Új hozzászólás Aktív témák

  • batman.

    senior tag

    válasz kabelmania27 #95473 üzenetére

    Hiéna csomagba? Ezt a kifejezést, használni egy kicsit visszatetsző!
    A 17. kerületben lakom, anno én fizettem az oszlopot amire az analóg telefont kihúzta a posta, ez természetesen átment a T-home, Telekom tulajdonába. Kisebb vagyont hagytam a cégnél az évtizedek alatt, de már csak idén novemberig. A legnagyobb elérhető csomagra fizetek elő amit az említett konkurencia kevesebb mint féláron négyszeresen múl felül. Mindezért azt kapom, hogy a Foci vb-t amikor lehetett a szomszédnál néztem, mert az Ő szolgáltatója az említett HIÉNA csomagban tudta akadás-mentesen is közvetíteni, az én DRÁGA és sz@r szolgáltatóm nem. A 250 –es elméleti sebességnek kb. a fele van meg, éjszaka és hajnalban megközelíti a 200-at. De ez is csak egy vicc, mert hetente egyszer-kétszer megakad, aztán vagy visszajön vagy nem. Ilyenkor az ember a szokásos újraindítás után kis idővel felhívja az ügyfélszolgálatot ahol megköszönik hogy „magentaegyes” vagyok (a mobilt azért vettem, -mert bár nem használom, de hátha így jobb kiszolgálásban részesülök, - b@szki de naiv voltam) majd tesztelhetem a robotcsajszit, „aki” (igaz ami igaz) hamarabb odanavigál a hibabejelentéshez mintha begépelném. Majd az operátor a hiba elmondása után közli, hogy valami hálózati elem ment tönkre (ez az utóbbi időben 3* fordult elő), majd jobb esetben 1-2 órát, de legutóbb fél napig se internet se semmi. Dolgoztam volna, nagyon kellemetlen volt! És még csak hibajegyzéket sem vesznek fel! Nem szólok már érte, fél lábon is kibírom azt a négy hónapot. Rengeteg (de komolyan!) rengeteg negatív dolgot tudnék írni, de nem ez a célom.
    Amiért ezt a hozzászólást írom kb. félórája becsöngetett a FLIP, alias telekom light ügynöke (télen néztem akkor még nem volt elérhető nálunk). És mondott egy árat amit szégyellek leírni, de az említett HIÉNA csomag ára alatt van annyival, hogy nem csak a szűzlányok pirulnak bele. Hallottam már róla, hogy amelyik utcában megjelenik a (direkt nem írom a nevét) konkurencia, ott pár héten-hónapon belül megjelenik a FLIP, de ezt én nem hittem el. EDDIG, a pofám leszakad!!! Szóval az én olvasatomban, nem a konkurenciára kellene használni a HIÉNA kifejezést!

    Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.

Új hozzászólás Aktív témák