Hirdetés
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz Anonymus23 #68862 üzenetére
Asszem közben rájöttem:
Ez így helyes?Ha a portforwardot beállítottam, akkor van szükség a triggeringre?
MAC cím alapján ki vannak osztva az IP címek DHCP által nem kezelt területre.Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
btz
addikt
-
suste
veterán
válasz Anonymus23 #67324 üzenetére
USB és "D" nélkül
-
gduck
addikt
válasz Anonymus23 #67318 üzenetére
Jogos
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz Anonymus23 #67320 üzenetére
Sziasztok!
Szerettek barkóbázni miiii??? Sajnos nem bonthatunk pezsgőt, már szóltam a Raminak, hogy el van írva, a termék neve nem stimmel, a V5 az passzol, egyébként 7db van nekik készleten, lövettem róla egy képet is egyenesen a raktárból és ezt kaptam, sajnos nem ND csak N a típusa... (javítani fogják)
Viszont valaki légyszi segítsen nekem plííz, kollégám szerintem ügyesen letörölte a teljes flash-t, egy V1.7 -es régi kis 1043nd -ról lenne szó, csak a power led világít, serial meg ttl kütyüm nincs, a tftp-s recovery sajnos esélytelennek bizonyult, de van spi íróm szóval ezzel próbálkoznék. Nem igazán értem, hogy hogyan kell a teljes flash tartalmát összerakni, mármint u-boot, fw, atr, hogy ezek így egybe legyenek és csak úgy bele lehessen írni az éltető tartalmat az ic-be, miután levettem, vissza és akkor talán happy lenne a dolog vége. Tud ebbe valaki segíteni? Előre is köszi a válaszokat!
Szerk.: vargalex mester csinált már ilyesmit[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
válasz Anonymus23 #67316 üzenetére
Ez a TP-Link nagyker oldala?
Konnyen lehet, hogy nagyvonaluan csak at lett masolva a v4-nek az adatlapja v5-hoz.
Amig nincs tamogatas meg GPL csomag az NDv5-hoz, addig nem fogom komolyan venni.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
gduck
addikt
válasz Anonymus23 #67316 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz Anonymus23 #67300 üzenetére
Na igen, de a 1043 jelölés is megtévesztő, ráadásul a fogyasztó kárára. Mert ha megveszel egy 941ND-t, és otthon kibontva azt látod, hogy 100Mbps helyett Gbit-es, az még nem akkor katasztrófa, de aki az USB-t készül használni, és... Vagy akkor adtak volna neki egy új számot, de ez így megtévesztés.
-
Airedhyal
aktív tag
válasz Anonymus23 #67293 üzenetére
Ha nincs D akkor az azt jelenti hogy az antennák nem cserélhetőek rajta.
-
senior tag
válasz Anonymus23 #67293 üzenetére
Na csodás. Máris új típus. Akkor nem véletlen, hogy az összes v4-ünk elhalt és nem jött új firmware. Valamit változtathattak rajta, mert nem elírás, elhagyták a D-t belőle. A dobozán sincs és a szövegekben sem.
Csak azt nem értem, hogy lehet a gyártói oldal szerint 2016.11.18. kiadású a firmware hozzá.
Új szoftvert kaptak az tuti. Szimulátor hozzá: [link][ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Anonymus23 #67291 üzenetére
Van már v5? Még a v4 sem stabil és gyári firmware frissítés sincs hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
-
Headless
őstag
válasz Anonymus23 #62634 üzenetére
Oda-vissza flash megoldott szóval a két eszköz 1-nek mondható. Ahogy Gézengúz is említette, meg összefoglalóban is benne van.
[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
suste
veterán
válasz Anonymus23 #62610 üzenetére
nem jól gondoltad!
ha nincsen megfelelő kliens, akkor semmit +-t nem ad booster
szerintem szimplán marketing fogás, hogy éppen külön kiemelik, vagy nem a dobozon -
suste
veterán
válasz Anonymus23 #62603 üzenetére
tudod mire és mikor jó a speedboost?
hiába kapcsolgatod, ha nincsen megfelelő kliensed hozzá...az meg elég ritka....
de nem is értem, hogy jön ez a 1043v3 szoftvercseréhez -
suste
veterán
válasz Anonymus23 #62600 üzenetére
felteszed a mi fw-nket (logout), és azon van egy extra webes felület a 9092-es porton, ahol van egy "backup" oldal és azon van fw flashelési lehetőség "MTD" verzióban is
de elsőnek gondold át hogy tényleg kell-e a v3-as gyári fw!
csak az ipv6 és a vendégháló a + -
Gézengúz
addikt
válasz Anonymus23 #62592 üzenetére
Szoftvercsere V2-V3! Még jó, hogy kértem azt a videót!
-
suste
veterán
válasz Anonymus23 #62596 üzenetére
van könnyebb verzió is, amit meg a keresővel találsz meg
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Anonymus23 #62592 üzenetére
Nem kérdeztem, összefoglalót átfutottam és megtaláltam a kérdésemre a választ...
-
Kingcold
aktív tag
válasz Anonymus23 #62588 üzenetére
Onnan rendeltem és stimmel a V2.
-
Anonymus23
veterán
válasz Anonymus23 #62517 üzenetére
Rendeltem az EMAG-ról 1043-as routert 11900-ért, és rendelés előtt nem tudtuk eldönteni, hogy melyik verzió az ennyi pénzért, ígértem, ha megjönnek, akkor referálok a verzióról, és V2.1-esek.
Ha valaki onnan rendelne, akkor kb. erre számítson.[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
válasz Anonymus23 #62517 üzenetére
1: nem kell foglalkoznod a 4300-ason a dhcp-vel, mivel ahogy az előbb már írtam, a 1043 LAN-nál fix ip-t állítasz be (192.168.0.2)
meg a gyári fw-vel egyébként sem tudod a LAN interfészt dhcp-re állítani (custom-mal természetesen ez is megoldható)2: a wifinél az a biztos, ha másik SSID és másik csatorna van beállítva, a titkosítás lehet ua
(Custom fw-nél van egy bizonyos lazy WDS beállítás, ahol WDS szinten tudja biztosítani a wifik közti roamingot. Esetleg meg lehet próbálni, hogy mit lép rá a gyári fw, de lehet hogy fagyás lesz belőle, ha mindent egyformára állítasz....) -
suste
veterán
válasz Anonymus23 #62512 üzenetére
ezt mindegyik router tudja alapból is!
ezt hívjuk switch üzemmódnak (valójában switch+AP)
gyári szofttal is beállítható, csak nem használhatod a WAN portot, így csak 3 LAN marad, mert egyiken kapja a netet a másik routertől (custom fw-vel a WAN is használható LAN portként)
szóval beállítás:
1: LAN interfész IP-t beállítod a fő routered alhálójába, de eltérő ip-re, hogy ne ütközzenek
pl főrouter lan=192.168.0.1, 1043 lan=192.168.0.2
2: LAN DHCP kikapcsol
3: összekötöd afő routerrel kábellel LAN-LAN portokon -
Gyurka6
őstag
válasz Anonymus23 #62510 üzenetére
Hali!
Szerintem meg kell venni, a v2 és v3 között csak szoftwer különbség van. A kép alapján olyan mint amilyen v2-es volt nekem, de talán a v3-as is olyan. Gigás net-hez is jó, a gyári szoft-al.Gyurka
-
legenda
válasz Anonymus23 #47704 üzenetére
maga a sebesség szempontjából nincs jelentősége, a tl-wr1043nd v1 is simán átviszi a 120-as netet is, attól kicsivel többet is tud, de például 240-es net alá már kevés alapban -, viszont terhelés szempontjából már nem mindegy a hardver erőssége, és akár egy 25-ös net alatt sem mindegy, hogy akár már 4 - 5 (wifi) eszköz leterhel(het)i - és nem is kell csak annyi, hogy youtube...stb menjen néhányon -, vagy a duplája sem probléma, a torrentes és hasonló húzós izzasztásról már nem is beszélve...
alacsonyabb sebesség alatt sem hátrány az erősebb hardver!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
válasz Anonymus23 #47678 üzenetére
Akkor ott homok került a gépezetbe, mert alap esetben meg kell, hogy tartsa a beállításokat, szerintem minden router!
-
siddis
őstag
válasz Anonymus23 #47672 üzenetére
Maradni is akarsz a gyári rendszernél.?
-- Aux armes, citoyens --
-
atees
őstag
válasz Anonymus23 #47559 üzenetére
En azert hasznalok 120as netet, mert 6000Ft, meg miota normalis tvm van csak full hd filmet es sorozatot nezunk itthon... (Egy film van h 40giga)
40gigas filmre azert varni kell, este nem olyan jo fel-1 orat nezegetni ha eszunkbe jut vmi film![ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
suste
veterán
válasz Anonymus23 #47555 üzenetére
minden játékot letöltéssel kezdeni?
én inkább akkor HDD-re költenék, az tuti
de szerencsére nem játszom már PC-n
pedig én is nagy pc fan voltam, de ahogy öregszem, egyre többet számít a kényelem..... -
mackosajt
addikt
válasz Anonymus23 #47547 üzenetére
Bele sem merek gondolni, hogy ha 300 méterrel laknék arrébb, vagy nyitna a kertes övezet felé a Digi, vagy nem csak 20-30 megás net lenne elérhető Telekom felől, hogy most UPC-s nettel bajlódnék-e, csillagászati áron.
300 km-rel keletebbre meg gigabites netet adnak "fillérekért".http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
atees
őstag
válasz Anonymus23 #47536 üzenetére
gép újraindít, cache töröl, router restart, de nem érem el. AVG víruskereső.
Még arra gondolok, hogy t-homeos modemról kapja a netet, talán vmi ip ütközés?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
siddis
őstag
válasz Anonymus23 #47518 üzenetére
És ha a 255.255.255.255 helyére a router belső IP-jét írnád.?
-- Aux armes, citoyens --
-
snowdog
veterán
válasz Anonymus23 #20252 üzenetére
NOD32 okozhat ehhez hasonlót.
"Why cannot log into the Management Page with NOD 32 ESET
To our experience, the NOD32 ESET software including ESET EAV(ESET Anti-virus) and ESS(ESET Smart Security) Version 5 will affects the normallogging procedure to the Management Page in Windows OS. After typing into the correct login address, the webpage will shows username and password is incorrect." [link]B.U.É.K.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Anonymus23 #15442 üzenetére
Ebben az esetben azt mondom, hogy kicsit olyan "verébre ágyúval" szindróma, de biztosan működik! Ezek a grid antennák ugyan nem a szomszéd házba átlövésre vannak kitalálva, hanem akár több száz méteres távolságok áthidalására, de kétségtelen, hogy erre is képesek!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Anonymus23 #15439 üzenetére
Szia!
Szép, szép, az a 24dBi, de az is kérdés, hogy mennyire lenne ez a routertől? Csak mert a WiFi kimenő teljesítménye olyannyira pici, hogy ezt nem lehet holmi 60Ft/m árú METRO-s 75 Ohm-os koax kábellel felvinni a tetőre, mert akkor már félúton elfogy a jel, és nem lesz amit kisugározzon az antenna, illetve ugyanez igaz visszafelé is. Tehát nem árt, ha az árba bekalkulálsz olyan 4-600Ft/m árat, a H1000-es típusú kábel miatt, ami szerintem szükséges hozzá... Ettől eltekintve egész biztos, hogy több mint elegendő, és ha neked még a kábelezés árával együtt is megéri, akkor hajrá!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- 3 db RGB ventilátorral rendelkező AeroCool Hexform-G-BK-V2 "Mini Tower" számítógépház eladó
- Anbernic RG556 - 8714 db játékkal 8GB LPDDR4X /128GB UFS2.2 /256GB TF Card, Android 13, 5.48" 1080P
- Lenovo ThinkBook 15 G2 ITL, 1x bekapcsolt gyári állaptban!
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEK2-32
- Hitachi 43HAE4252 Full HD Smart LED Tv/Hdr/Wifi/Android/Garanciàlis/
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest