Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
sziasztok.
Van egy 1043ND V 1.0 routerem. Most jött egy t-comos 250 Mb/s-es net hozzá. Ebből lanon 150 körül át tud adni a router. Van rá olyan firmware amitől jobban menne, vagy más megoldás? A modemről full sebességgel megy a net.[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
1043ND V2-es routerem van és régebben már tettem fel Vargalex féle OpenWRT firmware-t, de ez még úgy 3-4 éve történt szóval kicsit le vagyok maradva a fejlesztésekben. Az lenne a kérdésem hogy jelenleg már támogatva van Open WRT vagy DD WRT alatt a teljes NTFS meghajtó írás/olvasás támogatás? Mert egy NTFS-re formázott 1 terrás vinyót dugnék rá a routerre, amit hálózaton érnék el (jelenleg is így működik). Szeretném ha írási és olvasási sebességben hozná azt a szintet amit jelenleg gyári firmware-el. Open WRT vagy DD-WRT ajánlott inkább? Melyiket tudnátok ajánlani és azon belül milyen kiadást? Ha jól látom Vargalex firmware nincs v2-es routerre.
"Elérhető custom firmware-ek, a teljesség igénye nélkül:
SuperWRT v1 - v2
Gargoyle-Firmware v1 - v2
DD-WRT v1 -v2 *
Poli27-Firmware v1 - v2
Punk17-Firmware v1-v2"-Norbi-
-
AeSDé Team
őstag
válasz AeSDé Team #67396 üzenetére
Telefon szerint 72 Mbps, laptop szerint 54 Mbps
-
kentucky
őstag
válasz AeSDé Team #67396 üzenetére
mennyi a linksebesség?
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy bármilyen eszközzel csatlakozok a WiFi-re, maximum 35-40 Mbps átviteli sebességet sikerül kihozni belőle?
11bgn mixed üzemmódot használok, próbáltam mindkét frekvenciát, és WPA2-PSK titkosítással megy a kommunikáció. Transmit Power is maxon van.
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok Nem régen vásároltam egy ps 4 slimet és bf4, bf1 multizom. Adott egy tp-link TL-WR841N 300Mbps router ami a modemmel együtt kb 1.5 m-re van a konzoltól. A ps4 et pedig lan kábellel csatlkoztattam a routerbe, na és a problémám az lenne, hogy elég szegényes a kapcsolat bf4 ben és bf1-ben. 10Mbps le és 1.96Mbps el jön a net a net teszt szerint, viszont a játékon belüli net grafikon alapján a 75kbit el és ez folyamatosan változik, van, hogy felmgy 165 re aztán le 100-ra és az egész egy nagy lagfesztivál így nem beszélve arról, hogy a hit regisztráció borzalmas így. Valami ötlet, esetleg beállítás amivel javíthatnék a dolgon? ps3 an bf3 ben semmi gondom nem volt ezért furcsa most ez nekem.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Zero0
csendes tag
Sziasztok! Inkább röviden kérdezek, mert bár a WR1043 v2 vétele óta tervezem, hogy végigolvasom ezt a 60+k hozzászólást, de 4 év alatt nem kezdtem bele a sziszifuszi műveletbe. Viszont olybá tűnik, az egész világon itt található a legtöbb bölcsesség erről a routerről, és magyarok főzik a legtöbb CFW-t rá.
Melyik CFW-t lenne rá ideális? Leginkább a biztonságot és a stabilitást részesítem előnyben, de az sem lenne rossz, ha elég mélyen szűrhetném és korlátozhatnám a forgalmat akár fehér- és feketelistás IP-k és egyéb paraméterek szerint. (El tudom képzelni, hogy Charles szintű debuggert is pakoltak már CFW-be, ez router szinten ideális lenne.)
Leginkább a KRACK miatt néztem most be, a hivatalos firmware dátumok eltérnek, de 3+ éves mindegyik. Létezik már biztonságos CFW, amiben patkolt a sebezhetőség, már amennyire ez egyáltalán lehetséges?
Illetve mi az eljárás official -> CFW flashelésnél? Tudom, van némi brick veszély, a gyári visszaállításánál meg még inkább.
Előre is köszönet!
-
Tamás88
őstag
-
RM1
aktív tag
Sziasztok!
Adódott egy kis problémám a 1043ND V2.1-es routeremmel, és talán találkozott más is hasonlóval.
Access point-ként használom gyári firmware-vel (DHCP letiltva, másik routerből jövő kábel a LAN4 csatlakozóban van). Kábelen csatlakoztatva minden ok, de Wifi-nél elég gyakran szakadozik, van olyan, hogy percenként, de jellemzően 20-30 percenként mindenképp előfordul. Eleinte azt hittem a laptoppal van gond, de másik gépekkel is ezt csinálja.
A konkrét hibajelenség: nem tölti be a weboldalakat, de úgy jelzi, mintha még lenne kapcsolat. Egy idő után persze megjelenik a problémára figyelmeztető felkiáltójel az ikon mellett. Szétkapcsolás, majd visszakapcsolás után jó lesz. De sajnos csak egy darabig.Valaki találkozott hasonlóval?
-
Csabi1984
addikt
Azért milyen bosszantó,hogy nem kap a V2 legalább olyan frissítés,hogy az új felületet megkaphassa.
-
gduck
addikt
válasz dragon1993 #67385 üzenetére
Én USB-s töltő téren az ORICO márkával meg vagyok elégedve. Szerintem ez se lehet rossz KATT IDE!
[ Szerkesztve ]
-
vinibali
őstag
én pont ilyet vettem. de ajánlani nem merem, mert pillekönnyű...
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Dragon3000
veterán
A V1-hez 12V 1,5A-es táp kell, így az általad linkeltnek jónak kell lennie hozzá.
-
gduck
addikt
válasz nincskanál #67380 üzenetére
Ha jól rémlik, azt a V4 megjelenésekor visszavonták.
-
suste
veterán
válasz dragon1993 #67381 üzenetére
már annyit beszéltünk erről ..... szerinted megromlott a kód
ha eddig jó volt a szoftver része, akkor most is jó
inkább a hardver megy tönkre, jellemzően a táp (kívül-belül) kondik .... összefoglaló: öreg router gyik -
dragon1993
őstag
Mostanában elég sokat fagy a 1043ND V1 routerem.
Melyik CFW lenne ajánlott rá?
UPNP + Port nyitáson kívül nem kell más SW oldalról. -
nincskanál
tag
Van egy ilyen v3-as routerem. Felnéztem a gyári support oldalra, ahol a legfrisebb firmware a TL-WR1043ND_V3_150514. Majd megnéztem a sajátomat, ami ez: 3.16.9 Build 150729 Rel.36137n. Ez számomra azt jelenti, hogy a frissen letöltött az 2015 május 14-i, az éppen működő pedig 2015 július 29-i. De ez gyanús, mert hogy lehet az, hogy az általam használt frissebb, mint a legutolsó letölthető? Valaki segítsen, legyen szíves! Telepítsem a letöltöttet, vagy inkább ne? Köszi a választ!
-
kentucky
őstag
válasz AeSDé Team #67378 üzenetére
Én emagon vettem újracsomagoltat (v4) 10k-ért, ingyen házhozszállítva. Semmi baja nem volt, csak ki lett bontva szerintem.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Ez a csodát honnan lehet itthon beszerezni jó áron, alacsony szállítási költségekkel?
-
LaCorb
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a nagyközönségtől.
Erre a KRACK mizériára reagálva telepítettem a 1043ND v1-emre a legújabb r33525 firmware-t. Na már most sikeresen települt is, gépről el is érem a GUI-t, de nem küldi szét a netet.
Digi netem van, modemből kijön a net, telefonon beregeltem a router MAC címét. Router továbbra se küldi a netet sehova, modemre közvetlenül rácsatlakozva PC-vel és a router MAC címét használva van internet.
Ha a routerbe van dugva a modem akkor jobb felül kiírja a WAN címet úgyhogy kapja az infót.
Bármi más infó szükséges a megfejtéshez, én megírom, csak kérlek segítsetek.LaCorb
-
vargalex
Topikgazda
válasz Mr.Skynet #67347 üzenetére
Szia!
Bocs, de ezt anno telefonon olvastam, onnan pedig nem tudtam megnézni a mentésedet, így elhalasztottam, majd el is felejtettem.
Szóval, megnéztem a mentést, szerintem alapjában véve nincs gond vele. Az viszont elképzelhető, hogy olyan bootloader van benne, amiben nincs tftp recovery (valamelyik utolsóba került bele). Viszont a soros elérésnek kellene mennie. Látszólag az ART partíció is rendben van, így a firmware partíció lehet a gond (ami egyébként valami gyári firmware).
Ha a teljes tartalmat akarod előállítani, akkor én a következőt tenném:
1. Flash tartalom mentése. Ez pipa, mert megvan az
original.bin
-ed, amiben az eredeti flash tartalom van
2. Lemásolod azoriginal.bin
-t pl.newflashcontent.bin
néven
3. Letöltöd az 1043ND v1 factory firmware-t (pl. ezt)
4. Kiadod a következő parancsot:dd if=openwrt-15.05.1-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v1-squashfs-factory.bin of=newflashcontent.bin bs=512 seek=256 conv=notrunc
Ezzel a letöltött firmware-t beírod a mentésedbe közvetlenül az u-boot után.
5. A
newflashcontent.bin
-t visszaírod a flash-ba.
6. Flash visszaforraszt, router indít.[ Szerkesztve ]
Alex
-
twingo16v
tag
Értem, köszönöm a válaszod!
HA nincs bekapcsolva akkor a wifis eszközök max 70-80Mbit/s -el linkelnek, ha be van kapcsolva, akkor a 150-es eszköz 150-en, a 300-as 300-on.
Pl.: ha a 150-es tablet 64-en linkel, akkor egy 1Gb-os fájl átmásolása rá, vagy róla 2x annyi idő, mint ha 150-en menne. Persze ez normális.
Ezért volt nekem bekapcsolva a NO scan.
Ha már 450-es wifije van, tudja is, persze nem tudja, de azért a 300-at, vagy a 150-et illene neki.
De sem a gyári FW, sem a LEDE-vel nem tudja.....Hulladék![ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
válasz twingo16v #67368 üzenetére
Az alapeset ugye az, hogy a 2. csatornát kikapcsolja, ha van másik wifi is a csatornán.
Ha mégis erölteted, akkor ez okozhat gondot.
Meg ugye ki is került már régebben a luciból ez ..... lehet nem is támogatja már a rendszer ezt a kapcsolót..... valamit csinál, de senki nem ellenőrizte a működését..... -
twingo16v
tag
válasz twingo16v #66907 üzenetére
Sziasztok!
Korábban írtam, hogy a 1043v3-as routerem wifije 5-10 naponta lehal (most LEDE 17.01.3 van rajta, korábban is LEDE-k voltak)
Most rájöttem, hogy ha a "NoScan: -HT40/80 kényszerítés" ON-ra van állítva, tehát be van kapcsolva, akkor jelentkezik a hiba.
Ha ki van kapcsolva, akkor nem.
Miért van ez?
Hibás lehet a router? (van még rá garancia!)[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #67366 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy a v2 megjelenése óta a HW NAT miatt egyre többen gyári firmware-val használják (legalábbis egyre több a gyári firmware-val kapcsolatos hozzászólás). Egyszerüen azért, mert ez a legolcsóbb router 500/1000 Mbps-es nethez.
Alex
-
MODERÁTOR
-
ufocsalad
tag
Sok ilyet adtunk el, most szedegetjük vissza őket gyenge, leálló wifi miatt.
-
mcwolf79
veterán
Eddig nincs vele gond mióta visszaraktam a gyárit.
A LEDE-vel valamiért néha lecsatlakozott magától a WIFI-ről, és nem volt hajlandó visszacsatlakozni. A FW szoftverében kellett manuálisan felcsatlakozni.
Egyébként nekem nem kell nagy mutatvány töle, csak legyen stabil és erős jel. Ezeket hozza gyárival is az eddig tapasztaltak alapján. A hálószobában a Samu TV-nek a Wifi stick-jét az előző TP link router-re nem tudtam használni,mert nem ment át a jel. Ezzel simán megy elég erős jelszinttel.
Amúgy a konfigolhatóságon kívül mivel nyújt többet a LEDE,mint a gyári?[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Laszlo733
aktív tag
válasz mcwolf79 #67355 üzenetére
Hogy próbáltad? Hol akadsz el?
" 10. A reset gonbot nyomjuk be, majd csatlakoztassuk a tapegyseget a routerhez, majd nehany masodperc mulva engedjuk el a reset gombot.
11. Az USB led valamint LAN 1-es port ledje vilagit.
12. A router automatikusan letolti es flash-eli a firmware-t, majd nehany perc mulva ujraindul."Amennyiben ennél a résznél nem boldogulsz, akkor ezzel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy nekem is többször kellett próbálkoznom mire sikerül a kapcsolódás és az automatikus letöltés.
[ Szerkesztve ]
-
wigyori
tag
válasz rembrant #67352 üzenetére
OpenWrt/CC: commit
(source-only marad egyelore, hostapd-re es dnsmasq-ra lehet h csinalunk egy CC.1 sec fix binary-t)OpenWrt/trunk: commit
(buildbotok majd buildelik szepen az upgrade-eket)
LEDE/trunk: commit
(buildbotok majd buildelik szepen az upgrade-eket)LEDE/17.01: commit
(lesz 17.01.4 hamarosan).Udv,
-w-[ Szerkesztve ]
-
rembrant
tag
Ejha
[link] -
mcwolf79
veterán
Üdv!
LEDE fw-ről hogy lehet visszaállni a gyári fw-re?
Xarakodik a wifi ,meg akarom nézni, hogy gyári fw-rel is csinálja-e.
Vagy melyik a legstabilabb fw V4-hez?Thx
[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz vargalex #67344 üzenetére
Hali! Értelek én, de az egy dolog, hogy le tudok forrasztani egy IC-t és vissza tudom tenni, de ettől még sajnos nem tudom, hogyan kell összevágni a linkben szereplő szoftveres dolgokat. Ezért nem megy ez nekem.
Oké vannak leírások, hogy a bootloader meg az fw meg az atr fizikai memória címeket tekintve mettől meddig tart, de egyáltalán hol tudom letölteni az u-boot-ot meg az atr-t? Nyilván az FW az megvan, az világos, leszedtem a gyártói oldalról. Kiolvastam a flash chip tartalmát: ez van benne és ezzel így csak a power led világít a többi meg se nyikkan. Végső elkeseredésemben megerőszakoltam egy halott 941nd flash ic-jével, nah azzal a 1043nd minden led-je világít folyamatosan, csak a lan 1-2-3-4 led nem. Ezt már tényleg csak azért csináltam elmebeteg módon, mert érdekelt, hogy ugyan úgy power led világít-e csak vagy változik valami (a soc végül is azonos, bár semmi más nem stimmel tudom )Szerk.: hex editorral belenézve a kiolvasott tartalomba egyébként van benne adat gazdagon szóval valószínűleg mégse törölték le ahogy én gondoltam, pl. a router default pin-jét 58051528 simán meg is lehet találni, de miután nem is boot-ol szerintem még valami nagyon az elején sérülhetett, ha jól értettem a korábbi leírásaitok alapján, ha a bootloader még működik, akkor lehetne tftp-n feltámasztani, és ez erre képtelen szegénykém.
[ Szerkesztve ]
-
Laszlo733
aktív tag
Rájöttem, hogy kell beállítani....már működik.
-
Mr.Skynet
senior tag
-
vargalex
Topikgazda
válasz wigyori #67341 üzenetére
Igen, a platformfüggetlen mivolta volt szembetűnő nekem is. Valami lehet benne, mert mpc85xx-re is fordítottak. Ezért gondoltam, hogy esetleg a mainline kernelre várnak.
Esetleg azért nem foglalkoznak (még) vele, mert túl sokmindent kellene alaposan letesztelni. Gondolok itt a sok netfilter extension-ra, sqm-re, stb.[ Szerkesztve ]
Alex
-
wigyori
tag
válasz vargalex #67335 üzenetére
Passz, nem folytam bele a fastpath-es patch kovetesebe. Egy komment utotte meg a szememet, miszerint platformfuggetlen, tehat teszteles utan siman be lehetne rakni akar generic patch-kent is, de akar csak ar71xx ala is.
Azt kellene megnezni, hogy DD-WRT-ben van-e ilyen (akar hivatalosan, akar eldugva a changelogban), ha igen, akkor viszont politika, hogy miert nem kerul be OpenWrt/LEDE-be.
-w-
-
Mr.Skynet
senior tag
#67322 suste:A 1043ND sok nagyker szerint kifutó termék (nagyon erőltetni kell az AC-t állítólag ), közbe meg a 1043n fénykorát éli, de szerintem csak az ND hiány miatt. Ahány regisztrált viszonteladó kisker, vállalkozó stb. annyi féle %-os kedvezmény szerint látja az árakat mindenki, én pl. 1 helyen látom nettó nagyker 9200-ért az ND-t, ha erre csak az áfát ráteszem már 11684 Bruttó jön ki (0.-Ft haszonnal!), felcsapok egy gúglit és ennél kevesebbért adja más (nyilván haszonnal együtt!), aki nyilván nem 3db-ot vesz hanem 50-et és kér rá egy egyedi árat [link] Szóval az áras részekbe szerintem ne is menjünk bele, sajnos semmi értelme...
#67327 Tamás88: én őszintén szólva még sose fogtam a kezemben 1043n -t, szóval a fene tudja mik vannak rajta, de gondolom a gyártói infó csak nem téved.
-
twingo16v
tag
válasz vargalex #67335 üzenetére
De miért foglal több helyet a fast patch-es LEDE, mint az original LEDE firmware?
Értem én ez alatt, hogy most 17.01.3 van fenn, mindent feltettem ami kell, és még van 1MB szabad hely a flash-be.
Ha a szeptemberi fast patch volt fent, akkor nem is tudtam mindent feltenni.[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
válasz Laszlo733 #67334 üzenetére
Nem gigabites, hanem fastpath megoldással rendelkező. Maga az OpenWrt/Lede már régen gigabites, mindössze attól függ, hogy milyen vasat teszel alá.
A fastpath nekem mindössze azért fura, mert nem látom, hogy maga a fejlesztőgárda bármennyire is foglalkozna vele. Persze lehet, hogy csak kivárnak, esetleg várják a mainline kernelbe. De valószínűleg wigyori többet tud erről...[ Szerkesztve ]
Alex
-
Riddick77
tag
válasz Laszlo733 #67330 üzenetére
A LEDGE+FAST PATH firmware tudta kihajtani a netem ,mert a gyárival valamiért csak 90mbittel jött,azzal amit írtam ,azután tudta a 13Mbyte-os letöltést ,miután kiszúrtam,hogy a PC 100mbiten kommunikált a routerrel. /Kiirta az új LEDGE firmware/ .
A jelenlegi netem egy kicsit túllőtt 100mbites Digi optika,amit 109-110Mbitnek mér.
Custom firmwaret,én eddig csak lassabbnak láttam ,mint a gyárit,írták a hw NAT miatt,de ez a patcholt LEDE gyorsabb letöltést eredményezett,mint a gyári firware. /13Mbyte-ot nem láttam eddig torrentnél se./Tesztelem majd, online játékkal,konzollal is,mert nekem az a fontosabb ,hogy az hibátlanul menjen ,mintsem a sok extra funkció ,amit a LEDE kínál.
Már ehhez a sebességhez is GIGABIT kell,mert a 100Megabitnek valahol 10-11Megabyte átvitelnél vége van.
Abban sajnos nem tudok segíteni,hogy komolyabb 500Mb-1G bites netet,ez a LEDGE firmware kibír-e hajtani.
[ Szerkesztve ]
KL
-
Riddick77
tag
Update:
Sikeresen kiszúrtam,hogy a régebbi CAT6 os kábeleimmel a router nem akart gigabites modeban működni valamiért.Kicseréltem egy új Cat5e re,és egyből működött a giga hálózat,és a WAN sebesség is egyből max lett! /12,9Mbyte/
KL
-
Riddick77
tag
Helló!
Nem tudom,hogy jó helyre írok-e,de egy kis segítséget kérnénk valakitől aki járatos a routerek hardware/software-iben.
Vásároltam ma ,egy TP-LINK 1043ND V4 es routert.
Működik normálisan, sikerült rátelepítenem egy lede-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v4-squashfs-sysupgrade.bin
firmware-t/ez elméletben fast lede verziós/. Ami kis birkózás után, de működik.A lényeg,hogy úgy látom,hogy se a gyári firmware,se az a LEDE firmware nem hozza a DIGI netem teljes sebességét 110 Megabit jön KB. optikán ,de az új routerem max. 90 Megabitet visz át.
Egy régebbi TP_Link a gyári firmwarrel is vitte a teljes sebességet. Az új LEDE firmwarrel mintha a WIFI is lassabb lenne.
Gondolom az új hardware csak erősebb ,mint a régi,tehát nem értem,hogy nem bírja áttolni a teljes sávszélt ami van. Ha,van valakinek valami ötlete azt megköszönném.KL
-
btz
addikt
-
suste
veterán
válasz Anonymus23 #67324 üzenetére
USB és "D" nélkül
-
gduck
addikt
válasz Anonymus23 #67318 üzenetére
Jogos
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz Anonymus23 #67320 üzenetére
Sziasztok!
Szerettek barkóbázni miiii??? Sajnos nem bonthatunk pezsgőt, már szóltam a Raminak, hogy el van írva, a termék neve nem stimmel, a V5 az passzol, egyébként 7db van nekik készleten, lövettem róla egy képet is egyenesen a raktárból és ezt kaptam, sajnos nem ND csak N a típusa... (javítani fogják)
Viszont valaki légyszi segítsen nekem plííz, kollégám szerintem ügyesen letörölte a teljes flash-t, egy V1.7 -es régi kis 1043nd -ról lenne szó, csak a power led világít, serial meg ttl kütyüm nincs, a tftp-s recovery sajnos esélytelennek bizonyult, de van spi íróm szóval ezzel próbálkoznék. Nem igazán értem, hogy hogyan kell a teljes flash tartalmát összerakni, mármint u-boot, fw, atr, hogy ezek így egybe legyenek és csak úgy bele lehessen írni az éltető tartalmat az ic-be, miután levettem, vissza és akkor talán happy lenne a dolog vége. Tud ebbe valaki segíteni? Előre is köszi a válaszokat!
Szerk.: vargalex mester csinált már ilyesmit[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
válasz Anonymus23 #67316 üzenetére
Ez a TP-Link nagyker oldala?
Konnyen lehet, hogy nagyvonaluan csak at lett masolva a v4-nek az adatlapja v5-hoz.
Amig nincs tamogatas meg GPL csomag az NDv5-hoz, addig nem fogom komolyan venni.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
gduck
addikt
válasz Anonymus23 #67316 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
Nagyker oldalon megjelent a WR1043ND v5 is, de semmi extrát nem látok a v4-hez képest, TP-Link oldalon még csak v4-hez van támogatás...
Képet nem tudok felrakni, mert mindenhova sikerült a miniatűrőket nekik belinkelni
Színre szagra ugyanaz mint a v4, gondolom kezelőfelület meg miegymás lesz más
Árban is ott egyforma.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
-
kentucky
őstag
akkor gyors veszek még egy 1043-ast. Ár érték arányban verhetetlen. Soha nem volt még ilyen stabil routerem.
-
suste
veterán
válasz Intruder2k5 #67301 üzenetére
itt tényleg ez a baj, hogy megtévesztő
és sok ember nem fog utánaolvasni (sajnos), csak megveszi amit ajánlanak neki
közben USB nélkül már abszolut nem kiemelkedő ...... vagyis várjuk meg az árát, bár nem hinném hogy lejjebb viszik (főleg annyira, hogy a piac alá menjenek), sőt tuti számítanak is a potya bevélelre ami a név miatt tuti meg is lesz még jó sokáigde webáruházakban ND-sen is árulják egyelőre, ráadásul 10K körül is, ha valakinek kell akkor most vegye
aztán maradt a 842v3 mint 100Mbit/s -es alternatíva, és kész?
nem lesz olcsó gigabites, usb-s, cfw-s router[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
-
suste
veterán
válasz Intruder2k5 #67299 üzenetére
hát usb nélkül az is....persze biztos jó sokan beleugranak majd, mert a 1043-as szerintem sok helyen ismerik, mint ár/érték bajnok (még ha nem is használják az USB-t rajta)
egyébként én azt hittem majd ez is kap egy MTxxxx procit, mint a 841.... -
MODERÁTOR
válasz Anonymus23 #67300 üzenetére
Na igen, de a 1043 jelölés is megtévesztő, ráadásul a fogyasztó kárára. Mert ha megveszel egy 941ND-t, és otthon kibontva azt látod, hogy 100Mbps helyett Gbit-es, az még nem akkor katasztrófa, de aki az USB-t készül használni, és... Vagy akkor adtak volna neki egy új számot, de ez így megtévesztés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest