Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
addikt
Meguntam a xarakodást, megrendeltem egy Creative SoundBlaster X-FI HD-t a PCX-ből.
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #24994 üzenetére
Smiti : Te már az új fizetést kapod ebben a hónapban?
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Vigneau
félisten
Samsung monitor pixelgariról tud valaki kimerítő infóval szolgálni? Mennyi pixelhiba kell hozzá, a pixel milyen színű legyen a kijelzőn, stb.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #25002 üzenetére
Ez kicsit olyan bluesos, vagy nem is tudom, annyira nem tetszik.
Dogma Of Prometheus, ilyesmire gondoltam.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
robogos10
aktív tag
tudnátok nekem ajánlani a jelenlegi hd 6870 em helyett?
10k körül tudok ráfizetni ÉS q8300 mellé lenne!
Vagy nem érdemes cserélni? -
Bjørgersson
félisten
Istenem ez mekkora egy baromság, hogy egy ezeréves program miatt fel kell telepíteni ezt a szart, mert a 8.1-ben gyárilag lévő 4.5 nem kompatibilis normálisan visszafele.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
robogos10
aktív tag
válasz Bjørgersson #25008 üzenetére
Így már én is jártam a xilisoft kérte inkább szedtem le másik convertert
faxom tököl vele -
Bjørgersson
félisten
smiti elvitték az Arcot? Mi lesz helyette?
-
smiti
addikt
válasz Bjørgersson #25010 üzenetére
Nem vitték el, csak a hangkártya beszerzés miatt lett jegelve a téma átmenetileg.
Ha majd aktuális lesz akkor egy Phanteks-et szeretnék helyette.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Szombaton kell fizetni a parkolókban Budapesten?Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Nem valami acélos :S Kérdés, OCban mit fog mutatni..1500/8000 körül már ok.
Persze ha számít a fogyasztás/hangerő/tempó, abban nyerő vétel, ezt aláírom.Csak viszonyításképpen, az utolsó 2 karim (65&70k, bár a 780 80ért ment el)..
Ez megy egy csóri GTX760/1.5GB, korrigálva a rendes 760 OCs órajelekre
Szóval kezdd el megkeresni a végét, hogy mutasson végre valamit az áráért
-
embe
nagyúr
válasz Speed® #25016 üzenetére
Nem benc lovag akarok lenni.
Akkor megtartottam volna ezt az MSI780Lightingot.
Elég ez. Legfeljebb majd egy 970-es bejátszik később.Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
embe
nagyúr
válasz Speed® #25018 üzenetére
A fiam játszik az újabb címekkel, én a Battlefieldplay4free-tolom-toltam. Július 14-n vége: R.I.P. valamit nézek majd helyette.
Akkor amit föccer írt azt megtudjátok erősíteni, vagyis hogy szombaton közterületen nem kell parkolásért fizetni? holnap a Millenárishoz megyek, nehogy lebilincseljenek, vagy valami horror bírságot kivágjanak.
Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
embe
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
Folyik a könnyem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #25025 üzenetére
A fiam bent VIP jeggyel. Én meg kockásra ülöm a seggem a kocsiban.
Kovy: nem hoztam a szelfi botom.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Érdekes, nálam mindig nálam van a selfy botom. Igaz ha egy jó nővel lennék, azt nem fényképezésre hazsnálnaám
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
embe
nagyúr
Nyugdíjas tempóban szunyókálok. Egy jó árnyékos helyen vagyok.
Valami kajáldát kellene nézni.[ Szerkesztve ]
-
robogos10
aktív tag
tudnátok nekem mondani 1 JÓ kémprogram eltávolítót?
-
Bjørgersson
félisten
~50k körül lehet kapni megbízható 15,6" notit SATA3, USB3 csatikkal, Windows 7 támogatással?
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #25040 üzenetére
Budapest, topicban anevemearl árult valami korrekt notit, de a méretére már nem emlékszem.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #25040 üzenetére
Szerintem nincs ilyen árban, tekintve 3-4 éves lapik nem ilyen árfekvésben kaphatóak.
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #25042 üzenetére
Hmm, kár, ősszel vennék anyuéknak valami lapost 50 körül. Bár jobban belegondolva a SATA3 nem fontos, az SSD-k már SATA2-vel is baromi gyorsak a HDD-khez képest.
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #25044 üzenetére
USB 3.0-ás csati is inkább akkor kell, ha sokszor használsz külső hdd-t vagy penge 3.0-ás pendrive-od van.
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #25045 üzenetére
Végülis most még teljesen lényegtelen, majd úgyis csak szeptember környékén lesz aktuális. Addigra meg lehet, tízszeresére erősödik a forint.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- iPad Pro M2 wifi 128GB 2026.03.30. Apple garancia
- Western Digital SN740 512 GB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5000-4900 MBs - Eladó!
- IPhone 11 Pro 64GB gyári független Silver új akku!
- Thinkpad T14 Gen4 27% ÁFA 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB DDR5 256GB NVMe ujjlolv gar
- Kedvező ár! HP 820 laptop (12/i5-G5/8GB/256SSD/MagyarVil/AkkuX) - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen