Új hozzászólás Aktív témák

  • delig

    tag

    Sziasztok!
    November óta Magenta1-esek vagyunk. Nyár óta bejött hozzánk a Digi. Váltani nem szeretnénk, viszont mivel van lehetőség ezzel lefaragni a költségeket, megpróbáltam, hátha kapunk speciális kedvezményt. Mind telefonon,mind személyesen azt mondták, hogy ilyen lehetőség nincs azon a címen. Csak 5 digis wifi-t látok a lakásunkból, szóval a szolgáltatás is elindult. Mondhatni ingyen sem kérném a speciális kedvezményt, mert ha meg tudnák adni, akkor előfizetnénk HBO-ra.
    Kérdésem, hogy bárhol, mondjuk levélben lehet ezt valahogy kérvényezni, elintézni, hogy a címet berakják ebbe a körbe? Személyesen azt mondták, hogy csak új létesítési helyeket vesznek fel, a régiekkel nem foglalkoznak. (Kár, mert aki albiban van, mint mi is, azoknak alapból kizáró lesz a dupla ár).
    Valamilyen szempontból ismerünk Telekomos eladót, esetleg ha őt megkeressük tud segíteni?
    Apósomék kb 15 éve laknak ott ahol, családi ház, ott van kedvezmény, pedig már vagy 4 éve előfizetők. Sógoromék is kaptak, ők kb 3 hónapos előfizetők. Mindenesetre érdekes ennek a dolognak a kezelése. Oké, hogy nem verik nagy dobra, tőlem is megkérdezték honnan tudom. Mikor kötöttem a Magentát, az ügyintéző azt mondta, hogy amint felveszik a rendszerbe, elérhető lesz. Akárkik ezt szokták nézni, és kb 3-4 hónap az átfutás, annyi pedig eltelt.
    Van valamilyen megoldás, vagy törődjünk bele, hogy azon a címen nem fognak ilyet adni?
    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák