-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok!Kérek Szépen Segítséget Valakitől Aki otthon van HDMI/HD kérdésekben.1.Veszek egy Műholdvevő Beltéri Egységet.Ennek van HDMI kimenete ahova a HDMI Kábel egyik "APA" csatlakozóját bedugom.Ezen a HD jel jön és a Televízió HDMI csatlakozóján keresztül a Televłízióba megy a HDMI Kábelen keresztül.Kérdés:A Televízió erre a HD jelre átvált-e a HD adásra vagy külön a Jelet keresnem kell?Laci.
-
Csabifater
tag
válasz
Montesantos #8447 üzenetére
Király vagy! Köszi! Most már jó!
-
Montesantos
senior tag
válasz
Csabifater #8446 üzenetére
Ha van hd szolgáltatásod rendelve akkor telefonálj rájuk (vagy ahonnan a kártya van) hogy frissítsék le a kártyát. Nálam is ez volt.
-
Csabifater
tag
Sziasztok!
Vettem egy LG tévét. Beleraktam a kártyaolvasót meg a kártyát, lekerestem az UPC frekvenciákat.
Minden oké, csak az HBO HD-ra azt írja ki, hogy kódolt. Ezzel mit lehet tenni?
Minden más csatorna müxik.Köszi
-
borgga
csendes tag
Adott 2db KAON CO3600. Az egyiken megváltozott a csatornanév feliratának mérete. Nyomozom, nyomozom és látom, hogy más a szoftververzió. Amin összementek a betűk annak a szoftververziója 00.13.05.52 a másiké 00.13.05.37. Úgy tűnik fű alatt lefrissült az egyik. A betűméreten kívül amiket még észre vettem... Megjavult a korábban jelzett ű és ő betűk megjelenítése a képernyőn megjelenő szövegekben (műsorcím, tartalom), az OPT gombbal eddig lehetett felbontást állítani (1080,...) most viszont nincs rá reakció, az "IP konfiguráció" menüpontban megjelent egy "MAC Address" rész. Eddig ezek tűntek fel.
-
borgga
csendes tag
Én is tapasztaltam olyat, hogy különböző műsor ment a simán és a HD-n. Azt hiszem ez még tavaly volt. Pár napja néztem valamit és eszembe jutott a HD. Ugyanaz ment ott is. TV műsoros weboldalt nézve ugyanazt a műsort írják mindkettőre jövő hétfőig (messzebbre nem néztem) bezárólag.
-
Harkovz
aktív tag
Nat Geo HD - n nem megy az EPG. Másnak sem? Modullal nézem.
-
norrberth
addikt
válasz
2thletme2day #8431 üzenetére
Ugyanilyen tv-m van
Én is UPC directnél vagyok..
Digitális beállítások/Műhold beállítása/Digitális műhold beállítás. Általános műhold-Normal keresés.
Műhold 1 nyomsz egy okt és ki kell választani a Thor 0.8W. Aztán lehet kerestetni.
Aztán Sony editorral szerkeszteni a csatornákat, lehoz vagy 900 csatornát műholdról
Viszont importálás előtt át kell állítani a régiót Cseh Országra mert az EPG olvashatatlan lesz.UPC csatornáin kívül nyit még 90 csatornát. Ami érdekes mind cseh! Tuti van valami összefüggés a műholdas upc direct cseh csatornái és az epg között.
Csak mondanám nem piskóta menet lesz..
-
AstraCDX
senior tag
válasz
2thletme2day #8431 üzenetére
Nem az összes csatornát kell keresned, hanem az összes transzpondert .
Ami 20-30 között lehet .
Ahogy a transzpondreket lekeresed, elvileg ömlenek majd belőlük a csatornák .
Igazat hazudtam ?
Üdv.
Astra
-
-
frovery
senior tag
válasz
2thletme2day #8428 üzenetére
Akkor miért akarod a digitális kábeltv-t lekeresni?
1. Tv-d ugye rendelkezik műholdas tunerrel? (DVBS2).
2. Amennyiben igen, akkor manuális keresésnél egyenként lekeresed az összes TP-t. -
upc8823
tag
válasz
2thletme2day #8428 üzenetére
helló
ha van müholdas kimenet a tvn (csavart csatlakozó) akkor tákötöd a led tvre ,ha kerek csatkozó akkor kábel tv vagy mindig tv !
kézi hangolásnál upc direct frekrenciát kell beütni 11727 V sr 28000 fec 7/8 -
frovery
senior tag
válasz
2thletme2day #8426 üzenetére
Itt is probléma van?
Ez a műholdas UPC topikja! -
2thletme2day
őstag
Sziasztok!
Megjött végre az Irdeto kártya modulom. Próbálom beüzemelni de egy kis problémába ütköztem. Nézem az UPC oldalán a MediaCard beüzemelésének menetét ám ennél pontnál elakadtam:
"Válassza a digitális hangolást, majd ezután az automatikus hangolást!
A tévé vételi módnál válassza a kábelt, szolgáltatónak pedig a UPC-t! A beüzemeléshez
szükséges paramétereket (hálózati azonosító, frekvencia, jelsebesség, moduláció) "A probléma az, hogy nem találom a hálózati azonosítóknál a települést ahol lakom (Rétalap). A legközelebbi nagyváros Győr ami szintén nincs bent a listában. Honnan tudnám a hálózati azonosítót kideríteni? Számlákon/szerződéses papírokon nem találtam semmi hasonlót. Tippem az lenne, hogy ilyen hálózati azonosítója csak olyan településeknek van ami vezetékes szolgáltatás is elérhető. Ilyen hálózati azonosítója csak a kábeleseknek van vagy a műholdasoknak is? Ha műholdasoknak nincs akkor mégis mit kell írni a hálózati azonosítóhoz?
-
borgga
csendes tag
válasz
Elvagyok #8405 üzenetére
Reggel 8-kor nekiestem a témának (előtte megnéztem még mindig rossz-e), létrára fel, létráról le... Aztán nem lett szerelés mert szél van, trutyi van, az antenna meg vagy 6 méteren egy árbócon és nem vagyok egy sziklamászó fajta. Majd lesz vele valami, de azért ránézek ééés működik. Az MD1 HD vacakol csak, a többi elvileg nézhető. Tegnap nem látszott rajta semmi, még havas sem volt. Ezek szerint ráfagyott az ónos eső mint más is írja? Nem tapogattam az antennát, nem is gondoltam ilyenre, mert 20+ év tányérozás alatt még sosem tapasztaltam ilyet.
-
Elvagyok
senior tag
válasz
ekrisztian #8418 üzenetére
Igazatok van!Nincs a fejnek fűtése!Laci.
-
frovery
senior tag
válasz
Elvagyok #8417 üzenetére
"Nyáron nem fűt mert üzemi fok a nyári meleg és a meleg nem károsítja."
Gondolom nem láttál még szétporladt fejet a nagy nyári melegektől. Sajnos a napsugárzás hamarabb tömkreteszi, mint a fagy. A fagytól csak akkor tud tönkremenni, ha beszivárog a víz, ami szétnyomja, eloxidálja belülről.
-
Elvagyok
senior tag
Egyébként Én úgy tudom hogy a fejeket a Beltéri Egység fűti.Ha rosszul tudom majd egy Nálam nagyobb ismeretekkel rendelkező kijavít.Legalább is a "PROTEK" Beltérim ilyen volt.Mindig száraz volt a fej!Laci.
-
Laca0
addikt
Most nekem is megállt minden. Pedig szemre nem is havas a tányér és a fej sem...
Az ónos eső ráfagyhat annyira, hogy 0 a jel? -
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Mielőtt rohantok fejet venni, ha havazik és belepi a lavort, simán el megy a jel.
Szóval ezzel kezdjétek, havat lesöpörni. -
-
AstraCDX
senior tag
Hahó Szakik !
Mennyi lehet egy átlagos LNB élettartama általában ?
Például egy Inverto Black Ultra meddig élhet ?
Üdv.
Astra
-
Elvagyok
senior tag
Ha Single az nem baj!A baj legalább kiderül!Írj hogy mi volt a baj!Laci.
-
-
Elvagyok
senior tag
-
borgga
csendes tag
válasz
Elvagyok #8399 üzenetére
Ilyen: TITANIUM UNIVERSAL TWIN LNB TT 0,1 dB. Már 6-7-8 éves, szóval simán kimúlhatott. Nem lepődnék meg a pénteki kimúlásán, mert az előző is pénteken dobta fel a talpát. A KAON beltéri csak annyi mond "Nincs jel.". Mivel kettő is van, csak a fej a közös pont. Meg persze az antenna de az nem szokott elromlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- Karcmentes Független Apple iPhone 13 Pro 128GB Graphite ! ÚJ 1OO% AKKU !! 1 Hó Jótállás
- Nikon D5300 + AF-S 18-105mm VR objektív + táska
- SanDisk Extreme Portable 500 GB
- I7 4810mq I7 4800MQ 4700MQ 4610 I5 4310 I7 3632QM 3630QMT1000/Gtx1060/770/570 3Gb K2100 2G
- Karcmentes Független Apple iPhone 15 Plus 128GB Green !! 3 Hó Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest