- Mozilla Firefox
- Synology NAS
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Bitcoin topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Linux kezdőknek
- Csak 2030-ra készülhetnek el az Intel 28 milliárd dolláros chipgyárai Ohioban
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgabor26
tag
-
Jack@l
veterán
válasz
Menthirist #33096 üzenetére
Valaki kérdezze már meg mikor szándékoznak valami antialiasinget is engedni a játékban...
Ahhoz nem kell "nagy refaktorálás" .@Diopapa: nemtom mi van rajta, de még mindig irtó recés minden. 4k-ról visszaskálázva DSR-el már jól nézett ki.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Menthirist #33095 üzenetére
-DX 12 először (a roadmap alapján), de a motor alját refaktorálják majd, és a dx12 megközelítés a vulkanhoz is illeszkedik.
-A DX12 render ugyan gyorsan berakható lenne, de csak akkor ér valamit a dx12, ha alapvető részegységeket is refaktorálnak a motorban (ezzel teljesen egyetértek, hisz hiába térnek át dx12-re, ha a draw call marad mondjuk ugyanúgy pár ezer, vagy nem párhuzamosítják annyira mint kellene). Amúgy betanult a szöveg vagy sem, ért a programozáshoz CR vagy sem (elvileg igen), amit mond az tény (nem annyira párhuzamosítottak az eddigi motorok, csak a renderelő átírásával még nem lesz igazán kihasználva a low level api, stb). Thread vs job megközelítés... Alapból 1 szálat használ a cryengine render, 1 a game loop, 1 a fizika...
-Már eleve vannak technológiáik, amikkel draw callt csökkentenek (a textúrázási megoldásukkal pl), darabokból merge-elődő shaderek és textúrák, amik egy lépésben kerülnek megjelenítésre. Nem csak a dx12-re és a vulkan-ra alapozzák hogy nagyobb teljesítményt tudjanak kipréselni
- Az engine group már jelenleg is dolgozik ezen a refaktoron és a dx12-őn, de csak jövőre lesz belőle kész dolog.
- nézegetnek egyéb dolgokat, voxel aszteroidákat, tesszelálást, fluid szimulációkat a gázfelhőkhöz,
- a refaktor a dx11-es részen is segít, mégha nem is mindenhol (pl draw call-ok)
-
Friss interjú CR-rel technológiákról (dx12, vulkan). Ez az első rész:
http://www.gamersnexus.net/gg/2114-chris-roberts-star-citizen-on-dx12-vulkan-and-techA második rész pénteken jön, a motor-architektúráról.
[ Szerkesztve ]
-
-
vaakuum
addikt
válasz
vaakuum #33090 üzenetére
Én konkrétan olyasmira gondoltam, hogy amit vettél, azt megadóztad...ha visszakapod a pénzed, az adórészt már nem kapod vissza...viszont a viszakapott pénzből elkövetett vásálásért újra adózni kell, merthogy pénzért veszel valamit...tehát a megadózott pénzedet visszakapod, és a következő vásárlásnál megint adózol utána...aztán ismét és ismét...míg el nem fogy a pénzed annyira, hogy ne tudjál venni érte semmit.
Kb mint a magyar adórendszer....
-
vaakuum
addikt
válasz
Menthirist #33087 üzenetére
Ennek nem lenne véletlenül valami magyaros adóügyi vonzata?
-
mrfire
őstag
válasz
Menthirist #33087 üzenetére
Ja, bocsi én is arra gondoltam, csak kevertem.
-
Yllgrim
őstag
Alapbol nem is volt szo downgrade-rol, ha valami esszeru megoldassal jonnek elo akkor belefer, varjuk a reszleteket
Azert az hogy ez az opcio bekerul majd mar tetszik, akar az lehet megoldas hogy a mar berakott penzt nem tudod kivenni. Nem tudom, kiderul hamarosan
-
válasz
mrfire #33086 üzenetére
Olvasztás során a pénzed nem kapod meg a játék accountodra? hogy veszel belőle akkor nagyobb hajót?
én nem azt mondom hogy dollárt vissza a pénztárcámba, hanem az account walletembe. Tehát ne UEC-et adjanak érte, hanem az accountomra vissza dollárt (store credit), amiből vehetek mást (de a játékban marad a pénzem)
Lehessen mindenről mindenre váltani (nem csak flyable-re), és én elégedett leszek
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz
Menthirist #33085 üzenetére
Érthető, de tudjuk, hogy olyan biztos nem lesz, hisz olvasztás után sem jön dollár. Bár, ha így egy gombnyomásra vissza lehetne húzni a pénzt tőlük, jobban meggondolnák, hogy mit hogyan csinálnak. Egy-egy alkalommal már befigyelt volna a a napi mínuszos egyenleg azt hiszem.
-
-
EFRM
tag
válasz
Menthirist #33082 üzenetére
valoban, downgraderol van szo.
-
mrfire
őstag
válasz
Menthirist #33082 üzenetére
Nekem az tetszene, ha kapnánk UEC-t, amikor kisebbre váltunk
Elgondolkodnék rajta, hogy letoljam a Taurust valami Mustangig és a pénzből az LTI-s Reliantot tuningoljam föl.
-
Basszus, a CCU-ért eddig is fizettem, lehet nem kellett volna???
Amúgy az a rész érthető, hogy nem akarják hogy óránként ötször oda-vissza cserélgessen mindent 1 millió user. Azt hogy ezt pénzzel kellene-e elérni, már kétlem, pláne ha "olcsóbb" hajóra váltunk vissza, de ez még mindig túl kevés infó (vissza kap-e, és ha igen, mennyit az ember, stb) ahhoz hogy véleményt mondjak
Meglátjuk hogy kell-e puffognom ha majd kijön
-
Yllgrim
őstag
válasz
Menthirist #33077 üzenetére
Nagyon helyes ha alapos, en azt sem banom ha tobbszor is neki futnak ugyanannak a temanak, a lenyeg hogy a jatek a vegen jo legyen, CR is ezt akarja, es remelem a fejlesztok is.
-
EFRM
tag
-
mrfire
őstag
válasz
Menthirist #33077 üzenetére
Most hogy mondod, ezt korábban is hallottuk már pont ezekkel a szavakkal az SC munkálatain belül egy másik grafikustól. De ha jól emlékszem Cherie Heiberg is elismerően beszélt róla, az első RtV interjúban. Elég szánalmas lenne, ha ezeket csak azért mondták volna, mert ő a főnök.
[ Szerkesztve ]
-
https://www.youtube.com/watch?v=UPObpk1HJK4#t=1h32m14s
Arról mesél Denis Loubet (aki a wing commanderen volt senior artist és art director), hogy CR milyen maximalista volt, amikor mutatott neki egy képet amit készített és elégedett volt vele, CR mondta hogy jó, de itt meg itt meg itt ezt meg ezt alakítani kellene. Puffogott, durrogott de elkezdte csinálni, aztán a végén meg ott állt, hogy a francba, igaza volt, miért is tartja magát Art Directornak, ha valaki jön, elmondja hogy hogy lenne jobb, és tényleg úgy lesz jobb...
https://www.youtube.com/watch?v=UPObpk1HJK4#t=3h43m41s
Itt pedig CR-nek mondják oda, hogy 25 év alatt semmit sem változott az art-hoz való hozzáállása[ Szerkesztve ]
-
pgabor26
tag
-
PhilBrick
őstag
válasz
Nathan Boggs #33074 üzenetére
Nem, ez nem az. Ez egy fanmade Anvil Aerospace – HYGEIA.
És hamár erre jártam, a heti műsor:
Monday, September 28th
- [1500 PDT / 2200 UTC] 10 for the Chairman: Episode 68Tuesday, September 29th
- [Time TBD] The Endeavor Science Vessel SaleWednesday, September 30th
- Vault UpdateThursday, October 1st
- [1200 PDT / 1900 UTC] Around the Verse: Episode 63Friday, October 2nd
- [1100 PDT / 1800 UTC] Reverse the Verse: The Community Team's Weekly Livestream
- FPS Update Week of October 2nd
- Endeavor Q&A Post (1 of 3)[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Nathan Boggs #33073 üzenetére
Na nem sikerült a videó beágyazása és a szerkesztési idő is lejárt
Ha valaki esetleg még nem látta volna a Hygeiat. Ez amúgy hivatalos anyag?
Szerk.: Hm, ez nem is a Crucible? Én egész eddig azt hittem... Az egész életem egy hazugság.
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Yllgrim #33072 üzenetére
Én is remélem, hogy nem lesz, de egy védtelen hajónak a ritka harc is gondot okozhat
Amúgy csak arra céloztam, hogy szerintem meg fogják oldani, hogy ne lehessen hordozóként használni, de abban igazad van, hogy itt főleg a katonai szerepre gondoltam. De szerintem a civil hordozó szerepét is megoldják, de ez csak egy tipp, még szinte semmit sem tudok róla.
<iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/gluIbaMA6PY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz
Nathan Boggs #33071 üzenetére
Nem kell erre nagy vedelem, munkaeszkoz nem csatahajo
Az ilyen tipusu hajokra mutatoba tennek par dolgot azt csoki, menjen szepen masokkal egyutt, vigyen magaval kiseretet...
Nem lesz mindig mindenhol allandoan harc, ez nem a W40K
-
Yllgrim
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #33069 üzenetére
Kerdes mennyi fer el benne, akar meg legi bazisnak is alkalmas lehet
Azert egy tucat (vagy kicsit tobb) Crucible eleg lesz a Bengal-ra, az ERS egysegbol kell sok.
Eleg erdekes kis cucc lesz ez am, remelem elegge szerszmos lada lesz, nagy sikere lehet a kelet europai tarsasagok kozott illetve a DIY kedvelok is racuppanhatnak
-
Yllgrim
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #33067 üzenetére
Bedolgozok kisvallalkozokent, aztan ha eler a lanctartozas, visszabontom azt a reszt amit megcsinaltam, ha a tobbiek is igy tesznek, az a Bengal ott rohad meg
Ocsem erosen palyazik egy olyanra, akkor tudna mokolni mindenfele hulyeseggel, ha tenyleg ilyen repulo Workshop lesz...
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Nathan Boggs #33066 üzenetére
Ahhoz kelleni fog párszáz darab...
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #33064 üzenetére
Mindenki Bengalt akar javítani a PU-ban
-
PhilBrick
őstag
válasz
Szőrös #33063 üzenetére
Én egy kisebb lótifutival és egy nagyobb szállítóval szeretnék kezdeni. Az előbbi először egy Avenger volt, aztán M50, most pedig egy Hornet Ghost.
Az utóbbi Connienak indult részben a CE doboz miatt. Aztán kicsit kiábrándultam a Connieból és doboz sincs már, azóta Cat a cél. Helyette most egy Cutlass Red van, de jelenlegi repülési tulajdonságai alapján szívbaj nélkül megválok tőle.
Tavasszal vettem egy Reliantot elsősorban azért, hogy Cat CCU legyen belőle. Cutlass + 60€ és meg is vagyok. -
Szőrös
veterán
Srácok azt jól látom, hogy az org.-ban nincs egy szál Cat se ? Vagy megint vak vagyok ?
-
-
BOGO07
tag
Na eldöntöttem marad a Banu MM mert 2X akkora raktere és a pajzsa meg mert szebb
és lényegesen nagyobb is(majdnem 3X akkora)
Remélem így is majd a hasznára lehetek a csapatnak ha mást nem fuvarozokArról tudunk valamit hogy az idegen hajók is modulárisak lesznek-e?
-
Eniral
tag
hát jó reggelt mindenkinek !
halvány lehetőség van rá ,hogy jön mostanában valami vagy megint csak a remény marad ?
-
pgabor26
tag
-
Diopapa
addikt
Ha valaki solo-ban csinálja meg az összes Vanduul Swarm wave-et, akkor is megkapja az ember a title-t meg a Glaive vásárlási lehetőséget?
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Yllgrim #33035 üzenetére
Szvsz csatahajód (Dreadnought - 2km) játékban sem lehet. Már a feleakkora Bengal megszerzése is nagyon necces, hatalmas, jól koordinált org kell hozzá. Ugye UEE-től nem fogsz tudni lopni, mert azok a Bengal-ok külön instance-ot fognak képezni, amolyan fix helyi jelenségek lesznek, mint egy bolygó. Még azt is megkockáztatom, hogy Retribution-t csak Squadron42-ben fogunk látni. SC-ben ha be is teszik, csak egy dísz lesz valamelyik hadikikötőben. Fel se lehet majd rá menni.
(#33036) Nathan Boggs: Viszont ha a TNGS hajók kiesnek, mi lehet az az eddig még sosem látott katonai hajó, amiről a Chairman beszélt? Kizártnak tartom, hogy a korvett legyen az, talán akkor az Assault ship... A Prowler még korai lenne sale-re, pláne ilyen közel az Endeavour-höz...
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #33027 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy legutóbb azt mondták, hogy szeretnék, hogy bekerüljön a többi TNGS hajó is, de sajnos nincs ilyen terv jelenleg. Mindjárt megnézem, hogy félreértettem-e valamit
Így írta az INN: "[Ben, plans on bringing in other TNGS ships?] Desire, yes. Plans, no."
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #33027 üzenetére
Majd lecsereli ha odaer, lassan itt az uj CCU rendszer, kivancsi leszek ra, szerintem orult csereberek fognak megindulni
Csatahajom meg lehet a jatekban, de valamikor penzt is kell keresni a valo vilagban, szoval lesz egy kis hajocska/ladik akarmi helyette es csoki
A korvettrol meg semmi hir, ugyhogy egyelore megvarom a kedd-et
-
mrfire
őstag
válasz
Diopapa #33033 üzenetére
Szerintem ebben nem sokan jók alapból. gyakorolni kéne, de mikor játszottunk együtt utoljára?
Na majd az új fórumon lesz Eseményszervezés is, szal ha valaki kijelöl egy pénteki időpontot, azt bárki észreveheti és jelentkezhet rá a hét folyamán, remélem ez fellendíti a közös játékokat. Na meg persze időt is kell rá szánni...
(nekem pl.)
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz
Drenadar #33030 üzenetére
Mert szenvedünk vele, legalábbis nem mondhatjuk el, hogy lazán letoljuk, nem? Túl sokáig tart egy kör, és ezalatt koncentrálni kell. Én csak Watch Dogsozni szoktam multiban, de az egy bohóckodás ehhez képest.
Talán jó is, hogy majd a PU-ban örülni fogunk egy kis üres repkedésnek, mikor nem kell harcolni.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
Nagyon fárasztó ez az AC-zés... vagy csak nekem? :| Sokkal intenzívebb mint bármilyen lövöldözős játék :|
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nathan Boggs: Ha gunship kéne, de a bébibálna nem tetszik, akkor várd meg a TNGS többi hajóját. CC-ra is ígértek valami sosem látott katonai hajót.
Illetve anno a Wave 4 szavazáson volt egy "Assault Ship", amiről szintén semmi hír. Már pedig tudjuk, mert többször elmondták, hogy azok a szavazások csak arról szóltak, hogy milyen sorrendbe kerüljenek be a cuccok, amiket amúgy is be akartak rakni.
Yllgrim: Csatahajód biztos nem lesz (szerintem senkinek se), de már mondtam, hogy a korvett-re még lehet esélyed. Az méretben és árban is az Idris alá fog jönni.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz
Nathan Boggs #33024 üzenetére
Pedig ennek a hangáros dolognak is meg kellett volan már érkeznie, mert azt mondták a soc modul után nagyon hamar jön majd. Igazából a része kellett volna, hogy legyen.
-
mrfire
őstag
válasz
Nathan Boggs #33022 üzenetére
A legérdekesebb rész mondjuk maga a hajó bejárása, én is nagyon szívesen mászkálnék rajta kicsit. Ha lesz hangárbejárás, akkor talán nem is kell megvárni, hogy repülhető legyen.
-
mrfire
őstag
válasz
Nathan Boggs #33020 üzenetére
Bárcsak már ott tartanánk, hogy ezekről is beszélhetünk.
-
mrfire
őstag
válasz
Nathan Boggs #33016 üzenetére
Grat hozzá, szerintem baromi jól kinéző kis hajó, és sokkal több értelmes tér van benne, mint a Retaliatorban.
-
Yllgrim
őstag
Hehe, jo kis hajok ezek, szivem szerint mar repulnem oket meg tesztelnem a rendszereiket, kivancsi leszek majd amikor a nagy dogok megindulnak aztan huzod be a "fekeket" es uvoltod hogy AJJA MAR MEG!!!! *%$@
Viszont Rammelni is mokas lesz, a Reclaimer az erre eleg jo is lehet
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Nathan Boggs #33016 üzenetére
Grat hozzá... de sztem is nagyon béna a külseje
A talit most pofozzák újra... jó lesz az
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Yllgrim #33015 üzenetére
Az lenne a legjobb, ha kicsi lenne, remélem leszünk annyian
De ha majd nagyobb kell, akkor a játékon belül vásárolok valamit, de a Tali engem még a dropship modullal se nagyon győzött meg.
Gyorsan körbe is jártam a Redeemert a hangárban, jó kis hajó ez, csak ronda
Na jó, igaziból majdnem gyönyörű alakja van, csak az alján a kitüremkedés, meg a tetején a turret nem tetszik, de amúgy nagyon jól néz ki a farka, meg az egész hajótest is...
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz
Nathan Boggs #33014 üzenetére
Csak aztan nehogy kicsi legyen a vegen
-
Nathan Boggs
senior tag
Na, át is álltam Redeemerre, egyelőre az a hajó felel meg a céljaimnak leginkább, attól függetlenül, hogy nem feltétlenül tetszik
Talinak az alapszemélyzete is nagyon sok, e mellé jönnének még a gyalogosok, asszem a játék elején elég lesz a Redeemer
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz
BOGO07 #33010 üzenetére
Mindketto tobbszemelyes, szoval bandazni kell. Ha kialakul egy 2-3 fos tarsasag, a maradek spot-okra fel lehet venni freelancer-eket, akik elmennek veled jo penzert, nyereseg 7%-at adod neki, koszt es kvartely mint amit Jane kapott a Serenity-n
Lesz jo par jatekos, es ahogy porog fel a jatek illetve kozeledik a megjelenes ugy fognak jonni az emberek.
-
ttamashu
aktív tag
válasz
BOGO07 #33010 üzenetére
Én Banu-t mondanék, de elfogult vagyok. Bár mint írtad is üzemanyag mindenkinek fog kelleni.
Visszacsinálás meg elég olajozottan megy Írsz nekik és megteszik.
Bár az tuti, hogy ha döntöttél ne várj, mert CitizenCon után még le se dolgozzák a lemaradást jön az Anniversary sale novemberben, aztán nyakunkon a karácsony.[ Szerkesztve ]
-
BOGO07
tag
válasz
Yllgrim #33005 üzenetére
Hát elsősorban békés úton történő pénzszerzés a cél
amit aztán hajókra költök és minél színesebb gyűjteményt rakok össze. Valószínű nagyrészt botokkal lesz megtöltve bármelyik hajó mert baráti körből senki nem játszik SC-vel idegenekben meg nem bízok igazán. Max ha innen összeáll egy jó kis csapat oda csapódok. Több nagyméretű hajóra nincsen pénzem ez a max amit költenék a játékra szóval döntenem kellene.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Drenadar #33008 üzenetére
Ja, mindenki hozza amit szeretne, en egy jo kis csatahajot hoznek szivem szerint, ha jonne egy Idris arban, akkor ha leolvasztok mindent meg is vehetnem, de hogy mihhez kezdenek vele...
Meg minddig azt mondom, 2 hajo eleg (na jo, 3
) a Carrack az tuti, meg afole meg ala kell egy, johetne mar a CCU...
-
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Yllgrim #33005 üzenetére
Hjajj, én nagyon gondolkodom egy Redeemeren a Tali helyett, bár még mindig nem tetszik annyira a kinézete... Az lenne a jó, ha lehetne vele dokkolni az Endeavorre, aztán ha tényleg olyan jól fizető az út, akkor becsatlakoznék
Mondjuk ha nem lehet dokkolni, csatlakozni még akkor is lehet
-
Yllgrim
őstag
válasz
BOGO07 #33004 üzenetére
Elso es legfontosabb hogy tudd mit szeretnel csinalni nagyjabol az elejen a jatekban (mert menet kozben sok fele fogsz menni kiprobalni uj dolgokat) es annak megfelelo hajot beszerezni. Nezd meg melyiknek mekkora a szemelyzete es melyiket tudod rendesen feltoleni haverokkal. Nekem 3 hajo tetszik igazabol, mindegyik celhajo felfedezes-tudomanyos-javito. Persze eloszor meg uber-pilota akartam lenni, vettem SH-t, aztan lett a Cutlass Blue fejvadaszkodni, de az eleg puha abbol lett a Vanguard, de annak meg nincs raktere uh ez meg varat magara, es lett a Carrack a felfedezesre. Endeavour szupinak nez ki, de ez mar nagy dog hajo lesz, feltolteni legenyseggel nem lesz konnyu... Carrack-ra is erdekes lesz, bar ha tudnak hova megyunk Zsomlevel akkor nagy tulekedes lenne, mert a haszon meg a...
Szoval talald ki mit csinalnal szivesen mondjuk ha egyedul kellene lenned illetve akkor mit csinalnal ha tobben is mennenek veled egyutt
Erre veszel 2 hajot es csoki, vagy ha csak egy fer bele...
-
BOGO07
tag
válasz
Nathan Boggs #33002 üzenetére
Igen azt tudom részben azért gondoltam hogy most kéne mert írták is hogy kb utolérték magukat és remélem hogyha oda jutok akkor jó fejek lennének.
Amúgy nem feltétlen úgy gondoltam hogy egyedül megvédem magam de azért ha a társak mellett én is tudok lőni szerintem sokat számíthat. Legutóbb valamelyik concept art on volt a banurol kép ahogy az elejéből 2 nagy ágyú kinyílt és érdekelne hogy akkor most azok tényleg lesznek e vagy nem mert pl a ship spec oldalon minimális hardpoint info van de remélem hogy változik és akkor talán az is tud szépet sebezni.
Egyenlőre várok meg agyalok rajta csak kíváncsi voltam ti mit gondoltok. -
Eyesis
őstag
Nektek elindul a játék?
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
BOGO07 #33000 üzenetére
Azt, hogy mi a jobb, nem tudom, viszont a visszakapás nem biztos, állítólag nincs ilyen rendszerük, hogy visszacsinálják a dolgot, csak néha belemennek és jófejek. Viszont amit írtak, nem érdemes ezt a CitizenCon alatt, vagy röviddel utána csinálni, mert akkor nagyon megugranak az ilyen, és másfajta bejelentések is, amivel foglalkozniuk kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új bontatlan SONY XR-65A80L 4K HDR Ultra HD BRAVIA XR Google TV, OLED Smart televízió
- Macbook Pro 15" - 2017, 4 mag i7, 16/512GB, 4GB Radeon - új akku - touchbar, garancia ( 11)
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
- Nikon D750 + MEIKE markolat + 3 akkumulátor, újszerű állapotban, dobozában!
- ASUS Radeon RX 580 DUAL 8 GB