Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
addikt
válasz Bjørgersson #28000 üzenetére
De ez még oda sem ért!
Egyébiránt ez is utánvétes lenne, de bankszámlára kéne jönnie a pénznek.
(#27999) Vigneau - Szerintem inkább fehér botot és vakvezető kutyát visz az orosz bírónak.
Remélem sephi-ék azóta agyonverték a bírót valami sikátorban.
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
GTX960-ra nem tud ajánlani valaki valami kis olcsó kompakt játékvizet?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
smiti
addikt
válasz Vigneau #28004 üzenetére
Ez valami sufnituning lesz vagy van gyári megoldás?
Gondolom valami ilyesmi kellene lényegesen olcsóbban : ARCTIC COOLING Accelero Hybrid II
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Valami ilyesmire gondoltam, vagy átalakított CPU hűtőre.
sephi:
Csak hogy ne a gyári kis zajos legyen rajta.Viszont szűrőket a mai napig nem találtam a ház méhsejtes ventilátorhelyeinek lezárására, zajcsökkentésére.
Apropó, az előlapfestés akkor teljesen hamvába halt ötletté vált?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
F e Z o
veterán
Kétpón van egy kissrác, felhívott, hogy szar a gépe, 2 napja, nézzek már rá.
Lehúz minden csak cpu 4 pin, 24 pin és cpu fan ment.
Hibaüzenet :Oldallap levétel után fogadott 5600k (100W TDP), 750Ti (60W TDP), és egy ilyen fantasztikus táp:
Nos anyag az nincs benne, lemértem 80dkg-ot nyomott az egész:
Elhoztam a gépet, kipróbálom egy normális táppal, kíváncsi vagyok elindul-e?
H2O über alles!
-
-
F e Z o
veterán
válasz Speed® #28013 üzenetére
Hibaüzenetre rákerestem, az usb-s zárlatos hibákat adott be, megnéztem a hátsó usb csatikat, ott rendben voltak. Egyébként minden le volt húzva róla. Csak 24+4 pin és a cpu fan nem, csavarhúzóval indítottam. Sanszos, hogy szar a deszka is.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
válasz robogos10 #28017 üzenetére
Végignéztem mindent 2x. Tudtam szerezni Kétpón egy 750-es Corsair-t, ugyanazt csinálja, mint eddig. Tehát lap biztos kuka, szerintem a táp is, a többi kérdéses, mondtam vigyék be számtechboltba, mert nekem nincs amd, meg se türelmem vga-t, meg meókat tesztelni.
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
válasz robogos10 #28019 üzenetére
Szerinted érdekel, mit csinálnak a géppel? Vagy hol vesznek alkatrészt? Én megtettem a magamét, többet nem tudok, persze ezt is puszira. Júliusban úgyis 10 szoli + 8 nap Hódmező, az összes retek gépjavítást visszamondom. Belefáradtam már az ilyesmibe...
H2O über alles!
-
embe
nagyúr
HyperX Fury-t használ valaki, van tapasztalata vele?
A laposba tervezek egy 2,5"-os 120GB-os ssd-t, és erre gondoltam. 14eFt.-ból meglenne postával, és az ajánló topic összefoglalójában az ajánlott kategóriában van.
Van egy új 320GB.-os vinyó, az menne egy külső meghajtóba, azon lehetne tárolni. Hosszútávon nem tervezek a lapossal, így optibay-t felesleges lenne venni.
Viszont napi használatban az oprendszer alá nem lenne rossz. 2x4GB 1600-os ram, és egy i5.3320m lenne mellette. Most egy sshd van a gépben.
Csak ha leülök a nagy gép mellé amiben ssd van, utána meg a laposhoz, lassúnak találom.Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
Mercutio_
félisten
Teljesen rendben van Asszony céges gépébe is azt dobtam bele, mert már engem zavart, hogy mennyi idő csak a boot, vagy egy hibernálásból ébredés.
Persze a netes böngészés az 1000 éves integrált vga miatt még midig elég siralmas, de némileg még azon is gyorsított (cache gondolom)Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
smiti
addikt
válasz F e Z o #28022 üzenetére
Én sajnos csak járőr szempontból tudom nézni, napi 12 óra kutyagolás ( 17-30km / szolgálat ) ahhoz nézve pihenő a TÜÓ és a HEL/G is. A mostanság levő kánikuláról már nem is beszélve.
Mindezt természetesen bármi rossz szándék nélkül írom. Tudom jól, kinek a pap kinek a paplan. ( Vagy érdem szerint.
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #28029 üzenetére
Szerintem csak hőleadó vastagságtól függhet az egész, bár ezek a radik nem valami vastagok.
(#28026) smiti : Persze Smitike, tudom én is, hogy nem ugyanaz a kettő. De a közel 320 óra egy hónapban, az akkor is annyi, arról meg nem tehetek, hogy nincs tűz.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
-
robogos10
aktív tag
Sziasztok szeretnék kérni 1 kis segítséget
2-3 hét múlva esedékes lessz hogy vegyek új gépet
a max limitem 130-140K
írnátok nekem valamiféle tippeket hogy most mit érdemes venni?
AMD-t szeretnék de ha ti jobbnak látjátok az Intelt azt is meghalgatom
előre is köszi ha segítetekalaplap
cpu
vga
memória
hdd/ssd
cpu hűtés[ Szerkesztve ]
-
robogos10
aktív tag
válasz Bjørgersson #28046 üzenetére
sötét oldal igaz?
intelbe mit ajállanátok?
ezekhez az új szériákhoz nem nagyon konyítok
nekem megállt a tudomány az am2+ nál és a 775-nél -
robogos10
aktív tag
válasz Bjørgersson #28048 üzenetére
ezt a választ kaptam
-i3 6100 ~ 33k
-ASRock H110M-HDS, ASRock H110M-HDV, Asus H110M-A, Asus H110M-K, Gigabyte H110M-S2H ~ 17-18k
-2×4GB/1×8GB DDR4 RAM, pl Corsair Vengeance LPX, HyperX Fury ~ 10k
-GTX 950(pl Gigabyte WF2), vagy vársz az új AMD kártyákra(pl RX 460, erről hamarosan lesz tesz) ~ 45k
-WD Blue 1TB(WD10EZEX) ~ 14k
-HyperX Fury 120GB/240GB ~ 13-20k
Összesen: 132-140kRam felejtős hogy 1 modul lenne
ddr4 mennyire forta már ki magát?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Star Wars Outlaws eladó
- Xbox series x. 16 hónapos gyári garanciával,gta v lemezes játékkal.
- SilverStone ST1000-PTS 80+ Platinum 1000W -MAGYAR GARI 2027-ig!!!
- Új Lenovo Thinkpad X1 Nano érintős 13" 2K laptop i7-1180G7 ,16GB,512 SSD, MAGYAR,Garancia,10 óra aku
- Call of Duty Modern Warfare III (postával)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen