Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
veterán
válasz Vigneau #40999 üzenetére
Jujj, az E magok miatt nem szimpatizálok vele, meg fura a neve is ... [húzódozik]
Legalja I5 az egész jónak tűnik ár/teljesítmény viszonyban.AM5? ne is mondd, havernak most fejlesztünk gépet, most ott tartunk, hogy AM5 (Ryzen 7800X3D) lesz belőle, és alighanem enyém lesz a megtiszteltetés, hogy összerakjam
Lehet, megint valami oldtimer amcsi vasba kéne öntenem a lóvét, mert anélkül nem élet az élet.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Vigneau
félisten
válasz KROK640 #41001 üzenetére
Viszont HT meg így nem lesz benne. Gondolom, az E mag vette át a virtuális magok szerepét. A laptopom is GEN12, meg kellene néznem, de hónapok óta nem volt bekapcsolva...
AMD-ben talán Ryzen 5 7600 lenne nálam a kiszemelt.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
KROK640
veterán
válasz Vigneau #41002 üzenetére
Szegény HT hiányolni fogom... Emlékszem még amikor az első HT-s procit 2003 márciusában megpillantottam élőben. Össze is raktuk a gépet, és beizzítva, maga volt a csoda, hogy ment a virtual dub és a játék egymás mellett.
"A laptopom is GEN12, meg kellene néznem, de hónapok óta nem volt bekapcsolva... " - na pont ezért nicns laptopom, mert az enyém is így volt mikor még volt.
Ryzen 5 7600 ? Az nagyjából I5 13500 ereje.
-
KROK640
veterán
válasz Vigneau #41013 üzenetére
Nekem az I3 4330-al sikerült kihagyni azt az 5 generációt, bár bevallom ebből 3 vaskosan igazolható volt.
Az 5000-esből nem volt I5 meg I3, meg váltani sem lett volna rá érdemes, ahogy a 6-7000-es is ilyen volt, csak már DDR4-re kellett volna váltsak, bár megjegyzem, hogy 7th gen K-s I3-asai között voltak izgalmas darabok. 8-9th gen végre némi előrelépés volt, de a 10th gennél mondtam azt, hogy mostmár tényleg lépni kell.
Ha belegondolok lassan megint 5 gent hagyunk ki, hiszen már a 15th gen-t várjuk.Az AM5-höz csak DDR5 van már, igen. Az AM4 meg csak DDR4. Az AMD ebben eléggé merev.
-
KROK640
veterán
válasz Vigneau #41014 üzenetére
Én kéremszépen dolgoztam.
Tavaly november-decemberben Lauterachban be és hazajárással együtt 14 órákat toltam, plusz az olyan kötelező dolgok mint fürdés, kajacsináls stb, és aludni is kellett, ha pedig véletlenül akadt egy szabad napom akkor gyorsan mentem hegyet mászni. Volt hogy 15 napig a fórumra se néztem fel.
Na, erre idén is látok sok esélyt november-december kötelékben.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
veterán
... és legtöbbször vasárnap is.
Nem hiába szól évek óta a karácsony arról, hogy addigra ki vagyok mint a liba
Tavaly még úgy ahogy jó volt, az utolsó nap megúsztam 12 órával utána egy ős Transporterrel "ismerd meg Ausztriát" mozgalom keretében hazajönni* Debrecenig jó volt, de 23-án hajnalban beléptem a saját házam kapuján, aminek nagyon örültem, mert 23-án még némi alvás után be is tudtam vásárolni.* technikailag a Transporter Pestig vitt, de reggel 4-es indulás mellett (előző nap még 12 órát húztam és este 7kor végeztünk) is éjfélre értünk Pestre, azért az is fárasztó volt, de megvolt a feelingje. Utána szerencsére átültünk egy A8-as Audiba és pályán haladtunk egy dinamikusabb sofőrrel.
Viszont gondold el milyen szép fizu érkezik
-
KROK640
veterán
Szerencsére az év bőven nagy részében én sem.
Ami a VGA-t illeti, pedig az egyik legjobb vételem volt, 21 hónapja vettem 118 ezerért az RTX 3060 12GB-ot, (doboza és mindene megvan) manapság is 80 ezertől indulnak de 90 ezer környékén van már merítés, aminek mindene megvan 90+ ezertől mennek. Plusz tele lett a piac 8GB-ossal ami, sokkal lassabb.
Vagyis a legpesszimistábban számolva is 38 ezer ft-ért "vettem" 21 hónapnyi extra játékidőt.
És FHDben 60FPS-es cél mellett DLSS-t sem szoktam bekapcsolni, RT-t van ahol igen, és high/maximum mellett játszok. Hála a 12GB VRamnak meg emiatt nem egyhamar fogyik el a kártya (az előző két VGA-mnál a VRam miatt volt csere)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
veterán
válasz Vigneau #41025 üzenetére
Mindig elfelejtem azt a szabályt, mellesleg amit modiként és adminként már 2006-ban is követtem pl a Gamestaron (csak hogy a több oldalból egyet írjak), hogy "Szabad fórumon szabad ember, azt ír amit szabad".
Volt egy komment amire éreztem, hogy nem kéne válaszolni, de sajnos mégis megtettem. Pedig külön kommentben írtam, hogy könnyű legyen törölni.A szösz pedig az egyik barátnőm beceneve volt (huh, pont 20 éves történet )
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
veterán
Igen, egy igaz "gangSTARr"
Na, és mit látsz? Hogy veterán mint a Merci a vaterán?Egyébként ugyan régi eset, de más fórumokon is voltam már BANolva, igaz sok esetben valamilyen forumwar részeként Amúgy 21 éve vagyok modi/admin, sokszor több helyen is, szóval akad némi tapasztalatom, hogy milyen nehéz szakma ez
#41027 Vigneau : hagy ne ismételjem el
-
smiti
addikt
Szevasztok Pöstiek!
Mi a legolcsóbb közlekedési mód Budapesten vagy a legegyszerűbb inkább? AZt tudom, hogy van a napijegy.... De most nem biztos, hogy kihasználnám, lehet csak 2-4 vonaljegy erejéig mászkálnék a városban. -
Vigneau
félisten
Nyugtassatok meg, Ti sem vennétek már GEN12-14 Intel duót (DDR4).
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
F e Z o
veterán
Kérdés, hogy utána mit csinál a maradék 6-8 jeggyel...
Szerencsére nekem van Pest vármegye bérletem, ami 9450Ft, s jó mindenre, vonat, busz, hév, mahart. Szolnoki helyijáratos bérlet 8500Ft... viszonyításképpen...
#41039 Vigneau : Lejár a gari az i5 10400-ról, elfogyott az ereje vagy megint hajt a véred?
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
KROK640
veterán
válasz F e Z o #41041 üzenetére
Egerben az egrieknek (Egri lakcímkártyával) meg évente(!) 1000ft. Viszonyításképp ...
Debrecenben megveszed a 9500ft-os vármegyebérletet és konkrétan semmilyen tömegközlekdésre nem jó!!! Semmire. Még vegyél külön jegyet vagy városi bérletet is. Kész vicc, hogy a vármegyebérlet a vármegyeszékhelyen nem jó semmire. Így aztán simán elpattan havonta egy 20-as munkába járásra.
Szerintem csak hajtja a vére De én nem bánom, kíváncsian várom mit fog venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- BOMBA ÁR! 10 Magos! Új Samsung Galaxy Book2 "Kis Gamer" Laptop -50% 15,6" i5-1235U 8/256 FHD IPS HDR
- Bontatlan Lenovo ideapad 5 "Kis Gamer" Ultrabook -30% 14" AMD Ryzen 5 5625U 6Mag 16/512 Radeon 2GB!
- APPLE IPHONE 13 PRO 128GB
- Sony A7 IV + 2470 GM II
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen