-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nite
őstag
na hat betelt a pohar, felhivtam ismet az ugyfelszolgalatot
megint csak azt kozolte a segitokesz kollega, hogy hibat lat a vonalban es kuldi a szereloket, na ekkor kozoltem vele, hogy a ket inkompetens bohocot ki ne kuldje ide ismet mert hazazavarom oket!
hat kivancsi vagyok mi lesz
Paid my dues!
-
madle
őstag
Sziasztok,
nem tudjátok véletlenül ilyenkor mi van, ha a Magenta csomagot már 2 hete leegyeztettem, és a Magentás ügyintézővel is egyeztettem utólag telefonon a részleteket, mondta hamarosan jelentkeznek a szerelők..... hát ez volt 2 hete, azóta nem is hívtak, viszont minden nap küldenek 2 emailt és 2SMS-t, hogy fent vannak a dokumentumok az új MT azonosítóm oldalán, felmegyek és semmi, ráadásul külön van az email-es felhasználómtól mostmár egy MT azonosító, amit nem tudok összevonni...
-
SzlobiG
félisten
Üdv!
Kezdetek óta invitelnél vagyunk egy hónapja robbant be ide a Telekom az új hálózatával és mivel már nem volt hűségünk invitelnél se semmi kedvezmény szerződést kötöttünk a telekommal. Azonos áron a 25 megabit helyett 120-at kapunk meg jobb tv adókat.
Azt mondták dec 24-ig be fogják kötni az új szolgáltatást hívni fognak. Hát még semmi nem történt nem is látom őket a faluba mozgolódni.
Remélem tartani fogják a dec 24-et.
-
madle
őstag
válasz SzlobiG #65105 üzenetére
Nekem is ugyan ez a helyzet, csak még bombáznak emailekkel meg sms-ekkel, hogy mindenféle dokumentum készen áll a letöltsére bla bla. De semmi nincs az oldalon, ráadásul még külön is van az eredeti Telekomos felhasználómtól. Pedig elvileg úgy mondták, hogy összefűzik.
-
senior tag
Udv
A setopboxomhdmi kimenetere szeretnek kotni egy vga s 24" es tn paneles moncsit olyan atalakitoval amineknincs plusz usb tapcsatija se hangcsatija. Lehetseges?"Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"
-
Bence01
tag
Sziasztok,
Speedport w724v és egy Asus N12D1 router között menni fog a wds szerintetek? A régi tp-link routeremmel ment, de tudom ez ilyen chip függő dolog mivel nem szabvány.
Szóval esetleg valakinek sikerült már Broadcom chippes routerrel wds-t összehozni ezzel a csodával?Köszi!
Solo Puffin ti darà forza e grinta a volontà
-
törölt tag
Szeptemberben kaptam az utolsó számlám, azóta semmi.
Ma felhívtam a 1412-öt, késnek a számlák, ha áttérek elektronikusra, az sem oldja meg.
Küldenek ki lezárt hónapokra újat, azt belehet fizetni, és ha rendbe jönnek, akkor lezárják a függő tételeknél. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz kisapa #65114 üzenetére
Hasznos információ, se egy település se semmi. Köszönjük. És az oldal még mindig nem működik megfelelően, de ez részlet kérdés ugye?
SzlobiG
30 nap a bekötésre vállalt határidő.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz SzlobiG #65121 üzenetére
Egy általános tájékoztatót linkeltem,pontosabbat én se tudok írni, bár nekem is ahogy DJ. Ru$y-nak is 30 nap rémlett. De előfordulhat az is,hogy rendszerhiba miatt beragadt a rendelésed és nem fordult át a műszakosok fele,hogy menni kéne bekötni ide meg oda,vagy túl sok a megrendelés és kevés az ember a bekötésekhez ezért nem haladnak, kb ezek az opciók lehetnek.
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #65127 üzenetére
Hmm.
Köszi, mértem telekomra, vodára ezeknél megvan. -
Nite
őstag
na harmadszori nekifutasra csak sikerult alkotni a fiuknak valamit, hazaertem es ez fogadott:
akkor most erre megprobalok kerni ismet egy 30 megas csomagot...
es mar kozolte is a telefonos kollega, hogy csak 20 mega...
kozben viszont leesett, hogy mar az sincs meg, csak 17...
na akkor most mivan?
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
törölt tag
Sziasztok!
Ha böngészőből töltök fel google photos vagy youtube -ra anyagot, akkor az esetek 90 százalékában kinyírja a letöltést is.
Milyen megoldást , programot , beállítást javasoltok a probléma megoldására?
Köszi
(30/5 VDSL)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Telefonon anno nekem sem engedtek 30/5 csomagot. Egy telekom ruhás szerelőt elcsíptem a falu közepén a konténerükben. Elmondtam mi a bajom. Másnap kijött , 1-2 telefon , eszközcsere és kész. Ha nem beszélek szerelővel, akkor kb. soha nem lett volna ez a csomagom.
[ Szerkesztve ]
-
ZoliBen
tag
Sziasztok!
Már egy ideje fennáll az a probléma, hogy a net folyamatosan elmegy.
Már volt kint szerelő, de akkor épp jó volt. Valami ötlet, hogy mi lehet a probléma?
Néha szomorú az ember, de néha NEM!
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Pár hete 4-5 naponként szakadozik az internet. Mindig bejelentem a hibát, ott el is mondják, hogy ők is látják, hogy valami gond van, másnap fel is hívnak, hogy tapasztalom-e még, de akkor már nem szoktam. Ennek ellenére nem javul a helyzet. Eléggé kényelmetlen folyamatosan routert újraindítani, telefonálgatni. Van valami lehetőségem arra, hogy felbontsam a szerződést és szolgáltatót váltsak, ha ez később se szűnik meg? Kb. 2 hete kötöttük újra a szerződést, előtte semmi gond nem volt. -
Ricardo128
senior tag
Üdv mindenkinek!
Már a harmadik napja próbálok korlátozott jelszót létrehozni, hogy beléphessek a telekom oldalára. Még sohasem léptem be, próbáltam az MT ügyfélazonosító utolsó 5 számjegyével próbálkozni, de nem sikerült. Gondolom a szerződésen rajta kell legyen a jelszó, de nem tudom, hogy megvan-e még (nem az én hatásköröm a háztartásban vigyázni ilyenekre). Hívtam az ügyfélszolgálatot a 06 80 639 200-as telefonszámon, de 3. napja nem elérhető a szolgáltatás. Még a mai nap folyamán utánanézek a szerződésnek (egyelőre csak a 2008-ast találtam meg, ami már nem aktív), de gondoltam kiírom a kérdést, hátha tud valaki segíteni, illetve abban is, hogy az *ügyfélszolgálaton milyen számokat üssek be.
Előre is köszönöm!
*A lap alján írják, hogy a jelszómódosítás elvileg 500 forintba kerül. Ez valóban így van?
gölmétcsül ©
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Hetfo este megrendeltem a dsl vonal cserejet optikara es 120mbites csomagot is. Szerelo meg biztos kesobb jelentkezik, de az uj szerzodes ma este mar megjelent a Telekom oldalamon, ahol szemet szurt a netnel ez a sor:
Csomagban foglalt adatforgalom: átalánydíjasMost akkor ez csomag korlatlan vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
válasz Ricardo128 #65136 üzenetére
Én is próbálkoztam azon a telefonszámon 1-2 napig, de akkor se volt elérhető. Szerintem az csak dísznek van ott
Nekem személyesen Tpontban ingyen adtak új jelszót.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Az asszonypajtás megnyugodott: megint van kandalló tv!!
Vajon idén lesz rendezői változat?
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #65137 üzenetére
Korlátlan.
-
DJ. Ru$y
félisten
"Átalánydíjas" = ha 20 GB-ot forgalmazol, akkor is annyit fizetsz, ha 2 TB-ot, akkor is.
-
Darth_Revan
veterán
Koszonom
-
Darth_Revan
veterán
Na, most hivtak, jovohet penteken jon a szerelo
-
madle
őstag
Nem tudjátok hol érdeklődhetnék, hogy mi van már a szerelőkkel a Magentával kapcsolatban? Az ügyfélszolgálatot hívtam de esélytelen, össze vissza visz a gép mindenhova de már hülyét kapok tőle.
-
DJ. Ru$y
félisten
Nehezen hiszem, mert, akkor már nem lenne netem szerintem. Kivágtak volna, mint azt a bizonyos macskát.
madle
Válassz olyan menüpontot, ahol élő személyt kapcsol, nyugi, ha nem jót választottál, majd átkapcsol máshoz.[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok!
Valaki megnézné ezeket az értékeket? Most már tényleg 10 MB/s a maximum amit ez a ...... vonal tud????
Egyszerűen idegileg kikészít már, amit itt művelnek a helyi Telekom emberek.
A mai napon kérvényezték, hogy 10-re tegyék vissza a központban a sebességet.....
Miért ír a router 22552 kbps-t??? Most ki a hülye??
Mi a baj a vonallal??
Légy szíves egy hozzáértő nézze meg! -
Ricardo128
senior tag
Hívtak ma, hogy majd vasárnap jönnek ki. Hozzák az új HGW-t.
gölmétcsül ©
-
Nite
őstag
gyerekek, en ezt mar nem birom idegekkel
sikerult beszelnem egy informatikussal, azt kozolte, hogy ot nem erdekli, hogy eddig 23 megaval jott a 20 megabites csomag, ha most csak 17-el jon, az meg boven a garantalt felett van
sot, nem is erti hogy lehetett eddig tobb mint maga a csomag
gondolom goze nincs hogy mennyi is kellene legyen a szinkronsebesseg es arra sem tudott magyarazatot adni, hogy az en 20 megas csomagomnak miert 18 mega a szinkronsebessege, szerinte ez igy jol van
Paid my dues!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest