- Mozilla Firefox
- Synology NAS
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Bitcoin topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Linux kezdőknek
- Csak 2030-ra készülhetnek el az Intel 28 milliárd dolláros chipgyárai Ohioban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #34296 üzenetére
Azt kétlem...
BTW Ingyen lehet Hornetet meg Cutlasst bérelni meg a hozzá való 4-es fegyvereket.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Megint jött valami PTU patch, dolgoznak a fiúk...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Nathan Boggs #34293 üzenetére
Jól érted, pont ugyanígy mondták Con-on is.
-
Nathan Boggs
senior tag
(#34292) Yllgrim: ha jól értem, nem az egész FPS modult, csak a lövöldözés lehetőségét. Szóval itt még nem lesz Gold Horizon, meg ilyenek, csak - remélem - fegyverek és a lehetőség, hogy pofán lőjünk mindenkit.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz
Volfram42 #34291 üzenetére
Baby PU update Nagyon lecso lesz, datumot ne keressetek, mar beraktak az FPS-ta Baby PU-be.
Jump point 3-10. A celkeresztben az Endeavour.
[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
Van aki be tudta vinni a retaliator-t a PTU-ba.: [link]
-
BOGO07
tag
válasz
TESCO-Zsömle #34286 üzenetére
A leírása alapján erősebb fegyvereket is kap ha jól értem viszont a hardpoints-nál ugyan az van írva mind a 2 starfarerhez.
Itt a szöveg amiből gondolom hogy jobb fegyvereket kap:
Star G,’ trades some cargo capacity and maneuverability in exchange for reinforced armor, increased shielding, more powerful engines and stronger versions of the three manned turrets.[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
Nemrég kerestek meg minket facebookon, és kérték, hogy tegyük közzé a következő hírt: [link]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
vagabor #34283 üzenetére
Ha beolvasztom akkor viszont csak 170 dolcsit ad vissza, ami viszont sehogyan sem elég.
De elég, mert ennyibe kerül a Sabre nettó. Csak ugye az EU törvények miatt eked az adott országra vonatkozó bruttósított árat mutatja, de Store Kredit-nél már nincs áfa. Ha valamit beolvasztasz és annak nem Omega az alapja, akkor meg tudod venni ugyanazt.
Ha Starfarer-en gondolkodsz, akkor tartsd észben, hogy a Gemini a katonai volta miatt beáldoz némi rakteret az erősebb pajzsért és reaktorért. A fegyverzet ugyanaz, viszont a hajtóművekre rosszul emlékszel, mert 3xTR4, ami még mindig lassabb lesz, de nem annyira.
Az Aquila-t miért is nem tudod olvasztani? Van benne valami, ami feltétlenül kéne?
-
mostantól beleveszik az AC 2.0-s status-t is a marine commanderbe:
https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/15017-Development-Update-Star-Citizen-Alpha-20-Star-Marine -
vagabor
aktív tag
Elnézést a dupláért, megörültem h 4 fontért tudnám upgradelni az sh-t sabrera, meg is történt, viszont az insurance maradt ugyanúgy 2év. Ha beolvasztom akkor viszont csak 170 dolcsit ad vissza, ami viszont sehogyan sem elég. Jó lett volna lti-vel venni a sabrét, esetleg van rá mód plusz dodó szórása nélkül?
-
vagabor
aktív tag
válasz
Yllgrim #34280 üzenetére
Ha lehetne downgradelni akkor nekem is befigyelne egy gemini az aquila helyett, nem leszek én olyan hardcore gamer hogy én legyek ott valahol elsőnek
viszont a gemininek tr3as meghajtása van ahogy emlékszem az aquila tr4eseivel szemben, és az a hajó kicsit nagyobb. Viszont jobban vonz az hogy egy geminivel segítsem a csapatot mint az hogy már az első napon kalóz pistike kilője alólam
a sabreval én is nagyon szemezek, viszont hightech lore ide vagy oda az adatlapja alapján semmivel semm lesz jobb mint egy sh.
-
-
Yllgrim
őstag
válasz
outsidernpc #34279 üzenetére
Nagyon kiraly vagy, nem is tudom van e mar egyaltalan mentos a csapatban
Ocskos meg nem tolta fel az upgradet, Fricit nezegeti...
-
outsidernpc
csendes tag
válasz
outsidernpc #34140 üzenetére
"Mentős" lettem. Bármi is legyen ez majd később.
-
Yllgrim
őstag
A Sabre Q&A, lesz alapbol Jump Drive-ja, es a leglopakodobb lopakodo hajo eddig, lopakodobb mint a Ghost.
A legjobb cucc eddig, ocskos is ratolta a Ghostjara
(#34278) Cris99: az lett volna a tuti
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz
Yllgrim #34274 üzenetére
A Xi'An ugrópontok listájára gondolsz?
Amúgy nagyon úgy hangzik ez az egész dolog, hogy instant halál lesz, ha csak megközelítünk egy ilyet. A Xi'An-ok nem fognak átengedni, főleg egy Carrackot nem...
Ezzel védik majd az el nem készült területeket, hisz alig kapunk 60 rendszert. Bár ne nekem legyen igazam, jó lenne, ha meglenne a lehetőség, hogy elsőként léphessen az egyik játékos kapcsolatba a Kr'Thakkal.
-
mrfire
őstag
válasz
GypsFulvus2 #34271 üzenetére
Ja, sikerült, bár csak 3 ból egyszer jön össze
, de ezzel csináltam már első körben 1:05-öt is! Meg a 3. checkpoint utáni titkára is rájöttem, majd elmesélem TS-en. +Rájöttem, hogy akkor tudom jól kezelni a joyt, ha azt a lineáris valamit feltolom 2,0-ra, így nem olyan érzékeny az apró mozdulatokra, és stabilabb a hajó. Most hogy tudtam pontosan min kell javítanom, rájöttem, hogy erre is szükség van.
pgabor26
KösziZsömi, tudom, hogy te megtartod meglepetésnek az infókat, de egyrészt a Kongresszus 5. része pont neked szól, másrészt ezeket kétlem, hogy vissza fogjuk hallani a PU-ban. Érdemes lenne elolvasnod a nagy terved miatt.
[ Szerkesztve ]
-
pgabor26
tag
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
mrfire #34269 üzenetére
Áááá, ilyen köridőkkel úgysem tudsz stabilan végigmenni 3 kört!
Komolyra fordítva: Gratula, gondolom sikerült kitapasztalni a 2. kanyar nagyíven való bevételének technikáját. Nekem még csak kisíven megy, ma nem volt időm gyakorolni.
Papa: De épp ezért számít, mert aki a patch váltásnál elől van, annak dicsősége megmarad az utókor okulására.
[ Szerkesztve ]
-
HyperGameHUN
csendes tag
válasz
Menthirist #34265 üzenetére
Hát ez nem hangzik valami jól. De azért kösz.
-
PhilBrick
őstag
Eddigi tapasztalataink alapján a verysoon olyan negyedévet szokott jelenteni.
-
válasz
HyperGameHUN #34264 üzenetére
szóban elhangzott Christől és Erintől is többször hogy hamarosan, de ez ugye bármit jelenthet. Mi kb azt tippeltük megérzés (!) alapján hogy idén még jön, aztán vagy jön hamar, vagy tévedünk, volt már ilyen.
Becsülni meg mindig lehet, 2015 novembere és 2017 decembere közt valamikor[ Szerkesztve ]
-
ÁDI
aktív tag
Hogyan lehet buggy-val a városban szambázni?
Valaki ki tudja próbálni ptu-ban, pls?
Mert ha lehet ,akkor venni kell egyet, nincs mese! -
Yllgrim
őstag
Lesz ma meg Q & A a Sabre-val kapcsolatban is, arrakivancsi leszek, kerdes 1 v 2 koros lesz. Ha tetszik amit hallok, megy az upgrade az SH-ra
(#34257) TESCO-Zsömle: En azt mindig skipp-eltem
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Felment az új PTU patch, továbbra sem tudom elérni az Arcorpot..
-
válasz
TESCO-Zsömle #34257 üzenetére
szerintem csak elszúrtak valamit... a 01-esnél volt teljes empire report ott volt (van most is), a 02-03 esetén pedig mintha emlékeznék hogy volt, de most csak a vége látszik.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Yllgrim #34241 üzenetére
Az hagyján, de azt észrevettétek, hogy az elmúlt videókban az Empire Report-ból csak a búcsúszó látható? Gondolkodok, hogy akkor most a videó feltöltésénél rontottak el valamit, vagy az "egyrészes néger" visszakerülése okán esetleg csak az ominózus egy rész végét vágták oda mutatóba.
-
Diopapa
addikt
válasz
Nathan Boggs #34254 üzenetére
Tudom, hogy le van modellezve, de a Cutlassnél pl szarul. Annak idején próbálgattam, hogy pisztollyal kilövöldöztem free flightban a fúvókákat és tényleg számít, de pl fel-le és oldalazva ugyan úgy gyorsulsz mint előre az gáz... Arról nem beszélve, hogy a Cutlasst kivéve nem sok hajónak kellene tudni ugyan olyan gyorsan tolatni mint előre haladni.. Alapvető koncepciós probléma sztem.. Remélem javítják.
@Sapkás: Nem az 1.3-ra gondoltam, az alapvetően tetszik (bár gyorsabb nem lett i5-3550&280x&16gb ram kombóval), hanem a mostani live buildre.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Diopapa #34251 üzenetére
Nekem a horneten volt olyan, hogy mindenem sértetlen volt, egyedül egy kicsi fúvókát lőttek ki (asszem a 8-ból), ami miatt alapvetően nem mozgott rosszabbul a hajó (vagy csak nem vettem észre), csak a jobbra, vagy balra pörgésből volt sokkal nehezebb kiszedni a gépet. Szóval szerintem le vannak modellezve, csak még lehetnek hibák
Más: asszem az 1.3.a-ban kiszedték a repülés közbeni kiszállást, vagy csak nekem nem sikerült se hornetből, se aurorából. Remélem, ha ki is szedték, csak egy rövid időre.
[ Szerkesztve ]
-
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist #34249 üzenetére
Nem baj, dolgozzanak csak rajta. Kicsit furcsa, de örülök, hogy nem az van, hogy "ülnek" rajta és azért nem adják ki, hanem tényleg bugos és dolgoznak a megoldáson. De így elnézve a dolgokat, nagyon sok apró marhaságot kell még megoldani a 2.0-ig. Az új agymenésem, hogy a fúvókákkal nem vagyok kibékülve.
Valaki beletette a bogarat a fülembe a hajók mozgásával kapcsolatban és most erre vagyok rápörögve.
-
mrfire
őstag
válasz
Diopapa #34247 üzenetére
Ott van még FiendishFeather, nála volt ez: https://www.youtube.com/watch?v=GZ0CUnpFN-g a videó, de sajnos nem lett több rész
Már 7 hónapja volt
-
válasz
Diopapa #34247 üzenetére
Szerintem is a live köv hét elején jön, ahhoz túl sok a hiba hogy még beférjen (vagy nem alszanak
). Én rendszeresen átestem a padlón induláskor, de tegnap este egyenesen connection error volt a hangár fele is (gondolom akkor módosítottak valamit a szervereken is)
Dio: szórványosan, randomban néztem ezeket a videókat, és gyakran nem is néztem hogy most ki csinálta
Szóval nekem speciel kb mindegy volt, de igen, AnythingFPS tényleg jobbakat gyárthatott.
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Diopapa #34247 üzenetére
Ez nem annyira biztos, pont most töltök le egy frissítést a PTU-hoz
Viszont a Telleres videókkal én is így vagyok, nem ugrálok örömömben, amikor meglátom a nevét, de azért komoly dolog amit csinál, csak nem jön be, ez van
Szerk.: Ja, hogy péntek van (kedden voltam utoljára normális munkarend szerint dolgozni, szóval picit szét vagyok csúszva olyan téren, hogy milyen nap is van ma...
)
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
-
válasz
Yllgrim #34245 üzenetére
Igen, én is át szoktam tekerni részeket... Pl az interjúk általában csütörtökön nem érdekelnek, majd max később megnézem őket (bár ha tech ember az alany, akkor megnézem azonnal), az elejét meg a végét szoktam főként megnézni
Diopapa: értem én, de mondom, ő úgy néz ki leginkább csak a közlésre hagyatkozik, még annyira sem a látványra hogy AO-t állítgasson
Amúgy máshol szokott (pl amikor csak hajót mutat be, amin még nincs textúra)
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz
Menthirist #34243 üzenetére
Ja, azt lattam. Nem nagyon nezem en hogy melyik tag mikortol mit csinal az ATV-kben vagy akarmelyik masik musorban oszinten. En celiranyosan nezem meg ami erdekel, a tobbit skippelem
Ma mar talan lejon a PTU es akkor emg is tudom nezni, bar szerintem lassan felteszik a live-ra is, csak kikalapaljak a bug-okat.
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist #34240 üzenetére
Egy AO meg normális árnyék / megvilágítás és nem lenne ennyire steril. Ha már ennyit vesződik vele, érted...
A holotable-s modelleknél még értem, de pl Freelancernél már nem annyira.
-
Yllgrim
őstag
Nem tudom figyelitek-e egy ideje az ATV elso kepein ott egy 40+ os, egy fekete es egy Sandi
A tegnapi eleg jo volt, foleg az Erin-es reszek. Johetnek azok a hajok amiket csinalnak szepen lassan
-
-
vaakuum
addikt
Arra szerintetek van valami lehetőség, hogy a decoupled mód az ne kapcsolós legyen, hanem gombnyomásos? Agyalok rajta, hogy az egér driverével esetleg felbindeljem úgy, hogy gombnyomásnak vegye a lenyomást és az elengedést is, de nem görcsölnék vele, ha gyárilag meg lehet oldani.
-
Diopapa
addikt
Vessetek meg, de nem tetszenek a Telleres videók.. A bevilágítás legtöbbször hiányzik, főleg a hajók belterénél látszik, teljesen illúzióromboló. Nem mintha én jobbat tudnék
-
-
mrfire
őstag
-
válasz
Drenadar #34233 üzenetére
Csak én még számítanék arra, hogy lehet hogy további módosításra lesz szükség, mert lehet hogy ezzel az MR/LN dologgal még variálnak. Most ugye az AC-t ugyan eltörölték, de az AC Starter / Squadron42 Preorder pakk árából nem vonták le, ezért van egy áron az LN-nel. Most vagy az MR csomagokat kell 5 dolcsival olcsóbbá tenni, vissza az MR régi árára (de akkor vinni kell mindent, mert most az MR AC Starter és a Squadron42 Preorder ugyanaz a csomag, ugyanolyan tartalommal és árral, csak utóbbi zöld keretet kapott), vagy az LN-t kell drágítani egy kicsit. Ugye jogosan mérgelődne az, akinek pár nappal a csomagvásárlása után leszállítanák 5 dolcsival a csomagjának árát (pláne Sq42 preorderes esetén), ugyanakkor felfele sem szokott menni egy csomag ára (max az early backerek ilyen esetben örülhetnének hogy ők még anno 5 dolcsival olcsóbban vették az LN-t, 50 eurós áron pedig az Aurora MR/Mustang Alpha és a Mustang Beta közé kerülne, ami még nem is feltétlen lenne rossz pozíció neki. No mindegy, majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Menthirist #34232 üzenetére
Jó, délután megcsinálom
-
Közben elkezdtek rendet tenni a pakkok között is, kivettek pár félreérthetőt (és olcsót), de még mindig vannak hülyeségek. Most már a legolcsóbb az Aurora MR AC / Aurora LN / Mustang Alpha AC / Squadron 42 Preorder pakk. Ez ugye azért hülyeség, mert most hogy már nincs értelme az Arena Commander pass-nak, nincs értelme egy árban lennie az LN-nek és az MR AC pakknak. A Diszkont pakk már a múlté (mondjuk én eleve úgy tudtam hogy csak egy rövid ideig lesz, ehhez képest nagyon sokáig benn volt), és már nincs Aurora ES pakk (amiben kb semmi sem volt, de legalább olcsó volt). Szóval lomolnak, meglátjuk mi lesz a vége még.
Update-elni kell majd a FAQ-ot.
[ Szerkesztve ]
-
-
mrfire
őstag
válasz
Menthirist #34228 üzenetére
Én meg itt érzem át a méreteket
Az a másfél sem rossz, de a két és fél
, és igazából még nem is egy elérhetetlen cél... csak apránként kéne fellépni rá. De ha eladom a Deltát és a Reliantot még közelebb lennék.
[ Szerkesztve ]
-
Basszus, ilyenkor érzem át egy kicsit jobban a méreteket. A Cutlass után nagy hajónak tűnik a Taurus, de amikor most beszéltek a Starfarer-ről, ami 1,5x akkora mint a Taurus... khm
noice
-
Nathan Boggs
senior tag
Nekem csak 13k UEC-m van, viszont ez megy FPS fegyverre, remélhetőleg hamarosan lehet kapni valami jó kis gépkarabélyt
-
Yllgrim
őstag
válasz
Menthirist #34224 üzenetére
Kaptam en akkor hideget is meleget is melohelyen is meg otthon is
Uh rutinos versenyzokent csak legyintettem volna
Meg fogsz lepodni, mar tobb mint hete nem vettem semmit a gephez
Ez mar majdnem tisztanak szamit
Constellation ha flight ready lesz szepen fel fogok keredzkedni, na az mar jo moka lesz
Erin ott sorolta mennyi vasat csinalnak mar
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Yllgrim #34223 üzenetére
Igazából még megnéztem a hiányzó dolgokat, úgyhogy megvettem a hiányzó halat (most már mindegyik megvan), és ennyi
Hivatalosan is max kb buggy festést vehetnék a dekorációk közül, ami még érdekelne... Fegyverekből nem igazán lehet most választani, mert ugye mind elég kicsi, a Connie-nak jó eséllyel ezeknél erősebb csúzliai vannak (M5A-k elvileg, és a listán nincs csak M4, tehát azoknál nagyobbak, várhatóan S4-esek). Pajzsok terén megint ez van, S4-es pajzs van a connie-n, S5 lenne a max, de itt is csak S4-es pajzs a max, úgyhogy az is marad a seggén
Mindegy, maradt vagy 26k, majd veszek belőle ha kiderül mit célszerű
"Mint a nok, van egy kis penz a szamlajukon mar vasarolnak is" Bezzeg amikor a vizedet építgetted, nem pofáztunk ilyeneket a tervezgetésed közben
Jah és elég nagyocska az S4-es ágyú a Cutlass-on
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz
Menthirist #34222 üzenetére
Ne koltsd el most, hagyd ott es majd jo lesz valamire
Mint a nok, van egy kis penz a szamlajukon mar vasarolnak is
-
-
Yllgrim
őstag
válasz
Nathan Boggs #34217 üzenetére
Na ezt nezzetek meg, foleg Erin-re figyeljetek, ahogy beszel, a mimikajat es amirol, mennyi hajo van Production fazisban
Ez eloben meg jobban atjott, mennyire elvezi amit csinal es hogy nyomatja neki
Constellation Flight Ready hamarosan, jon a Baby PU-vel fairly soon
[ Szerkesztve ]
-
hát igen, én "csak" 10k-t kaptam a két amd-s csomagért, mivel az alpha-s csomagom már a múlté. Mondjuk van 29 ezer UEC-em így is, és kb minden poszter, lámpa, mütyűr megvan már
-
Nathan Boggs
senior tag
Sandin az a brit-sc-s póló design mennyire hihetetlenül jó, ha ilyet árulnak, nagyon el fogok gondolkodni egy beszerzésén...
-
BOGO07
tag
Én is kaptam 20.000 UEC-t mind a 4 AMD kódos hajó után megkaptam.
Így van 30.000-em lehet veszek egy Greycatet belőle vagy elrakom a hajó fenntartásáraValaki tudna segíteni egy üzenetet megírni? Szeretném megpróbálni a Starfarerre az LTI t visszakérni mert végül is megvettem amikor LTI-je volt de nem tudom megírni nekik, sajnos ahhoz nem elég az angolom. Akinek lenne erre ideje írjon privátban pls.
[ Szerkesztve ]
-
pgabor26
tag
-
Volfram42
senior tag
válasz
77.PX_Drebil #34207 üzenetére
Én is kaptam 20k-t. Most van 34000-em. Valamire csak elköltöm majd.
[ Szerkesztve ]
-
laci_8519
tag
válasz
77.PX_Drebil #34207 üzenetére
Akkor te egész jól kaptál. Én el is költöttem poszterekre meg vettem egy ágyat vagy mi akar az lenni.
Mondjuk a poszterek nincsenek a hangárban, nem tudom azok hol vannak. -
laci_8519
tag
Nálam megjelent az AC pass után járó, kemény 5000 UEC, gondolom mindenki megkapta akkor.
-
mrfire
őstag
Újabb videó: Így követtük közösen a CitizenCont. A nagyobb felbontásra még várni kell.
Igen 3 óra 50 perc, de elhelyeztem pár linket a videón, így lehet ugrani a műsor utáni beszélgetésre, vagy kihagyni azt a 20 perces szájtépést az LTI-ről[ Szerkesztve ]
-
PhilBrick
őstag
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz
HyperGameHUN #34200 üzenetére
Lehet majd rá venni külön védelmi modult, amivel állításuk szerint a kemény helyzetekben is ellehet játszani a kórházhajó szerepét. Szerintem egy olyan méretű csatában akkor is szétcincálják, sz'al én special nem várnék sokat. Jelenleg teljesen védtelen, azzal meg el lehet érni majd, hogy ne szedje szét egy kisebb hajó szerintem azt ennyi.
-
vaakuum
addikt
Tegnap reültem single swarmot gladiatorral, a második meghalásnál már nem bírt pontosan a pilótaülésbe visszarakni a padlószinten volt a nézőpont a pedálok előtt... meg a harmadik életet is így sikerült elhasználni
Új hozzászólás Aktív témák
- Új bontatlan SONY XR-65A80L 4K HDR Ultra HD BRAVIA XR Google TV, OLED Smart televízió
- Macbook Pro 15" - 2017, 4 mag i7, 16/512GB, 4GB Radeon - új akku - touchbar, garancia ( 11)
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
- Nikon D750 + MEIKE markolat + 3 akkumulátor, újszerű állapotban, dobozában!
- ASUS Radeon RX 580 DUAL 8 GB