Hirdetés
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
válasz Intruder2k5 #69970 üzenetére
Köszi, pont most találtam meg a megoldást.
-
#LittleG
csendes tag
válasz Intruder2k5 #69743 üzenetére
Szia,
Igen, a sane-ről már olvastam, de nem tűnt túl felhasználóbarátnak a kínált megoldás. Sem a parancssoros, sem pedig a webes felület. Leginkább azt szeretném, hogy ez a scannelési szolgáltatás be legyen integrálva a Windowsos nyomtató felületére, mint "Dokumentum vagy kép beolvasása" lehetőség.
Ez nem megoldható?
Jobb egy jó terv ma, mint egy kiváló terv holnap! ;)
-
Q
senior tag
válasz Intruder2k5 #69728 üzenetére
Köszönöm, el fogom olvasni, de most csak telefonról vagyok minimal nettel.
Eladó: QSC DCA2422
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #69718 üzenetére
Kösz!
Megtaláltam közben: Go to Control Panel > Programs and Features > Turn Windows Features on or off > check or uncheck the box for "SMB 1.0/CIFS File Sharing Support"
Működik!
Nagyon kösz!
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #69708 üzenetére
Van az is, az a TV-hez kell, de PC-nél arra van szükségem, hogy Total Commanderrel közvetlenül tudjam lejátszani a filmeket, másolás nélkül, és minden fájlt nyisson meg a saját alapértelmezett programja. Ezt média szerverrel megvalósíthatom?
Ja, és PC-ről a HDD-t szeretném logisztikázni, mintha egy meghajtó lenne a gépen.
[ Szerkesztve ]
-
petakpa1
őstag
válasz Intruder2k5 #69588 üzenetére
Ha ezek tényleg v1.x 1043ND-n mért eredmények, akkor valamikor én is átállok majd Lede CFW-re a gyáriról, bár valszeg csak akkor ha UPC emel a mostani 120 Mbites sávszélemen.
Még egy kérdés, ha már v1.x-eknél tartunk: Pár hónapja azt olvastam itt ebben a topicban, hogy v1.x-es routerekre inkább a régebbi firmware-k (pl Vargalex féle build) valók, mert újabbakhoz gyenge a hardver.
Fenti linkeken viszont Lede-vel jönnek az 500 Mbite DHCP kapcsolat esetén, akkor most mégis megéri Lede-t tenni ezekre a régi v1.x-es routerekre?
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
vargalex
Topikgazda
-
bubumaci74
tag
válasz Intruder2k5 #69348 üzenetére
Oksa!Megcsinálom és jelentkezem!
-
bubumaci74
tag
válasz Intruder2k5 #69346 üzenetére
Töltöttem le már több torrentet is.Azzal nem volt gond.De a feltöltésnél csak max. 2 torrentet indít el 50 kbittel.Visszadugom a upc-t és egy percen belül 20-30 torrentet seedelek!Visszadugom a tplinket 2-3 max.
-
bubumaci74
tag
válasz Intruder2k5 #69341 üzenetére
Új firmware nincs, rákerestem.
-
bubumaci74
tag
1.0.3 20161118 rel6482
-
bubumaci74
tag
TL-WR1043N
-
bubumaci74
tag
válasz Intruder2k5 #69339 üzenetére
Sajna ott is mérek különbséget!UPC modemmel 350-380, tplinkkel 180-220.Feltöltési sebesség 20 mega mindkettőnél.
-
bubumaci74
tag
válasz Intruder2k5 #69337 üzenetére
Üdv!
Torrentről beszélek, igen.Természetesen kábelről.
-
suste
veterán
válasz Intruder2k5 #69233 üzenetére
Na azt inkább hagyjuk
-
Atesz08
tag
válasz Intruder2k5 #69099 üzenetére
köszönöm szépen.
-
#LittleG
csendes tag
válasz Intruder2k5 #68989 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségedet!
Várom a további hozzászólásokat!
-
#LittleG
csendes tag
válasz Intruder2k5 #68987 üzenetére
Szia,
"Fontos lenne még tudni, hogy milyen neted van, legfőképpen milyen sebességű, illetve PPPoE vagy DHCP a kapcsolat, mert a használható fw-k köre ettől is függ."
Sajnos nem igazán tudom, hogy DHCP vagy PPPoE a kapcsolat, annyit tudok, hogy maga az internet 50 mbps sebességű, a Telekomtól van, továbbá optikai kábelen keresztül érkezik az internet. Azonban a telekomos modemről itt egy screenshot, ez lehet segít neked:
Véleményem szerint DHCP, már csak józan paraszti ésszel is, mert több menüpont úgy szól, mint pl: DHCP Configuration, DHCP Server, stb.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
lócitrom
őstag
válasz Intruder2k5 #68950 üzenetére
konkrét boltot vagy terméket tudsz esetleg...? van pár régi kacat, de szinte biztos vagyok benne, hogy pont ehhez megfelelő nincs egyikben sem
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
Whipeer
csendes tag
válasz Intruder2k5 #68672 üzenetére
Itt olvastam h valakinek sikerült.
-
Whipeer
csendes tag
válasz Intruder2k5 #68672 üzenetére
Esetleg openWRT-s leirást tudsz nekem adni? Mert én egyszerűen azt nem látom át :/
-
Csabi1984
addikt
válasz Intruder2k5 #68633 üzenetére
Sajnos azért írtam így mert nem volt a router megnevezve
-
Maksifül
senior tag
válasz Intruder2k5 #68641 üzenetére
Köszi, ezen sikerült.
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
Maksifül
senior tag
válasz Intruder2k5 #68637 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ilyen router jó alternatíva lenne a cserélre? Még wifi-re is 1300Mbit-et írnak.
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
Fishor
senior tag
válasz Intruder2k5 #68475 üzenetére
Igen 5 ghz en csak 3 an vannak. Csak fura volt hogy pont 30 körül van minden. Mint amikor annak idején a 54 es volt a g-s net akkor volt így leszabályozva. De itt csak a bgn mixed van a routerben.
-
Fishor
senior tag
válasz Intruder2k5 #68472 üzenetére
-
Headless
őstag
válasz Intruder2k5 #67885 üzenetére
Igen woodworm hsz-ából megtaláltam én is gondolkodok egy második rendelésén is. De nekem az első amúgy is eu raktáras volt, így annyira nem fáj az árkülönbség. Ha minden jól megy 1 héten belül itt. Oda nem volt érvényes a kupon megnéztem.
De köszi, most épp nézem a milyen routert is a nemrég vásárolt ubiquiti lbe-5ac-23 kapcsán is, ott is láttam gubek válaszát.LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
vargalex
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #67366 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy a v2 megjelenése óta a HW NAT miatt egyre többen gyári firmware-val használják (legalábbis egyre több a gyári firmware-val kapcsolatos hozzászólás). Egyszerüen azért, mert ez a legolcsóbb router 500/1000 Mbps-es nethez.
Alex
-
suste
veterán
válasz Intruder2k5 #67301 üzenetére
itt tényleg ez a baj, hogy megtévesztő
és sok ember nem fog utánaolvasni (sajnos), csak megveszi amit ajánlanak neki
közben USB nélkül már abszolut nem kiemelkedő ...... vagyis várjuk meg az árát, bár nem hinném hogy lejjebb viszik (főleg annyira, hogy a piac alá menjenek), sőt tuti számítanak is a potya bevélelre ami a név miatt tuti meg is lesz még jó sokáigde webáruházakban ND-sen is árulják egyelőre, ráadásul 10K körül is, ha valakinek kell akkor most vegye
aztán maradt a 842v3 mint 100Mbit/s -es alternatíva, és kész?
nem lesz olcsó gigabites, usb-s, cfw-s router[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
válasz Intruder2k5 #67299 üzenetére
hát usb nélkül az is....persze biztos jó sokan beleugranak majd, mert a 1043-as szerintem sok helyen ismerik, mint ár/érték bajnok (még ha nem is használják az USB-t rajta)
egyébként én azt hittem majd ez is kap egy MTxxxx procit, mint a 841.... -
Anonymus23
veterán
válasz Intruder2k5 #67299 üzenetére
Hát ha a gigabitet nem számolod bele...
;) - The Power of the Light Side
-
Doky1988
senior tag
válasz Intruder2k5 #46884 üzenetére
Ilyet valahol nem lehet kapni esetleg? ebay stb?
DokY | www.zsolti.hu
-
Laszlo733
aktív tag
válasz Intruder2k5 #66862 üzenetére
Tegnap Suste mesterrel próbáltuk, de eddig kifogott rajtunk.
-
Laszlo733
aktív tag
válasz Intruder2k5 #66860 üzenetére
Ezt nem nagyon értem. Az elképzelés az, hogy egy router legyen, ami a fő router is egyben.
-
Laszlo733
aktív tag
válasz Intruder2k5 #66857 üzenetére
Amik mennek:
- router távoli elérése
- ddns
- transmissionEzeket próbáltam.
-
Laszlo733
aktív tag
válasz Intruder2k5 #66795 üzenetére
Ezt írja ki: java.net.ConnectException: Connection refused
-
bümmy
csendes tag
válasz Intruder2k5 #66524 üzenetére
tudom. de bizonyos embedded cuccok miatt annak kell lennie.
-
twingo16v
tag
válasz Intruder2k5 #66274 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Off topikba akartam, csak nem azt jelőltem be, elnézést érte. -
MDanny
senior tag
válasz Intruder2k5 #65965 üzenetére
Köszönöm szépen.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
MDanny
senior tag
válasz Intruder2k5 #65963 üzenetére
Igen, ezt sajnos észrevettem.
Az enyémen 150514-es van és IPv6 kezelési probléma van újracsatlakozásnál, míg ez az alapból 150729-es eszközökön nem probléma. Ezt korábban leírtam a Router gondok topicba, heti újracsatlakozásnál nem kap a router default gateway IP-t, kézi csatlakozással viszont rendben van. Ott az volt a megoldási javaslat, hogy ne használjam az IPv6-ot. (Tudom, nem igazán népszerű az IPv6 használat témája, de bizonyos esetekben szükségem lenne rá. Természetesen nem ez a legnagyobb problémám, de elég körülményes kézzel csatlakozni, ilyenkor általában 4-5 perc múlva sikerül csak a csatlakozás.)
Az ONT-t közvetlenül a számítógépre csatlakoztatva azonnal csatlakozik, rögtön megvan mindkét IP cím, ki lett próbálva az ONT router üzemmódban is, a szolgáltató részéről nem tapasztalható probléma.Ebben a kategóriában ez a router volt a legszimpatikusabb, ráadásul majdnem mindig TP-Linket használtam és a munkám során is mindig ezekkel dolgozom. Azok általában rendben is vannak - a wifis témát leszámítva -, bezzeg a sajáttal gondok vannak.
Sajnos másik routerre nem tudok ismét tizenezer forintot költeni, ráadásul kísérletezésre nem is szeretnék. A garanciális javításra leadás esetét ismerem más esetek kapcsán is (Tesztelve, OK), ezért ezzel nem élnék.Nem tudom mi lehet a gond a 150729-essel, amit ma vásárolnék, azon valószínűleg ez lenne. Utóbbi időben vásároltak esetében 5-ből 5-ön ez van, a beszerzés nem egy helyről történt. Volt már, hogy megállt rajta a wifi (látszott a hálózat, de nem lehetett csatlakozni), azonban ez az enyémmel is megesett már legalább háromszor egy éven belül.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
nyimsolt
tag
válasz Intruder2k5 #65398 üzenetére
Köszönöm! Erre nem is gondoltam
Asus RT-AX58U, RT-AX55 & RT-AC57U V3
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #65147 üzenetére
Nem tudom, ezért kérdeztem, de közben rájöttem, hogy már a kérdés sem volt teljesen jó. Köszi.
-
Headless
őstag
válasz Intruder2k5 #64811 üzenetére
Most nem tudom talán openwrt topicban írta valaki ezt a dynu.com-ot és bereggeltem én is egy hónap tesztet megér. Hogy miért nem ipdns, nem tudom, csak
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
suste
veterán
válasz Intruder2k5 #64811 üzenetére
Most az is szarakodik. Nem értem hogy mi ez a sűrű ip frissítés probléma. Interfész -re állítva is csinálja, szóval nem a checkddns a hibás...
Sokszor rossz ip-t ad -
k_miso
tag
-
k_miso
tag
-
raidx
őstag
válasz Intruder2k5 #64506 üzenetére
Kösz! Valami ijesmire gondoltam. A régi V1-es nagyon hamar megkepta a vargelx firmet majd gargolylet. Ezt meg a nyáron beállítottam és nem piszkáltam azóta.Lehet, nem is cserélem le a gyári firmjét, teszi a dolgát rendesen. Vagy egy málna vagy egy banán lessz az áldozat szervernek.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
tam@s
tag
válasz Intruder2k5 #64481 üzenetére
Köszönöm, így tettem. Értem én, hogy nem lehet pénzt felajánlani, de süteményt vihetek?
-
dokee78
félisten
válasz Intruder2k5 #64007 üzenetére
Köszi a segítséget! +Tamás88
Már van net.
Nem tudom mi segített.
Telepítő CD-jével állítottam be és kész is.Viszont telón elég kis sebessége hoz wifin.
30-40 Mbit.Van a típusnál valami beállítás amit érdemes piszkálni,hogy a maximumot kihozzam a routerből?
Nem szoftver cserére gondolok.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz Intruder2k5 #64004 üzenetére
Gépen semmit nem tiltottam.
Előző router WR841N volt ezért minden maradt.IP4 tulajdonságoknál
IP cím automatikus kérés van.
Előző routernél fix IP volt.Reset segíthet?
Vadi új.Tamás88 Már beállítottam de nincs net.
Russia ppoe?[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz Intruder2k5 #64002 üzenetére
Digi 100/100
Pppoe de a tplinkwifi.neten sem érem el a routert.
Nincs modem csak utp kábelen jön be a net.[ Szerkesztve ]
-
dacsa
senior tag
válasz Intruder2k5 #63981 üzenetére
Értem, de mint írtad az sem lesz 240 szóval marad az új vas csak még azon meditálok kell-e nekem az ac
-
dacsa
senior tag
válasz Intruder2k5 #63979 üzenetére
Oksa köszi a választ! A router v1-es valóban suste féle fw-vel.
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
válasz Intruder2k5 #63862 üzenetére
Köszi, atallitottam 20mhzre (a többi eddig is úgy volt), kíváncsi vagyok holnap lehet-e még csatlakozni rá
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
dethroner
veterán
válasz Intruder2k5 #63835 üzenetére
Leszedtem, felraktam, semmi változás. Ja de, azóta a lanon nem jön net, csak a wifi él.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz Intruder2k5 #63833 üzenetére
Sehol nem találok olyat
Esetleg ezzel a fájlnévvel lehet nekem jó? WR1043N(D) v1.x Webrevert - Back to stock
V1 azt jelenti hogy az első típusú routerhez való?[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz Intruder2k5 #63828 üzenetére
Hurrá, akkor nem fog ismét amerikaizálódni
-
dethroner
veterán
válasz Intruder2k5 #63805 üzenetére
Hát a telefonok hülyén néznének ki utp kábellal Máshová nem tudom(akarom) rakni a routert. A legidegesítőbb, amikor a routertől 2 méterre tele a wifi jel, és mégsem tud a speedtest szervert fogni, a böngészők nem mennek. Pedig a teló és a router szerint is él a kapcsolat. Hétvégén még megpróbálkozom a telókra más romot tenni, hátha.
TX power most 30, az meddig mehet? Antenna gain 0. Ez akkor legyen 5?
A csatornákkal már sokat szenvedtem, de 10 emeletes panelban egyszerűen meg lehet veszni, akkor sem tudod normálisan belőni. Minden hülyének automatára van rakva a csatorna, és fél percenként máshol adnak, mindig más csatorna zsúfolt illetve szabadabb.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
siddis
őstag
válasz Intruder2k5 #63725 üzenetére
Ez a Cat 20 (Category 20) nem azt jelenti kínai nyelven hogy egy százas csomagból 20 db. használható valamire.?
-- Aux armes, citoyens --
-
phgergo
aktív tag
válasz Intruder2k5 #63719 üzenetére
Router és a digis modem között ne mtudom a kábel tipusát ( meg kell majd néznem ) de a router és a gép közöt cat 10 kábel van.
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
phgergo
aktív tag
válasz Intruder2k5 #63719 üzenetére
Ez van rajta! Cat 10es kábel van. Firmware Version:
3.19.32 Build 150910 Rel.44072nHoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #63517 üzenetére
Köszönöm, meg is van. Úgy tűnik megtáltosodott a router és a netem is.
-
btz
addikt
válasz Intruder2k5 #63487 üzenetére
Köszi, közben áttolvastam a magyarnyelvű leírásokat és Youtubon videókat is találtam a tftpzés folyamatáról, nem túl bonyolult a dolog, de még nem volt gondom téglásodásból adódóan, ezért első alkalom lesz ez nekem.
"Jó tudni, hogy a TFTP-s élesztés (első két link) csak abban az esetben működik, ha azt támogató bootloader van éppen a routeren." Ez olvasható az összefoglalóban. Azt hogy tudom megállapítani, hogy a bootloader alkalmas e rá? Nekem v2 tipus van és a Suste féle openwrt volt rajta, csak valahogy megzavarodott éa a resetre nem reagál, pedig egyszer már sikerült visszahoznom az életbe, simán a resettel. Ezzel akkor alkalmazható az eljárás?
Ma már nem, de holnap nekiálok a dolgoknak. Ha valami nem úgy alakul, ahogy a leírások szerint lenni kéne, akkor jelzem.
Köszöm a segítséget[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
vargalex
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #63442 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy a linkelt hozzászólásban írt 230 Mbps-es sebesség ráadásul PPPoE kapcsolattal volt, így az UPC-nél használt DHCP esetén valamivel több is lehet.
Alex
-
Failure
csendes tag
válasz Intruder2k5 #63442 üzenetére
óóó, hát egyrészt nagyon köszönöm a gyors választ, másrészt érdeklődnék, hogy jelenleg mi a best buy hasonló kategóriában? A v3-as utód modell, vagy valami más jelenleg az ajánlott vétel?
Wifi annyira nem szempont, elvoltam az N-es wifivel eddig is, lényeg, hogy kábelen megfelelően zümmögjön. Aztán bocsánat, ha ezzel már itt off-topic vagyok, lehet van errefelé egy "milyen routert vegyek" topic, mindjárt körültekintek. -
adamz91
tag
válasz Intruder2k5 #63432 üzenetére
Van mellette egy Gpon terminal ami egyben a modem (huawei egyébként és optikán kapja a kaját, ez wifi is egyben de a wifi része nincs bekapcsolva) 3 szomszédos wifi van a közelben gyenge jellel. Illetve a házban van egy nyomtató ami még szórja a wifit az a nappaliban egy szinttel lejjebb és egy tv az is lent a földszinten. Maga a wifi az a lépcsőházban van egy ilyen háromszög szerű sarokban. Ha resetelem a routert akkor egy darabig jó 80-90 mbittel képes szórni, aztán egy idő után belassul. Ekkor, ha variálok a csatornákon pl 1-8 utána Auto , megint jó lesz.
-
atomchicken
tag
válasz Intruder2k5 #63395 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Parancssorból felment!
-
atomchicken
tag
válasz Intruder2k5 #63392 üzenetére
Sajnos nem járok sikerrel
Próbáltam Internet Explorer-ből flashelni, resetelni és újra letölteni a webrevert fájlt is.
Flashelés után kiírja, hogy upgrade successfull, de újraindulás után a DD-WRT felülete fogad. -
atomchicken
tag
válasz Intruder2k5 #63390 üzenetére
Megpróbáltam visszaállítani ezen webrevert fájl segítségével, de újraindulás után a DD-WRT felülete fogad
2x is próbálkoztam.
Nem lehet az probléma, hogy nekem V2.1-es routerem van? -
bladesks007
tag
válasz Intruder2k5 #63373 üzenetére
A soros porton történő élesztés volt a nyerő, úgy tűnik, hogy az eszköz ismét hibátlanul működik. A tüskesor beforrasztásával - így gyakorlat nélkül - egy kicsit azért megszenvedtem. Ezen videó sokat segített, másnak is ajánlom, ha hozzám hasonlóan féltéglázza: [link] A netes leírásokhoz képest annyiban más a folyamat, hogy terminalról először a setenv paranccsal indít. Feltettem az általad a sebesség miatt javasolt 1.02.1-es firmet, és fel/le is hasít: 230/200 Mbps. Ez már tényleg a router fizikai korlátja.
[ Szerkesztve ]
-
bladesks007
tag
válasz Intruder2k5 #63378 üzenetére
Jól gondolom, hogy ez rendben van? [link] [link]
Csak az itt leírtak miatt kérdezem: [link]
(Mivel csak a gnd, rx, tx lesz bekötve, nem hiszem, hogy odapörkölnék a routernek...)[ Szerkesztve ]
-
bladesks007
tag
válasz Intruder2k5 #63378 üzenetére
Még annyi, hogy a hardware változata 1.8, nem tudom, ez számít-e, azaz pont elég, vagy épp kevés a serial nélküli flash-re (azárt megpróbálom még xp-n is): [link] "If your device doesn't even boot (e.g. due to a bad flash), and your device is recent enough (circa 2011, v1.8+), you can use the device built-in auto tftp recovery process."
-
bladesks007
tag
A 2. verzió sem működik, ráadásul a leírásban van 1-2 furcsaság: hiába állítok be statikus ip címet win7 alatt, addig amíg nincs az utp kábel csatlakoztatva, ezek nem állítódnak be tényleges ip-ként. A leírás alapján előbb reset, router indítás, de ez a szerencsétlen statik ip csak ezután kezd el "aktivizálódni", és közben a tftpd32-nél beállított server interfacet is átlövi a default 127.0.0.0-ra. Nem csoda, hogy nem tud frissíteni.
Marad a soros megoldás. Kábelt hogy lehet a legegyszerűbben összehozni? Gondolom, ez kevés, mivel csak usb: [link]
-
bladesks007
tag
válasz Intruder2k5 #63375 üzenetére
Az első verzió valóban nem működik, tekintettel arra, hogy a sys alapból sem villog, csak felvillan (kb. ellenőrzi a ledeket), nem hogy akkor, mikor nyomogatom indításkor a resetet vagy qss-t. Most próbálom a 2. verziót, de nem sok esélyt adok neki.
[ Szerkesztve ]
-
bladesks007
tag
ok, köszi, próbálkozom. Amikor bekapcsolom, akkor felvillan az összes led egy pillanatra, után a lanok és végül csak az világít, amelyikre csatlakoztatva van kábel. tehát a sys villogás, ami korábban volt, nincs, csak a legelején egy fél mp-re. A telnetes csatlakozás miként megy, feltettem a telnetet, Microsoft Telnet> ide mit írjak majd pontosan? telnet open 192.168.1.1? És a parancsokat hogy lehet kiadni? Vagy ha már belép a 192.168.1.1-be akkor a router már tudni fogja és csak simán mount_root, stb.?
[ Szerkesztve ]
-
bladesks007
tag
válasz Intruder2k5 #63371 üzenetére
- Szerintem nem oszt ki 169.254-gyel kezdődő ip-k lesznek, magánhálózati ip-ként
- nem tudom megpingetni, azaz a 192.168.1.1 esetén nincs válasz
- próbáltam a 10 mp resetet, de semmiSajnos a beállításokat nem mentettem el, úgy flasheltem, akkor talán megmaradt volna a 192.168.1.1 alap is.
Egyébként csak a pwr ledje világít, a system nem és az a lan, amelyikbe épp dugom a csatlakozót + wan, ha rákötöm ont-ot. Nagy a baj?
Failsafe módba hogy állítsam? És utána puttyval milyen ip-n érjem el? Lehet elállította az internal ip-jét.
-
bladesks007
tag
válasz Intruder2k5 #63367 üzenetére
Megpróbáltam visszatenni a gyári fw-t a Chaos Calmer 15.05.1-ra, de nem akarja az igazat, el sem indul a flashelés, legalábbis úgy tűnik, csak újraindul a router és ismét CC 15.05.1 van. Ezzel próbáltam: TL-WR1043ND-V1-FW0.0.3-stripped.bin Ahhoz, hogy véletlenül se téglázzam, mivel flasheljem?
-
bladesks007
tag
válasz Intruder2k5 #63367 üzenetére
Igen, kezdek én is így érezni... TP-LINK 1043ND v3/v4 vagy ASUS RT-N18U-val szemezgetek.
[ Szerkesztve ]
-
bladesks007
tag
válasz Intruder2k5 #63365 üzenetére
Köszi, de ha jól sejtem, ipv6-ot nem tud.
-
goccer
aktív tag
válasz Intruder2k5 #63317 üzenetére
Köszi! A héten ha megjön az új router még lehet, hogy jelentkezem konfigra vonatkozó kérdésekkel.
-
doberman
senior tag
-
Janusz001
őstag
válasz Intruder2k5 #63217 üzenetére
Ssid látható bármelyik eszközről.
Ez a verzió, nem tudom van e újabb:
Firmware Version:
3.16.9 Build 150729 Rel.36137n
Hardware Version:
WR1043ND v3 00000000A logban ilyenek vannak, nem tudom mi mit jelent:
168 2nd day 11:27:20 DHCP INFO DHCPC DHCP Service unavailable, recv no OFFER
167 2nd day 11:27:18 DHCP INFO DHCPC Send DISCOVER with request ip 0 and unicast flag 1
166 2nd day 11:27:16 DHCP INFO DHCPC Send DISCOVER with request ip 0 and unicast flag 1
165 2nd day 11:27:12 DHCP INFO DHCPC Send DISCOVER with request ip 0 and unicast flag 0
164 2nd day 11:27:10 DHCP INFO DHCPC Send DISCOVER with request ip 0 and unicast flag 0
163 2nd day 11:27:08 DHCP INFO DHCPC Send DISCOVER with request ip 0 and unicast flag 0
162 2nd day 10:41:27 DHCP INFO DHCPC DHCP Service unavailable, recv no OFFERA telefon azt írja, hogy csatlakozás, majd lecsatlakozás, felhasználói azonosítási probléma.
Más wifi van, a kábel routeré (dlink dcm704), erre fel is lehet csatlakoztatni, de ha letiltom akkor is a fent vázolt a helyzet, de teljesen más csatornán van.
" Reset volt már, manuális újrakonfigurálással?"
Ezt nem teljesen értem? Kéne tolni egy teljes resetet és újra beállítani mindent?
-
Panhard
tag
válasz Intruder2k5 #63207 üzenetére
Köszi, visszaraktam a TPlink oldalán elérhető legújabbat. Meglátjuk ezzel milyen lesz. Lehet tényleg az van, hogy visszavonták a firmware-t mert rossz volt.
Egy más dolog: A DDNS-t nem akarja frissíteni. Sem ez, sem az előző fw. Ezt most vettem észre, hogy megváltozott az IP-m. A No-ip oldalon látni, hogy 3 hete volt frissítve, szerintem akkor is manuálisan.
A router menüjében a beállításnál ha rossz felhasználónév/jelszó párost írok be, és utána katt a Login gombra, akkor is connecting... majd Succeeded! van. Észrevette ezt már valaki? Vagy esetleg kipróbálná, hogy rossz jelszóval mit ír ki neki? Köszönöm. -
sto1911
veterán
válasz Intruder2k5 #63193 üzenetére
be is allitottam, remelem bevalik
-
SirKero
őstag
válasz Intruder2k5 #62888 üzenetére
Ezt csak holnap ha hazamegyek tudom megnézni. Pontosan hol keressem
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz Intruder2k5 #62878 üzenetére
Rendben
A telefonnal szerintem nincs gond mivel más routerre azonnal csatlakozik. Ezért gondoltam,hogy az én routerem beállításaiban kell a hibát keresni. Sajnos csak mezei felhasználó vagyok nem értek annyira hozzá.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz Intruder2k5 #62876 üzenetére
Szia.
Köszönöm megnézem de:
1. Nem tartalmaz
2. Nem tartalmaz ( nagybetű, kötőjel, alsó aláhúzás,szám van benne ) és ez a másik két ugyan ilyen típusú telefont nem zavarja.
3. Ezt megnézem otthon ( most melóban vagyok )Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
0.44
tag
válasz Intruder2k5 #62847 üzenetére
koszonom
-
0.44
tag
válasz Intruder2k5 #62844 üzenetére
ddwrt-n hogy all a nat?
-
rdavid89
csendes tag
válasz Intruder2k5 #62844 üzenetére
ez a hardweres NAT meg úgy általában a NAT-olt hozzáférés érdekelne bővebben
szerencsére UPC-nél még nem találkoztam vele, és anyit tudok, hogy T-nél kérni lehet, hogy ne legyen NAt-olt az IP.
de ez mit is jelent bővebben azon túl, hogy számtalan gépnek adnak azonos IP címet?
-
rdavid89
csendes tag
válasz Intruder2k5 #62838 üzenetére
viszont Chaos Calmer 15.05.1 nincs
-
rdavid89
csendes tag
válasz Intruder2k5 #62836 üzenetére
https://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr1043nd#downloads_for_tl-wr1043nd_v3x
ez alapján csak a v1 és v2-höz van
[ Szerkesztve ]
-
harddeejay
csendes tag
válasz Intruder2k5 #62773 üzenetére
Köszönöm!!
-
harddeejay
csendes tag
válasz Intruder2k5 #62771 üzenetére
Openwrt sima
-
harddeejay
csendes tag
válasz Intruder2k5 #62769 üzenetére
Üdv!
Az h úgy nem tudom h kell másik firmware-t rátenni.
Üdv! -
BenHans
addikt
válasz Intruder2k5 #62762 üzenetére
Köszönöm, tényleg az egyik kábel volt a ludas. Most már tökéletes, nagyon elégedett vagyok a szerkezettel.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Doky1988
senior tag
válasz Intruder2k5 #62642 üzenetére
Az pazar! Errol nem hallottam.. Eddig megvagyok vele elegedve, jobb a wifije pl mint a gargoyle stabilitasi gondjaim sincs vele, eddig perfekt.
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
suste
veterán
válasz Intruder2k5 #62642 üzenetére
meg ugye volt az a backdoor -os probléma is, ami ráadásul nagyon régóta bent volt az fw-kben
akkor szerintem nagyot esett a népszerűsége....(#62643) Gre@T
nem tudom pontosan milyen fw-t használsz, de megpróbálhatnál egy wifi config törlést és egy wifi detect-et, és utána csak a HT40-et átállítani, és úgy kipróbálni....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #62527 üzenetére
ami fent van, betonstabil.
sok dolog nem volt rábízva egy rtn16 mögött, dhcp forwarderként régebben nyomtató meg háló, wifi... egyszer beállítottam, szerintem 4 évig nem kellett hozzányúlni sem. most elékerült egy tarr-os kábelmodem... egyedül csak a qos-t hiányolom, bár egy darabig az asus tette a dolgát a helyén, de visszacseréltem, mert sokkal jobb a wifije. gyorsabb, messzebbre elég. azóta nincs qos a tomatón sem, meg ddwrt-n sem, bár már előtte is szórakozott egy idő után az asuson a kábelmodemmel.
időnként jó lenne, ha full torrent mellett lenne normális ping, meg nem csak nyögvenyelős 10 megabitet tolna a többi gépre. úgy havi 2x. ennyit lehet, megér egy fw upgrade. csak előtte beszerzem majd a meglévő verziót is.[ Szerkesztve ]
-
bpmcwap
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest