-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oxox
addikt
válasz sikalisk #46082 üzenetére
ahogy Ghoosty is irja...hidd el sajat magamon tapasztaltam (nem hiaba neveztek itt cannon rushernek), de hebe-hoba meg teamben most is fun-olok vele (es akar gyemantosokat is beszopatok...akar tobbet is egyszerre *tobben tudnak igazolni)
Az nem bovites, hogy rajon kesobb, hogy nema' van warp, vagy van chrono, vagy van mothershipcore, vagy van robo...a "repertoar bovitese" esetleg a prism hasznalata, vagy a force field tokeletesitese...
de pl.
van itt a forumon gyemant 1v1 jatekos...teamben meg semmit nem er, mert ismer harom buildet, es ahhoz eleg jo a mikroja is, de mikor mondjuk mass roach jon mass marinnal azt sem tudja, hova kapjon, mert kihullik abbol a harom sablonbol...ez is tapasztalat...mi meg fogjuk a fejunket mert annyira szethullik, hogy move parancsal kuldi a sereget bele az ellenfelbe....aztan meg szo nelkul lelep, mikor kerdezzuk, hogy ez most mi volt.....es ahogy kozben BeLucZ irja 2000 lejatszott 4gate utan mar nem nagyon elvezi az ember....
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Ghoosty
őstag
válasz sikalisk #46082 üzenetére
Ez értelmezés kérdése. Ha 1 cheese taktikával platina ligáig jutok, de rendes játékkal még egy ezüst ligást is alig tudok megverni, akkor az szerintem egyenlő a tanulhatok meg újra játszani kategória.
Engem mondjuk sose vonzott a cheese, nagy ritkán ellőttem egyet, de semmi komoly.
-
oxox
addikt
válasz sikalisk #46079 üzenetére
nem ertek egyet...ha folyamatosan egy sajtot csinal, akkor egy bizonyos szint utan baromi nehez lesz elszakadnia tole, es tovabb lepnie...hiaba voltam topgold / platina 1v1 hacsak a cannonrush ment...gyakorlatilag tanulhattam ujra....
nem csak a gyozelem a fontos, hanem, hogy hogyan gyozol...lasd Ender's Game
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
joysefke
veterán
válasz sikalisk #46062 üzenetére
Igen rémlik egy jozsefke nevű játékos, szerintem játszottunk egymással párszor.
"párszor".
Úgy emlékszem elég sokat játszottam a legaktívabb lisk-kel, szóval akkor ezek szerint veled, leginkább 2v2-ben ally ként.egyébként az megvan, hogy szerettem elorozni klánneveket, kreáltam joysefke[lisk] -et is (vagy amilyen szintaktikája éppen volt)
még ilyen nevekre emlékszem, hogy
TM klán, CF-ek közül igen, Attosz-ra, meg Shadow[CF]-re aki mindenféle UMS mappokat tesztelt. mchami, vérbanán, Tohi (ha jól irom), Kölök, Baba...Jaj de rég volt ...
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz sikalisk #42386 üzenetére
Nade visszablinkelni a banelingek közé...?!
Én egyébként már azt sem értettem, a második játékban miért nem csinálta a cannon rush-t, megvolt rá a lehetőség, Jaedong meg nem is számított rá, csinálta a saját játékát. Vagy ha már ezt nem, akkor a harmadikban miért nem jött proxy gw, amikor már mindenképpen életben kellett maradnia 1stnek?[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
BeLucZ
addikt
válasz sikalisk #42381 üzenetére
ja tényleg stardust, de hát ő meg most nincs ott, ő elég durván tolja
és ugyebár mintha valaki említette volna hogy a pvzje a leggyengébb Jaedongnak, toronymagas esélyes szerintem most, megállíthatatlan....
én Taejában bízok egyedül, de hát ő meg ugye nem P, nekem pedig a P a szívem csücske
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz sikalisk #42355 üzenetére
Persze, igazad van, de 5x egymás után arra várni, hogy az ellenfél hibázzon a mikrózás közben...
Persze nem vagyok én senki, hogy megítéljem Scarlett játékát, de nézőként uncsi volt a Bomberrel való összecsapása.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
adrian360
őstag
válasz sikalisk #42354 üzenetére
-megnövelték a sebességét 3.75-ről 4-re
-hp regenerációját megnövelték 1hp / sec-re ( az alap zerg regeneráció 0.27 hp / sec)a hibázásra várás helyett meg mondjuk váltott volna infestorra, vagy ha már van hive akkor ultralisk, úgy is ling fejlesztésen volt, az ultrák megették volna a marineokat. de nem senki nem váltott semmire, csak ölettek ölettek meg ölettek.
[ Szerkesztve ]
-
-
föccer
nagyúr
válasz sikalisk #42198 üzenetére
Sajnos konkrétumokat senki nem tud, így csak a találgatás megy. Régről dereng nekem valami Blizzardos nyilatkozat/cikk, amiben leírták (vázlatosan), hogy hogy alakul az ember mmr-re, de még abban a cikkben sem sem tértek ki a liga besorolásra.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
adrian360
őstag
válasz sikalisk #42198 üzenetére
ha azt vesszük hogy 33%-33%-33% ban adja az alacsonyabb-azonos-magasabb mmr-jü játékosokat, és a magasabbaktól kikapok, a többit megverem akkor az csak 66% , az még mindig messze van a 74%-tol de mindegy nem ragozom tovább, így működik, jobban kell igyekezni, vagy csak nem volt szerencsém, már lényegtelen.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz sikalisk #42045 üzenetére
Stephano sosem hisztizett a balance miatt, sohasem rage quit-elt és általában is rendkívül sportszerű proplayer volt. Ezért (is) volt széles körben népszerű, én is sajnálom, hogy abbahagyja a pro pályafutását, de egyébként teljesen megértem.
#42046 Eyesis: Csak volt. Az infestor nerf óta már nem az.
[ Szerkesztve ]
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz sikalisk #42001 üzenetére
Ahhoz, hogy a játékod fejlődjön, egyetlen dolog kell: Játszani, gyakorolni.
Szerinted erre közel 3000 meccsel a hátam mögött (90%-ban 1v1) még nem jöttem rá...?
Szerintem valamit félreértettél, arra akartam rávilágítani, hogy abból még hogy valaki sokleveles még messze nem következik az hogy a skillje is magas szintű.WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
föccer
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest