Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz frovery #8799 üzenetére
Oké, helyesbítek, lehet a Plus HDTV csomag van, mert megtaláltam a csatornákat azon.
A 2. kérdésemre nem tudol választ?
Akkor szerintem az ügyfélszolgálatos nyomott el valamit, hogy éjjel nappal "bírkóznak" a 172-es csatornán. Érdekes amúgy, hogy a másik kettő beltérin meg nem jön beKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
Üdv!
Pár éve van műholdas UPC-nk és lenne pár kérdésem:
1: Elnézve a honlapot a csomagunk neve változott UPC Direct +-ról Medium TV-re?
2: A TV2 és az RTL Klub mikor érhető el ebben a csomagban HD felbontáson?
3: Három darab HD médiabox van itthon, legutóbbi ügyfélszolgálatos beállítás során a 3 darab médiabox közzül az egyikre "települt" a Private TV ami jó, de ez most amiért ennyi sok éve műholdas UPC-sek vagyunk állították be vagy elnyomott valamit a központ?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
frovery
senior tag
válasz sosperec18 #8794 üzenetére
A működő beltérit vidd a nem működő helyére. Tekerd rá a koaxot, majd a tv felé menő csatlakozást, attól függ, hogy milyen a tv bemenete.
Amennyiben így működik, akkor a boxal van a hiba. Ha nem működik, akkor koax csatlakozó benn, kinn a fejnél, vagy koax kábel törés, szakadás, esetleg az a kimenet szart be a fejen, ami oda megy.. A nem működő beltérit pedig vidd oda, ahol most működik.
Arra figyelj, hogy ha az egyik helyen hdmi-vel csatlakozik a tv-re, a másikon scart, akkor először a hdmi-s tv-nél kösd össze scartal és próbáld ki, mert a beltériben az AV(TV) menüben átkell állítsd előtte, mielőtt átvinnéd, mert nem lesz kép.DeathAdder@
Töröld a 12111-es TP-t. Majd ezután kerestesd le a 11958-at[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Én tegnapelőtt kitöröltem minden csatornát és újrakerestem.
Az M3-at meg még néhányat a 11958-on még csak le sem listázta. Azóta megpróbáltam manuálisan is keresni, de nem talált semmit. Most fogtam és mégegyszer leftutattam egy teljes keresést, de továbbra sincs M3, pedig azt olvasom hogy a 11958-on kell hogy legyen.
Mi lehet?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
sosperec18
csendes tag
válasz BornToBePuli #8793 üzenetére
Egy tükörben van mind a három...
Mind a két oldalon megmozgattam a kábelt csak nem tudom hogy visszajött e a jel, mert a visszaállítás gyári értékre nem hoz eredményt. A Thor műhold kiválasztásakor nem kell semmit állítani? Mert vmi uni beállításon van illetve még lehet vagy 5-6 dolgot állítani (bocs a hülye kérdést,csak még most kezdtem a műholdas tv-zést) -
BornToBePuli
aktív tag
válasz sosperec18 #8792 üzenetére
Szia!
Ez most hány tükör?
Lényeg, hogy a "nincs jel" beltérinél van valami gond. Rossz a kábel, valahol szétcsúszott, el van törve stb.
Ha viszont egy tükörben van mindhárom, akkor a fej csatlakozójával is lehet gond.
Esetleg a beltéri lehet rossz.
Kb. ennyi.
Ha a hivatalos UPC szerelő kötötte be, akkor ügyfélszolgálaton vagy közvetlenül jelezni a szerelőnek.
Read only felhasználó
-
sosperec18
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget!
Nemrégiben bekötötték három fejjel és Caon beltérikkel a UPC Medium HD szolgáltatást.
2 napig nem volt használva a rendszer, ma amikor kapcsolnám be a tv-ket illetve a boxokat az egyik tv esetében "nincs jel" felirat jelent meg bármilyen csatornát is akartam kapcsolni. A másik két tv esetében nincs gond a csatornákkal.
Naívan egy alaphelyzetbe állítást csináltam a kábelek ellenőrzése után a "hibás" boxon, viszont nem tudom hogy mit kell állítani a műholdas résznél. Ha thor-ra állítom és más egyebet nem állítok rajta akkor pillanatok alatt végigfut a kereső 0 eredménnyel. Tudnátok segíteni kell-e a Thor beállításain belül állítgatni?Előre is köszönöm!
-
frovery
senior tag
válasz wildpig #8790 üzenetére
"Esetleg nem lehet véletlenül ingyenesen kábelesre váltani?"
Ezt az ügyfélszolgálaton keresztül kérdezd meg, talán, ha egy szerelő is kimegy, felméri a terepet és ráírja, hogy a telepítés lehetetlen.Esetleg a tetőre nem megoldható? Tudom, kicsit problémásabb, meg nehezebb a lapostetőre rakni.
-
wildpig
tag
Sziasztok. Új helyre költöztem. Két helyen sikeresen üzemeltem be a tányéros UPC-t. Most azonban ebbe a problémába ütkoztem. Nincs olyan ablak ahonnan jobb lenne, a tömb másik oldalán van még 3 ablakom, de onnan meg a házba kéne visszafordìtani a tányértValakinek van valami ötlete? Esetleg nem lehet véletlenül ingyenesen kábelesre váltani?
Ne esküdözzél Istenre. Napi kapcsolatban vagyunk, és történetesen Ő mondta hogy kínozzalak meg.
-
xigris
őstag
Sziasztok! Van egy ab cryptobox 700hd beltéri azért lett véve hogy a tv és a médialejátszó egyben legyen.
A tv megy is szépen viszont a dlna funkciót nem találom.
A dobozán is szerepel s a könyvében is leírja hol található,de ott nincs olyan menüpont.Mi ilyenkor a teendő? -
frovery
senior tag
válasz kovta23 #8784 üzenetére
Konnektorból húzd ki, fejtől jövő koaxot tekerd le, majd dugd áram alá. Majd ha sikerül bebootolnia, akkor dugd vissza a koax kábelt. Amennyiben koax nélkül bebootol és bedugáskor hibát ír ki, vagy kikapcsol( van benne rövidzárvédelem), akkor fejhiba, vagy esetleg koax.
-
kovta23
tag
Sziasztok!
Segítség kérnék! A munkahelyemen UPC műholdas tv van. Az egyik kollega a viharok miatt a box hátulján kikapcsolta a beltérit. Be akartuk újra kapcsolni de nem indul el, a kijelzőjén csak az oválisan körebe futó vonalak vannak.
Nem reagál sem a távirányító sem a készülék gombjaira.
Köszi -
blezs
csendes tag
Sziasztok!
10 éve van philips dsr4101-es beltérim. Ez idő alatt pár éve cserélték a kártyát. Vettem egy vu zerot és nem tudom életre kelteni. Próbáltam már Scam, doscam, oscam, cccam, mgcamd, wicardd emukkal de egyik sem veszi a kártyát. Már feltettem egy olyan backup imaget ami másoknál csont nélkül működik, de azzal se megy.
Kérdésem, lehetséges az, hogy a upc párosította volna a kártyát időközben? Másik gyári beltérin nem tudom kipróbálni.
Köszönettel: Balázs -
Laca0
addikt
válasz draco31 #8775 üzenetére
Tegnap rosszul értelmeztem a kérdésedet szerintem.
Most újra elolvasva az ismerőshöz akarod a Nagyi beltérijét átvinni.
A lényeg ugyanaz. A quad fejtől le kell hozni egy kábelt a szabad csatlakozóra kötve, majd simán át kell hozni a Nagyi beltérijét és rákötni.
Ha 3 boxra van az előfizetés, akkor biztosan 4-es fej van a tányérnál.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Laca0
addikt
válasz draco31 #8772 üzenetére
Ha az ismerős csak 3 beltérit használ, akkor a nagyinak át lehet húzni a 4. fejről a kábelt. Osztani nem kell, nem lehet.
Persze ez az egész nem legális, úgyhogy ahogy a kérdés, a válasz is csak elméletiK Norbi
Nekem is ilyen van már sok éve, meg vagyok vele elégedve.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
draco31
veterán
Hello!
Ismerősnek 3 beltérire van előfizuja de 4-re lenne szüksége. A nagyanyjának pár házzal odébb 2 beltéri van, de csak 1 van használatban. Azt a plusz egyet az ismerős ha elviszi magához, és az egyik antenna kábelt ha elosztja, akkor elég lenne a jelerősség, vagy ez így felejtős dolog?
A fejen nem tudom hány csatlakozó van, nekem a diginél 4 csatlakozó van rajta. ha itt is úgy van, akkor csak kell antenna kábel, meg 2db csatlakozó, és kész is a dolog?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Agostino
addikt
sziasztok!
van arról mostanság valakinek információja, hogy új előfizetők milyen ütemben kapnak humax hd beltéri egységet? azért érdekes csak számomra a kérdés, mert a mi beltéri egységünk megmakkant és nem reagál a távirányítóra, viszont az ügyintéző szerint ezekből a dobozokból alig van, nem tud adni másikat. ez azért számomra furcsa...
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
xigris
őstag
Sziasztok milyen fejet érdemes venni 4-s csatlakozású érdekelne?
-
K Norbi
addikt
RTL Spike ot elrakták?
-
frovery
senior tag
válasz #15490560 #8762 üzenetére
Természetesen gyengébb lesz minden téren a minőség és nem a tányér nagyságától függ. 60-assal is ugyanolyan lesz.
Műholdon szűkösebb a kapacitás és sokkal drágább is, mint kábelen. Kábelen nem kell spórolni a sávszéllel.Persze nem lesz annyira pocsék, de ha szép nagy tv-d van, akkor látható lesz a különbség.
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Eurosport 2-n nem a Wimbledon megy, hanem motorsport, a teniszpályán, ahol játszok szintén Eurosport 2-n a Wimbledon ment, mi a fene baj van itt? Amúgy Wimbledon-t ír a műsorújság is, szóval nem értem...
-
törölt tag
Sziasztok! A Direct képminősége 90-es tányérral, rendesen beállítva milyen az optikai kábeles verzióhoz képest? (Most ilyenünk van) HD adások érdekelnének elsősorban.
-
frovery
senior tag
válasz tylerddd #8752 üzenetére
Olyan, ami minden más kábelhez jó, biztosan nincsen. Annyiféle kábel van, hogy győzd felismerni.
Ezen is a koaxon, ami többféle is lehet, + net és telefon kábelt is lehet csupaszítani.
Villanyhoz én egy egyszerűt használok, bár villanyt ritkán szerelek.Ugyanígy vagyok a krimpelő fogókkal is. Abból is 3db van, pedig az egyik cserélhető pofás, csak sokszor a cserélhető pofa drágább, mint külön venni egy komplett fogót.
-
zsoika
addikt
válasz bluobluo75 #8754 üzenetére
Ok....akkor ezt benéztem.
Már azt hittem, hogy ellopták az account-odat és azzal trollkodnak.
Bocs. -
bluobluo75
őstag
Én is csak azért vagyok itt mint más normális felhasználó, választ a kérdésemre.
Egyáltalán nem célom a kötekedés!
Számomra csak az a bosszantó, hogy enyhe 10km-es körzeten belül nem találtam olyan üzletet ahol egy normális szerelt koax kábelt kaphatok a UPC Direct beltérimhez.
Volt sokáig a szomszéd városban egy kábeles, mindenféle csatlakozókat árusító kisbolt, de megszünt. -
zsoika
addikt
válasz bluobluo75 #8748 üzenetére
Nem is neked írtam! Azt meg pláne nem, hogy ideges v.ki. Szidni sem szidtalak....csak finoman céloztam rá ,hogy neked úgy látszik semmi sem elég segítség. Több lehetőséget vázolt a kolléga ,épp hogy a helyedbe nem viszi a kész kábelt. Lehet troll vagy, nem tudom ..mindegy is.
-
frovery
senior tag
válasz tylerddd #8750 üzenetére
Kb: 3 éve használom, napi szinten, bírja a strapát. Élek is jók még. Master E8010.
Videó lejjebb a leírásban. -
NyalokAA
aktív tag
válasz bluobluo75 #8748 üzenetére
Bemész az első forgalmazói pontra vagy távközlési\antenna boltba és megcsinálják a kábelt neked 1 perc alatt.
-
frovery
senior tag
válasz bluobluo75 #8745 üzenetére
Nem érted?
Kész kábelt tutira nem fogsz kapni, max 1-2m-ert, azok is alapból gagyi, vékony max 2×-es árnyékolásúak.
Telefonálsz, vagy írsz a Betacomnak, hogy neked kell X méter és nyomjanak rá krimpelhető F csatlakozót mindkét végére, + kell 1db F toldó is.De ha gondolod csinálok neked, írj rám privátba és megbeszéljük. Antennaszereléssel foglalkozom, van mindenféle cuccom itthon.
-
frovery
senior tag
válasz bluobluo75 #8742 üzenetére
Betacom, korrekt, régi jó cég. Vedd fel velük a kapcsolatot, biztosan megcsinálják. Ha igen, akkor krimpelhető csatlakozóval, vagy kompresszióssal. Ez utóbbi a legstabilabb kötés.
-
frovery
senior tag
válasz bluobluo75 #8740 üzenetére
Veszel akár villanyszaküzletben 3×-os árnyékolású, réz belső erű koax kábelt.
Annak a külső átmérője 7.2mm-er. Ezért az F csatlakozónál figyelni kell a lyuk átmérőjére, mert többféle van. Ebből 2db kell.
Majd vegyél egy F toldót is.
Ami most F csatlakozó a beltériben van, kitekered, beletekered az F toldót. A koax két végére szereled így az F csatlakozókat. Egyiket az F toldóra, a másikat a beltéri új helyén a boxba.
Videó segítséggel. -
bluobluo75
őstag
Sziasztok!
Egy Humax ud fox hd beltérit kellene pár méterrel arrébb vinni és meg kellene toldani a koax kábelt, de az itteni városban furcsa mód nem kapni sehol szerelt koax kábelt ami végén ilyen dugó van.
Tudnátok linkelni olyan netes boltot ahol lehetne kapni 5-6 méter ilyen koax kábelt? (végén ezzel a dugóval apa-anya)
Milyet tudnátok ajánlani?
Amit annó a szerelő beépített nem ismerem.
Köszi! -
Clever0
senior tag
válasz 19ati93 #8737 üzenetére
A másik fórumon is erről van szó. Cseh és lengyel cikket találtak róla:
Eurosport 2 HD Int. wkrótce zmieni tp. [akt.]
Eurosport 2 HD v češtině mění TP na 13E -
19ati93
senior tag
Nálatok nincs olyan probléma hogy a 123-as programhelyen az Eurosport 2 HD-n nincs magyar audio?
Csak angol és cseh elérhető. Vasárnap óta van ez. (86-on az SD verzíón van magyar audio.)Próbáltam új csatornakeresést és reconfigolni boxot de csak nincs ott magyar audio nem tudom miért. Ötlet miért van ez vagy nektek van ilyesmi gond? Minden más csatoena rendben megy egyébként.
Választ köszi.
-
nicu71
addikt
na erre én is kiváncsi vagyok.Bár szerintem 46 tól felfele az SD adás FHD TV-n rettenetes,és valószínű hogy az UHD-n is.
Esetleg menj el egy MM áruházba vagy Euronics -ba ott meg tudják neked mutatni képileg mire számithatsz."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
makoss
veterán
Üdv!
Szeretnék UHD tévét venni, de nem tudom mennyire sínyli meg a képminőség a váltást.
Pár éve mikor megvettem az LG 42 LA 620S tévét akkor az SD adás és a FullHD közt kellemes csalódás volt az SD, de most félek milyen lesz az SD adás UHD tévén?
Mik a tapasztalatok erről?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Laca0
addikt
Amúgy meg nagyon egyszerűen be lehet tenni egy 90fokos toldót és az már el is fordítja a kábelt. Van koax-ra és hdmi-hez is.
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
zsoika
addikt
válasz AstraCDX #8730 üzenetére
Aha!
Köszi a linket, de így is alig fér el a koax...stb kábel(túl kevés a hely a fal/TV között). Nem, hogy még egy átalakítót is betegyek!? Lehet komolyabb fali tartót kellett volna vennem, mert így eléggé "gyűrődnek" a kábelek.
Pl. HDMI ből direkt kicsi fejűt és szalagkábelest vettem, hogy ne feszüljön.
Jó ez így....remélem villámmentes leszek.
UI: Amúgy meg nem olvastam kellően utána a TV vásárlásakor és "csak" egy 49LF510V-t vettem.
Gondoltam...... nem kell nekem a smart mert TV okosító androidos boxom van.
Csak azzal nem számoltam ,hogy a smart és a jó panel(100Hz) együtt jár...ha akarod a smartot , ha nem.[ Szerkesztve ]
-
AstraCDX
senior tag
Nem kell kicsavarni, ha nem akarod .
Én is azért vettem, hogy ne kelljen csavargatni .
Különösen amikor naponta bontom, és építem a rendszert mobil üzemmódban .
Ha segíthettem . . .
Üdv.
Astra
-
zsoika
addikt
válasz tylerddd #8728 üzenetére
Persze ....Én sem örülnék neki!
Csak azt akartam vele mondani ,hogy egy vihar miatt nem fogom kicsavargatni az"F" csatlakozót a TV-ből.
A falon van, így ez elég nehéz feladat.
Egyébként a TV (+erősítő, sub lába, TV okosító) túlfeszvédős elosztóban van......ha a vihar több 2nél, akkor azt le szoktam kapcsolni. -
zsoika
addikt
válasz BornToBePuli #8721 üzenetére
Szia. Én Békéscsabán szintén 90-es tányérral fogom és abban igazad van,hogy egy masszív eső tényleg odaver neki.
-
poli27
veterán
válasz BornToBePuli #8721 üzenetére
ennek az a megoldása, hogy nem a upc által adtt 60 as tányért kell felrakni, hanem 90cm és akkor szinte sose fog elmenni...
-
Zoli97
csendes tag
Sziasztok! En jelenleg most kötöm be a UPC Directet Combo csomaggal. Először használok műholdas TV-t eddig a Telekomnál volt minden szolgáltatásom, de elegem lett belőlük, a kérdésem az lenne mennyire mas a Telekom IPTV-je mint a műhold?
-
dime27
őstag
Utolsó frissítés óta mindkét Kaon boxunk lefagy csatornavátáskor általában, van amikor napi szinten...ezt tapasztalta vki még rajtam kivül?! Illetve vannak olyan napjai hogy a hang egyszercsak elmegy de ez nem csatornavátáskor történik ilyenkor!Ezeket a hibákat csak a box ki-ill bekapcsolása oldja meg!
Várjak a következő firmfrissítésig vagy vigyük vissza mindkét boxot h cseréljék ki?!Google Pixel 6a+iPad 2021
-
poli27
veterán
válasz BornToBePuli #8717 üzenetére
Telefonon megmondtam a csajnak hogy kárytásra akarok váltani (már azt is lemondtam, mert van szinte ingyenes is) rögzítette bevittem a beltériket és adtak két kártyát azonnal... Amúgy Gödöllői forgalmazó volt.
-
salapp
addikt
Kaonnál jó nagy szívás, hogy ha nem kap áramot, elfelejti a kihagyandó halom (a többi adónál is) hulladékabb csatorna beállítást és újra ki kell hagyatni.
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
castiels
addikt
Sziasztok. Érdemes ota feissitest csinálni a menüből?
-
Oracle69
újonc
válasz Oracle69 #8709 üzenetére
A valaszt megtalaltam:
A problema az volt, hogy NTFS filerendszerrel formaztam a winchestert. Mivel windows 10-em van, igy csak ket opcio kozul tudtam valasztani, ExFAT vagy NTFS, mindkettot kiprobaltam, egyikkel sem ment.
Aztan egy masik forumon jott egy tipp, hogy massal kene formaznom, kuldtek egy linket egy particio-manager programmal: http://www.easeus.com/partition-manager/epm-free.html ezt letoltottem es az ingyenes verzioval FAT32-vel formaztam a 2000 GB-os winchestert. Osszekotottem a Mediaboxxal es lass csodat! Minden mukodik! Hihetetlen, de ez volt a problema. Meg se kisereltem a mediaboxxal formazni, nem kell. Siman lehet hasznalni ekkora winyot is. Remelem, segit ez majd masoknak is.
Ami tapasztalat: A kulso winyot csak hattertarkent lehet hasznalni, azaz direktbe a kulso hdd-re nem lehet filmet felvenni. Ugy kell csinalni, hogy a belso hattertarra kell felvenni a filmeket, majd at kell masolni a kulsore. Majd a belsorol torolni kell. Tulajdonkeppen ennyi a tudnivalo. Sok Sikert! -
Oracle69
újonc
Sziasztok,
van egy UPC Humax HD-s felvevo keszulekem, valami 300 GB-os merevlemezzel. Arra gondoltam, hogy kibovitem egy kulso merevlemezzel az USB-Porton keresztul.
Vettem egy Seagate Barracuda 2 TB-os merevlemezt es az usb-re rakotottem (Adapter segitsegevel Sata - USB). A rendszer latja is, tudok a merevlemezre meg elotte ramasolt dolgokat megnyitni, lejatszani.
De mikor arrol van szo, hogy szeretnek ra felvenni, vagy valamit ra atmasolni, akkor kiirja, hogy "Filet csak formazas utan tud a kulso USB- merevlemezre irni".. vagy valami ilyesmi. Oke, bemegyek a Beallitasok/Rendszer/Tarhely vagy milyen menube es ott nekiallok formazni. Kiirja, hogy "Folyamatban..." de ez tart vayg 4 oran at es a vegen befagy.. Tobbszor ismeteltem, de mindig ez van.
Nem tudom, hogy mit csinaljak. Van valakinek tapasztalata ez ugyben?
Elore is koszonettel! -
frovery
senior tag
válasz gidacska #8705 üzenetére
Igen, a szürke Philipsből kiveheted a kártyát és használhatod saját boxban. A kártya már Irdeto de cryptoworks módban működik. Elég hozzá egy sima box is, ami kezeli ezt a kártyát. Amennyiben modul is kell, pl: tv-ben, akkor ilyen modult kell vegyél.
tylerddd@
Ha már most is használsz saját beltérit, akkor megspórolhatsz + pár 100Ft-ot havonta a 2. igénylésével. Veszel még 1 Amiko, vagy más készüléket és nullmodem kábellel összekötöd a 2 boxodat, vagy routeren keresztül is megoldható és amiben a kártya van lesz a házi szervered, a másik készülék pedig a kliens..Viszont amennyiben az olcsóbb havidíjért csak kártyás előfizetésre akarsz váltani, nehéz lesz. Akinek van előfizetése, annak nem vonható össze csak kártyással. Lemondás után pedig van 3 hónap kivárás az új szerződés megkötéséig.
Szerintem az első ajánlatommal jársz a legjobban.Részletekért írhatsz privátot is, segítek.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
A nyár folyamán szeretnék átállni saját beltérire mindkét helyiségben és csak kártyát kérni a UPC-től. Jelenleg már egy szürke Philipshez kapott kártyát használok saját Amiko beltérivel, amire speckó szoftver van téve, h elfogadja ezt a kártyát. Ugyanakkor a másik szobában szolgáltatós beltéri van, aminek a kártyája nem jó az enyémbe. Gondolom, ha csak kártyás előfizetésem lesz, akkor kicserélik a kártyát vagy ha nem, akkor milyen módon oldható meg a dolog?! Az Amiko bevált, a második saját is az lenne. Köszi!
Illetve: igaz az, h ha a beltéribe modult teszek és ebbe a kártyát, akkor még a szoftvert se kellene mókolni?! Tudom ez plusz költség, csak kérdem.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
gidacska
csendes tag
Sziasztok. Szolgáltatás bővítést kértem és kaptam egy Humax UD-Fox és Philips DSR4101 beltérit. A Philips DSR4101 be valamiféle freesat UPC kártya van. Ha jól gondolom ezt a kártyát bele tudom tenni saját beltéribe, mert ez nincsen párosítva a beltérivel? Honnan tudom, hogy ez Irdeto vagy cryptoworks mert a csatornaát amikor behozza cryptoworks ír. Valahol azt olvastam a freesat kártyák már irdeto kódolásúak.
-
K Norbi
addikt
[link] megint szemét...
HD meg sehún
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest