-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz nggabi #17793 üzenetére
Neeeem , abból ki lettem zárva mert laptopot vettem... Persze a laptop részleteit elő törlesztésben kifizettem ( mert így alakult), ennek ellenére nem vehettem igénybe az ingyen tabletet, csak úgy ha leteszek az asztalra 150.000 Ft szankciós díjat, továbbá 2 hete kiderült, hogy nálunk is van a Maximum csomagra speciális ár 9550 Ft helyett 4990 Ft 2 év hüsivel, mondom de jó váltsd már át Kitti ( T-s dolgozó), aztán jött a mérgelődés, hogy nem tud át tenni mert a laptop miatt nem engedi a rendszer, hiába van kifizetve, akkor sem, pedig a szerződés világosan le írja, hogy csak kisebb vagy nagyobb sebességű csomagra nem válthatók 2 évig, de azt már nem írja, hogy nem vehetek pl tablettet vagy nem vehetem igénybe a kedvezőbb árú csomagot. Kitti is azt mondta, hogy nem tud mit tenni és szerinte is nagy marhaság, sok is a panasz emiatt... Szóval minden féle akcióból ki vagyok zárva...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz nggabi #17800 üzenetére
Errefelé ez ritka (kopkopkop), az éjszakai leállásokról pedig van tájékoztatás a T oldalán.
Persze nem mondom azt, hogy nincs olyan, hogy valamikor napközben valamikor ne indulna újra a HGW, vagy ilyesmi.
T-home-os előfizetéshez is lehet kérni tablet-et? Vagy ez csak t-mobile-osnál van?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nggabi
félisten
válasz hackeeeee #17802 üzenetére
családi net-től lehet, t-home.hu-n fent van.
csodálkozom h te erről még nem hallottál... de mondom megint, hiénához nem lehet... és 2 év rabság. arról persze nem tud senki semmit h mi lesz a 2. évben, mennyit kell fizetned majd... nyilván semmi sincs ingyen...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
törölt tag
-
atomchicken
tag
válasz nggabi #17803 üzenetére
A hiéna csomagra visszatérve, ha úgy kezdem a beszélgetést az ügyfélszolgálatossal, hogy "tegnap beszéltem a kollégájával és Ő ajánlotta a hiéna csomagot, de előtte én szerettem volna megtudni a további szolgáltatók tarifacsomagjait, szóval felhívtam őket, de nem kaptak jobb ajánlatot, ezért szeretném megrendelni"
vagy
Mondjam el, hogy jelenleg az Invitelnél vagyok legalább 7 éve, de érdeklődni szeretnék, hogy nincs-e jobb ajánlatuk a számomra?
-
nggabi
félisten
válasz hackeeeee #17804 üzenetére
nem, törlesztő az nem volt az olcsóbb tabletnél. viszont az is benne van h csak 1 évig garantálják az árakat te pedig 2 évet írsz alá. szal lehet h itt a csavar benne... de ezt még az ügyintéző se tudta megmondani...
atomchicken: nem kell félrebeszélni, megkérdezed h elérhető e nálad hiéna vagy oroszlán vagy sem. ha esetleg rákérdez mondd h az egyik ismerősödnek is ilyen van, te is azt szeretnél.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz atomchicken #17806 üzenetére
2.
Ha azt 5680Ft-nál drágább csomagot ajánlanak, akkor kell megemlíteni, hogy láttál ilyen reklámot a tv-ben, hogy kábelnet extra, iptv családi, telefon 5680Ft.. És Téged esetlegesen ez érdekelne.
(#17807) nggabi: Vagy akkor az lesz mint az Invitel-nél is van, hogy vissza kell adni. Legalábbis Én így tudom.
A spec csomagokra van amikor azt mondják, hogy ilyen nincs, mert ugye ha megfelelő területen laksz, akkor triplában is annyi a csomag, mint a hiéna ára...
(#17805) Roli27: Ezt jó tudni, nem tudtam, hogy van ilyen.. Ekkora net mellé a p*csának adnak routert? Valszeg úgyis Cisco megy mellé, bár igaz, mert ha nem kér tv-t, akkor csak "kicsi" Cisco-t visznek, azon ugye nincs Wlan.. Dehát D-Link.. Cisco eszköz mellé...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
De gyorsan irtok, nem győzöm követni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz atomchicken #17809 üzenetére
De spontán azt is megteheted, hogy megmondod, hogy váltanál, kérsz egy ajánlatot, aztán max mosolyogsz rajta egy jót, és közlöd, hogy úgy tudod, hogy felétek van olcsóbb alternatíva is.
De azt is Te tudod, hogy számodra mik a megfelelő csomagok. Az említett csomagban IPTV Családi, Kábelnet Extra, Alap telefon tartozik bele.
(#17811) nggabi: Invitel-nél lényegében bérled a tabletet, fizeted a havidíjat, lejár a hűség, vissza kell adni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #78121280 #17813 üzenetére
"A bérelt eszköz az Invitel tulajdonát képezi. A bérleti szerződés bármely okból történő megszűnését követő 15 napon belül - kártérítés terhe mellett- az előfizető köteles az eszközt és tartozékait hiánytalanul, üzemképes állapotban, saját költségén az Invitelnek visszaszolgáltatni"
Mondjuk ez nem teljes mértékben azt mutatja, de szerintem az hogy az Invitel tulajdona, az sokminden elárul.. ÉS bérleti szerződést kötsz.. Szal szerintem ha lejár a hűség, tehát megszűnik a szerződés, tehát vissza kell adni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
atomchicken
tag
válasz hackeeeee #17812 üzenetére
Kábelnet extrát és alap telefont akartam kötni, mert van MinigTV extra itthon, de ott nincs hűség, havonta fizetjük! Ez a 3-om kb 10.000ft-ba kerülne és csak 29 vagy 31 csatorna van!
Ebben a hiéna csomagban meg kábelnet extra, alap telefon, 53csatorna IPTV 5680ft-ért, szóval olcsóbb és a csatorna is több, reméljük össze is jön!
Egyébként itt egy szórólap, erről a hiéna csomagról:[link]
Hopp most nézem ez egy tavaly augusztusi szórólap, nem tudtok újabbról?
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz nggabi #17815 üzenetére
Nem tudom, de ez van a notebook-nál, és a tv-nél is Náluk. (jobb oldal)
Ugye ha belegondolsz, 990/hó.. 2 évnél ez 23760Ft. Annyiért hülye lesz odaadni.. T-nél szerintem másképp működik ez.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Dot
őstag
válasz atomchicken #17816 üzenetére
Ugyan ez csak 1 hónap a 3 helyett és a csatornakiosztás a jelenlegi családi.
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz atomchicken #17816 üzenetére
Akkor az csak dupla kedvezményt kap, akkor az drágább lesz mindenképp. Valószínűleg.Itt meg tudod nézni, hogy az általad tervbe vett szolgáltatások Nálad mennyibe kerülnének.
Igen, de itt sincs szó hiénáról.. De lényegében igen, ezeket tartalmazza.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
IcE TeE
csendes tag
válasz fero02 #17763 üzenetére
Hm.. az elején kiálltak PVC csövek kb. 5 telkenként, de sztem csak levágták, hogy könnyebben tudjanak vele bánni. Nem áll ki sehol, ritkán de vannak ilyen "aknák", valószínűleg ott fűzik be.
Ez ugye a főúton van, de egyáltalán nem értem, hogy akarják... mert ha léges-földes is lenne akkor sem jó az mert nem közvetlen a főútról kapjuk a telefont sem, hanem a felettünk lévő utcából.
-
atomchicken
tag
válasz hackeeeee #17821 üzenetére
Először úgy volt, hogy csak kábelnet extrát és alap telefont akarok 7800ft-ért + marad a mindigTV extra 2ezer valamennyiért és akkor ott vagyok, hogy a 3-om szolgáltatás több mint 10.000ft, de ekkor még nem tudtam erről a hiéna csomagról!
Ha elérhető nekem ez a csomag akkor mindenképpen jól járok mert jóval olcsóbb lesz a 3-om szolgáltatás és még több csatornám is lesz és akkor visszamondom a mindigTV-t, mert arra nincs hűség!
Ha az általad linkelt oldalon összeválogatom a 3db szolgáltatást akkor több mint 11ezer forintot kapok, de ha csak az internetet és telefont akkor 7800 körülit.
De mint előbb is írtátok, hogy ez a csomag nem annyira hirdetett, ezért holnap rákérdezek náluk, csak jó lett volna egy ide szórólapos link, hogy tudjak mire támaszkodni, hogyha nem úgy jönne össze a dolog, ahogyan én szeretném -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz atomchicken #17823 üzenetére
Hát a fene sem tudja, előfordulhat, hogy feléd nem elérhető ez a csomag, amiről szó van... Lényegében olyan helyre adják csak ki, ahol van szélessávú internet "vetélytárs"... De akkor be kell menni, meg kell kérdezni.
Véleményem szubjektív...
-
fero02
nagyúr
válasz IcE TeE #17822 üzenetére
Ha vannak felállások a házakhoz, akkor teljesen föld alatti lesz minden.
A kábeleket majd meglékelik, tesznek rá kötéslezárókat és minden ügyfélhez ebből a kis dobozkából fognak behúzni egy vékony (5-6 mm átmérőjű) előfizető drop kábelt. Arra raknak majd egy kis fehér dobozt (ITB) ahonnan egy még vékonyabb drop kábel fog menni (4-5mm) és annak a vége lesz csatlakozóval szerelve és ezt fogják a modembe dugni.
-
atomchicken
tag
válasz hackeeeee #17824 üzenetére
Felhívtam a T-t elmondtam mit akarok, az ügyélszolgálatos tudta is miről beszélek, de türelmemet kérte, vártam vagy 5 percig, addig hallgattam azt a monoton zenét, majd benyögte, hogy Dunakeszi területén ez a csomag nem érhető el!
Még rákérdeztem, hogy más dupla vagy tripla csomag amiben az extra kábelnet van elérhető-e, de csak azokat sorolta fel, amik a neten is megtalálhatóak és hozzá tette, hogy az extra kábelnet + alap telefon 7800Ft-ért is nagyon jó csomag, nem akartam mondani neki, hogy az a másik csomag olcsóbb és még TV is van benne, de hát ha nem érhető el itt nálam akkor nem tudok mit csinálniSzóval marad az extra kábelnet + alap telefon 7800-ért és majd meglátjuk, hogy jövőilyenkorra lesz-e jobb ajánlat!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz atomchicken #17828 üzenetére
Sajnos ez van, ezért is mondtam, hogy előfordulhat, hogy nem kérhető ez a csomag, mert csak "versenyterületen" igényelhető.
Annak idején amikor kali is váltott, Neki is ugyan ezt mondtam, hogy nem 100%, hogy van, bár felé volt más szolgáltató által szélessávú internet, így sanszos volt, hogy nála lesz.
Véleményem szubjektív...
-
sayCet
aktív tag
Sziasztok!
Thome net kapcsolatban szeretnék tőletek kérdezni.
6mb-os internetünk van, egy Fehér Pirelli routerrel.A hiba a következő:
Internetezni, letölteni akármit, ezekkel nincs probléma, de mikor játszani szeretnék Interneten pl: CoD 4 Multiplayer, 1 perceként kifagyok a magas ping miatt. (Nem, nem a szerver hibája, ismerőseim nem laggolnak) Speedtesten mikor mérem a Pingem megfelelő.Mi lehet a probléma?
Speedtest:
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
kispiricsi
csendes tag
üdvözletem!
ADSL csatlakozási problémám lenne.
Újrahúztam egy nforce3 chipsetes integrált hálókártyás gépet.
Telepített op. rendszer XP 32bit sp3
Alaplap ASUS K8N
Internetszolgáltató: T-Online
Kapcsolódás: ADSL - PPPoEfelhasználónév és jelszó beírása után a következő hibaüzenetet kapom:
"
Hiba: 720: Nem sikerült kapcsolatot létrehozni a távoli számítógéppel. Valószínűleg módosítania kell ennek a kapcsolatnak a hálózati beállításait. További segítséget a További információ gombra kattintva vagy a súgóban erre a hibaszámra keresve kaphat.
"A rendszer most lett újrahúzva, előtte tökéletesen jól működött (szintén XP-vel).
Ami gyanús, hogy már a felhasználói név és jelszó megadása előtt a kapcsolatoknál a "Helyi kapcsolat" alatt "Csatlakoztatva" van, mint állapot kijelezve.
Ipconfig-ban az IP cím: 169.254.149.29
Alapértelmezett átjáró: nincs
Az "169.254.149.29" címet nem tudom ping-elni.A T-online helpdesk azt mondta, hogy a hálózati kártyával van valamilyen gond
Pls. segítsen valaki, akinek ilyen NET-je van vagy van valamilyen ötlete.Előre is köszi a válaszokért.
-
nggabi
félisten
válasz atomchicken #17828 üzenetére
azert kerdezd meg szemelyesen is, egy utat meger...
"szenyor dzsíííí"
-
joecontra
addikt
válasz kispiricsi #17833 üzenetére
Próbáld meg kitörölni azt a hálózati kapcsolatot és újra beállítani kézzel.
Üdv,
J -
joecontra
addikt
válasz kispiricsi #17838 üzenetére
Szia!
Nehogy.
A hálózati kapcsolatoknál csinálj új kapcsolatot kézzel.
Üdv,
J -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz kispiricsi #17838 üzenetére
A PPPOE-s kapcsolatot elvileg simán lehet törölni. Rákatt, és Del gomb. (gondolom erre gondolt)
Véleményem szubjektív...
-
kispiricsi
csendes tag
válasz hackeeeee #17840 üzenetére
Többször is megpróbáltam a PPPoE kapcsolatot létrehozni, de a már említett 720-as hibát írja ki.
A "Helyi kapcsolat" státusza viszont már a gép bekapcsolása után "Csatlakoztatva", ami nem tudom mitől van, mert se jelszó se semmi nincs megadva, olyan mintha LAN kapcsolatot érzékelne és az a gyanúm, hogy e miatt írja ki a PPPoE kapcsolódásnál a 720 Nem hozható létre hálózati kapcsolat hibát.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz kispiricsi #17841 üzenetére
Az teljesen normális, mivel kommunikál(na) a gép a modemmel. A pppoe mondhatni a hitelesítést végzi el a hálózaton.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
villamos
őstag
válasz kispiricsi #17841 üzenetére
A google ezt találta többek között:
"720 PPP vezérlő protokoll nincs beállítva.
Telepítsd újra a hálózati kártya meghajtóprogramját és a Windows XP hálózatkezelését (Start menü/Vezérlőpult/Programok telepítése és törlése/Windows-összetevők hozzáadása vagy eltávolítása/Hálózatszolgáltatás elől pipa ki, indíttsd újra a géped, majd újraindulás után menj vissza, és jelöld be újra).Esetleg javasolni szokták még más fórumokon, hogy a Start menü/Futtatásba írd be:
cmd
majd a megjelenő fekete ablakba az alábbi két parancsot:
netsh int ip reset reset.log
ipconfig /flushdns"[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
HoReSz1975
őstag
Megemeltem a T-Home Optinet Super kapcsolatomat
, Optinet Maximumra
Elég komoly lett:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz HoReSz1975 #17844 üzenetére
Pöpec a feltöltésed.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz HoReSz1975 #17844 üzenetére
Nah így már van értelme a 80-as csomagnak.
Véleményem szubjektív...
-
VargaT
csendes tag
Köszönöm a válaszokat HGW fagyás és fütyüléssel kapcsolatban.
Tápot nem tudom cseréltek-e, nem én voltam itthon. De esetleg én ki tudom cserélni, van egy stabil állítható feszültségű nagy teljesítményű laptop tápom.
De kezdjük a földeléssel, arra mi is gyanakodtunk. Egyik gép egyáltalán nincs földelve, azt most lehúztam, meglássuk. A másik két gép ha nem is túl jól, de földelt.
Okosodtam földhurokkal kapcsolatban is. Kipróbálom majd azt is, hogy az antennára teszek egy leválasztót.
Mivel a hiba ritkán jelentkezik, így hetek mire letesztelem, de majd beszámolok az eredményekről.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz HoReSz1975 #17848 üzenetére
Jaja megéri. Nekem is Maximum van csak kábelen,ott meg 5 adnak felfele.
-
nggabi
félisten
na meséljetek csak h milyen sávszél emelés lesz jövőre? tegnap mondta valaki és érdekelne...
"szenyor dzsíííí"
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Battlefield V
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest