- Facebook és Messenger
- OpenWRT topic
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- YouTube
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz #78121280 #20798 üzenetére
Most már látom. Eddig nem nagyon nézegettem ezt.
Azt hittem, hogy én több pontot kapok havonta, mint valójában. Azt hittem megvan a 600 pont. 492 van.
Egyébként azt a fizetési felszólítást mennyi idő után küldik ki, ha lejárt a befizetési határidő?
Múltkor reklamáltam, hogy 12. körül legyen a fizetési határidő. De nem sikerült abszolválni, az új számla határideje 6.
[ Szerkesztve ]
-
-
polonic
félisten
válasz #78121280 #20802 üzenetére
Ezt már néztem, de köszi.
Teljesen el voltam tájolódva, ez volt a baj.
Utánaérdeklődöm.
--------
Egyébként a távszámlára mikor is kerül ki a számla? És ha bankártyával majd azon keresztül fizetek, akkor ott is rögtön jóváíródik a t-home rendszerében vagy van egy átfutási idő, mivel a távszámla rendszere úgymond köztem és a t-home között van?
-
haligábor
tag
sziasztok!
Rendszer ujra telepitésnél EZT hogyan tudom újra telepíteni, vagy egyáltalán kell e az internethez...
Előre is köszi a válaszokat!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!Volna nekem a pirelli modem/router amit a t-tol kaptam amikor a netet vettem .Na most kikuldtek nekem egy zte-t a mai napon.Azt nem tudom,h miert de ez lenyegtelen is Az volna a kerdesem szerintetek jobb vmivel is a zte ?Vagy mindegy melyiket hasznalom ?Koszi a segitseget elore is
-
polonic
félisten
Csak várni kellett. Ma már felkerült a hitelesített számla. Az összesítőnél és a letöltéseknél is ott van.
Még nem ismerem ezt a rendszert.
-
siofok
őstag
Sziasztok!Mi a véleményetek erről az energiaszolgáltatásról?Érdemes belevágni,vagy nem kiforrott még a dolog?Általányt fizetünk nemtudom ez számit-e.
OnePlus nord 2t
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz polonic #20839 üzenetére
A t-nél valahgoy úgy volt asszem, hogy fix kW lett beállítva, ha túlmegy, akkor azt év végén kell fizetni, vagy hogy.. Alaphelyzetben ugye bediktálással ment a villany.
A gáz viszont nem, az eleve általányos, erre valamit mondtak, hogy nem túl sok értelme van, vagy valami ilyesmi, pontosan nem tudom..
Összességében a villanyon lehet so sokat spórolni, hosszabb távon.
Véleményem szubjektív...
-
polonic
félisten
válasz hackeeeee #20840 üzenetére
Ja igen. Ezt értettem a villanynál átalánydíj alatt. Most itt nekünk az Émásznál is így megy.
Összességébne mennyit spóroltok vele, ha meg szabad kérdezni. Jó tudom, 8 % megvan mindkét esetben gondolom.
Az a baj, hogy ezek a számlák nem jöhetnek távszámlára. Holott a Tigáz, Émász számlák viszont igen. Nem lenne bonyolult megcsinálni a T-nek. Nem tudom, miért nem teszik.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz hackeeeee #20846 üzenetére
Persze ha meglenne pontosan a nappali és a kapcsolt üzemű/volt éjszakai/ áram pontos kw/ft ára, de van húszezer külön tétel a szénipari átalakításon át az elosztói alapdíjig.. Isten se igazodik ki rajta, kiszámolni lehetetlen. Egyébként kíváncsi lennék erre a kedvezményre a 8% miből jön le?
Tuti hogy nem a végszámlából hanem csak az áramdíjból csak, az e-onnál is így működik a kedvezmény. Ez az igazi szívatás ugyanis rengeteg külön tétel van még ami havonta rárakódik az áram díjára..[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz hackeeeee #20848 üzenetére
Oké ez tiszta. Viszont a kedvezmény mivoltára továbbra is kíváncsi lennék, ha úgy működik mint ahogy tapasztaltam az e-on nál akkor az kb 2% se lesz . Márpedig szerintem úgy működik ugyanis ezeket a plusz tételeket /ha majd ráérek beírom mennyi van/ tovább kell utalni a szolgálatónak. Nem tud rá kedvezményezni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest