-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
Üdv! Szeretnék internetet a Thome-tól...viszont nekem nincs se TV-m, se vezetékes telefonom...most akkor?
Mert a weboldalukon ezt írják: "T-Home TV és telefon mellé" - akkor ez most sztornó?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Vangelis
félisten
Srácok!
A t-mobilos topikban írták, hogy ha palettára váltok akkor extra kedvezményesen tudok telefont venni.
Erről sajna neten nem találok semmit.
Azért teszem fel itt is a kérdést, mert hátha itt is tud valaki valami infót róla
THX
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
spiritex
veterán
válasz hackeeeee #20284 üzenetére
Csak tanúlságként számolok be a fejleményekről, hogy mi van, ha valaki mastercard mobile-al fizeti ki a számláját az 500 Ft jóváírás reményében:
Szóval már felkiáltójeles Késedelmes számlaként szerepel a My T-Home-ban!! Írtam az ügyfélszolgálatra, hogy nem szeretnék késedelmi díjat fizetni amikor 3 nappal a befizetési határidő előtt fizettem ki a számlát. Most várom a választ.. majd jelentem!
Egyelőre úgy néz ki nem érdemes kipróbálni, mert csak a *arakodás van vele...Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz spiritex #20355 üzenetére
Mint mondtam, akár moblilban képet kell készíteni a befizetésről, amivel tudod igazolni, hogy befizetted, és kész, tehát látszódnia kéne a számlaszámnak, stb... keressék meg a pénzed.
Ha ezt nem tudod bizonyítani nekik, hogy megtörtént a befizetés, akkor nem fogja Őket érdekelni, valszeg, és fizetheted újra.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
Nektek is szét van kicsit esve a T-Home oldala?
-
törölt tag
Lehalt a T-Home a III. kerületben.
Az új szoftverral kapcsolatban fel tett kérdésemre ezt a választ kaptam tegnap.
„Jelenleg még teszteljük és csak egyedi hibáknál rakjuk ki az újat. Később mindenkihez kikerül az új szoftver.”
Nálam ilyen
FF 12 és Chrome alatt is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyre többször tapasztalom,hogy nem jó a T-Home fő oldala.
T-s fórum meg behalt ezt dobja
mvnForum Fatal Error Message : Cannot init system. Reason : Assertion in ForumUserServlet. Gateway Timeout
Processing of this request was delegated to a server that is not functioning properly.Windows Live mailnek néha sikerül lekérdezni a t-s email címemről a leveleket néha meg hiba üzeneteket dob. Webes felületen működik szerencsére.
My T-Home-ban a számlabefizetés is nehézkesen ment 3. nekifutásra sikerült.
Jól indul ez a nap is.
-
legenda
válasz #78121280 #20363 üzenetére
a számlákat én nem a t-s felületen intézem, hanem a saját e-bank útján, biztosabb és gyorsabb!
amíg jöttek a sárga csekkek, addig a csekkes formátumban utaltam, úgy általában 3 - 4 (munka)nap volt az átfutás, mire eltűnt a my t-home/my t-mobile oldaláról a számla, viszont mióta nincs kiküldött számla és csekk, azóta azonnali/határidős átutalással csinálom, kevesebb kitöltendő adat, és 2 (munka)nap alatt átfut a folyamat!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Én mindig a T-s felületen fizetem be,mert azonnal lekönyvelődik,távszámlám is van 2 éve,de csak azért regisztráltam oda, hogy ne kapjak postán csekket. Online utalás nekem nem jó, nem ingyen van az OTP-nél, csoportos beszedési megbízás sem jó nekem, mert ott is felszámít a bank tranzakciós díjat. Kártyás fizetést jobban csipem,ott legalább nincs -még- tranzakciós díj.
-
Gedeon31
addikt
Meghosszabbítottam a hüségemet, rosszul emlékeztem nem 3.-án ,hanam már 2.- án lejárt volna. Speciális csomagnál nem lehet 2 évre aláírni fura. Kapok egy oldalas papírt,azt nem kell visszaküldeni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Gedeon31 #20372 üzenetére
Mi az, hogy nem lehet? Mi ha 2 évre írtuk volna alá, akkor x hónapra valamiféle kedvezményt is kaptunk volna, csak nem érte volna meg..
(#20371) Roli27: Lassú az OTP direktes fizetés? Fenéket.. De. megtörténik a kifizetés, du. jön a mail, hogy fizetés megtörtént, lekönyvelték.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Gedeon31
addikt
Más kedvezmények vannak optikán vagy vdsl területen is. Most a legrosszabb a vdsl területen van.
-
blg
senior tag
válasz #78121280 #20371 üzenetére
Mi a lassú?
Megjön a Távszámlába a számla, két kattintással átküldöm az OTPdirektbe. Az OTPdirektben szerintem azonnal megjelenik, de nem kell sietni, van elég idő a fizetési határidőig, ezért akkor lépek be, ha más miatt is kell. Ott újabb pár kattintással be lehet állítani, hogy a fizetési határidő napján utalják át az összeget.
Ráadásul ezzel a kombinációval más szolgáltatók számláit is lehet fizetni, én Elmű-re is ezt használom. -
Vangelis
félisten
A pyycsám besz@rik
ezek tényleg hülyének néznek már teljesen.
Tegnap rendeltem egy telefont és ma felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy ha palaetában venném ne e járnék jobban.
Mondta hogy de!
Jó rendelést töröltem.
12950ft kezdő +4100ft havonta.Ajánlott egy ilyet, hogy?:
14.910kezdő és 12*3340ft.
nah mondom ez jó.
Erre jön a visszaigazolás, hogy
kezdő: 17.955Ft + 12x(nah ezt nem tudom mennyi mert még nem tudtam megnézni a honlapon)
Hát én ezt már nem értem.
2 perc alatt összekavarnak mindent.... vicc.
lehet xarok az egészbe felmondok mindent.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
volvoguy
addikt
válasz #78121280 #20353 üzenetére
és azt meg lehet csinálni, hogy nincs se telefonom se TV-m, mégis úgy kérem, csak legfeljebb azokat nem kötik be, de a NET meglesz?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Gedeon31
addikt
My t-home-ba eddig csak az IPTV -nél jelent meg hosszabbítottam, a telefonnál meg a netnél jővő heti lejárat láthatő. Ilyenkor mi a teendő várjak holnapig még vagy kérdezzek rá ma?
-
törölt tag
Távszámla a lassú nem az OTP Direkt. (Egyébként az OTP direktes fizető felület nem akart működni reggel)
My T-Homeba felkerül én befizetem ott lekönyvelik aznap, ennyi. Távszámlára 4-5 nap késéssel megy a számla + 1-2 nap míg hiteles számla másolat lesz belőle. T-Mobilnál meg még rosszabb, ott hónap elsején este kész a számla 10.-én meg felkerül Távszámlára.
Ezért nem látom értelmét annak hogy még az OTP direktben is regisztráljam a távszámlát, teljesen felesleges. Fizetési határidővel nem szoktam foglalkozni, nagyjából ugyan abban az időpontban jön a számla meglátom kifizetem, most is rá értem volna Május 23.-ig csak minek húzzam addig, ha félre van rakva rá a pénz.Elnézést, ha egy kicsit nyers voltam, de eléggé felhúzott az előbb a T. már megint egy set-top-box-ot akartak rám tukmálni.
-
-
blg
senior tag
válasz polonic #20387 üzenetére
Én nem tudom mikor készül el a számla, de nem is érdekel. Amikor jön az email a Távszámlától, akkor belépek és megnézem. (megnéztem az értesítő emaileket, legutóbb 04.18-án jött az értesítés és 05.03 a fizetési h.i., előtte meg 03.27-én jött és 04.05 volt a f.h.i). Letöltöm a hiteles másolatot, és átküldöm a szlát fizetésre az OTP-be.
Egyszer-kétszer volt már olyan, hogy nem lehetett letölteni a hiteles másolatot, amíg nem lehetett letölteni, addig nem fizettem ki a számlát, csak beírtam a panaszt nekik. Legutóbb az Elmű-nél volt ilyen, vissza is írtak, hogy 8 nappal meghosszabbították a fizetési határidőt.
-
Gedeon31
addikt
-
Gedeon31
addikt
válasz #78121280 #20393 üzenetére
Nem kaptam próbahónapot 2013.04.25.-ig van mindegyik szolgáltatás , most legalább egy napon jár le mind a 3 Eddig mindegyiknek külön dátuma volt.
IPTV 2800 ft/hó, az drágult , a net meg olcsóbb lett 35 ft-tal.
Tegnap a T-home-nál rákérdeztem ,hogyan van valaki kap -1000 ft-t jóváírást a számlából. Azt mondta a hölgy, mikor indult az IPTV nem volt havidíja a prémium opciónak ,azért a levonás.
(#20392) hackeeeee
[ Szerkesztve ]
-
smog86
senior tag
Sosem gondoltam volna, hogy létezik olyan hely ahol van vezetékes T-home telefon, de még egy sima ADSL szolgáltatást sem tudnak nyújtani.
Van olyan aki találkozott már ilyen problémával?
2012 van, nem 1992...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest