábai
Feldobta nemrég, hogy ha majd cseréljük a swift sedant olyan kocsit szeretne, amiben az ülésmagasság fentebb van, mint pl. a quasqai és társaiban, de persze nem olyan drága.
Mondtam neki, hogy dacia duster, erre a válasz "az sz*r, román, abba nem ülök", hasonló okokból skoda is fujj-fujj nála, hiába magyarázom, hogy az egyik francia a másik meg német lényegében, őt nem érdekliEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #884 üzenetére
Hát ha nagyon hátranyomod magad az ülésben akkor nem vészes, az ülésmagasság állítható, szóval elég jól ki lehet látni belőle de az A oszlop kicsit vastag, elég nagy a holttere, vigyázni kell vele. A Puntóbol pl sokkal jobb a kilátás emiatt (viszont cserébe sokkal jobb is a töréstesztje a Jazz-nek).
Swiftek jók technikaliag, csak a régebbiek elég könnyen törnek, nem olyan biztonságos. Pedig az fontos, egyszer az M3-ason elszálltam egy G Astrával (totálra tört), a rendőr alig hitte el, hogy egy karc nélkül megúsztam. Pedig tényleg. Azóta alap, hogy 3 csillagossnál rosszabb töréstesztűbe ha nem muszáj nem ülök.
Duster jó pedig, meg a Skoda is. Flottában van/volt sok Skoda, Fabia, Octavia, SuperB is nem olyan jók mint a VW-k de nincs velük gond (bár közép méretben a Astrat jobban szerettem mint a Bora-t). Szeretem őket, bár ebben benne van, hogy Skoda volt életem első autója és az nagy szerelem volt...
No igen, sok-sok évig sofőrködtem, jó pár verda megfordult a fenekem alatt. Lényegében a 1.0-ás Swifttől kezdve a 3.0 TDI A6 Quatro-ig kb minden.
#nincsbennetarcsi
-
robogos10
aktív tag
Marsu jól bealudt
Várhatnám az árakkal -
robogos10
aktív tag
Specifikációi?
nem találok róla semmit
ddr2 667/800? pl
és a mérete hossza a lényegszerk
Ő lenne az?
Ha ez az a lap és jó a méret
akkor érdekelne a csere persze ha adsz hozzá procit is[ Szerkesztve ]
-
marsu
addikt
válasz robogos10 #892 üzenetére
Bakker, te még a google-t sem tudod használni?
Első három találat között minden adat ott van ...
Ne legyél már ennyire gyenge ...
Priviben is írtam és már itt is, hogy nem kellenek az alkatrészeid.
Mint írtam van hozzá 2.00GHz-es Pentium és Core2Duo is.
De már nem is vagyok biztos hogy el szeretném adni ...
[ Szerkesztve ]
Press any key to continue ...
-
marsu
addikt
válasz robogos10 #894 üzenetére
Tessék: itt vannak neked mATX alaplapok ...
... válogass!
Press any key to continue ...
-
robogos10
aktív tag
Nem jó az accelero S2 az asus 4870-re
Nem egyeznek a furatok!!
Sokkal kisebb a hűtésen lévő mint a nyákon!!!
Feleslegesen itt szenvedtem majd 1 órát -
robogos10
aktív tag
De el hallgatott mindenki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Láncfűrész topik
- DELL poweredge T20 Mini Szerver
- Le Mans Ultimate
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen