Új hozzászólás Aktív témák
-
robogos10
aktív tag
válasz Bjørgersson #14000 üzenetére
Ez mi a töcsköm?
-
Cheesy
őstag
Uhh de kínos. Most csomagolnám a 40GB-os SSD-t amire ma meg is érkezett a pénz, átnézem a papírokat, ahogy csomagolnám, errefel feltűnik, hogy a 160GB-os Intelhez tartozó számlát néztem mikor a garanciát említettem. A pláne, hogy a 40GB-osról anno nem kaptam számlát.. Ugyanolyan a dobozuk és a 160GB-os dobozában tároltam a 40GB-ost.
Úgyhogy most várom a user dühödt pm-ét, de felajánlottam neki, hogy visszautalom a pénzt. Ilyen ügyem még nem volt[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
-
ST05
őstag
sziasztok, megjött a 1TB red vinyóm, kell-e 4K-ra formázni, vagy bármi mást tegyek vele
beüzemelés előtt?Cheesy: az se rossz, én meg eladtam a fehér vengeance rampárt, és persze hogy az illetőnek be sem indul vele a 775 konfigja annyira éreztem ,hogy ez lesz.. lehet cak nem támogatja az 1600- ot de attol indulnia kellene , na mind1
[ Szerkesztve ]
-
smiti
addikt
Na srácok, tegnap este csak bekaptam egy figyelmeztetést. Üzletrontó lettem, mert meg mertem kérdezni, hogy mit tudhat a VGA, ha használtan drágább mint boltban. Azt hittem ad valamit pluszban de ezek szerint nem.
-
eszakas
senior tag
Hát igen más üzletét nem illik rontani. Vannak tuningos VGA-k amit drágábban adnak mint a sima kártyát hiába ugyan az a típus. És van aki többet hajlandó ezekért fizetni ebbe pedig senkinek nincs beleszólása.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Vigneau
félisten
Persze, hogy ad pluszt: figyelmeztetést.
Nem tudtad, hogy a pretested-et a használttól annak "kitapasztalt" kimagasló tuningpotenciálja jelenti és ebből fakad a megérdemelten megállapított magasabb árfekvés.
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #14015 üzenetére
Ha jól emlékszem, túlöltözött asszonyokat linkelt a topikomban.
-
robogos10
aktív tag
éjjel fetettem a win 8.1 et
a durva mind a 2 hdd-m sata csatlakozóját tőből letörtem
aztán hajnali 4 kor indult a tákolás -
eszakas
senior tag
válasz robogos10 #14018 üzenetére
Ezt miért csináltad? Nem feltétele a telepítésnek .
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vigneau #14016 üzenetére
Így-így. De nem csak a tiédbe...
mod:
Cheesy: Én már bevárom a Win 9-et, jövőre kijön. Kihagyom a 8-at, mint ahogy anno a Vistát is kihagytam.
mod2: Nem véletlenül, a MS is lassan beismeri hogy a 8/8.1 ugyanolyan bukta mint anno a Vista volt.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kaphattál volna figyelmeztetést amiatt, hogy ne fórumozz az apróban.
1 év és elévül.
Cheesy: még mindig kíváncsi vagyok végül mennyiért ment el.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
F e Z o
veterán
Mindig is lesznek, akik bolti ár felett próbálnak meg eladni valamit, néha még garancia nélkül is.
(#14019) Vigneau : Gondolom mikor dugta rá a kábelt a vinyóra, akkor törte le a hdd csatiját.
(#14022) Qru : Valahogy engem sem izgat a 8/8.1. Páran már mondták is, hogy maradi vagyok, meg milyen jók azok a csempék. Erre mindig csak annyit válaszolok, hogy a konfigomon elég jól fut a win7 x64 is, a játékok meg nem igénylik még, hogy váltsak oprendszert. Egyébként lehet, hogy maradi vagyok, mert winamp 2.95 lite-ot és nero 8.1-et használok.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #14024 üzenetére
Lesz benne Start menü, szóval sanszos. De a csempék maradnak ha minden igaz..
Speed(R): Tesóm gépében csak hdd van, nem lasú az a W7. Nincs teleszemetelve, a feleslegesen induló progik kilőve. Nem egy SSD tempó de nem vészes abszolút. Mikor újra húztam a gépét meg is lepődtem, milyen gyorsan felment a win és a bott se vészesen lassú.
sephi: Akkor én is maradi vok, winampal tolom, bár mostnaság kezdek átszokni Tecsőre... Íróból meg az ingyenes DeepBurnert használom. Butább ugyan mint a Nero de free és amire kell nekem elég.
Radi: Aki kíváncsi hamar megöregszik.
#nincsbennetarcsi
-
robogos10
aktív tag
mert másik hdd-re tettem a rendszert próbának és ahogy húztam le a kábelokat! kicsi tömzsi a gépem!
Srácok sztm holnapra megszületik a kislányom
Délpestibe fiút mondtak
hát tuti hogy van értelme mert nekem win 7 en lowba is laggolt a BF4 win 8.1 en mediumba megy[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Mi? Tényleg lesz? Hátha akkor már a csempéket le lehet törölni a vezérlőpultból.
(#14029) robogos10: Pár napon belül jön a gyerek, te meg a géppel foglalkozol..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Bjørgersson
félisten
Hmm, kíváncsian várom. Tegnap ezt linkelte egyik ismerősöm, remélem csak valaki unatkozott és összedobta a képet, de köze nem lesz a rendszerhez.
Előbb hívtak a Telenortól, holnap hozzák a telefont!
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #14032 üzenetére
Letisztult tetszik, utálom az ilyen csicsás cuccokat mint pl a csempés W8. Ok táblán, telón kényelmes de pc-n nem. Legalább lenne opció, hogy választhass a klasszikus nézet között startmenüvel.
Kb +10 sor lenne a kódban...mod:
Majd vmi élménybeszámolót tolj róla ide.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
Skacok, megdrágultak a HD7790-ek, vagy azért nincs olcsó, mert kifuttatják a raktárkészleteket az új és drágább R7 széria miatt?
Olcsóbbak közül mit érdemes venni, Sapphire vagy inkább már az új átmárkázott +2k-ért? (Bár alig erősebb viszont többet eszik nem?)Kolléga nálam érdeklődik vagy beszéljem rá, hogy várjon tavaszig, addigre normalizálódnak az új kártyák árai?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Vigneau
félisten
Ezek szerint a páros kiadványokat gyárilag ki is hagyhatnák.
Mercutio_:
Én is nézegettem tegnapelőtt a GTX 760 árakat, hátha jó üzletet ki lehet fogni, erre mára nem feljebb ment a kiszemelt ASUS ára 5k-val?[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Nekem még ez se tetszik. De egyébként ezen vagyok én is, hogy akár telepítés közben is megkérdezhetné melyik felületet szeretnéd majd használni és csak azt telepíti (aztán később Windows szolgáltatásként hozzá lehetne adni a másikat), például.
Nem vagyok a szavak embere, de írok majd mindenképpen.
Holnap megyek a vga-ért is, jó nap lesz.As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
eszakas
senior tag
válasz Bjørgersson #14036 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
smiti
addikt
válasz Bjørgersson #14036 üzenetére
Ahhoz képest összehoztál már ~ 7500 hsz.-t .:-D
-
eszakas
senior tag
válasz Bjørgersson #14038 üzenetére
Ugyan az A startgombot mire használod? A lényeges ikonok kint vannak. ha rákattintok a keresésre ugyan azt látom mint a start gombbal
-
JanR
addikt
válasz Cheesy #14021 üzenetére
Nálunk a következő a helyzet:
A laptopon win 8 van és hibátlanul működik, én köpködök rá, de asszonynak tetszik. Meggyőztem, hogy próbáljuk ki a 8.1-t és ha nem tetszik neki, akkor visszarakom a 8-t, de mivel 90%-ban ugyan olyan nem hiszem, hogy bármi is változna e téren, de aztán..
A tapasztalataim: A win8-l minden hibátlanul működött, mindenhez volt driver, mindent amit a win 7-re fel tudtam rakni a 8-ra is felment, aztán jött a 8.1..
2-3 dolgot fel se fog a laptopból (pedig nem régi és elég jó supportja van), több program fel se ment rá, ami a 8-ra hibátlanul felmászott (a leginkább zavaró az a TotalCommander 7.5, abevjava felejtős -asszony könyvelő kell neki 1-2 ilyen dolog, stb..). Szóval számomra a 8.1 egy hatalmas csalódás, mert nem tudom mit módosítottak rajta, de sok apróság nagyon zavaró. Én win 7 párti vagyok, de asszony miatt 8-t visszatettem a gépre. 9-ig tuti nem próbálkozom tovább.
-
Cheesy
őstag
válasz radi8tor #14026 üzenetére
Hát így 10k postával. Amúgy 12k lett volna postával, de visszautaltam 2k-t.
JanR:
Noti fóleg munkára kell, hogy ha hordozom és kell valamit változtatni, akkor archicaddel meg tudom oldani. Vagy PS, grafikai munkák. Nem szívesen hazárdíroznék egy új rendszerrel csak mert másképp néz ki. Szerintem nálam marad a Win7. Notihoz is azt adták anno (Win7 Home).[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Bjørgersson
félisten
Sok kicsi sokra megy.
(#14041) eszakas: A start menüben keresek mindent, a FF ikonja is csak édesapám miatt van az asztalon, egyébként csak a Lomtár lenne. Vagy talán még az se.
(#14039) Qru: Nem dicsekszem én, annyira nem érdekelnek az autók, ez a kép is inkább a színek miatt tetszett meg. De ha szeretnéd mindjárt keresek neked egy Imprezás képet.
[ Szerkesztve ]
-
robogos10
aktív tag
válasz Bjørgersson #14030 üzenetére
Jelenleg ebből élek! adok veszek! most is hoztak 1 asus barebone házat tökre mint 1 hi-fi
-
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Házimozi haladó szinten
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- Mobilinternet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Algieba: Rádiótelefontól a digitális kiszolgáltatottságik az ökológiai válság korában
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj és szűrő topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- -- ŐSZ INDÍTÓ HATALMAS RETRO PC KÉSZLET --
- Eladó Gamer PC
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen