Új hozzászólás Aktív témák

  • Nooeca

    senior tag

    válasz Dilikutya #61589 üzenetére

    Ezt itt tényleg fejezzük be mostmár szerintem! Nem ide tartozik.
    Nem hoztam volna fel egyetlen egy szolgáltatót sem ha az a csodaszabvány tényleg olyan jó lenne, mint amire céloztak vele.

    Egyáltalán nem azt írtam hogy a 1000/200 legyen a minimum, hanem azt, hogy amíg a koax nem hozza ezt a sebességet, ami még nem is egy "fair" csomag, mivel a feltöltés nem a letöltés 1/3-a (ami olyan 350 lenne), addig nem remélek nagy jövőt a koaxnak. Főképp azért is, mert a Telekomnál sincs már tervben hogy bárhol is koax legyen. Optika vagy vDSL.

    Azt meg másik nagy FAIL hogy én ott lakok mert közöm sincs hozzájuk, nincs is itt Digi... sőt... egyébként meg ott van sülysáp, 8000 fős város, alig van panel, mégis ott a Digi, vagy épp ott van Úri ami szintén egy kisváros, oda is megy a Digi. Itt pedig szinte csak családi házakba kötnek, mivel nagy részük csak az.

    De ha te 500 ft-ot keresel bolt tulajdonosként egy bizonyos terméken más meg 3500-at és csak szigoruan adott körletből mehetnek hozzád meg hozzájuk vásárolni az aki 3500-ért árul hamarabb tud majd terjeszkedni, mert több pénze lesz. Ez a hátulütője az olcsó és kis havidíjnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák