Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz robogos10 #1553 üzenetére
Max azt tudom kipróbálni, hogy lehet-e vele focizni-e vagy sem. Össze kell rakni a gépet és ha működik, akkor jó. Ha nem, akkor meg meg kell keresni, hogy melyik alkatrész a hibás.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
föccer
nagyúr
válasz robogos10 #1556 üzenetére
Ne aggódj, nem bonyolult az. Arany szabály, hogy ami nem megy, azt nem szabad erőltetni és csak egymásba illő dolgokat szabad összedugdosni. Ha ezt betartod, akkor már nagy baj nem érhet.
Mikor kellene segíteni? Ez a hetem már eléggé rázós. Holnap beszámolót kell írnom, pénteken kell a beszámolót megtartanom, szombaton temetésre megyek. A vasárnapomat ha nem gond nem rád szentelném.
(#1555) Vigneau: Vége a karácsonyi szezonnak, így levettem a satyekomat. Ha figyelmes voltál, akkor egy rövid ideig VIP is voltam. Szerencsére sikerült elintézni, hogy visszakapjam a rangomat. Hiába no, nehéz elszakadni a moderátorságtól
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
-
Qru
MODERÁTOR
Most volt a kocsim műszaki vizsgán. Kaptam egy papaírt amin a zöldkártyás eredmények vannak és rajta vannak a fogyasztási adatok is. Ezt a kocsi számítógépéből veszik vagy vmi adatbázisból nyomják?
Mert meglepően 1 tizedes eltérést mutat a valós fogyitól ami marha pontosnak számít...Város: 6,6 a saját mérésem 6,5
Országút: 4,6 saját: 4,5
Vegyes: 5,3 saját 5,2#nincsbennetarcsi
-
föccer
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
Honda Jazz. A kissebbik 1,2-es 78 lóerős mocival szerelve. Nagyon jó a fogyija sztem is.
#nincsbennetarcsi
-
szasanyi
félisten
Lehet, hogy régen néztem már az új árakat, de mikor én vettem autót olyan ára volt (Thalia 1.5dCi), hogy gondolkodni sem volt értelme. Igaz, a Thária elég ronda, de több mint 500l csomagtere van, meghát akkor a diesel üza. sem ennyi volt, mert évekig vettem ~150-180 Ft/l áron.
Ezek szerint mostanra vagy lement az ára, vagy a Swift lett drága. -
Qru
MODERÁTOR
válasz szasanyi #1567 üzenetére
2007-es az enyém, akkor került annyiba mint a Swift (3 guriga 0 km-esen), most nem tudom mennyibe kerülnek az újak. Második kocsi így a csomi méret nem volt szempont a nagy vasban 600 literes a csomi alapból (lehajtott üléssel 1700).
Fogyasszon keveset és ne legyen dízel semmi képpen. Keveset van használva (6 éves de még csak 43k km van benne) nem térülne meg a dízel felára és túl sok cimbora ült rá arra a bizonyos rollerre (kettőstömegű lendkerék csere, turbó csere, stb) a dízel mocival.Viszont a te szempontodból jól jártál a Tahliával, másra kell neked meg másra kell nekem.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Skacok! Tudtok olyan progit amivel a tecsőről tudok mp3-ba lementeni hangot?
#nincsbennetarcsi
-
embe
nagyúr
Az orbit downloader tudtommal felkínálja annak a lehetőségét is, hogy mp3-ban töltsd le. Ráadásul ingyenes a progi.
Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
F e Z o
veterán
Tudtommal a firefox-ban van download nyomógomb is a letöltéshez.
H2O über alles!
-
smiti
addikt
Srácok segítsetek már!
Hoztak ma egy laptopot, leszedtem róla az AVG-t, felment a Norton Internet Security, letakarított egy csomó veszélyes zöldséget de újraindítás óta nem indul a NIS. Már futtattam csökkentett módban is de még mindíg nem stimmel valami.
Illetve nem lehet elindítani a Win biztonsági központot sem.Van valami ötletetek? Minden eredeti és jogtiszta a gépen.
-
Vigneau
félisten
Tud valaki segíteni nekem, hogy a kicsit "defektes" T-Mobile Huawei E367 modemem kicserélődjön? Megszakadt a külső antenna csatlakozási pontja (árnyékolása). Jobb híján visszaragasztottam, de effektíve már nem javít semmit a külső antenna a jelerősségen, szvsz megszűnt a kapcsolat. Így marad a belső antennája, az meg hol jó, hol kevésbé...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Mercutio_
félisten
Olyan vírnyákírtót futtas, ami cd-re kiírható és arról bootol, lényegében egy minilinuxon fut, pl. Kaspersky rescue disk, Avira rescue system, stb. Így a win el se indúl így a boot-nál töltődő kártevők se tudnak aktiválódni.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
embe
nagyúr
Ez a Kaspersky rescue disc valóban jó. nekem is volt olyan, amit csak ezt tudott leszedni.
Leírása.Van egy progi, amivel usb-re lehet írni, de nekem ez mostanában nem működik. Pontosabban nem akar róla bebootolni. Így marad a cd-re írás.
[ Szerkesztve ]
Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
marsu
addikt
Na, végre sikerült szert tennem egy 64 magos számítógépre !!!
Press any key to continue ...
-
smiti
addikt
Na leszedtem a Kaspersky Rescue Disk 10-et, kiírtam cd-re , bebootoltam róla a gépet, elindult, felfrissült az adatbázis, ha végez majd beszámolok az eredményről. Remélem jó lesz, mert semmi kedvem sincs újratelepíteni.
(#1591) marsu
[ Szerkesztve ]
-
smiti
addikt
Úgy néz ki egyelőre hogy sikeres volt a művelet, valami trójait szedett le. De valamiért még mindíg nem tetszik a gép. Már leteszteltem mindent, HDD-t memót is és mégsem kerek nekem a gép teljesítménye.
I3 2310-es proci van benne 4GB rammal és mégis lassabb mint smitiné cerkás dell-je 2GB rammal.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mobilinternet
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Steam topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen notebookot vegyek?
- IFA 2024: Több új okosotthonos eszközt is hozott az Aquara
- Drón topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- ThinkPad X395 üzeti utrabook,üzletből,.garanciával Ryzen7/16RAM/512SSD/FULLHD IPS /LTE
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- LG UltraFine 27UN83A-W 2 év Gyári garancia +AJÁNDÉK Gyári LG Ergo állvány
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2016 i7/3,3GHz/16GBRAM/512GBSSD magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen