- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrfire
őstag
Sziasztok!
Van egy Constellation modellem, amitől megszabadulnék, érdekel valakit? Ha igen, dobjatok egy ajánlatot! Adom mellé a jegyzetfüzetet és a kulacsot is. A modellt az eredeti hungarocelles dobozában fel tudom adni, így nem fog megsérülni.
Itt vannak a képek:
[Modell] [Jegyzetfüzet] [Kulacs][ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz tom5598 #52989 üzenetére
Hát, ez ilyen. Tudjuk, hogy elfogytak, és hogy nem minden sarkon árulják őket. Szeretem a gyűjteményem darabjait, akkor is, ha hajlandó vagyok megválni tőlük, ezért nem kótyavetyélem el az ilyen értékeket.
Például anno volt, aki soknak tartotta, hogy 60 ezerért vettem Last of Us szobrot, az eredeti ár duplájáért, de tavaly 150-ért váltam meg tőle.@Drenadar
Engem mindig is lehetett látni, csak nem az SC-vel kapcsolatban (Mostanában pl. Classic WoW-ot streamelek Twitchen)Igazából már több mindent eladtam a régi gyűjteményemből. Így is sokáig halogattam, hogy ezt meghirdessem, mert féltem megbánnám, de változott annyit a szemléletem, hogy most már azt gondoljam, hogy jobb helyre is csoportosítható az az érték, amit képviselnek, mint a vitrinbe
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
Sziasztok!
Eladom a Constellation modellemet pár gyűjtői holmival együtt (mert úgysem készül el soha a játék ). Ha valakit érdekel, írjon! -
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #35285 üzenetére
Inkább a Squadron 42-re tippelnék. Még a 2.0 sem lesz olyan, amit érdemes így terjeszteni, nem lesz abban se sok tennivaló.
-
mrfire
őstag
válasz Diopapa #35136 üzenetére
Tuti máshol lesznek, hisz minden hajónak máshogy épül fel a pilótafülkéje, de az azon belüli felület már egyforma lesz valószínűleg. Ez egy játék, ne erre menjen el a fejlesztési idő, és ne is azért, hogy nehezítse a dolgunkat. Nem az a cél, hogy tanulni kelljen mindig az alapokat, hanem hogy könnyen lehessen kezelni és nehéz legyen profivá válni.
-
mrfire
őstag
Gladius bemutató
Ebbe most belecsempésztem egy kis gameplayt is.[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
Ma este egy közös PVP-zés? Fent leszek TS-en, ha valaki jönne.
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #34885 üzenetére
Vagy lehet, hogy a CIG nem az a cég, ami miatt az ember elmegy két évre egy másik országba. Mert Travis a Blizzard miatt lehet megtette volna, de a CIG miatt nem, attól függően, hogy milyen kilátásokat lát ott a jövőben, vagy mennyit keres, mennyire szereti.
-
mrfire
őstag
Ráadásul le se lehet rontani az átlagot, mert nem úgy számolja a tapasztalat alapján. Ha mész pár kört, még akkor is hozzáadsz szerintem az eredményhez, mert jelenleg a részvétel után csak pontokat kapunk. Szerintem ezért van, hogy a 33 meccsünkkel verjük a többieket
-
mrfire
őstag
válasz GypsFulvus2 #34786 üzenetére
Ott rontották el, hogy eddig is megvolt a casual játékosoknak a lehetőség a neki kvaló a játékra, méghozzá a Mustangok képében. A profibbak meg mehettek kezelni a 350R-t. A régi rendszer teljesen jó lett volna mindenkinek, csak figyelmeztető táblákat kellett ovlna tenni a 350R elé, hogy nem egy kezdő hajó!
-
mrfire
őstag
-
mrfire
őstag
A 100 YouTube feliratkozó utáni videó. Hamarosan linkelem a Glaive-Scythe bemutatót is.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz vaakuum #34746 üzenetére
Általában mindig az van, hogy aminek péntektől péntekig kéne tartania, az kitart a hétvégén át is, mert pénteken még nem lövik le, hétvégén meg nem dolgoznak, hogy lelőjék. Ma nem tudom mi lesz, de gondolom, mivel nekünk a nap eleje még nekik tegnap, ezért reggel tuti lehetett játszani velük sztem, aztán attól függ mikor érnek oda a mai napi munkájukban, vissza fogják venni az ingyenes hajókat.
Na, megnéztem. Már visszavették őket.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz vaakuum #34739 üzenetére
Csak szokni kell. Én is sok rossz kört mentem tegnap, de amikor sikerült jót, akkor az közel sem volt annyira megerőltető, mint korábban, amikor mindent bele kellett adnom, hogy pár tized mp-el rosszabbat menjek, mint most.
Én nem azt mondanám, hogy pengeélen táncolni könnyebb most sztem az ugyanúgy nehéz most is, hogy pontosan belődd az irányokat. Egyszerűen a hajó vezetése lett könnyebb, és az olyan dolgok vesztek ki belőle, hogy milyen szögben menj be egy kanyarba, mert most szinte bármilyen úton lehet menni, olyan egyszerű lett a manőverezés, és nem kell gazdálkodni az üzemanyaggal.
-
mrfire
őstag
Újabb adag az előző podcastból, most kicsit többet is beszélnek az SC-ről: http://starcitizen.hu/forums/viewtopic.php?p=480#p480
-
mrfire
őstag
Az új AtV, köszi Yllgrim!
-
mrfire
őstag
válasz Yllgrim #34570 üzenetére
Majd írd be kérlek, más más is, aki jelentkezne, hogy ha elkezdetek egyet, akkor melyiket, hogy ne legyen kavarodás. Kistoth már beírta.
(#34584) Menthirist, (#34583) ttamashu
Ettől majd kicsit olyan EVE-s lesz a játék nekünk Bár a hajót nem kívülről fogjuk látni, és remélem sokkal érdekesebbek lesznek a küldetések.[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #34581 üzenetére
Alapvetően én is nagy hajókat fogok vezetni inkább, ezért a precíziós célzással nem lesz problémám. Bár a Dogfight is nagyon jó dolog a játékban, egyszerűen nincs akkora befolyásoló ereje egy vadásznak, mint egy nagy hajónak. Mármint felfedezés, kereskedelem, akármilyen igazán jól profitáló tevékenység közben. A vadász egy kiegészítő hajó, ezért nem nagyon fogom használni, de szeretnék jó lenni abban is, mert úgy érzem fontos része a játéknak.
Számomra mondjuk elég fura a Talis videó után, hogy az a nagy hajó is azért olyan érzéssel kezelhető, mint egy vadász a videó alapján, tudom nem hivatalos. Én azért egy MM méretű hajót nem szeretnék ugyanezzel az érzéssel vezetni, sőt nem is biztos, hogy szeretném pilótaként vezetni. A kapitányi székben ülve nekem az is jó lenne, ha csak waypont alapon kiadnám, hogy hova menjen, és mit lőjenek a lövészek. A'szem hosszútávon az SC nem az ilyen versenyzésből és harcból, vagy FPS-ből fog állni számomra, hanem azon fogok gondolkodni, hogy hol, mit és hogyan csináljak, hogy több pénzhez jussak.
-
mrfire
őstag
válasz Szőrös #34578 üzenetére
Inkább azt mondanám, hogy joy-al nehezebb jó lenni, de nem lehetetlen bizonyára az sem, hisz vannak jó joyos játékosok, de sokkal nehezebb nekik szerintem. Viszont ha kitanulták, akkor ott van nekik a nagyobb fegyver, amivel győzhetnek és akkor már náluk az előny. Persze a célzás csak egy dolog, sok máson múlik még az, hogy ki nyeri a dogfightot.
-
mrfire
őstag
válasz Razzul #34575 üzenetére
Teljesen egálban sosem lesznek, ezt így nem lehet kijelenteni. HOTAS-szal ma is könnyebb precízen manőverezni, kezelni a sebességet, és nehezebb célozni. Az hogy HOTAS-szal kezelhetetlen a gimball, és ezért a fix fegyvereket erősítették javít a helyzeten, de én ma is úgy érzem, hogy nehezebb dolgom van PVP-ben, mint egy egeresnek.
-
mrfire
őstag
Itt a fordítókat keresünk topik: [link]
Benne van az is, hogy hány cikk maradt ki legutóbb, de nem erőltetném a pótlásukat, mert sok munka lenne. Ezekkel max csak apránként érdemes foglalkozni.
Ha lesznek jelentkezők, és újra rendszeressé válhat a fordítás, én is vissza tudok térni rájuk, de nem olyan mértékben lesz rá energiám, mint korábban. Működhet, ha el tudjuk osztani a dolgot több ember között. -
mrfire
őstag
válasz Menthirist #34550 üzenetére
Meg attól is, hogy ne higgyünk el elsőre mindent mindenkinek? Bár rám is jellemző, hogy elkövetem ezt a hibát, de ez van. De valljuk be, ha kicsit is érdekelte volna azt az embert az SC, akkor megnéz más videókat is róla, és máris jobban képbe kerül. Ha meg nem volt egy potenciális érdeklődő, akkor szinte tökmindegy, mit gondol, nem veszítettünk egy citizent.
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #34547 üzenetére
Nekem meg az tűnt fel, hogy sehol sincsenek a többiek
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #34545 üzenetére
Hát még én, mikor tavaly megcsináltam egy munkát, és mire kész voltam, jöttem rá, hogy aznap munkaszüneti nap volt...
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Diopapa #34533 üzenetére
Ez csak egy Podcast, nem hivatalos cikk vagy teszt, egyszerűen elmondják, hogy nekik mi csapódott le a játékból. Én azért nem vetem meg őket azért, mert nem 100%-ig pontos, amit mondanak egy olyan beszélgetésben, amiben csak másfél percre szóba került a játék. A "szégyellje magát" nyilván erős kifejezés.
(#34534) Menthirist
Egyértelmű, ezt mondom én is. De ők nem fognak munka után az SC híreivel foglalkozni, munkaidőből meg túl sokat venne el, ha ennyit szánnak egy játékra. Kettőn áll a vásár. Az olvasók tanuljanak meg utána járni a dolgoknak, ha érdekli őket valami.[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Diopapa #34530 üzenetére
Nem sokat lehet várni tőlük, rengeteg játékkal foglalkoznak. Az SC híreit követni egész emberes munka, nem véletlen, hogy Menthirist ír a GameStarnak, mert senki nem tudta volna olyan jól csinálni a többi munkája mellett, mint ő. A GameStar oldalán meg mikor a GamesCom jelentéseit adták le a csatornájukon, mikor kiutaztak, CR nevén is vagy fél percig gondolkodtak.
Legalább nem ragadtak le a hajók árainál, és megemlítették, hogy simán meg lehet majd szerezni őket a játékban, nem úgy mint az Otherworldnél
(#34531) Menthirist
Ja ez az AngryJoes dolog jogos.[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #34527 üzenetére
Persze, nem is véleményezem a véleményét, de attól még érdekel, hogy mit gondolnak róla. Én mondjuk egyetértek abban, hogy többet adhattak volna már a gamescom előtt is, de ezt már kifejtettem. Senki nem halt volna bele pár plusz pályába, vagy ha letesznek pár versenygyűrűt a dying starra, hadd körözzünk ott is, vagy elkészülhetett volna az a pirate swarm esetleg. Sok pénzt kapnak és megértem, hogy alfa, meg hogy inkább a fejlesztésre koncentrálnak, de nagyon nagy pluszt jelentett volna egy kis extra most a várakozási idő alatt főleg úgy, hogy elleptek minket a beteljesítetlen ígéretek.
-
mrfire
őstag
Na, most futottam ebbe bele. Én most hallottam először, hogy Sirius kicsit hosszabban véleményezi a Star Citizent: [link]
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #34511 üzenetére
"plusz újrakezdtem a wowot "
Akkor kész, elvesztettünk...
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz PhilBrick #34509 üzenetére
Mondjuk Yllgrim volt az első, aki lefordított egy részt, miután leálltam vele. Nem felejtettem el neki, csak jó lenne ha mind meg tudnánk oldani, hogy rendszerességgel menjen a dolog, akár úgy is, hogy 4-en 5-en 2-3 kérdést fordítunk csak le, ami egész rövid idő alatt megvan. Nekem kompletten a 10 kérdés nem mindig sikerült egy nap, ha még este játszani is akartam vagy bármi csinálni, főleg akkor, ha 40 perces volt egy rész, vagy a producerek kezdtek rá a rizsájukra.
-
mrfire
őstag
válasz Yllgrim #34504 üzenetére
Nem mintha neked szükséged lenne rá
Nekem már nem fért bele a maradék két heti műsor rendszeres fordítása. Kisebb mennyiségben fordítanám, ha ezen múlna, hogy folyamatos legyen a sorozat, de egyedül nem megy tovább. Majd kiírom, hogy fordítókat keresünk, hátha akad jelentkező. Szerencsére Nathan és pgabor26 még mindig nagyon szorgosan adják le az anyagokat, örök hála érte, sz'al ne tessék telhetetlenkedni, mert jut minden napra olvasnivaló
-
mrfire
őstag
válasz Malibutomi #34445 üzenetére
Ezt mi is megcsináltuk ezerszer, akkor már ült volna be a toronyba.
-
mrfire
őstag
Nemrég kerestek meg minket facebookon, és kérték, hogy tegyük közzé a következő hírt: [link]
-
mrfire
őstag
válasz Yllgrim #34274 üzenetére
A Xi'An ugrópontok listájára gondolsz? Amúgy nagyon úgy hangzik ez az egész dolog, hogy instant halál lesz, ha csak megközelítünk egy ilyet. A Xi'An-ok nem fognak átengedni, főleg egy Carrackot nem... Ezzel védik majd az el nem készült területeket, hisz alig kapunk 60 rendszert. Bár ne nekem legyen igazam, jó lenne, ha meglenne a lehetőség, hogy elsőként léphessen az egyik játékos kapcsolatba a Kr'Thakkal.
-
mrfire
őstag
válasz GypsFulvus2 #34271 üzenetére
Ja, sikerült, bár csak 3 ból egyszer jön össze , de ezzel csináltam már első körben 1:05-öt is! Meg a 3. checkpoint utáni titkára is rájöttem, majd elmesélem TS-en. +Rájöttem, hogy akkor tudom jól kezelni a joyt, ha azt a lineáris valamit feltolom 2,0-ra, így nem olyan érzékeny az apró mozdulatokra, és stabilabb a hajó. Most hogy tudtam pontosan min kell javítanom, rájöttem, hogy erre is szükség van.
pgabor26
KösziZsömi, tudom, hogy te megtartod meglepetésnek az infókat, de egyrészt a Kongresszus 5. része pont neked szól, másrészt ezeket kétlem, hogy vissza fogjuk hallani a PU-ban. Érdemes lenne elolvasnod a nagy terved miatt.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Diopapa #34247 üzenetére
Ott van még FiendishFeather, nála volt ez: https://www.youtube.com/watch?v=GZ0CUnpFN-g a videó, de sajnos nem lett több rész Már 7 hónapja volt
-
mrfire
őstag
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #34228 üzenetére
Én meg itt érzem át a méreteket Az a másfél sem rossz, de a két és fél , és igazából még nem is egy elérhetetlen cél... csak apránként kéne fellépni rá. De ha eladom a Deltát és a Reliantot még közelebb lennék.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
Újabb videó: Így követtük közösen a CitizenCont. A nagyobb felbontásra még várni kell.
Igen 3 óra 50 perc, de elhelyeztem pár linket a videón, így lehet ugrani a műsor utáni beszélgetésre, vagy kihagyni azt a 20 perces szájtépést az LTI-ről[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz HyperGameHUN #34200 üzenetére
Lehet majd rá venni külön védelmi modult, amivel állításuk szerint a kemény helyzetekben is ellehet játszani a kórházhajó szerepét. Szerintem egy olyan méretű csatában akkor is szétcincálják, sz'al én special nem várnék sokat. Jelenleg teljesen védtelen, azzal meg el lehet érni majd, hogy ne szedje szét egy kisebb hajó szerintem azt ennyi.
-
mrfire
őstag
válasz PhilBrick #34091 üzenetére
Hát, ha így van, akkor ide az UEC-t. Mert nekem volt AC passom, de beolvasztottam, mikor meglettek az AMD csomagok, amik tartalmazták. Szerintem a jelenlegi állapotot ellenőrzik. Aki store kreditet akar, inkább olvassza be most az AC passt, de UEC-t nem hiszem, hogy akkor már kap.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz PhilBrick #34088 üzenetére
Jó nagy szemétség lenne, mert aki starter csomagot vett az most kimarad, pedig az a csomag nem adott semmi előnyt, csak nem kellett vásárolgatni külön, sz'al miért ne kapná meg? Az AMD-t megérteném, mert kupon volt, de a starter csomaghoz rohadtul oda kéne adniuk.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz vaakuum #34077 üzenetére
CR azt mondta, a béta a bugjavításokról fog már szólni. Amig nincs meg minden a megjelenésre szánt funkció és tartalom, addig alfáról beszélünk. A béta nem hiszem, hogy olyan hosszú időszak lesz. Abban fogjuk tesztelni a játékmechanikát, hogy jól működik-e a gazdaság pl.
-
mrfire
őstag
válasz 77.PX_Drebil #34061 üzenetére
Hogy azon menjen a csámcsogás megint, hogy miért fektettek be valamibe, amit utána átterveztek? Megint csak szétcincálnák őket, és igazából nem is tartozik ránk, hogy mire ment el pontosan a pénz. Bizalomból adtuk, és aki bízik a mai napig bennük, annak nem kell az a lista. Ez nem egy per, hogy nekik bizonyítani kéne, hogy hova ment el mi.
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #34032 üzenetére
Inkább add el, ha nem giftelted.
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #34004 üzenetére
Köszönjük.
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #33928 üzenetére
Nem igazság , az enyém is csak egy jó szándékú építő kritika volt vagy 5 percig fogalmaztam azt az üzenetet, hogy ne legyen harag. * mission failed *
(Amúgy, amit átküldtél, abban a formában semmi bajom nincs vele, csak kár, hogy néha kilóg a fél arcod.)(#33930) Menthirist
Én csak tegnap néztem meg rendesen Drenadarral és akkor láttam, hogy ott egy hajóra gondolnak Elég durva ajándék lenne. Mikor TS-en voltunk nem tűnt fel, hogy a Gladius külön van említve.[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
Elindítottam a fórumon egy szavazást. Kérdés, hogy szeretnétek-e, hogy lefordítsuk a repülési kézikönyveket: Itt lehet leadnia voksokat.
-
mrfire
őstag
Ha még nem volt, most küldte A.Zoltan: Argo Utility craft az SQ42 elejéről: [link] (Ucsó hsz., direkt a fórumot linkeltem ) Nem emlékszem sikerült-e felismerni, amíg néztük TS-en.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #33630 üzenetére
Szerintem is be tudná kfejezni, max búcsút lehetne mondani sok tervezett hajónak, vagy 40 rendszer planetsidejának, maradna az alap kereskedés-kalózkodás, az elképzelteknél egy sokkal egyszerűbb bányászat és roncsmentés stb. stb. Még akkor is sokkal jobb élményt nyújtana sok más játéknál.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #33602 üzenetére
De hogy lehet downgradelni? Mert azt meg pont nem engedi.
Azt is be lehet kapcsolni, hogy ne csak a saját hajóinkat mutassa, de ez esetben nem engedvásárolni, mert nincs meg az a hajó.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Drenadar #33600 üzenetére
De nem volt igazad, mert nem azt mondtuk, hogy elérhetők lesznek, hanem azt, hogy mikor megvásárolhatóvá teszik, akkor lehet egyben CCU-zni is rájuk. Nekem van Delta upgradem, és nem látom miért kéne megvonni ezt a lehetőséget az új rendszer miatt. Majd kiderül, ha vásárt csinálnak megint egy limitált hajóból.
Ja, a Merlin az egy vicc a listán tényleg.
-
mrfire
őstag
válasz PhilBrick #33598 üzenetére
Ez itt a szomorú [link] Ez így az egyben egy kép, vagyis előre definiálták most is az opciókat, vagy minimum a képet gyártották le hozzájuk. De miért nem oldották meg ezt változóra??? El tudom képzelni hány változatot kellett így elkészíteniük ezekből a képekből. Amúgy meg tölt egy csomót néha, nem túl meggyőző.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz PoeDameron #33578 üzenetére
Jó kérdés. Bezárni ezt nyilván nem lehet, de én is épp most viccelődtem ezzel TS-en. Lesz benne sok jó dolog, ami itt nem. A hírek követhetőek lesznek a saját fórumukban. A csomaggal való kereskedés engedélyezett ott, itt a PH-n pedig tilos hirdetni. Azért ne felejtsük el, hogy ott nem lesz keresztbe beszélgetés, meg 3 HSZ-el feljebb linkelés, mert közben hárman másról beszélnek stb. és hosszútávon azért elég jó dolog, hogy ha érdekel valakit egy téma, akkor bármikor visszaolvashatja a tartalmát, ami nem veszett el 1000 lényegtelen oda nem tartozó HSZ között.
Gondoltam rá, majd utána is nézek, hogy nem lehetne-e valahogy beépíteni egy chatet oda, ami azért elég király lenne, hogy csak felmegyünk oda, és pörögnek az üzenetek.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
Elindítottam a végleges phpBB fórumunkat a starcitizen.hu-n. Még most is nagyban alakítom, de a CitizenCon alkalmából mostantól 27 óra van a regisztrálásra, ha együtt szeretnénk nézni, és ott tartani a kapcsolatot a műsor alatt.
Az elkövetkezendő napokban még dolgozni fogok az elrendezésén, és az útmutatókon, addig is türelmeteket kérem majd, ha esetleg egy két dogot áthelyezek.
Sok-sok témát nyithattok majd rajta. De az itteni témának kb. megfelelő a Társalgó lesz (az e fölé tartozó fórumnak a témaismertetője már kész van), az OFF topiknak megfelelő pedig az OFF Társalgó. Viszont elég sok témának megvan a helye, így remélem inkább használni fogjátok a témanyitást a megfelelő helyeken. Pl. a híreknek saját fóruma van, ahol minden új infó mehet külön topikba. Szintén itt az ismertető róla. Lehet kezdeni az ismerkedést vele és regisztrálni. Aztán remélem látjuk kegymást holnap a CitizenCon topikban. Ja és a fórumról magáról itt olvashattok. Hibajelentés, vélemények linkelve vannak ezen belül.Ezen kívül van egy új, saját TS szerverünk is, amit ttamashu-nak köszönhetünk. Szintén elég kezdetleges, de a miénk. Létrehoztam egy CitizenCon szobát rá annak, aki TS-en szeretné követni a műsort. a Címe: 87.229.69.58 - jelszó nincs
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #33545 üzenetére
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #33543 üzenetére
Ja igazad van, a predikcióval kapcsolatban jött elő a téma, de én meg azt mondtam, hogy minden töltény pályáját külön kell számolni, ami külön megnehezíti a CIG dolgát, mert nem csak az van, hogy lősz egyet, és a golyó nem létezik, csak a találat meg egy sebzés. Itt meg létezik a golyó, van energiája, pályája ezt vágom. Csak mikor azt mondtad ezt predikcióval oldják meg én rögtön arra gondoltam, hogy erre az esetre vonatkozóan, vagyis más FPS-ben is így számolják fizikai alapon a lövedékek sebzését, és ott is így oldják meg. Téged félreértettelek, de jó tudni, hogy őket nem, és akkor ez a fizikai sebzés dolog tényleg nagyon király dolog lesz, és egy úttörő megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #33540 üzenetére
Legutóbb még arról volt szó, hogy a legtöbb FPS fizikailag számolja a sebzést. Akkor mit keres itt a "Physically-based weapons damage."? Nehogy már a CryEngine ne tudta volna, ha ennyire alap.
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #33498 üzenetére
Valószínűleg megint lesz 2 óra előtt, amikor beengedik az előfizetőket, és csak utána jön az igazi műsor.
-
mrfire
őstag
válasz ttamashu #33453 üzenetére
SH-ra??? Szerintem az orrába csak S1-esből mehet fel kettő.
Én panthert ajánlanék inkább a pontozása alapján (meg én mindig is azt vettem, jó cucc volt.). A ballisztikust csak PVP-re, de ott is elfogy majd a töltet. Vanduulozni meg abszolút nem éri meg, mert pikk-pakk elfogysz belőle.
Toronyba mehet ez: [link]
Orrba pedig: [link]Úgy emlékszem én ezeket favorizáltam anno.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #33446 üzenetére
Csak félig-meddig. Így már világos... Persze akinek van ideje a Redditet is olvasni, én meg manapság még a GS cikkeit sem olvasom. Megragadtam ezen a fórumon és ebben a topikban.
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #33444 üzenetére
Honnan tudsz te ilyeneket is...
Akkor sztem ezt kereste Zsömle: [link]
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #33441 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy az AnythingFPS videója volt, de a csatornája most teljesen üres!
-
mrfire
őstag
válasz 77.PX_Drebil #33406 üzenetére
Bizony, szerintem a Citizencon sem hoz majd megváltást... Mondom nekem csak az számít, hogy a projekt ne szívja meg ennek a levét. Csak készüljön el valamikor.
(Azért de gyorsan röpül az idő Nemrég volt, hogy áprilisban vártuk. )
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #33401 üzenetére
Az a titkos szerkesztői csoport.
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #33397 üzenetére
A kulcsszó az érdekes
-
mrfire
őstag
válasz Szőrös #33390 üzenetére
Küldd el a bankszámlaszámodat és a pinkódodat PM-ben, és majd utalunk.
(#33387) Menthirist
Persze, de nincs azzal baj. Több ilyen kéne De talán inkább 1 órás max. A hossz persze nem arányos a benne lévő információval, de összerakni egy szervezett műsort százszor ennyi idő, amit nem tudnánk megtenni. Erre meg páran így s vevők lennének legalább. Ha van valami érdekes alaptéma, akkor majd meglátjuk, mi lesz a következő. Még ha csak félig is szól arról, kell valami, ami folyamatában tartja a beszélgetést. -
mrfire
őstag
És akkor íme itt a beígért Endeavor cikk Menthiristtől.
(#33384) torz on borz
Hát, az Endeavor volt a főtéma. Higgyék csak azt az óvatlanok, hogy csak a hajóról lesz szó aztán meg át kell vágniuk magukat a sallangon, hogy eljussanak az infókig.[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
Íme az Endeavorról készült beszélgetésünk: [link]
Mondjuk úgy, a legutóbbi hozzászólásokra ez a szerkesztőség válasza, ez az igen hosszú videó. Csak a legnagyobb mániákusoknak ajánlom végignézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest