Új hozzászólás Aktív témák

  • istvanszucs

    tag

    Sziasztok!

    Ügyes villanyszerelőt keresek, aki segíthet a következő megoldásában. Viszonylag nagy lakásban lakom. Van t-home-os kábeltévé szolgáltatáson, amin a lakás két végében (konyha, nappali) egy-egy TV lóg ( egy CRTs analóg, és egy LCD digitális STB nélküli CI kártyás) megoldással.

    A lakás közepe felé van a bejárati ajtó. Ott hozza be a kábel TV-t a T-home. A lakáson belüli kiállások már ki voltak alakítva amikor beköltöztem.

    Egy negyedik pontban van a dolgozószoba, ott van jelenleg az ADSL, és rajta egy router, amelynek a négy vezetékes kapcsolatát helyben használom, meg még lóg wifin néhány eszköz.

    Az ADSL nagyon lassú, ezért kábelnetet szeretnék, de:

    1) A jelenlegi kábelezés mellett a bejárati ajtónál mért kábeles jel jó minőségű, de amire az LCD TV-ig eljut a jel már nem elég jó az internet szolgáltatáshoz.

    2) Ráadásul nekem az internet szolgáltatásra ott lenne szükségem ahol most az ADSL van, tehát kb 10-15 méterrel arrébb.

    Kérdés: Tudtok-e olyan szakit ajánlani, aki megnézné komolyabb bontás nélkül hogy hol van a gáz a kábelezéssel, és megoldaná, hogy a két TV jelenlegi helyén továbbra is menjen a kábel TV és az ADSL jelenlegi helyén menjen a kábeles internet?

    Minden segítséget előre is köszönök.

    Választ ha lehet priviben kérnék.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák